מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
יש לי עכשיו לוח אם של biostar 754 k8 geforce 6100 שקניתי לפני 4 ימים ואחלפתי אותו מימה שהיה לי gigabite k8ns מפני שרציתי pci expres היתי בטוח שהלוח הזה {biostar} דוא"ל לגבי הזיכרונות עד שהתברר לי שלא .אמרו לי בחנות שהם לא מצאו דוא"ל ב754 k8 .למעשה הם מצאו לוח אחד עם דוא"ל אבל agp לכרטיס מסך בבקשה מי שמכיר דגם של לוח 754 pci expres ושהוא בטוח שזה דוא"ל בזיכרונות שירשום לי את הדגם כי יש לי עוד שבוע להחליף אני רק צריך דגם {רק לוחות טובים}
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני רואה בכמה מקומות שמציעים זיכרון של 512/667,ולא מצאתי 2X256. השאלה זה כדאי במקום DC לקחת סטיק של 512?ובאיזה מחשבים(אינטל,AMD) זה קריטי.
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
:s05: האם יש שיטה בכל הצרופיה אותיות שאחרי הציפסט ? (לדוגמא UD1 UD2 UD3- UD2H UD3H למשל אם אני רוצה לראות את כל הלוחות שתומכים ברייד 0 עם USB3 ושיש או אין להם ESTA - האם יש טבלת השוואת פיצרים ותכונוות שכזו ?
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
קניתי את המפרט הבא: AMD 3200+ Venice DFI LP UT U-D Crucial Ballistix 512MB PC-4000 * 2 רצים על הסלוטים הכתומים X850XT Enermax EG365P-VE נתקלתי בבעיית תאימות (חמורה) של הלוח עם הזכרונות, בהתחלה בכלל לא היה אפשרי להתקין את הווינדאוס, הייתי מקבל מסכים כחולים בלי סוף, לאחר מכן שמתי סטיק זכרון אחר שהיה לי מהמחשב הקודם (512MB DDR400) והכל פעל מעולה, התקנתי ווינדאוס והכל הלך חלק, אז נסיתי לשים שוב את הזכרונות החדשים ובהפעלת המחשב הוא כתב לי שיש חלקים פגומים בווינדאוס ושאני צריך לעשות תיקון, החזרתי שוב את הסטיק הקודם והכל פעל מעולה. מה אני עושה במקרה כזה? האם זה ידוע שישנה בעיית תאימות עם הDFI והזכרונות האלה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
קראתי ב - Tomshardware ש sempron(s754) זה למעשה גירסה של athlon 64 עם חצי cache ויכולות 64bit מנוטרלות האם משיהו קרא זאת ויכול להגיב על הצהרה זו . כמו כן האם כדאי להתקין windows 64 על מחשב עם מעבד 2600+(s754) ואם כבר בנושא האם שווה להוסיף כסף ולקנות 2800+ או שההבדל לא משמעותי עבור מחשב שמריץ רק יישומים כללים תודה
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם תודה מראש לכל העוזרים מראש. אחרי לבטים קשים ותשובות פה ושם לשאלותיי מחברי הפורום לגבי המחשב החדש המחשב הבא מוזמן ליום חמישי הזה. לוח אם - Asus P5E Deluxe מעבד - Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX קירור למעבד - Thermalright Ultra 120 Xtreme + Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1600RPM מארז - Coolermaster CM 690 Black קירור למארז - Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1600RPM X3 ספק כוח - Corsair 650TX 52A @ 12V דיסק קשיח - Seagate 500GB Sata II 32MB X2 כרטיס מסך - Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF X2 המחשב נקנה מ - TMS עם הזמנת זכרונות - G.Skill 4GB DDR2-1066 DualKit CL5 4GBPK אך לאחר יומיים נודע לי כי הזכרונות אינם במלאי עוד, ועכשיו אני מחפש לקנות זכרו…
-
- 4 תגובות
- 452 צפיות
-
-
מישהו יודע מנסיון האם על לוח ASUS P5W DH Deluxe ניתן להרכיב את גופי הקירור הגדולים כדוגמת Zalman CNPS7700-AlCu 120MM Fan ? פשוט הגוף קירור הזה כולל מאורר 120mm וזה מדאיג אותי האם הו יכנס שם או לא.
-
- 4 תגובות
- 482 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2595 זיכרון למחשב נפח: 2GB מהירות: 1066MHZ סוג: DDR2 8 Layers PCB אחריות: לכל החיים למה הם כאלה זולים? מה זה 8 Layers PCB והאים זה טוב? ויש גם את אלו http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2910 למה הם כאלה זולים? תודה...
