מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם חברים , לפני מספר ימים קיבלתי את המחשב החדש. הקטע הוא שהלוח (DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D) פשוט לא "מזהה" את המעבד. זאת אומרת - המחשב עולה , אבל לא כתוב לי AMD 3800+ Dual Core. וכשאני מסתכל במאפיינים של המחשב שלי , כתוב משהו עם AMD Hammer. עכשיו , אמרו לי שצריך לעדכן את הביוס. סבבה , הורדתי את המחשב לחברה שקניתי ממנה את המחשב , והטכנאי אומר שהוא לא מצליח לעדכן את הביוס , והוא אמר לי שהם שולחים את הלוח לחברה של הלוח כדי שהם יעשו את זה... כמו שאתם יודעים , כשחלק נשלח לחברה , יכול לקחת הרבה זמן. בקיצור , יש לכם מושג למה הטכנאי לא מצליח לעדכן את הביוס? שאלתי אותו לגבי שגיאה שהוא מקבל , אבל הוא פשוט לא ענה לגבי שגיאה (אמורים לקבל שגיאה כשלהיא אם לא מצליחים לעדכן ביוס?)…
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום.אני מתכנן לקנות מחשב החודש (לא לחכות לקונרו במשך 6 חודשים+ הוזלת מחיר) ואני לא בטוח האם כדאי להשקיע בלוח אם שתומך בקונרו.אני לא יעשה שדרוג במשך השנה וחצי הבאות,ואני לא חושב שזה יהיה משתלם.מה אתם חושבים?
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם... אמרו לי שמשנים משהו בבאס? אני לא כ"כ מבין בזה.. מישהו יכול להגיד לי איך אני משנה את תדר המעבד?
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50B) - original או 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original ה SAMSUNG יקר יותר ב 10 שקלים בערך. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_528&products_id=4772 אני לא מתכנן שום OC- לא מעוניין בפיצ'רים וכאלה. לא מעוניין ברייד. הולך לקנות E6300. האם לוח האם הזה מספק? האם יש סיבה לא לקנות אותו? תודה!
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אז ככה שאלתי איך מבדילים ו amiram אמר לי "ה2400 שלך נורט'ווד וה-1200 טואלטין" עכשיו.... אני לא אומר שהוא טעה או צדק (וגם אם טעה, אז חפיף..) הייתי רוצה לדעת בעצם מה ההבדל כי הבנתי שבטכנולוגיית 0.13 מיקרון זה הנורט'ווד במפרטים של INTEL באתר שלהם כתוב לי ככה על שתי המעבדים הנ"ל: מעבד 2400 עובד ב 0.13 מיקרון "סוג חבילה FC-PGA2" עובד ב400 מגהרץ, על סוקט 478 עם 128קילובייט של קאץ מעבד 1200 עובד ב 0.13 מיקרון "סוג חבילה FC-PGA2" עובד ב100 מגהרץ, על סוקט 370 עם 256קילובייט של קאץ מה מעיד על זה שה1200 שלי טואלטין ?! ולמה ל1200 שלי יש יותר זיכרון פנימי מאשר ל 2400 ?!
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום,מצאתי את הלוח X38 הזה ב550 ש"ח בזאפ, ושמעו הוא נראה אחלה על הנייר - איך זה שהוא כזה זול? וגם השוותי אותו לעומת הGA-X38-DS4,וההבדלים קטנים מאוד - אז למה הבדל של 400 ש"ח? ולמישהו יש את הלוח הזה?איך הוא?מומלץ? (אני מתכנן לעשות איתו קרוספייר של שתיים של 4850,רשום שיש לו קרוספייר ושתי PCI-E 2.0 עם X16). מה הקאץ' פה אם יש בכלל?
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם. קרה לי משהו מוזר ביותר, הלכתי עם חברה שלי לרכוש בשבילה מחשב עכשיו רצינו לקחת מעבד AMD עכשיו המוכר התחיל לספר את סיפוריהם הרגילים על AMD, מתחמם מאוד, מספר רב של החזרות וכו'. עכשיו הוא אומר לי שאין לו שום בעיה לתת לי לרכוש אותו אבל יש בעיה עם האחריות והוא מראה לי מכתב של יבואן AMD בארץ מחודש יולי 2003 על פיו יש להחליף מעבדים ללקוח רק עם המעבד עם ההיטסינק והמאורר המקורי שלו עליו ( כמובן מדובר על גרסת BOX) מעבדים עם מאורר והיטסינק לא מקוריים עליהם לא יוחלפו מהסיבה שלרוב בפירוק של ההיטסינק והמאורר המעבד נפגע ולא שמיש לאחר מכן. מישהו שמע על כך משהו? ראה את המכתב הזה של היבואן? מה זה הדבר הזה? ואם מחר אני רוצה לרכוש פתרון קירור אחר? אז מה אני כבול? הבעיה היא שהאחרי…
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי 512 זכרון .. רציתי להרחיב אותו ל-1024MB איך אני יכול לדעת איזה זיכרון אני צריך בשביל המחשב שלי ? [br]פורסם בתאריך: 21.08.2007 בשעה 12:58:04 Help pLs?_?
