מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב ישן שמשמש בתור שרת קבצים ואני רוצה להחליף את הלוח מעבד וזיכרון, התקציב הוא 1500 שח הדרישות: כמה שיותר יציאות SATA2 בלוח ולפחות שני יציאות IDE להארדיסקים הקיימים מעבד תקציבי לא צריך יותר מידי חזק אבל גם לא חלש מידי (AMD או אינטל לשיקולכם) זיכרון ג'יגה לפחות, בקשר למהירות, אני לא יודע עד כמה זה ישפיע אם זה יהיה DDR 1 או 2? בעקרון זה רק לאחסון ומשיכה של קבצים. לא צריך שום מולטימדיה שם, כרטיס מסך שיהיה הכי פשוט על הלוח אם. צריך שיהיה כמה שיותר יציב, זה צריך לעבוד 24/7. תודה
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין ליבת פאלומינו ל thoroughbred??? מבחינת מגהרצים יש הבדל?? מה יותר ישן הפאלומינו או ה- thoroughbred?
-
- 4 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שיהיה יכול לעבוד עם זיכרונות DDR ופנטיום 4 שהמחיר יהיה עד 1000 ש"ח תודה
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום חברים, אני עומד להחליף את לוח אם שלי עקב תקלה. מאוד חשוב לי לא להתקין את ה windows מחדש כי זו התקנה שיש לי אותה סביבות 3 שנים. המון תוכנות והמון הגדרות קטנות שמתאימות לי אישית. ממש אין מצב להתקין הכל מחדש! ראיתי מדריך נחמד כאן בפורום (בשאלות נפוצות) אין לבצע את ההחלפה ללא התקנת windows חדש וללא ביצוע repair. האמת, למדתי משהו חדש את החלק של ההסרת IDE הבנתי ברור מאוד, אבל לא הצלחתי למצוא את ה AGP ב system בתוך Device manager. מה שעשיתי, הסרתי את הרכיבים הבאים: 1. כל השורות איפה שרשום Motherboard resources 2. כל השורות איפה שרשום PCI 3. SYS graphics port האם זה בסדר מה שעשיתי? האם יש מצב שהורדתי יותר מדי או ש windows עצמו אמור לזהות הכל מחדש, אפילו שהורדתי דב…
-
- 4 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קונרו ואני ולך לעשות אוברקלוק רציתי לגעת שווה יותר לקנות E6600 ולהמהיר אותו לרמה של E6700 או יותר שוהה לקנות E6700 ולהמהיר אותו?
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, אני עורך כרגע בירור ראשוני (לקראת רכישת מחשב בעוד חודש בערך). ברור שהקונרו הוא הבחירה המועדפת, אך בגלל שמחירי לוחות האם שלו גבוהים מאוד חשבתי אולי על Pentium D בעל ביצועים דומים יחסית, בהנחה שבגלל הקונרו מחירי הפנטיום D ירדו ושאפשר להשיג לוח אם טוב עם כרטיס מסך מובנה סביר במחיר טוב. אבל, להפתעתי ראיתי שמחירי המעבדים דומים יחסית למחיר ה- Intel Core 2 Duo 6300 - 1.86 GHz (ועומד על 1240 ש"ח) פה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=21_301&sort=2a&page=2 אפשר לראות משהו שממש לא ברור לי: פנטיום D 920 ו-940 עולים אותו הדבר (1,200 ש"ח), ה-930 עולה קצת פחות, וה-945 עולה עוד קצת פחות (1,100 ש"ח). האם אני מפספס פה משהו או שהתמחור הזה הוא לא הגיוני בעלי…
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מה עדיף בעצם חבר שלי עכשיו נימצא בדילמה לא קטנה יש לו לבחור בין האפשריות הבאות... 2GB crosair dominator 1066 cl 5-5-5-15 / 4GB ocz 800mhz cl 5-5-5-15 / 4GB g-skill 800mhz cl 4-4-4-12 או בעצם סתם חברה זולה יותר שההפרש מחירים בין 50 ל100 שקל?...(בנוגע ל4GB 800) אז מה בעצם עדיף?????
