מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כרגע כרטיס זיכרון אחד של 256MB DDR 400MHZ, ואני רוצה להוסיף לו עוד סטיק. השאלה פה היא מה כדאי לי יותר? סטיק של 256MB שיביא דואל צ'אנל, או כרטיס 512MB שיביא יותר זיכרון? ועוד משהו, להרכיב את הזיכרון במחשב זה מסובך? או שרק צריך לחבר את הסטיק? ועוד משהו אחרון, רשום לי 200MHZ, לפי מה שהבנתי ה-MHZ מוצג רק כחצי ממה שהוא, נכון? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
האם ניתן לעשות RAID 0 בלוח של GIGABYTE מדגם K8NF-9? לכמה דיסקים? והאם הוא גם תומך בRAID לSATA?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33265 מדובר בשמועה כמו ש AMD מתכננת לקנות את ATI. העניינים מתחילים להתפתח
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי מצטער שאני משגע אתכם :-\ פשוט עכשיו אני די סגור על מה שאני הולך, נשאר לי משהו כמו 400 שקלים עודף ורציתי לדעת במה כדאי יותר להשקיע, מעבד או לוח אם. כרגע המפרע הוא כזה amd 3200 939 gigabyte k8nf-9 x800xl 1gb ram ב-400 שקלים שנשארו במה כדאי להשקיע? האם כדי לשפר תלוח אם ל=msi k8n new 4 platinum או שכדאי יותר להשקיע במעבד ולקחת- amd 3500 venice מה אתם אומרים?(לא מתכנן אוברקלוקים והמחשב למשחקים כבדים מאוד)
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, אני מתעתד לרכוש מחשב חדש. אשמח לפרט על השימושים ושאר הפרטים אך רציתי לשאול שאלה נקודתית - התחלתי לקרוא קצת בפורום של הצעות למפרטים וקראתי שם ב FAQ שההמלצות עם למעבדי I5 ולא I7 בגלל שכמעט אין הבדל בינהם (או אולי יותר נכון כי אין היום תוכנות/מע"ה בשוק שיודעות לנצל את ה"חידושים" ב I7). רציתי לברר עד כמה המצב הזה נכון והאם לא כדאי לרכוש I7 כדי שבשנים הקרובות הוא כן ייתמך על ידי הטכנולוגיות החדשות? באופן כללי, הייתי שמח לדעת אם הביצועים של ה I7 באמת עולים על אלה של ה I5, ואם כן אז האם זה שינוי ניכר או לא? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה ללוח, מעבד, זכרון. שימושים: בעיקר צפיה בסרטים ב720P על פלזמה ישנה שתומכת עד 720P. מתכנן להתקין גם NEED FOR SPEED אם יהיה אפשרי להריץ (הרזולוציה ואיכות התמונה במשחק פחות חשובים). כל שאר החלקים קיימים. יתרון לתצורה שתצרוך כמה שפחות חשמל מכיוון שהמחשב עובד 24/7. תקציב: עד 1000 ש"ח. אם ניתן יותר בזול עדיף. נפתח שרשור חדש בפורום המתאים, נא לנעול.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שאלה פשוטה תשובה פשוטה. (חיפשתי ולא מצאתי) ואיפה ניתן להשיג מעבד כזה? (לא יד שנייה) תודה.
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מה אני צריך בשביל לעשות OC למעבד Intel Conroe E6600 2.4Ghz 4MB 1066MHz Dual Core אני צריך איזה משהו מיוחד בשביל שלא יתחמם ויהרס לי?! עד כמה MHZ אני יוכל להעלות אותו?!
