מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
לפי מפת הדרכים המעודכנת של AMD, עוד לפני שיצא האמר (בסוף השנה הזאת), תצא כמה חודשים לפני זה סדרת מעבדים שנקראת ברטון (למי שלא ידע), שגם היא (כמו T-bred שיוצא אוטוטו) תעבוד ב0.13 אבל היא גם תעבוד בSOI (שיטה חדשה לדחוס יותר באותו מקום, או בפחות מקום, אל תתפסו אותי במילה), והחידוש הוא שלברטון יהיה גם 512K מטמון L2! אומנם AMD מאחרים (כמו תמיד) אבל לפחות עוד איזה חצי שנה גם לAMD יהיו מעבדים עם 512K.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
Kingston KVR, 256MB 266DDR PC2100 Nanya Chips (מישהו מוכר) אני רוצה לקנות לאח שלי ליומולדת כי הוא כל הזמן בוכה לי שהמשחקים בקושי זזים עם זכרון 256MB הוא חורש על משחקים (DOOM3, THE SIMS2 ומשחקים כבדים כאלו..) זה זכרון טוב ? יענו שלא יעשה בעיות כמו הNONAME למיניהם... וכמה הוא שווה ? עריכה: מה אומר הKVR ומה אומר שזה NON-ECC ?
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הי לכולם אני זוכר שכמה פעמים כבר נתקלתי במפרטים של מעבדים של אינטל, שמראים שהמעבד כולל בתוכו מימוש לקודקים מסוימים, גם עבור playback וגם עבור recording. אם אני הולך למשל לעמוד של מעבד מסוים באתר של אינטל, אני לא רואה שמוזכרים שם קודקים.. לדוגמא: https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/65693/intel-core-i3-3220-processor-3m-cache-3-30-ghz.html מישהו יודע איפה אפשר לראות את המידע הזה - איזה קודקים ממומשים חומרתית במעבד? תודה
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
מה אתם אומרים על הלוח אם הזה ASUS Striker Extreme nForce® 680i SLI אני צריך מידע והמלצות... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בונה כרגע מפרט מחשב שמתבסס על מעבד INTEL CORE I5, ולוח-אם INETL DP55WG. בהשוואה במספר חנויות נתקלתי שני סוגים של המעבד המדובר: INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – BOX ו- INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – TRAY אשמח אם מישהוא יוכל להאיר את עיני להבדלים ביניהם.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו נכון אני מטורף אבל הייתי חייב לבדוק אם זה עובד. פרקתי את המאורר מה AX7 שלי והדלקתי את המחשב ונכנסתי לביוס לראות מה קורה. כיוונתי את ההגנה ל 80 מעלות , וחיכיתי ........................ עברו 180 שניות 79 מעלות והלוח מצפצף והופ !!! נכבה המחשב ללא פגיעה בשום דבר. אז אני יכול להיות שקט מקשר למעבד. בלוח הקודם שלי MSI KT333 ARU הלוח "רק" ציפצף ולא נכבה המחשב.
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
לא ראיתי התייחסות לזה באוורסט, תודה
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי לוח אם שח ג'יגהבייט GA-7VTXH, ומעבד אתלון XP1800. עקב חוסר איוורור, קניתי מאוורר חדש. ההחלפה עברה בסדר - ניקיתי את המעבד עם אלכוהול, מרחתי משחה איפה שצריך.עשיתי בדיוק כמו שהיה רשום במאמר שהתפרסם פה. סגרתי את המחשב, הפעלתי - וכלום !!! כל המאווררים עובדים כמו שצריך, הדיסק הקשיח מסתובב לאיזה 40 שניות ואז נעצר. המחשב לא "עולה" - ולא יוצא שום סיגנל החוצה מכרטיס המסך (למרות שהמאוורר שעליו - עובד). המוניטור נשאר שחור. בהתחלה נלחצתי וחשבתי שדפקתי משהו שמעבד עם כל ההחלפה הזו. אז ניסיתי עם מעבד אחר, זהה. שום דבר. מה קרה? נדפק הלוח-אם? איך קורה דבר כזה??? ??? ??? מחכה לתשובה מהירה, cKb
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי שאתם פה משבחים אותם מאד ועוד איזה חברה שאני לא זוכר את שמה. מה מייחד אותם נגיד מזכרונות של Kingstone?
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם טוב עם ביצועים טובים , לא עושה OC אחד עם כמה שיותר PCI סלוטים לא יקר ויתן תמורה טובה לכסף כמובן ציפסט של אינטל האחרון תודה[br]פורסם בתאריך: 21.11.2007 בשעה 14:46:56 IP35Pro Abit הוא לוח טוב?
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם משתלם לקחת כרטיס גראפי נפרד או לחפש לוח אם עם שבב גראפי מובנה. השאלה היא עד כמה פוטושופ וחלונות 7 גרסה 64 ביט יעשו שימוש נאות בכרטיס גראפי נפרד. רוב העבודה על המחשב תהיה באופיס 2007 וגלישה ברשת, אך מדי פעם גם עריכת תמונות וקטעי וידאו קצרים כנראה עם Sony Vegas. כמו כן יורץ חלונות XP ועליו אופיס ישן בסביבה וירטואלית. חשבתי על: Intel Core 2 Quad Q8200 ו-Gigabyte GA-EQ45M-S2 אך לא עמדתי על טיב השבב הגראפי שם. אני צריך IDE אחד על הלוח-אם. תנקס!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי קניתי מעבד חדש בצירוף המאוור הזה: GH-PCU21-VG (3D Cooler-Pro כרגע הטמ' במצב מנוחה של המעבד (כלומר שאני מדליק את המחשב ונכנס לביוס) עומדת על 81 מעלות. האם זה נורמאלי? או גבוהה מידי? ואיך אני יכול לסדר את זה אם זה לא בסדר. תודה.