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום רב האם אפשרי לבצע מקסימום ביצועים ועדיפות להתקן USB במערכת ? יש לי כרטיס לכידה USB ולפעמים יש מצב שיש OUT OF SYNC בין ה AUDIO ל VIDEO . המערכת הינה ASUS P5QLPRO עם מעבד QUAD Q6600 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
השחקנית הסינית עומדת להשיק את המכשיר החכם המודרני הראשון עם מסך 6.9 אינץ׳ לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
^כותרת אני קונה מחשב עם המעבד הזה ממש בקרוב ואני רוצה לראות איפה הוא מדורג בין כל שאר המעבדים החדשים וכמה הוא רחוק מהם מחכה לזה תודה ועוד שאלה ממש קטנה האם המעבד E5200 הוא המעבד הכי טוב היום לOC? חוץ מהQX אני מדבר על DUOL CORE וגםC2D אני מדבר על תדרים כאילו עם איזה מעבד אפשר להגיע הכי רחוק עם קירור BOX מחכה לתשובות תודה
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי חבר'ה, לאחר שהמחיר של ASRock Pro3-M Z68 באתר RSM קפץ בכמעט 100 שקל לאזור ה-670 הוא כבר הפסיק להיות ממש משתלם (לפחות מבחינתי) אז אחרי שעשיתי חיפוש מקיף שם מצאתי את ה-GA-Z68A-D3 ורציתי לדעת איך הוא בהשוואה ל-Pro3-M. לא מצאתי בנצ'מארק שמשווה ביניהם מה שכן מצאתי זה אתר שבו רשום שההבדל העיקרי ביניהם זה שהלוח של אסרוק תומך בקירור 775 ובנוסף לזה, עולה יותר מהר הודות לטכנולוגית הביוס שלו. כן שמתי לב שגם הלוח של ג'יגהבייט תומך ב-USB 3 ו-SATA 3 ואפילו מציע תמיכה ב-CF/SLI. יש ביניהם עוד הבדל? הייתם אומרים שאחד מהם עדיף על השני?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי אסוס אולטראבוק עם מעבד i5-3317U כאשר אני מחובר לחשמל, יצרתי תכנית כח שבה שמתי את המעבד על מינימום 100 אחוז. זה בניגוד לתכנית של ווינדוס של High Performance ששמה את המעבד על מינימום 5 אחוז (אם אני לא טועה). האם יש בעיה עם התכנית שיצרתי? מומלץ להימנע? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם לאחרונה המחשב של אבי מראה סימנים של התיישנות, הוא אינו מעוניין להחליף את לוח האם, אלא רק לשדרג את המעבד וכרטיס המסך (אני מבין שזה לא הפורום המתאים לכרטיסים) בכל מקרה, כרגע יש לו לוח אם Asus P5LD2-VM SE עם פנטיום D930, עשיתי בדיקה באתר אסוס והמקסימום שהוא יכול לתמוך בו (מעבד שעדיין איכשהו ניתן להשיגו) זה E6300 שהוא איכשהו שיפור על המעבד הקיים.. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5408 אלא אם כן תמליצו לי על מעבד יותר טוב שאפשר להשיג בשבילו? ובנוגע לכרטיס מסך, יש לו כרגע Radeon X1950 ישן אך אני חושש שהמעבד הנוכחי ישמש כצוואר בקבוק לכרטיס יותר חזק.. יש לכם עצות/המלצות מה לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הלוח GA-8SRX 645DDR/478+SB של GIGABAIT בקצת יותר מ ארבע מאות שקל ואני תוהה האם הוא טוב וכדאי לרכישה. יש לו 5 סלוטים לPCI והוא תומך בDDR 333. גולשים נכבדים תחוו את דעתכם
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחרות מתחממת ואינטל מנצלת את העיתוי להכרזה הגדולה שלה - דור מעבדים שולחני חדש נולד ואנחנו כאן עם ריכוז כל הפרטים עבורכםלכתבה
-
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי פנטיום 3 800MHZ יש לי סטיק זיכרון של 128 ואני לא יודע איזה סוג הוא SDRAM RDRAM הכרטיס ש חברת LD ורשום עליו PC133 לפי מה שנראה לי הוא SDRAM מישהו יודע איזה סוג הוא?