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום מדובר במעבד E6750 הוא עובד בתדר של 2.66GHZ ואני רוצה להביא אותו ל3.2GHZ הוא יהיה במחשב של אחי שיש לו ספק ג'נרי האם זה יהיה מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אם לא עד לאיזה מעבד הוא המקסימאלי בשבילו? תודה רבה לעונים שאלה: יש לי את המעבד E6750 מותקן וכבר חצי שנה עושה לי בעיות ניסו להחליף לי מעבד לוח אם והכול במחשב ועדיין עושה לי מסכים כחולים... יכול להיות שאני יבקש שיעדכנו לי ביוס זה יסדר לי את הבעייה הזו? עריכה: עם מעבד E2180 ( ניראה לי שזה היה הוא ) הכול עבד לי מעולה והוא היה הזמני רק שהוא עשה לי צוואר בקבוק ולא רציתי... והיה לי חצי שנה עם המעבד E6750 שלא עשה לי בעיות בכלל ומה ההבדל בין דואל קור לבין קור טו דו?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
נשמע לכם הגיוני שלא תהיה תאימות בין לוח Gigabyte GA-B75M-D3H לזכרון 8Gb KINGSTON KIT(4Gx2) Hyper-X XMP? שמעתם פעם על בעיות כאלו?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם! כמה אמור לעלות מעבד I5 4670? תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים עשו ב-Toms Hardware מבחן סיבולת לשתי מערכות האחת מבית אינטל והשניה מבית AMD. מבחן הסיבולת מריץ תוכנות המעמצות את המעבדים וכרטיסי המסך לאורך זמן והפעם הבדיקה היא למעבדי הליבה הכפולה לינק ישיר למבחן http://www.tomshardware.com/stresstest/index.html
-
- 261 תגובות
- 29.6k צפיות
-
-
איך הלוח הזה למערכת מבוססת I7: DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 זה לוח טוב ל I7, עם 6GB RAM DDR3? אולי ואני מדגיש אולי יתוכנן בעתיד OC קטן או בינוני, הלוח יכול לעשות OC ולא יעשה בעיות? ומה יותר טוב זה או GB EX58 UD3?הם עולים אותו דבר..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מערכת הפעלה ווינדוס7- 64 ביט לוח אם p8z68 asus מעבד core i7 2600 האם המערכת הזאת מתאימה ל64 ביט? זיכרון 8GB בברכה מושיק
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
תגידו בלוחות של הקונרו 975x אפשרי לשים זכרונות 800 כאשר OC לא בתכנון??
-
- 16 תגובות
- 971 צפיות
-
-
איפה בתמונה של הלוח הנ"ל (ASUS M2N-E) נמצא החריץ עבור כרטיס המסך (PCI-E x16), ולמה משמשים שאר החריצים (חוץ מחריצי הזכרונות)? http://www.asus.com/999/images/products/1181/1181_l.jpg תודה.
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
איזה לוח אם כדי יותר של ABIT IC7 MAX 3 או של Chaintech 9CJS ??? ???
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
בבעלותי נמצא לוח האם asus p8p67m-pro ומחובר עליו בחריץ הpcie express 2.0 כרטיס מסך hd 7950. אני מתכוון לקנות כרטיס הקלטה ולחבר אותו בחיבור pci בלוח אם. הבעיה היא שהכרטיס מסך מכסה את חיבור הpci ולכן אני צריך להזיז אותו לחריץ הpcie express 2.0 שנמצא באמצא שרץ על x8 ולא על x16 כמו הראשון. השאלה שלי היא כמה אחוזים מהביצועים אני אאבד? אני לא בטוח,אם אני מחבר רק לחריץ pcie express 2.0 אחד אז אני אקבל תמיכה של x16 ואם לשני חריצים אז אני אקבל תמיכה של x16 וx8?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כאחד שמשתמש והשתמש באינטל עוד מימי הפנטיום 1,חודש הבא אני רוצה וצריך לשדרג את המחשב,מטרת המחשב תהיה: א) קידודי וידאו ועריכה. ב) CAD. אני יודע שביישומים כמו אלו היום עדיף אינטל,אבל מה לגבי הליבה הכפולה של AMD? (הייתי רוצה של אינטל אבל אני לא יכול לחכות עד 2006),יש לי כמה שאלות: 1) הדבר שהכי מציק לי זה שאני שומע ש"אם תקח מעבד AMD 2.2GHz ותשים אותו מול אינטל 2.2GHz,אז הAMD יותר (הרבה יותר?) מהיר",האם זה נכון? אם כן איך זה ייתכן? מהירות מעבד זה מהירות מעבד,פה בכלל הלכתי לאיבוד. 2) כאחד שמשתמש במחשב (שלי במפרט),HT מאוד חשוב לי,יש הבדל (דיי עצום)ב multitasking שהHT על enabled,לכן אני הולך יותר לכיוון הכפולי ליבה,האם הבדל משמעותי בין AMD כפול ליבה לאינטל HT (שזה בעצם רק הדמ…
