מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
כמו בכותרת.. אני צריך לדעת איזה לוח אם יותר מתאים. והאם שווה להשקיע 750 שקל ב ABIT-IP35 ?
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי DELL M3800 מגמגם קצת כשאני מפעיל קבצים כבדים של מודלים 3D אפילו בלי טקסטורות ובלי הצללות בתוכנות פשוטות כמו סקצאפ. השאלה אם שדרוג הזיכרון ל16GB (ראיתי ב200 ומשהו שקל באמזון ) שווה את הכסף? או שזה עניין של מעבד או כרטיס מסך לדעתכם? המפרט היום הוא: I7 4712HQ 12GB DDRL3 NVIDIA QOUAD 1100M
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח אם עבור אוברקלוק המפרט שלי בצד ובבקשה לא להגיד לי להסתכל בסטיקי כי הוא לא מובן בכלל
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
Asus A7N8X-X , פתאום אני מגלה שאין לו דואל ... איך זה יכול להיות? כל כך היה קשה לשים את זה? זה לא נותן עכשיו שום יתרון על לוח של 100 שקל. אולי אני טועה וכן יש?
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי, אני ממש בדילמה בין כמה לוחות אם. הראשון מבוסס צ'יפסט INTEL G45 ASUS P5Q-EM http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=jR7eO7eY08cBntsR השני NVIDIA GeForce 9300 Chipset ASUS P5N7A-VM http://usa.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=812&l4=0&model=2579&modelmenu=1 והשלישי NVIDIA GeForce 9400 Chipset GIGABYTE GA-E7AUM-DS2H http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2946&%20ProductName=GA-E7AUM-DS2H יהיה איתו מעבד INTEL E8400, 4GB זכרון וכו'. הדבר הכי חזק שהוא יריץ זה HD 1080P. אני מניח ורובכם יתלבטו בין ה 2 האחרונים, בין הלוחות שמבוססים צ'יפסט 9300 ו 9400 (אני חושש לזנוח את האמינות של INTEL!…
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
בס"ד חברה אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל בין ה אתלון FX ל 64 ? תודה רבה רבה . ד.א עשיתי חיפוש בפורום .
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום! אני צריך זיכרון בנפח של 4GB מהחנות www.p-see.co.il. הזיכרון לא ישמש לOC אלא למשחקים ושימושים רגילים כמו גלישה. בעיקרון התקציב לא מוגבל אבל אני לא רוצה להוציא סתם כסף. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
ולכמה זמן הוא יחזיק עם OC ל... נגיד 4000 ? והאם הוא ייתן ביצועים במשחקים כמו P4 או יותר או פחות?
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
לא בשביל OC או משהו כזה. במחיר סביר.. ראיתי שלקינגסטון זה 3C ונראה שככה גם בהרבה חברות אחרות. יש משהו? ומה בכלל ההבדל? (מיועד ל3800+ X2)
-
- 4 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ברמה של 945P S3 על מה אתם ממליצים? למעבד E6300!!!!!! תודה
-
- 4 תגובות
- 455 צפיות
-
-
בימים הקרובים אני קונה מחשב חדש עם לוח אם 965P-DS3, עכשיו רציתי לדעת האם הלוח הזה לא עושה בעיות, ואיך הכרטיס קול שלו? כי ראיתי שעכשיויוצאים לוחות אם חדשים, 35 P (אני מקווה שזרשמתי את השם המלא) איזה יתרונות יש להם? תודה רבה, גיל
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
כמו בכל שנתיים אני מחליף את המחשב הנייח שלי הגדול בדרך כלל אני קונה לוחות אם מהיצרן הבלתי מנוצח ג'יגה בייט אני ממקם את המחשב שלי במקלט ושם הקירות בנויים מבטון מזויין למרות שיש מזגן לפעמים החום הוא אדיר וגם מזגן לא כזה תמיד עוזר אני יודע שיש פתרונות קירור שונים ומגוונים אבל קודם כל חשוב לי לבחור לוח אם איכותי שיכול לעמוד בחום מסיבי של חדר אטום ולא נושם מדובר בחדר שהוא למעשה חדר עבודה שחם בו ברמות כמו כן אני משתמש במחשב לשרטוטים ולתחום ההנדסה אודה לעזרתכם
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, די הייתי בטוח שעכשיו (אחרי כול המאמרים שמתפרסמים), אינטל עדיפה על AMD. אבל משום מה, בבנצ'מארקים הAMD 6000+ עובר הרבה מאוד מעבדים אחרי ומשתווה כמעט לE6600. אז, אני לא מבין,למה לקנות E6400 ולא 6000+ אם הם באותו מחיר? יש גורמיםאחרים ששכחתי?
