עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by PsyMor,

אנשים כמו שאמרתי אני מחפש מחשב למוזיקה ואני נעול על המיפרט הבא: מעבד AMD Athlon 64 3500+ 2000FSB 512KB S939 BOX קירור Zalman Cpu Cooler CNPS7000B-Cu LED לוח אם MSI K8N Neo2 Platinum nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939 זיכרון OCZ EL DDR PC-3200 Platinum Rev 2+Ocz DDR Booster 2 400MHZ DDR CL 2-2-2-5 Available in 512MB and a 1GB (2x512MB) Optimized Kit Unbuffered Mirrored Platinum Copper Heatspreader Lifetime Warranty 2.75 Volts 184 Pin DIMM דיסק קשיח SAMSUNG 160GB 8MB SATA/150 7200RPM HDD SP1614C כרטיס מסך Gigabyte RADEON 9250 VIVO, DVI 128MB כונניםFLOPPY Sony + ASUS CD-ROM מסך 17'' 786 PF FLAT MAG מארז 2 מאווררים Antec Super Lanboy ספק T…

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  2. אהלן אנשים, יש לי לוח-אם של ASUS P4P800-E DELUXE ואני רוצה לנסות להוריד את מהירות ה AGP של הלוח ל X4 מ X8 ואני לא יודע איך, אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח, תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  3. Started by shlomid,

משהו מכיר את הזיכרון הזה של TWINMOS: http://www.twinmos.com/dram_ddr400.htm רציתי לדעת כמה ננו סקנד הג'וקים שלו ( חיפשתי ולא מצאתי ) והאם הזיכרון הזה טוב גם ל-OC תודה רבה

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  4. לוח msi הכי פשוט מול לוח ג'יגה בייט 965 עם אותו מעבד וזכרון יהיה הבדל בביצועים? במהירות תאכלס בווינדוס עם מעבד 4500 ו2GB זכרון אבל לוח מהזניח ביותר (כמובן שתומך בדו 2) או לוח כמו של ג'יגה בייט 965 שנחשב איכותי יהיה הבדל תאכלס במהירות בווינדוס/אינטרנט? +-+ אני שואל רק על מהירות עבודה בווינדוס לא על פיצ'ירים אחרים כמו תושבות בלוח וכו' +-+

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by BarVaZ,

לי יש שתי סטיקים של 512MB של A-DATA ואני שואל עם שווה לקנות עוד 2 סטיקים? ועם כן אז עם אני חייב לקנות מאותו החברה?

• 4 תגובות
    • 440 צפיות
  6. Started by wow,

החלפתי את המעבד שלי לבארטון 2500. בהתחלה הווידוס אמר שהמעבד שונה והוא לא זיהה אותו אז העלתי את הבאס ל-166,האם זה בסדר?

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  7. לא ממש חדש ,אבל ראיתי שלא פרסמו http://www.overclockers.com/X58A-UD3R-overclocking-gigabyte-entry-X58-platform במחיר של כ1000 שקל ניראה כאילו זה הלוח האולטימטיבי מבחינת תמורה וביצועים ,בנוסף גם תמיכה בUSB3.0 וSATA 6GB/S , ניראה כאילו GIGABYTE שיחקו אותה בגדול , ניראה שזה הולך להיות הלוח אם הבא שלי

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  8. הבנתי שהמצב האידיאלי הוא BUS זהה (1:1) בין המעבד והזכרונות כך שבהתאם למפרט שבצד אני צריך להוריד את תדר הזיכרונות ל-533. 1. הבנתי נכון ? 2. האם Downclocking מבטל אחריות או יכול לפגוע בזכרונות/מעבד/לוח... 3. האם אפשר לבצע את זה עם התוכנה שמצורפת ללוח או שעדיף דרך ה-BIOS, נראה לי שיש שם אפשרות להגדיר את תדר הזכרונות. תודה ;D