-
- 35 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לפני כשבועיים, שלחתי מייל לאביט, בנושא תמיכתו של לוח הP35 בחריץ הPCIe 2.0, השואל האם תמיכתו היא באמת אפשרית: Hello Abit Group My Name Is Or Cohen And Im Leave In Israel. I Herd On Bit-Tech Thats The P35 Chip From Intel Is Allready Support The PCI-Express 2.0. From Some Reson, You Didnt Worte It Down On Your WebSite. The Score Of This Info Is Here: http://www.bit-tech.net/news/2007/06/06/p35_supports_pcie_2/1 I Wanted To Know If You Knew About That, And If The IP35-Pro Is Suported The PCI-Express 2.0. Im Hope That You Will Chack This Out With Intel, And Write It Down On Your Web Site. Hope You Will Answre Me, Or Cohen, Israel/ (סליחה על חלק משגיאות הכתיב, נו מה כתבתי באנג…
-
- 72 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
היי חברים, הלוח שלי (אינטל P43TF) כנראה סיים את תפקידו ואני מעוניין לקנות לוח אם שתואם את החומרה הקיימת שלי: מעבד אינטל Core2Quad Q8200 ארבעה זכרונות 2GB SDRAM DDR2 ספק Enermax Modu 82 כרטיס מסך שקר כלשהו PCIE 16 אני מעדיף לוח חדש אך אני רואה שההיצע מאוד דל... עצות? המלצות?
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום אני צריך לקנות זיכרון DDR של איזה חברה עדיף? אני יודע שKingston היא חברה מאוד טובה מאמינה... אבל לאחר עיון קצר בפורם הבנתי שהרבה ממליצים על SAMSUNG אז איזה חברה היא חברה טובה? יש גם את OCZ ועוד כמה חברות... מה עדיף? למשתמש הביתי....
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
חברים, חברות, עוברי אורח, אני עומד להחליף את המחשב האומלל שלי, שעבר איתי רבות (כבר 4.5 שנים, לא מעט). לצערי וצער כיסי, שום דבר אחר מלבד Dual לא בא בחשבון (כרגע זה Dual Celeron, על Abit BP6 לותיקים מביניכם). הבחירה שלי הייתה בין הAthlon MP לOpteron, אבל בגלל שהצ'יפסטים והלוחות של הMP עתיקים, החלטתי ללכת על השני (חוצמזה שיהיה מעניין לראות מה 64 ביט יכולים לעשות למעני). קניה בארץ לא באה בחשבון, ולפני שאני הולך להתעסק עם דברים כמו Mustop, הייתי שמח לשמוע על חנות בחו"ל שתשלח ישירות לארץ. אני מעוניין בעיקר במעבדים ולוח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
השאלה ששאלתי: Hello! My name is Segev. I have buy the corsair xms2 twin2x1024-6400c4 g. My motherboard is asus commando. Cpu: Intel core 2 duo e6600 2.4ghz. Now my memory works on 1.95v and cl5(5-5-5-18) at 400mhz. I want its work in cl4 (4-4-4-12) with 2.1v at 800mhz. How did I do this??? התשובה שקיבלתי: Dear Valued Customer, You will need to adjust memory voltage, which is usually in the jumperfree configuration menu, to 2.1 volts. The 4-4-4-12 timings refer to the (CAS-tRCD-tRP-tRAS) latency settings in the BIOS. If you are unable to find these settings I would recommend that you check your motherboard manual, or contact your motherboard manufacturer for mo…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-