עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי בבקשה ייעוץ מקצועי ואמין איזה לוח וחברה יותר אמינים וכדאי לרכוש? ASUS או GIGABYTE? אם יש לי כמובן דגם זהה ל- 2 החברות, איזה כדאי לי לקחת, שיהיה עם איכות באמת טובה ויספק ביצועים אמינים וחזקים? נ.ב. האמת היא של- GIGABYTE יש כ"כ הרבה לוחות ל- P35, שלכן לא הבאתי דגם ספציפי, אך אני שואל בהנחה שיש לי דגמים זהים ל- 2 החברות. אני מאוד מודה מראש לכולם. נ.ב. היה לי מספר פעמים ASUS, אך לא GIGABYTE, ואיני יודע אם לרכוש GIGABYTE או ASUS.

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  2. Started by rino,

מבקש המלצה על לוח ומאבד עד 2000 ש"ח רצוי קונרו

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  3. שלום לכולם, זה המחשב שאני קונה: INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ 1066MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX OCZ PC2-5400 667Mhz DDR2 1GB GIGABYTE GV-NX79T256D GEFORCE 7900GT SLI 256MB DDR3 PCI-E RETAIL W.D 250GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER הייתי רוצה לקבל המלצות על לוחות אם בתקציב של כ 700 שקל, ואני גם מתכנן לעשות OC לא גבוה מידי אז אני רוצה לוח שתומך בזה, וגם האם בשביל OC צריך זיכרון של מהירות 800? תודה רבה על עזרתכם.

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  4. Started by AvivSegal,

לאחר ריסטרט אני מקבל את ההודעה הבאה לסירוגין (50% מהפעמים).. ביצעתי 2 שינויים לאחרונה - פירמוט, ועדכון לביוס - הבעיות התחילו לדעתי לאחר העדכון. המאוורר של הגוף קירור נשמע כמו תמיד, אין שינויים.. ונשמע טוב. גם פיסית אני מרגיש שהוא זורק יפה את הרוח. בכל אופן לאחר ניקוי יסודי של המאוורר + גוף קירור+ משכה תרמית מחדש, אלו הנתונים בתמונות. *לא הצלחתי להרים באופן ידני את המהירות של המאוורר/ים, כשאני מעביר ב BIOS ממצב "שקט" למצב "טורבו" אין שום שינויים במהירות סיבוב - גם לא דרך SPEED FAN אבל זה כנראה כי אני לא מכיר את התוכנה ממש. *גוף קירור + מאוורר (יחיד) של Noctua *לפי כל מיני פתרונות בגוגל הבנתי שצריך להתעלם מהטמפ' הגבוהה של "Auxtin.." זה נכון? …

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. המחשב ישמש לגלישה, משחקים, וצפיה בסרטים. [ לגבי משחקים, לא מתכוון למשחקים "כבדים" ביותר.. מ 1 עד 10, 7--8 ברמת המשחקים] - מעוניין בעדיפות גבוהה בלוח M עם כרטיס מסך מובנה עד 700-900 ש"ח שנותן תמורה הכי טובה ל $ שניתן לשחק משחקים ברמה טובה - מעוניין לשדך ללוח M הנ"ל מעבד AMD מתוך הללו : 1. AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 BOX http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-CPU&DB762131=762132&DB301763=301767&DB205028=205666 2. מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 BOX http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=437779 ------------------------------------------------ כמה שאלות ברשותכם : --האם כדאי להשקיע פחות במעבד חזק, ולתת דגש על כרטיס מסך? --מה ההבדל …

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  6. מה זו בדיוק טכנולוגיית ה64 ביט של amd?

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  7. ראיתי את הסיקור באתר ל הלוח אם ונשבתי אני הולך לקנות אחד כזה רק במאמר לא כתבו מה מקבלים בקופסה כי הם קיבלו את הלוח שהוא לנותנים ביקורת והם קיבלו אותו בתוך קופסה לבנה פשוטה ורק עם הדיסק של הלוח לכן רציתי לדעת מה מקבלים עם הלוח הנ"ל תודה רבה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  8. שלום, להוריי מחשב עם לוח אם ga-p55m-ud2 ומעבד i5-760 עם שני סטיקים של זכרון, כל אחד 2 גיגה (אחד ז"ל אתמול). אחד מהסטיקים הלך ואני רוצה לרכוש ערכת זכרון חדשה ולמקסם את הביצועים. מדובר ב-DDR3. לפי מפרט לוח האם ניתן להשתמש בזכרונות במהירות של עד 2200 עם 4 סטיקים של 4 גיגה (2xdual channel). ייתכן שבסוף אחליט על תצורת של 2X4GB. עוד מתלבט בעניין. במפרט המעבד כתוב שאפשר להשתמש בזכרונות במהירות של 1066/1333MHZ. במפרט לוח האם כתוב שהלוח יודע לעבוד עם זכרונות במהירות 2200/1600/1333/1066/800. ניסיונית, התקנתי לו 2 סטיקים של 4 גיגה (סה״כ במהירות 1600mhz ועבד בסדר (לפחות לרבע שעה שעבדתי עם המחשב טרם שניתקתי אותם והחזרתי למחשב השני), למרות שלכאורה המעבד לא י…

