מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
תודה לעוזרים!!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מתכוון ל-Q9100 וה-Q9450 אמורים בתחילת אפריל לא ? וכמה הם אמורים לעלות בארץ...[br]פורסם בתאריך: 25.03.2008 בשעה 22:32:53 הקפצה
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום, כפי שהבנתי יש אחד ווינצ'סטר ואני יודע שיש עוד אחד רק אני לא זוכר את שמו לפי מירב הבנתי ידוע שמעבדי AMD 64 ה-939 נחשבים לקרים יותר ולטובים יותר מאחיהם ה-XP הייתי מעוניין לדעת קצת יותר לגביי המודלים הקיימים וההבדלים ביניהם ... *(האם המודל קשור בשנתון שבו הוא יוצר או בארץ שבו ייצרו אותו ) *(לאיזה יש את הזכרון המטמון הגדול ביותר מבין דגמי ה3000 ) *(מהו התדר האמיתי של הליבה בה הוא פועם ) *(טווחי מחירים יעזרו מאוד ) בכל אופן אני מודה מראש לכל אלו שיכולים להוסיף ....
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שלי לאט לאט השבוע אני קונה לו עוד ההרדיסק(ברשותי יש כבר 40GB SEGATE 7200) ושמעתי שאפשר לחבר שני ההרדיסקים בחיבור רייד כול עוד הלוח תומך בכך כמובן. הלוח שיש לי כרגע לא תומך בזה אבל תוך חודש אני קונה לוח חדש ואני רוצה לשאול עם כדאי לי לקנות לוח שתומך ברייד, כמה זה יתן שינוי בביצועים, ועם אני יקנה ההרדיסק של חברה אחרת לא יהיו בעיות? ברצוני לשאול עוד שאלה כדי לחסוך תרד על איזה לוח עם רייד אתם ממליצים כי חשבתי ללכת על הp4p800 אבל לפי מה שראיתי הוא לא תומך ברייד
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה יתחבר עם כרטיס מסך 4850 או 4870 יש מצב לOC מסך 24" מעבד זה יהיה בודאי E5200 אני מתלבט בעיקר על הלוח אלו P31-ES3G G31M-ES2L G31M-S2L 73PVM-S2H ASUS P5KPL-CM MSI G31M3-F
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
בטח נשאל מליון פעם :bash: אבל אני נואש אני מתכנן על הלוח אם שלי ג'יגה של ראם. אז מה עדיף? שני סטיקים של 512 או 4 סטיקים של 256? אני לא יודע למה, אבל נראה לי ששמעתי פעם שככל הכמות הזכרון בסטיק יותר קטן, ומוסיפים יותר סטיקים, אז המהירות יותר גבוהה, זה נכון? תודה רבה לכל העונים, אני אוהב אתכם... באמת...
-
- 13 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מישהו יודע מהם התזמונים של הזיכרונות האלו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_227_858&products_id=4376 באתר שלהם זה לא כל כך ברור... http://www.samsung.com/Products/Semiconductor/DRAM/index.htm תודה
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מה יותר טוב לגרפיקה לוח אם וכרטיס מסך של msi או של Gigabyte ברמת מחיר 2500-3000 ביחד מה כדי לבחור?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יודעים למה אני מתכוון? אז חבר שלי קנה מחשב חדש, ופתחנו לראות שהכל מחובר כמו שצריך ושהוא באמת קיבל את המעבד שהוא שילם עליו. העריסה שמחזקת את ההיטסינק למעבד נראית קצת שונה ואני לא בטוח שהיא תקינה כמו שצריך (למרות שהיא מחזיקה את העסק יפה) אצלי היא מחוברת ב4 נקודות בסוקט כאשר כל זוג מחובר במקביל לזוג האחר עם הפלסטיק (שאי אפשר להוציא אותו) אצל חבר שלי זה פשוט בנפרד, זאת אומרת שכל זוג מחובר בנקודות המתאימות (ושוב, מחזיק יפה) אבל נראה לי כאילו שזה שבור (כאילו הורידו את הפלסטיק שמחבר את הזוגות) מה דעתכם? זה בסדר ויש כמה גרסאות או שבשביל לא להוציא אחד חדש כזה פשוט לקחו אחד שבור, שברו עוד יותר את החיבור בין הזוגות בשביל שלא יראו וחיברו? יודעים למה אני מתכוון? קצת קשה לי להסביר…
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע כרטיס זיכרון אחד של 256MB DDR 400MHZ, ואני רוצה להוסיף לו עוד סטיק. השאלה פה היא מה כדאי לי יותר? סטיק של 256MB שיביא דואל צ'אנל, או כרטיס 512MB שיביא יותר זיכרון? ועוד משהו, להרכיב את הזיכרון במחשב זה מסובך? או שרק צריך לחבר את הסטיק? ועוד משהו אחרון, רשום לי 200MHZ, לפי מה שהבנתי ה-MHZ מוצג רק כחצי ממה שהוא, נכון? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
האם ניתן לעשות RAID 0 בלוח של GIGABYTE מדגם K8NF-9? לכמה דיסקים? והאם הוא גם תומך בRAID לSATA?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33265 מדובר בשמועה כמו ש AMD מתכננת לקנות את ATI. העניינים מתחילים להתפתח