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  9. Started by Booooome,

שלום לכולם, יש לי לוח ASUS P4S533-VM ואני מעוניין להרחיב זיכרון מ- 512MB (שני סלוטים של 256MB) ל- 768MB, כלומר להוציא 256MB ולהוסיף במקומו 512MB. הבעיה שלוח האם תומך בזכרונות של עד 333MHZ ואני לא כל כך מוצא זכרונות כאלו, כך שהאופציה שעומדת בפני היא להרחיב בעזרת 512MB 400MHZ. שאלתי היא, האם מישהו שברשותו לוח אם כזה, ניסה להרחיב תוך שימוש בזיכרון מהיר יותר ומה הייתה התוצאה. טכנאי ב- KSP אמר לי שאין סיכוי שזה יעבוד, וחבל לי על הזמן. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום. כדי להחליף מעבד - האם יש דרישות נוספות שיש לדעת מלבד ה SOCKET? אני רוצה להחליף מעבד ללוח אם שהוא SOCKET 775, ולפני קנייה, אני רק רוצה לוודא שכל שאני צריך לדעת על המעבד (החדש), זה שהוא גם כן SOCKET 775. האם יש דרישות נוספות? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום. אני מנסה להבין מה ההבדלים בין מעבדים של Socket 775, כאשר מצד אחד נמצאים ה Core 2 Quad דוגמת ה Q6600 ועד ה Q9650, ומצב אחר מעבדי ה Extreme דוגמת ה X9775 ועד ל X9770. ההבדלים במחיר גדולים, ולכן אני רציתי לשאול - מה ההבדל בין הסדרות הללו? לעתים ה"מהירות" דומה, והמחיר מאוד שונה בין הסדרות. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  12. Started by quantoM,

אפשר לשים בלוח הזה 4 סטיקים של 1GB DDR2 800MHz ? שבת שלום, Quantom.

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  13. Started by tzr84,

שלום יש לי לוח Gigabyte GA-945GZME-S2 ומעבד intel pentium D 3.2ghz dual core חשבתי על לשדרג את המעבד. איזה סדרת מעבדים או דגם אני יכול לשים? תקציב באיזור 800 ש"ח לא הולך לעשות לו OC ואם יש למישהו מדריך איך מחליפים אשמח

14. חברה שלום. אני מבין בהרבה נושאים בתחום המחשבים, אך תיזמוני זיכרונות הוא לא הצד החזק שלי, ולכן אני פונה אליכם. מעבד - +AXP 2000, שעובד ב BUS של 266MHz. זיכרון - 256MB, שתומך עד 400MHz (וכתוב עליו CL3), על המדבקה שלו רשום: לוח - 7VA, שלא תומך בBUS של 400MHz (יש תמיכה חלקית בזיכרון של 400MHz) עכשיו - בזיהוי אוטומטי, הזיכרון עובד ב 166MHz, מה שאומר שהיחס הוא לא 1:1. התיזמונים שהמחשב מזהה הם 2.5-3-3-7. החלטתי להגדיר את הזיכרון ידנית ל 266MHz, כדי שהיחס יהיה 1:1 ואז התיזמונים יורדים ל 2.5-2-2-6. ברור לי שככל שהתימונים נמוכים יותר - יותר טוב, אבל הזיכרון עובד יותר לאט. אגב, ניסיתי להפעיל את הזיכרון ב 400MHz, אבל המחשב בכלל לא עלה (מסתבר שהוצאת הזיכרון, הפעלת המחשב בלעדיו ואז הח…

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  15. יש ברשותי DUAL CHANNEL 2*256 PC3200 400 MHZ DDR וזאת הבעיה 3-3-3-3-8 :-[ :-[ :-[ יש לי מחשב מצוין רק הבעיה היא הזיכרונות... מה אתם ממליצים לי לקנות? בגבול ה 1000 שקל כי אני עושה TRADE IN ויכול לקבל כ 350 שקל על הזיכרונות שלי דרך הטכנאי שלי....