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב עם זכרון 8gb. אני מתכנן שדרוג בקרוב (חודש הבא) של מערך הכרטיסים שלי ל- r9 290, ובנוסף מעבד i7 3770k. האם שדרוג הזכרון ל- 2*8 יתרום במשהו? עיקר השימוש שלי הוא bf4. תודה
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב עם 3 ג'יגה זיכרון פנימי ראם במהירות 667 ( 3 כרטיסי זיכרון שכל אחד הוא 1GB) אני יודע שאפשר להגדיל את הזיכרון באמצעות דיסק און קי ורציתי לדעת עד כמה זה משפיע ורלוונטי... יש לי דיסק און קי של 2GB, 8GB,16 GBG זה נקרא READYBOOST אם אפשר לקבל הסבר על הדבר הזה ובאמת כמה זה משפיע.... תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי P5B יש לי E6300 השאלה - האם הזיכרונת האלה יתאימו? G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 1GB Dual Channel CL 4-4-4-12 מכאן: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5954 או שאני אצטרך CL5.. מישהו רואה בעיית תאימות? לא מוצא QVL של הP5B...... מתכנן קצת OC.... תודה..
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
איך אני בודק מה הדגם המדויק של הזיכרון שלי במחשב?...אני יודע רק לפי everest שיש לי 1 ג'יגה(מחולק ל2 של 512)במהירות של 667mhz אבל לא מצאתי איפה אני יכול לדעת בדיוק את הדגם....?
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום האתר DailyTech דיווח על הנתונים החדשים של המעבדים לתושבת AM2... בנוסף לדגמים החדשים של AMD (כלומר X2 5000 ו FX-62) החברה מכריזה על עוד 2: Athlon 64 FX-64 ו Athlon 64 X2 5400+... לא פורסמו עדיין הנתונים של המעבדים, אבל סביר להניח שיוספו 200MHZ לכל מעבד. המעבדים יצאו ברבעון הראישון של שנת 2007. טבלת הנתונים באתר. :xyxthumbs:
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום. כרגע יש לי במחשב שני סטיקים של 256MB במהירות 400MHz שעובדים בדואל צ'אנל, בתזמונים של 3-3-3-8. אני מעוניין לקנות עוד 512MB למחשבי היקר. 1. הכי הגיוני לקנות עוד 2X256 כך שיעבדו בדואל, לא? [יש לי P4 3.0 Northwood על לוח Gigabyte GA-8IK1100 עם 6 סלוטים לזכרונות ] 2. במידה ואני לוקח עוד סט של 2X256, אני צריך את אותם זכרונות כמו שיש לי כרגע? כמו כן אם התשובה לשאלה הראשונה היא 'כן' והתשובה לשאלה השניה היא 'לא', חשבתי על הזכרונות האלו: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820141213 אני לא מתכוון לבצע שום אוברקלוק אז להתחשב בזה.
-
- 4 תגובות
- 437 צפיות
-
-
חברי הטוב מוכר מחשב נייד ישן. המחשב מאד חלש, אבל חשבתי לרכוש אותו ב-200 ש"ח ולשדרג. המחשב ישמש בעיקר להרצת משחקים ישנים, אופיס וסרטים. מפרט המחשב: פנטיום 2 300 16 מגה זיכרון כונן קשיח 8 גיגה כרטיס מסך 4 מגה סוללה לא תקינה אפשר או בכלל משתלם לשדרג את המחשב? אם כן, איפה וכמה זה יעלה?