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מחפש ליקנות זיכרונות ddr יד שניה 512 או 1024 (עדיף corsair]
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מסיבה כלשהי אני צריך לעבוד עם זכרונות של TWINMOS. האם הם סבירים? האם נתקלתם בבעיות איתם? אל תקטלו סתם בגלל שלא מדובר בחברה יוקרתית אלא כתבו אם יש סיבה מהותית לא לעבוד עם הזכרונות הללו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי אני צריך תוכנה שבודקת תתקינות של הזיכרון שלי אם יש לכם אחת שפועלת ללא קשר לוינדוס גם טוב אבל גם כאלה שפועלות על וינדוס יהיו טובות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני מעוניין בלוח אם (לא חשוב לי היצרן) עם צ'יפסט של P43. עד כמה שאני יודע זה הצ'יפסט הכי זול שיש לו PCIE 2.0, נכון? שאלה נוספת, האם PCIE 2.0 מראה ביצועים טובים יותר לעומת הדור הישן יותר שלו?
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי 512 מגה בייט זכרון של חברת גי'יל. אני מעונין לרכוש זכרון נוסף, שני מודלים של 512 . ואני מתלבט בין שתי חברות שאני חושב שהם יכולות להיות טובות. אני מעונין להוסיף זיכרון בעיר עו גיגה , בעיקר למשחקים, עם יכולות אוברקלוקינג.. האם הדגם הזה יכול להתאים למערכת שלי הוא שהוא מומלץ רק למערכות 64 ביט? OCZ 1GB (2x512MB) EL DDR PC3200 Dual Channel Gold VX להלן שני החברות: 1. חברת PDP - PDP Patriot Dual DDR 1Gb (2x512) 2-2-2-5 PC3200XBLK 2.חברתOCZ - OCZ 1GB (2x512MB) EL DDR PC3200 DualChannel Platinum Rev 2 המפרט של המחשב שלי: מעבד - 2.6~3.1 זכרון - 256*2 של חברת GEIL לוח אם -ASUS P4P800 האם תוספת של זכרון תאפשר לי עלייה במהירות של המעבד?
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
(במשחקים) בלי להתחשב במחיר.... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
טוב אז ככה מה נותן ביצועים טובים יותר? מערכת אינטל עם 1 גיגה ראם ללא דואל צאנל או מערכת AMD עם דואל צאנל אבל 512
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אני לא יודע עדיין אם לקנות amd or intel זה או p4 3.0 or amd 3000 64 bit דווקא ראיתי שבדום 3 האינטל מוביל לפי הסקרים ואני מתלבט אם מישהו יכול להגיד לי את באמת הטוב ולהראות סקר ועוד משהו בבקשה תעשו את זה היום למה היום אני צריך להזמין
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
האם יש הבדל מהותי בין i3 3220 VS i5 3470 ? למשחקים מפרט : R9 280X DDR3 24GB 1600MHZ לא הצלחתי למצוא ברשת יותר מדי מידע על ההשוואה ביניהם בעניין משחקים . מה דעתכם ? אני לא אעשה לשום רכיב OC ואני אשחק בהגדרות דיי גבוהות ב-FHD . האם שווה לשדרג את המעבד ? תודה מראש! הגיבו בהמוניכם
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי את שני סוגי הזיכרונות שכל סטיק הוא 4 גיגה. 2*4 XMS 3 1333 CROSAIR 2*4 Vengeance 1600 CROSAIR היום התקנתי אותם וכל זוג עובד בנפרד אך שהם ביחד המחשב לא נדלק לי יש משהו שאפשרי לעשות בשביל שיעבדו ביחד?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תסתכלו במפרט שלי עכשיו המעבד שלי בטמפ' 47 שהא לא כל כך בשימוש וכשהוא בשימוש הוא מגיע ל52 הכרטיס מסך שלי כשהוא לא בשימוש הוא 48 ובשימוש גם מגיע ל52 אבל זה לא שימוש כבד הלוח אם שלי 30 מעלות במאמץ האם משהו לא בסדר והקירור לא מספיק באחד הרכיבים? מה עליי לעשות אם כן? :cistinebiggrinA: :auto:
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
היי, יש לי מחשב עם מעבד Intel i3 2120 ולוח אם H61M-P20 (G3) MSI - כרגע יש לו סטיק אחד של Micron Rendition 4GB DDR3 -1333. בעקרון אני רוצה להרחיב את הזכרון כי לפעמים המחשב קצת איטי כשיש הרבה תוכנות שפועלות בו זמנית או תוכנות שהן יותר כבדות. הבנתי שאם שמים שני סטיקים אז מומלץ שהם יהיו זהים, אבל אני לא חושב שאפשר לקנות את הדגם שיש לי עכשיו. בכל מקרה, אני לא חושב שאני צריך יותר מ8GB, אבל אני אשמח לקבל המלצות והצעות מה הכי כדאי לעשות. תודה רבה מראש, אלון
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לוח P5N-D SLI . אני מפעיל גם תתוכנה של הלוח וגם תתוכנה CPU-Z בשתיהם כל הזמן המכפלה של המעבד קופצת כל הזמן, איזה אפשרות בלוח תשאיר לי את זה רגיל על X9 ?