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום אני די חדש כאן ורציתי להתייעץ איתכם בנוגע לרכישת לוח אם: 1} asus a8n-e nf4ultra s939 2} gigabyte ga k8n ulta s 939 nf4 שניהם נעים סביב ה 880 התקציב נע בין 880-950 המחשב דיי חזק מיועד למשחקים סרטים וכד' אגב יש לי כרטיס מסך gigabyte 6600 gt vivo retail אולי זה יותר מתאים ללוח כי זה אותה חברה מעבד amd 3200 s939 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
כתוב במפרט שיש רק 1 ATA ואני מסתכל על התמונה ורואה 2 חיבורים של ATA אחד אדום ואחד שחור בקצה הלוח ליד ה PCI רשום במפרט CD IN אולי זה הכוונה ? כי אני רוצה לחבר 2 צורבים ועוד 2 HD עם חיבור ATA בנוסף ל SATA שאני מחבר http://www.gigabyte.com.tw/Products/ViewImage.aspx?ProductID=2324 זה התמונה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2324&ProductName=GA-945P-S3 לינק למוצר
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
שאלתי ככה מעבדי AMD היום שולטים מבחינת ביצועיןם מחיר הכול השאלה היא אם הם ימשיכו גם בעתיד לעשות מעבדים טובים כמו עכשיו או ש אינטל תעבור אותם בהרבה כי אינטל יושבת כלכלית יותר טוב בהרבה מי AMD ומה שבטוח שלמי שיש יותר כסף מנצח אז מה יהיה בעתיד מה שאני יודע ז שלאינטל יש כבר תוכניות לעתיד כאילו בידיוק מה היא תעשה וזה ואני לא יודע אם AMD יוכלו בעתיד להתקרב ל אינטל !
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
חבר'ה, אני כבר יושב פה למעלה משעתיים וקורא את הביקורות שלכם על לוחות האם של אביט (ABIT - (AN7, NF7, AI7, IC7 ולא מצליח להגיע למסקנה מה עדיף. חלק קוטל את החברה בכלל ואומר שהם מתים מהר, הGURU שלהם לא עושה את העבודה או שהם מתפקדים חלקית. חלק אחר אומר שזו אחלה חברה עם מוצרים מעולים ושגם אם יש מעט בעיות, ניתן להתגבר עליהן בקלות. עכשיו לשאלתי- אני לא מבין בלוחות אם, וכמעט קניתי ASUS עד שהתחלתי לעשות שיעורי בית (ולהבין שהם לא מדהימים יחסית). אני צריך לוח אם עם 6+ יציאות USB, לא חובה שיהיה FIREWIRE , כרטיס קול 5.1 מובנה ואיכותי (לא מטורף, אבל איכותי), והכי חשוב- שיהיה חזק חזק חזק.אני לא רוצה לכבות כמעט את המחשב! (יש לי הסטוריה של חימום יתר וקריסת מחשבים....) אז לא ברור לי עם ASUS…
-
- 4 תגובות
- 483 צפיות
-
-
יש לי 4 מחשבים די חדשים כולם Core 2 לוחות אם שונים אבל ברמה גבוה גם האם אני יכול להרכיב את כולם בתוך מארזים דקים וליצור ארון שיהיה שרת? נ.ב אני צריך את השרת בשביל רידור תלת מימד
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
Athlon 64 3200 עם MSI K8 Neo Platinum ב2000 שקל (במקום 2600, כך נטען). איפה? אה, זאת הבעיה היחידה - זה בפנדה.. אני לא אוהב להתעסק איתם מכלמיני סיבות (חלקן הופיעו בשער האתר עד לא מזמן), אבל נראה לי שזה דיל מעניין בהחלט, לא? מישהו מכיר משהו מתחרה במחיר הזה? http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=248_574
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מה עדיף? Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 או G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 או G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 או משהו אחר באותו המחיר? בבקשה עזרה דחוף! תודה לכל העונים!
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אהלן אהלן, אני מחפש לוח של ASUS עם צ'יפסט X38 (בהנחה שרק לוחות X38 תומכים ב-PCIE 2.0 נכון?) לא מתוכנן OC ובתקציב של עד 1500 גג. יש המלצות? תודה
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
דור ה-Rapahel שצפוי להגיע עד סוף השנה עם ארכיטקטורת Zen 4 ישמור על אותה כמות ליבות מירבית כמו בדור הנוכחי - אך עם מעטפת הספק מוגדלת וחובה לעשות שימוש במערכי קירור מים, לכאורהלכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, ביצעתי מבחן מאמץ למעבד (i7 3770) בעזרת התוכנה aidia 64 במשך שעתיים והתוצאה היא 73 מעלות האם זה תקין?
-
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
- 1 follower
-