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  16. שלום לכולם יש לי לוח אם של פי פרטנר אפולו פרו 133 ציפס'ט של VIA מעבד פנטיום 3 733 מגה הרץ שני סטיקים של זכרונות כל אחד אחד 256 של חברת IBM סך הכול 512 זיכרון ויש לי סטיק פנוי ועכשיו לא מזמן הוספתי עוד סטיק של זיכרון והמחשב עשה לי ציפצופים מוזרים כאלה ושהוצאתי את ה128 המחשב חזר לעבוד הזיכרון תקין בדקתי אותו אצל מחשב של חבר האם הלוח שלי לא תומך יותר מ512 זיכרון? האם יש דרך לבדדוק עד כמה זיכרון הוא תומך? כי חיפשתי באתר של PCPRATNER ואל מצאתי ועוד משהו המעבד שלי הוא סוקט 370 ורציתי לשדרג את את המעבד ל1 גיג'גה גם סוקט 370 האם הלוח שלי תומך במהירות הזאת? ואם אני יתקין את המעבד החדש האם זה יעשה בעיות בווינדוס? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 469 צפיות
  17. Started by idan_20,

אני קונה מחשב חדש ובחנות אמרו לי שיביאו לי זיכרון של OCZ מסדרת GOLD זכרון 2GB במהירות 800 השאלה שלי אם הזכרון הזה באמת שווה או שהוא סתם נראה יפה?? אפשר לקחת אותו בראש שקט? והאם הוא שווה 1200 שח אגב זה מחשב לOC אז צריך זיכרון חזק

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  18. Started by levinofer,

היי אני צריך לקנות מחשב חדש לצורך עבודות פוטושופ (עריכת תמונות ) מה אתם חושבים של הלוח של גיגהבייט GA-EP45T-DS3R האם יעשה את העבודה? עם מעבד Q8200 בקשר לזכרונות יש לי התלבטות לגבי KINGSTON DDR2 1066MHZ או CORSAIR DDR2 800MHZ. דעתכם חשובה. תודה עפר לוין

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  19. Started by nvered,

שלום רב, יש ברשותי לוח אם asus M2A-VM HDMI http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2/M2AVM_HDMI/#specifications מעוניין להרחיב את הזיכרון ולרכוש 2 סטיקים של 2 גיגה כל אחד: G.SKILL 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-6400CL5D-4GBPQ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231122 מעוניין לדעת האם הזיכרונות יעבדו בצורה תקינה על הלוח אם? המהירות מתאימה? בנוסף יש לי 2 זכרונות של קינגסטון של 1 גיגה. יכול להיווצר חוסר תאימות בין כל הזיכרונות? תודה, נמרוד.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Rockstatement10,

בעקרון המפרט הזה די מספק אותי, אבל יוצאים משחקים חדשים כמו TW3 שפשוט כבר לא עובדים כמו שצריך אפילו על LOW וזה מוזר לי מאוד.. i3 2100 8GB RAM HD7850 אני יודע שזה אחלה מחשב אבל מוזר לי שזה קורה.. בכל מקרה חושב שהגיע הזמן לשדרג. מה הכי חשוב לשדרג פה? מעבד או כרטיס מסך למטרת גיימינג כבד?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. לא חשוב AMD או INTEL

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  22. Started by shuky123,

הלוח אם בנדון שווק חיים, אני מתקשה למצוא את אותו לוח אם בדיוק. במקומות שחיפשתי אין במלאי. אשמח להצעה איך לשדרג את הלוח במינימום הוצאות

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  23. Started by dids22,

הלוח אם שלי הוא gigabyte k8ns ultra הקיצר יש לי אפשרות בלוח לעשות xpress recovery (נראה לישזה קשור לdual bios) וכדי להשתמש בזה כתוב בחוברת של הלוח אם שבפעם הראשונה צריך להכניס את הדיסק של שקיבלתי עם הלוח אם טוב הכנסתי את הדיסק והדלקתי את המחשב מהתחלה ואז הופיעה לי "boot from cd press any key to ..." לחצתי על מקש כלשהו ואז מופיעה לי שגיאה "eror:your hard drive doesnt support hpa" יש לכם מושג מזה אומר ? כיא ני לא ממש הבנתי

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  24. Started by lmlm,

http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=687974&starttime=0&endtime=0

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  25. Started by spin,

האם כדאי לי לקנות את Gigabyte GA-K8NS + amd athlon 64 3000 או לקחת amd athlon 64 3200+ ולוח אחר ועוד שאלה כמה אני ירגיש את החסרון ב dual והאם ההבדל בין ביצועי הזיכרון בלוח הזה מול לוח תומך ב dual של p4 כמו abit ic7-g יהיו גבוהים?

• 4 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.