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי מצטער שאני משגע אתכם :-\ פשוט עכשיו אני די סגור על מה שאני הולך, נשאר לי משהו כמו 400 שקלים עודף ורציתי לדעת במה כדאי יותר להשקיע, מעבד או לוח אם. כרגע המפרע הוא כזה amd 3200 939 gigabyte k8nf-9 x800xl 1gb ram ב-400 שקלים שנשארו במה כדאי להשקיע? האם כדי לשפר תלוח אם ל=msi k8n new 4 platinum או שכדאי יותר להשקיע במעבד ולקחת- amd 3500 venice מה אתם אומרים?(לא מתכנן אוברקלוקים והמחשב למשחקים כבדים מאוד)
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, אני מתעתד לרכוש מחשב חדש. אשמח לפרט על השימושים ושאר הפרטים אך רציתי לשאול שאלה נקודתית - התחלתי לקרוא קצת בפורום של הצעות למפרטים וקראתי שם ב FAQ שההמלצות עם למעבדי I5 ולא I7 בגלל שכמעט אין הבדל בינהם (או אולי יותר נכון כי אין היום תוכנות/מע"ה בשוק שיודעות לנצל את ה"חידושים" ב I7). רציתי לברר עד כמה המצב הזה נכון והאם לא כדאי לרכוש I7 כדי שבשנים הקרובות הוא כן ייתמך על ידי הטכנולוגיות החדשות? באופן כללי, הייתי שמח לדעת אם הביצועים של ה I7 באמת עולים על אלה של ה I5, ואם כן אז האם זה שינוי ניכר או לא? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה ללוח, מעבד, זכרון. שימושים: בעיקר צפיה בסרטים ב720P על פלזמה ישנה שתומכת עד 720P. מתכנן להתקין גם NEED FOR SPEED אם יהיה אפשרי להריץ (הרזולוציה ואיכות התמונה במשחק פחות חשובים). כל שאר החלקים קיימים. יתרון לתצורה שתצרוך כמה שפחות חשמל מכיוון שהמחשב עובד 24/7. תקציב: עד 1000 ש"ח. אם ניתן יותר בזול עדיף. נפתח שרשור חדש בפורום המתאים, נא לנעול.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שאלה פשוטה תשובה פשוטה. (חיפשתי ולא מצאתי) ואיפה ניתן להשיג מעבד כזה? (לא יד שנייה) תודה.
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מה אני צריך בשביל לעשות OC למעבד Intel Conroe E6600 2.4Ghz 4MB 1066MHz Dual Core אני צריך איזה משהו מיוחד בשביל שלא יתחמם ויהרס לי?! עד כמה MHZ אני יוכל להעלות אותו?!
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום מדובר במעבד E6750 הוא עובד בתדר של 2.66GHZ ואני רוצה להביא אותו ל3.2GHZ הוא יהיה במחשב של אחי שיש לו ספק ג'נרי האם זה יהיה מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אם לא עד לאיזה מעבד הוא המקסימאלי בשבילו? תודה רבה לעונים שאלה: יש לי את המעבד E6750 מותקן וכבר חצי שנה עושה לי בעיות ניסו להחליף לי מעבד לוח אם והכול במחשב ועדיין עושה לי מסכים כחולים... יכול להיות שאני יבקש שיעדכנו לי ביוס זה יסדר לי את הבעייה הזו? עריכה: עם מעבד E2180 ( ניראה לי שזה היה הוא ) הכול עבד לי מעולה והוא היה הזמני רק שהוא עשה לי צוואר בקבוק ולא רציתי... והיה לי חצי שנה עם המעבד E6750 שלא עשה לי בעיות בכלל ומה ההבדל בין דואל קור לבין קור טו דו?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
נשמע לכם הגיוני שלא תהיה תאימות בין לוח Gigabyte GA-B75M-D3H לזכרון 8Gb KINGSTON KIT(4Gx2) Hyper-X XMP? שמעתם פעם על בעיות כאלו?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם! כמה אמור לעלות מעבד I5 4670? תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים עשו ב-Toms Hardware מבחן סיבולת לשתי מערכות האחת מבית אינטל והשניה מבית AMD. מבחן הסיבולת מריץ תוכנות המעמצות את המעבדים וכרטיסי המסך לאורך זמן והפעם הבדיקה היא למעבדי הליבה הכפולה לינק ישיר למבחן http://www.tomshardware.com/stresstest/index.html
-
- 261 תגובות
- 30.4k צפיות
-
-
איך הלוח הזה למערכת מבוססת I7: DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 זה לוח טוב ל I7, עם 6GB RAM DDR3? אולי ואני מדגיש אולי יתוכנן בעתיד OC קטן או בינוני, הלוח יכול לעשות OC ולא יעשה בעיות? ומה יותר טוב זה או GB EX58 UD3?הם עולים אותו דבר..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מערכת הפעלה ווינדוס7- 64 ביט לוח אם p8z68 asus מעבד core i7 2600 האם המערכת הזאת מתאימה ל64 ביט? זיכרון 8GB בברכה מושיק
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-