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
512MB 400MHz V-DATA? 512Mb 400MHz AData /VT? ההבדל שאני רואה פה זה 8 שקל :\ לא משהו אחר... אז למישהו יש מושג? מה ההבדל ?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום איזה זיכרון עדיף? למחשב בעיקר לצורך תוכנות כבדות יחסית... A-DATA DDR 512Mb PC-4000 (32*8 או GeIL Value series PC3200 DDR400 או אולי משהוא אחר לפי דעתכם תודה למגיבים
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
קניתי זכרון 266 512 DDR וניסיתי להרכיבו במקום הזכרון הישן שלי 133 256SDRAM כמובן שכשעשיתי זאת המחשב ציפצף ולא עלה. אז החלטתט לשנות את הג'מפרים. אחרי כמה ניסיונות המחשב כן עלה, הזכרון כן עלה אך ה HD לא עלה ונראה כאילו הוא תקוע. החזרתי הכל למקום.שמתי את הזכרון הישן שלי, הדלקתי את המחשב ופתאום הוא לא מוצא מערכת הפעלה ועוד כמה דברים אחרים.נכנסתי ל BIOS תיקנתי את כל מה שהשתנה שם אך עכשיו כשהמחשב עולה הוא לו מוצא לי את כונן A ורושם בתחילת הפעלת המחשב ERROR A: כשב BIOS הכל נראה תקין. המפרט של המחשב שלי הוא: P4 1.5 לוח אם דגם P4VXASD. כמו כן קראתי שמומלץ לעדכן את ה BIOS בגלל ששלי ישן אך לא מצאתי לו עדכון . הגרסה שלי היא AMI והלוח אם 1.2. אם מישהוא יודע מה אני אמור לעשות ביחוד איך…
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
בתור אחד שעזב (לצערי) את עולם הpc לפני כמה שנים, כרגע עם מחשב מק מיני, תהיתי האם מחשבים בימינו מגיעים עם בלוטות׳ מובנה בלוח אם? אני מאמין שבטח זה כמעט סטנדרט אבל לא ממש מצאתי תשובה ברורה בעצמי... הכוונה לבלוטות׳ כמו שניתן למצוא במחשבי אפל, לחיבור של רמקול אלחוטי ועכבר וכו׳ בו זמנית אם זה משנה. (השאלה לא באה ממקום של fanboy חלילה, אני מתחיל לשקול לקנות מחשב pc... וזה פרט די מהותי) תודה
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, יש לי מעבד E6320, הבאתי אותו ל 2.66GHZ עם זכרונות 667MHZ. עכשיו, אני יודע שאני מגיע איתו ל 3GHZ בקלות אם היה לי זכרונות בתדר 800. אז חשבתי לקנות זוג של ג'יגה כל אחד, עכשיו הקטע הוא מה יקרה אם יהיה לי שתי צ'יפים של 667 ועוד שתי צ'יפים של 800? איך הזכרונות יעבדו ביחד? בטח בתדר 667 (גם אלו שעובדים בתדר 800), נכון? ובלי שום קשר, אני יוכל לעלות את ה FSB מעבר ל 400 ? איך זה ישפיע על הזוג זכרונות שעובדים בתדר 667? כרגע הזכרונות שלי עובדים במהירות 780MHZ, יעני הורדתי את המהירות ל 533, והעלתי את ה FSB ל 380. זה טוב להם? חח שאלה מטופשת, יעני זה פוגע בהם? מקצר חיים או מה? יש לי לוח אם P5B. אשמח לקבל קצת עזרה בקשר לזכרונות, נא לא להעביר לפורום אוברקלוקינג כי הנושא הוא הזכרונו…
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
רציתי להגיד שנימאס לי שאנשים אומרים שהמעבדים של AMD לא טובים ושהם מיתחממים זה שקר!!!! יש לי מעבד 2500+ עובד פצצה!!! עשיתי לו Overclock ל 1910Mghz והוא עובד ב 34 מעלות ושאני טוחן אותו 38 מעלות והוא עובד יציב!!! (עם מאוורר פשוט של Vantec עלה לי כ 80 שקל) הביצועים שלו בידיוק כמו ה 2500 של אינטל ואפילו יותר (חסכתי מאות שקלים!)(לפני ה Overclock) אז אתם שם שאומרים ש AMD לא טובים תפסיקו!! אתם חיים על שמעות נ.ב אני ניתקל בבעיות יותר עם מעבדים של אינטל מאשר של AMD אז תפסיקו גם עם השמועות האלה...
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
Intel Pentium 4 2.0A GHz "Northwood" (8k L1, 512k L2 תודה כמה FSB וכל זה
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש רק שלושה? אפשר לחבר מאוורר שיהיה בחלק הקדמי של המארז למקום שבו כתוב SYS_FAN2 ?? אגב, יש לחיבור הזה שעל הלוח ארבעה פינים, ובחיבור של מאורר יש שלושה ???
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה קניתי מחשב נייח חדש, לוח אם: http://www.tms.co.il/product/12635 זיכרון RAM: http://www.tms.co.il/product/12712 יש ברשותי 3 זכרונות כאלה (מהירות 1333) http://www.memoryamerica.com/m393b5170dz1-ch9.html האם כדאי לחבר אותם לשלושת הסלוטים הריקים או שזה מיותר וזה רק יפגע במהירות המערכת? ה8GB יחסית מספיקים, אבל אני מרגיש טיפה חנוק ומעדיף שיהיה יותר RAM בנוסף אשמח להסבר לגבי מהירות הMHZ של הזיכרון ואיך הוא בא לידי ביטוי במערכת. תודה רבה מראש =]
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-