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  9. Started by MisterVB,

הבנתי שבשניהם הכוח של המעבד מוכפל או שיש 2 מעבדים מישהו יכול להסביר את ההבדל? מה יותר חזק? תודה

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  10. Started by hairpiss,

http://www.hkepc.com/bbs/news.php?tid=589167&starttime=0&endtime=0&page=2

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  11. שלום לכולם, התחדשתי היום בהזמנה של i7-3930k שיגיע תוך שבוע-שבועיים ועכשיו אני צריך להתאים לו כמה חלקים. חקרתי קצת את עולם לוחות האם המתאימים אבל לא הצלחתי להיסגר על לוח מתאים לי אז אשמח לעזרתכם. דרישות: 1. תקציב: אשמח למשהו באזור ה-1700-1200 שקל, אבל זה גמיש עבור ביצועים\פיצ'רים מהותיים. 2. 8 סלוטים של ראם. 3. דרישה רטורית - 6 יציאות SATA כשלפחות אחת היא SATA3 (רטורית כי כולם באים עם הבקר של אינטל שנותן את זה). 4. עדיפות למספר רב של יציאות USB3. 5. אני חושב שאני מעדיף standard ATX, אבל אני לא בטוח שאני צריך להעדיף את זה (האם Extended ATX באמת מקטין משמעותית את מבחר המארזים?) מידע שימושי לממליץ: 1. אני לא רואה את עצמי בונה מערכי כרטיסי מסך מפלצתיים, כרגע אני חושב שאסתפק ב-…

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  12. כפי שכתוב בכותרת מחפש לוח אם 990FX עבור מעבד AMD לרכישה בישראל לא ממש הצלחתי למצוא בארץ משהו נורמאלי. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  13. Started by RoronoaZoro,

אני מדבר על הזיכרונות 4GB כי זולים בskypc של G.Skill וMushkin. מבחינת ביצועים אני יודע שאין הבדל :-\ אבל מבחינת הצלעות קרור הדיי מרשימות אצל ה G.Skill יש טעם בהבדל המחיר לקחת אותם על פני הMushkin, עד כמה הקרור הזה חשוב ומה כבר זה ייתן? ואלה הזכרונות זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤262 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI-B זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤214 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  14. Started by גילST,

שלום לכולם יש באפשרותי לקנות את אחד משני המעבדים שבכותרת בפחות או יותר אותו המחיר (הסלרון קצת יותר זול, לא משהו מאד משמעותי). האם הסלרון שווה את ההפרש של ג'יגה שלם במהירות (וזה עוד לפני OC) על חשבון הרבה פחות זיכרון CACHE ? אני חייב לציין שאני שואף ל-OC לפחות עד 133Mhz FSB עם המעבד (יש לי כרגע מחשב אחד עם סלרון 2Ghz והוא עובד יפה מאד ב-FSB של 145Mhz ואפשר גם יותר בתנאים מסוימים אבל זה כבר לפורום אחר) אשמח לשמוע את דעתכם בתודה מראש GURI

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  15. השאלה בכותרת. המפרט בחתימה. תודה

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  16. Started by UC,

http://www.epox.org/products/mainboards/8rgmi/ ואם הוא לא כ"כ טוב, תנו לי הצעה ללוח עד 600 שקל ושאלה נוספת- הכרטיס מסך המובנה עליו טוב? אני מדבר מבחינת הרצת גרפיקה כבדה, אלא משחקים כמו פיפא ו-nfs? והאם אפשר להחליפו בכרטיס אחר?

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  17. Started by RoyShefy,

ABIT AI7 Intel 865PE Motherboard (µGuru,HT, FSB800,SATA RAID,Dual DDR,5.1 Sound,AGP8,LAN,1394,USB 2) The AI7 is the first motherboard with intelligent hardware monitoring: µGuru. Based on the 865PE chipset, the AI7 also comes with Game Accelerator, a BIOS tweak that allows users to increase their performance up to 30%. [PIV/DDR] מה הולך פה? ולמה זה עולה פחות מה IC7 שלי עם 30% שיפור בביצועים? מישהו יכול להסביר לי קצת?