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
תראו, יש לי מסך 19" ואני לא בטוח אם אני ישדרג, אבל אם אני אשדרג אז זה יהיה מקסימום ל22" (אני מאמין שזה מקסימום בשבילי)... לגיימינג!! אני מתכוון לקנות כרטיס מסך של ATI... אז השאלה היא: האם לקנות לוח אם התומך בCF כמו צ'יפסט X38 ולקנות איתו RADEON HD4850 יחיד ובעתיד כאשר אני אשדרג את מסכי ל22" אני פשוט ישים עוד HD4850 כערכת CF או שיש גם את האפשרות השניה: לקנות לוח אם מעפן כמו P45 ואז פשוט לקנות HD4870 יחיד (הלוח אם לא תומך בCF) ובעתיד פשוט לשדרג כרטיס מסך? מה אתם אומרים?? ואיזה חברה מומלצת לי לאיזה צ'יפסט? ASUS וGIGABYTE לדעתי הכי טובים אבל מה זה הABIT האלה? תודה!!
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי מעבד intel pentium 4 2 GHz, וזכרון 256 MB DDR המחשב שלי עובד ממש לאט. ראיתי מחשבים גרועים יותר שעובדים יותר מהר. אני אמנם נוטה להשתמש בהרבה זכרון - ריבוי תוכנות שפועלות בו זמנית ותוכנות כבדות. אבל גם כשאני משתמש במעט זכרון המחשב עובד לעומת מה שאפשר לצפות ממחשב כזה. אז קודם כל - מה גורם לאיטיות של מחשב? אין לי ספיוורים. מה עוד אני צריך לבדוק? האם דיסק לא מאוחה יכול לגרום להאטה משמעותית? ובאיזו תדירות רצוי לפרמט? אני מפרמט בערך כל שנה. האם זה שלא פירמטתי כבר יותר מחצי שנה זו אחת הסיבות לאיטיות של המחשב? הייתי קונה כבר מחשב חדש, אבל אני הולך לצבא עוד חודשיים וההורים שלי לא ישקיעו בזה עכשיו. אז כדאי לי אולי להוסיף עוד 256 מגה זכרון? האם תוספת כזו תהיה משמעותית ותתן שיפו…
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
החלקים של המחשב החדש שלי הגיעו (חוץ מהכרטיס מסך.. ) בכל מקרה רציתי לשאול אם יש איזה שהיא דרך לבדוק איזה סטפינג המעבד מדבור ב Q6600 ודרך אגב הוא לא הגיע לי עם קירור סטוק כחול אלא שחור... לא שזה משנה אני מתקין עליו קירור אחר... בקיצור האם זה רשום על הקופסא או משהו?
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
OK אז ככה אני מחשב זיכרונות שיהיו טובים ל OC אני רוצה להגיע עם E6300 לפחות ל 3.5 גיגה (ראיתי במאגר ההמהרה מישהו שהגיע לזה עם לוח gigabyte S3 וזיכרונות ADATA ) אני הולך לרכוש את הלוח S3 וגם את המעבד e6300 עכשיו נותר לי לבחור זכרונות אני כמובן רוצה Dual channel של 2 גיגה ( 1024x2 ) והנה הזיכרון שאני חושב עליו כרגע. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2671&Pname=SUPERTALENT מה דעתכם והאם יש משהו יותר טוב או כדאי מזה? אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי יום שישי שאני כבר מזמין את החלקים או שכדאי להשקיע עוד קצת וללכת על אלו http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2672&Pname=SUPERTALENT או שוב אולי משהו אחר שאכן שווה את ההשקעה! אבל שוב לא להגזים! הנה למה א…
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-