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני עובד עם זיכרון של Geil - PC3200 Dual Channel, סה"כ 1 ג'יגה שמורכב מ-4*256 מגה. לוח אם של MSI-Neo2-LS - i865PE ניסיתי להאיץ את המערכת תוך שימוש באפשרות ה-MAT - Performance Mode שב-BIOS. כאשר לקחתי כל זוג רכיבים לבד מתוך ה-4, הכל עבד תקין לגמרי. כאשר ניסיתי להאיץ עם כל 4 המודולים ביחד - Windows נתקע תמיד בעת האיתחול. האם מדובר במצב שבו יש אי התאמה של הרכיבים אחד לשני (למען הסר כל ספק מדובר ברכיבים זהים לגמרי - אך אין לי מושג האם הם מאותה סדרת ייצור) או שהייתי אמור להגדיר משהו נוסף ב-BIOS שאותו אינני יודע. תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
ביצעתי הזמנה למחשב משרדי על פי המפרט שנמצא במפרטים המומלצים כאן: http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=45 עכשיו הזיכרון שנמצא שם עובד על 400Mhz בעוד שלוח האם, כפי שאני קורא עכשיו ב Manual, תומך במהירות זיכרון של עד 333Mhz: ובסוף כתוב: האם יש כאן טעות ? או שצריך לבצע קינפוג כלשהו על מנת להמנע מהבעיה ? בנוסף, הומלץ שם על מעבד AMD Sempron 2200+ ובספר כתוב שהוא תומך ב: עכשיו אני לא יודע אם הספר פשוט ישן, או שזה אומר שזה כולל גם את ה Sempron ? הכתובת בה נמצא ה Manual: http://www-old.epox.nl/manuals/mu-8kmm3I&%2B10.pdf תודה
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
תקנו אותי אם אני טועה אבל הרעיון של הקונור זה כפול ליבה שבעצם משתמש במלוא הליבה השניה למשל הדול קור ישתמש רק ב40 אחוז ושיפר רק ב40 אחוז מליבה אחת והקונרו משפר ב100 אחוז כי הוא משתמש במלוא הליבה השניה.. ולכן 1.86GHZ של קונרו שווה בעצם לGHZ3.72 של מעבד רגיל(לא כפול ליבה) ולכן גם בOC אם אני מעלה את המהירות של הקונרו ל2.5 זה בעצם 5 במעבד רגיל.. האם אני צודק?? או שאני ממש מבולבול ולא מבין מה הרעיון של הקונרו.. אם אני טועה אשמח אם תעזרו לי להגיע לרעיון האמיתי שלו..
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש לי את הזכרון הזה http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=36# (את השני סטיקים של 512 כל אחד). אני נותן לו 2.8 מטח, והורדתי את התזמונים ל 2.5 6-3-3. הוא עובד יציב ולא עושה שום בעיות. מה אני מרוויח כאן בעצם?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
עברו כמעט 6 שנים מאז השדרוג שילוש האחרון (שאפילו היה כאן בפורום! , המפרט של YairZ), חלקים בלוח אם הפסיקו לעבוד כמו שצריך ונראה שיש בהחלט "עייפות החומר" למרות פרמוטים וכד'. כמו כן ספק הכח הוא כבר בן 10, כדאי כנראה לשדרג גם אותו. המטרה היא גיימינג וכן שימוש מקצועי סטטיסטי (R, MatLab,Stata וכד') ואולי אולי גם מעט עריכה גרפית (פוטושופ, אילוסטרייטור, פרימייר וכד'). הדגש הוא על גיימינג. הרזולוציה היא 1920X1080, ואת כרטיס המסך אני אשדרג בנפרד שהמחירים ירגעו קצת (הרבה...) המפרט הנוכחי שלי הוא: Intel i5 3470 Socket 1155 Gigabyte GA-B75M-D3H Rev 1.1 Kingston 16GB DDR 3 (4 x 4) MSI Geforce GTX 750 Ti HEC 450TD-FT CoolerMaster Centurio…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
טוב, מדובר בבן דוד שלי - הבחור גיימר צולע - משחק ברזולוציות הכי נמוכות יש לו 7600GT והוא מבסוט עד הגג - מבחינתו משחק שעולה זה משחק טוב לא מעניין אותו באיזה רזולוציה... עכשיו יש לו עודף של איזה 600-800 ש"ח. מדובר במחשב AMD3800+ עם לוח של ABIT K9 משהו... 2.5 גיגה זיכרון שהורחב כבר.. הוא מסתדר עם מה שיש אבל אני רוצה לשפר לו קצת את המחשב - איזה מעבד מומלץ לקנות לו כדי שיסחוב עוד איזה שנה עם המחשב הנוכחי?
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מהו הלוח הטוב ביותר לOC היום בתקציב הנל? אין עדיפות לחברה.. תודה
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של GigaByte מדגם : GA-8IK1100 מסדרת 875P. על הקופסא של הלוח כתוב שיש לו 8 יציאות USB 2.0 אבל כל פעם שאני מחבר אליו את הנגן MP3 שלי אני מקבל הודעה שחיברתי חיבור USB מהיר לשקע USB איטי. ממה שבדקתי ב Device Manager יש לי רק חיבורי USB סטנדרטי ולא Enhanced. האם כדי להפעיל את ה USB 2.0 יש צורך ב SP כלשהו לWindows? האם יש צורך להתקין משהו מיוחד? תודה גלעד
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-