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  18. Started by Ancient1,

אני חושב על C2D לOC רק לפי הנדרש . רצוי שיהיה לי מבער אחורי לכשידרש , לא OC קיצוני (+70%) בכל מקרה, אבל ברגיל OC בינוני (מה שנכנס בטמפ' והדיפולט וולטאג') יספיק כנראה , עם +50% כאופציה. אני קונה בארה"ב. (חבר) האם E6300 הוא ההגיוני ביותר . או שווה להוסיף ל E6400 ?? ברור שעדיף שה BANDWIDTH של הזכרונות יהיה גבוה . איזה מהירות זכרונות צריך / עדיף ? איך בדיוק משחקים עם הבאס ו DDR2 ? האם יש "מכפיל" לזכרון כמו שיש למעבד ? שניתן לשנותו בביוס ? יש לי הרבה דיסקים IDE וממה שבדקתי, EIDE*2 קשה למצוא .למעט ה P5W DH Deluxe . אלא שהוא יקר מאד. דווקא מתאים לי מבחינת האפשרויות של HTPC , אבל עדיין .. יש משהו אחר ?? או באופק ?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  19. Started by itaysobol,

שלום רכשתי מחשב תחת מפרט מסוים בו הופיע כרטיס מסך לוח ASUS דגם P5KPL-CM ציפסט G31 והמוכר אמר שהוא משדרג אותי לMSI 1GLAN G31M3-F V2 האם זה באמת שידרוג? או שפשוט נגמר לו הלוחות והלוח פחות טוב ממש תודה

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  20. Started by sLoGy,

אוקיי אז ככה, יש לי 2 מחשבים בבית פנטיום 4 2800 ו AMD סמפרון טוב ב AMD אני לא כל כך מבין אבל הרצתי CUPZ וכתוב שה core speed היא 1670 (זה אומר שהדגם הוא AMD Semprom 2400 לא?) עד היום השתמשתי רק בפנטיום 4 אבל עכשיו אחרי ששדרגתי את הכרטיס מסך ל 7600gs הוא עושה קצת בעיות במארז שלו יש ספק כוח של 300 וואט בלבד והלוח אם תומך רק עד agp x4.. שזה לא ממש אופטימלי ל 7600gs) אז החלטתי לעבור ל AMD שם יש ספק עם 400 וואט ותמיכה ב agp x8 עכשיו, לעבור ממהירות 2800 בפנטיום ל 1600 ב AMD זה ירידת מדרגה רצינית יש אפשרות לעשות OC למעבד ואיכשהו להגיע ל 2000+ ? זה בכלל מעבד טוב למשחקים? הוא OCer טוב? או שאתם אומרים להשאר עם הפנטיום? (מלא בעיות במשחקים) יש לציין שיש לי 1 ג'יגה זכרון תודה

• 4 תגובות
    • 461 צפיות
  21. אז ככה יש לי עכשיו שני סטיקים של 1024 MB זאת אומרת 2048 בזיכרון על שני סטיקים , אני רוצה לקנות עוד 2 סטיקים אבל שכל אחד יהיה 2048 אז ביחד יהיה לי 6144 , השאלה האם הלוח אם יתמוך ואיזה מערכת הפעלה יכולה לקבל את כל הזיכרון הזה ? ואם אין אז עדיף לקנות עוד שני סטיקים של 1024 כל אחד במהירות DDR3 כי מה שיש לי עכשיו זה DDR2 לוח אם = P43 NEO MSI

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  22. Started by Ashand,

נכון שהמעבד מספיק טוב ל-HTPC? להריץ תכנים של HD XVID וכו...

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  23. Started by --Shadow--,

http://vr-zone.com/articles/intel-6-series-chipsets--naming-unveiled/8685.html

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  24. Started by shlomimoses,

הלו, קניתי לא מזמן מחשב, והתקנתי את Intel Desktop Utilities כדי לנטר אותו קצת. קופצות לי הודעות של בעיית מתח ל-cpu, כתוב שהוא אמור לקבל בסביבות ה-2.05v ותכלס המתח שהוא מקבל הוא בסביבות ה-1.2v. השאלה היא האם מדובר במצב שבו אני חייב להחליף את הספק שלי (HEC 450W), או שיש פתרון אחר ופחות יקר... רעיונות מישהו? תודה.

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  25. Started by Cilay,

יש לי היום סטיק בודד של: Module Name G Skill F2-6400CL4-2GBPK איזה זכרון מומלץ לי לקנות? אני על OC עם E8400 על 4.1 ... תודה , קונה מחר.

• 4 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.