-
- 6 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי כרגע מעבד סלרון 2.4 גיגה הרץ. האם מעבד "מעבד 3 גיגה הרץ.סוקט 478. פרסקוט. גירסה E0 שהיא הכי טובה מבין השלוש." יתאים ללוח שלי? מדובר על לוח עלום שם, לא קיבלתי איתו אף חוברת הסברה/התקנה, וגם באינטרנט לא מצאתי דף מוצר שלו. Motherboard Properties Motherboard ID 08/29/2006-Springdale-G-6A79AD49C-00 Motherboard Name DFI i848/865 Motherboard Product Information http://sj.dfi.com.tw/Product/xx_product_by_category_us.jsp?PAGE_TYPE=US&CATEGORY_TYPE=MB&ARCHIVED_FLAG=N&INDEX_TYPE=MB יכול לקרות מצב שהלוח לא יזהה את המעבד? דבר שני, אני בכלל לא יודע איך להחליף מעבד, האם יש מדריך/הוראות ללמוד איך לעשות את ההחלפה והניקוי או שכדאי ללכת לחנות מחשבים בעיר שתעשה את הניק…
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי P4 2GHZ ( גם אני קניתי מחשב מחנות GF4MX ) המעבד נראה לי קצת דפוק- אני בOC איתו במתח של 1.725V בשביל לקבל 2.5GHZ .... יכול להיות שלתת מתח כזה למעבד עם קירור רגיל של P4 זה יותר מדי? ד"א לפי הIS7-E אני ב 43.5-40 מעלות בCPU. אבל זה IS7... ועוד שאלה, אתם חושבים שאם אני יקנה קירור למעבד אני יוכל להשתמש בפחות מתח בשביל הOC?
-
- 7 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ASUS P5KR ל ASUS P5K ? יש חניות שלא מוכרות כבר P5K רק P5KR ! האים זה דגם משופר מחליף ?
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש מחשב עם 1 גיגה של זיכרון ראם (2 סטיקים של 512 ) הוא הלך לחנות וקנה עוד סטיק אחד של גיגה חיברנו את כול 3 הסטיקים (צריך להיות 2 גיגה ) והווינדוס מזהה רק 1.5 גיגה ולא 2 מה שכן ב CPU-Z הוא מראה את כול ה3 סטיקים ואומר שיש 2 גיגה היסתכלתי בביוס והוא היה שונה משלי ( יש לו לוח של Gigabyte ולי אסוס ) ולא הבנתי כלום שם צריך לציין שהזיכרונות הם DDR2 מה יכולה להיות הבעיה תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
חיפשתי וחיפשתי וכל מה שמצאתי זה שלושה threads שמדברים בכלליות על הדיודה שאמורה להיות מובנית בלוחות אם ל-AXP ושאמורה להגן על המעבד מפני התחממות יתר. אני מניח שאם כולם קונים את ה-7VRXP (שאין לו את הדיודה הזאת), אז היא לא שווה הרבה... מישהו מוכן להפריך/ לאשר לפני שאני קונה?
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי, (פתחתי ת'רד זהה בפורום המפרטים- ואני לא יכול למחוק. אז אם צריך בבקשה תמחקו אותו). OK... אז בשעה טובה ביום שני שבוע הבא אני אעשה פסיכומטרי. מה שאומר שסוף סוף יהיה לי זמן להתעסק עם קנית מחשב חדש. אבל אני לא יכול להתאפק ולכן אני לצערי מתחיל לבדוק כבר עכשיו במקום ללמוד. Undecided בכל מקרה, אני מעוניין לשדרג את השילוש הנוכחי שלי, את הכרטיס מסך וכנראה שגם את המארז. זה בנתיים. עכשיו יש לי: Celeron Tualatine 1200@1600 378 MB SDRAM@133 Radeon 8500 LE אין לי תקציב. אני מעוניין לבזבז על זה כמה שפחות כסף, אבל גם להשקיע את הסכום הדרוש עבור מחשב סביר שיריץ משחקים טוב, יעבד וידאו וקול במהירות סבירה ויחזיק זמן סביר. בכל מקרה הכלל המנחה הוא שאם אין הבדל מורגש בביצועים- ללכת על הזול. …
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי גאון וקוראים לו SUPERSTYLE בפורום.. הוא אמר שפנטיום D יותר טוב מהמעבד AMD 5600X2 זהו נכון ?
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום. הציעו לי כאן לרכוש מחשב עם מעבד : AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX המחשב מיועד לתוכנות אופיס, אינטרנט וקצת משחקים (בעיקר אסטרטגיה- בסגנון WOW). אני לא כ"כ מבין במעבדים. האם זהו מעבד מתאים לצרכים שלי? מה המשמעות של: "+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX"? האם הוא משתווה ל UNTEL DUAL CORE או שעדיף להוסיף קצת ולקנות INTEL? תודה, ניר.
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אחרי שבוע סוער בו הושקה סדרת מעבדי Haswell-E החדשה וגם לוחות אם \"סטנדרטיים\" הנושאים את ערכת השבבים X99, הלוחות שיובילו את השוק נחשפים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%95%d7%97%d7%95%d7%aa-x99-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%91%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%9d/
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מה קובע כמה יציאות USB יהיו לי מאחורי המחשב? הלוח אם?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-