עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם. שדרגתי למישהו זיכרון יש לו פנטיום 4 2.66 עם 256 מ"ב זיכרון 333 והוספתי לו עוד 256 מ"ב 266 כמובן שכל המערכת עובדת עכשיו ב266. האם הביצועים יפגעו כי בסה"כ המעבד עובד ב 133X4 ?

2. רציתי לבקש את הערכתכם בנושא: האם תיהיה ירידת מחירים של מעבדי AMD עקב כניסת הדור החדש, ואם כן לאחר כמה זמן? (אני מתעניין בעיקר בX2 כי זה מה שאני רוצה לקנות) ועוד שאלה קטנה, האם המעבר מAMD X2 3800 לAMD X2 4200 מצדיק את תוספת המחיר של כ400 ש"ח (יותר מ20% מהמחיר)?

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  3. Started by JSK,

שלום אני הולך לרכוש את המעבד intel core 2 duo e6300. ראיתי מכמה מקומות שמוכרים אותו כIntel E6300 CORE 2 DUO E6300T TRAY וחלק כ Intel E6300 CORE 2 DUO E6300 Box. מה ההבדל? מה שכדאי לרכוש? תודה רבה למגיבים מחכה לתשובה בהקדם

• 4 תגובות
    • 485 צפיות
  4. Started by maji3,

להל"ן המפרט הנוכחי שלי. אני מודע כי המפרט מיושן, אך אין לי כסף למחשב חדש. http://img228.imageshack.us/img228/8270/asgz.jpg ספק הכוח שלי הוא מעל 350W (לא יודע בדיוק כמה). למיטב ידיעתי הלוח האם שלי נועל לי את הBIOS ואת האפשרות לOC. נכון לעכשיו יש לי כרטיס מסך הרבה יותר טוב מהמעבד ולכן הייתי רוצה הודות לקניית לוח אם חדש לעשות OC למעבד על מנת להוציא ממנו עוד קצת ביצועים. אשמח אם תמליצו לי על לוח אם מתאים בזול ביותר שיעזור לי בOC. תודה מראש, מאג'י.

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  5. Started by xena2305,

קיבלתי הרבה תגובות שליליות לגבי הלוח אם במחשב החדש שלי(בפורום מפרטים),אשמח לדעת מה בדיוק לא בסדר איתו: לוח אם GIGABYTE K8VT800+SB+LAN+SATA(S-7 המעבד הוא amd 3000 64bit

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  6. Started by reyrey_200,

אני כרגע מרכיב מערכת מחשב חדשה, ראיתי באתר של GB שהם בדקו אילו סטיקים של זיכרון מתאימים ללוח אם שקניתי, אך אני מעוניין לקנות זכרונות שלא מופיעים בטבלה זו, כמובן שהזיכרונות שאני קונה יהיו בתדרים שהלוח אם תומך, אך האם יכולה להיות איזה שהיא בעיה אחרת ?

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  7. Started by easyuri,

אני חושד שהזיכרון הפנימי שקניתי לא מתאים למחשב למרות מה שנאמר לי בחנות ( אני צריך DDR400) כיוון שיש לי אין סוף בעיות החל מהרגע שהכנסתי אותו למחשב מישהו יודע כיצד אני בודק האם הוא מתאים למחשב שלי או לא?

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  8. אהלן, הסתכלתי על הלוח של GigaByte דגם ‏G41M-ES2H. שמתי לב שהוא תומך במעבדים עם FSB הכי נמוך של 800MHZ, כלומר הבאס יכול לרדת עד 200MHZ, כלומר, עד כמה שאני יודע, צריכה להיות תמיכה בזכרונות של DDR2-400. אני כמובן לא מתכנן להשתמש בזכרונות איטיים כאלו, אבל למה במפרט מציינים תמיכה רק ב-667 וב-800MHZ?

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  9. Started by ~Pizza~,

היי. ברשותי סטיק אחד של Kingstone hyperx gensis 8GB 1600mhz. אני חושב להוסיף סטיק נוסף ואני רוצה שזה יעבוד בDual channel, העניין הוא שאני מתקשה למצוא איפשהו בארץ סטיק נוסף כזה. השאלה שלי היא- האם דגם אחר דומה יתאים? זה למשל: http://www.tms.co.il/product/13563 לא רואה כל כך מה ההבדלים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by lmlm,

אינטל מספרת על המשך דרכה במשך חמש שנים הבאות: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2649

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  11. Started by mmzda,

עברתי כאן על כמה אשכולות וכבר בלבלתי את עצמי מרוב אופציות. המחשב ישמש למטרות משחקים, לא צפוי OC (בטח שלא מקצועי שדורש לוח אם מיוחד, אולי בעוד כמה שנים על מנת לסחוט עוד כמה אחוזי ביצועים בעתיד הרחוק) אני לא מתכנן crossfire/sli (אם יהיה שדרוג עתידי אני פשוט אקנה כ. מסך חדש נראה לי) אני לא חושב שאני צריך sata 3 אבל אשמח לשמוע דעות בנושא. USB 3 דווקא נראה לי סביר לעתיד הקרוב (למרות שכרגע אין לי שימוש בכונן חיצוני בעל חיבור USB) האם ישנה חשיבות ליציאת eSata? אני לא רואה כל שימוש עתידי בRAID אין לי מושג אם כדאי לי h55 או p55 וגם איזה דגם בדיוק לאחר שאבחר צ'יפסט האם יש מידע נוסף שאתם צריכים על מנת להמליץ לי על הלוח המתאים ביותר? כמו כן לאחר חיטוט קצר במפרטים של ג'יגהבייט ישנה הע…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by OuTsIDe,

טוב חצי שנה אני כבר לא מיתעניין בכל הקטע במחשבים ועכשיו חזרתי לזה שוב ולאחר שחזרתי ראיתי את הלוחות EP35 מה ההבדבל בינו לבין ה P35 הרגיל? ומה זה ה E הזה ביכלל? תודה.

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  13. אני מחכה לי לנהלם בשביל מחשב חדש ובינתיים אני רוצה שהמחשב שיש לי עכשיו יעבוד יחסית בסדר.. לפני כמה ימים התקלקל לי סטיק של 512 מתוך 2 שהיוו ביחד ג'יגה .. עכשיו כשאין לי ג'יגה הויסטה איטית בטירוף ונגמרה האחריות.. אז החלטתי לקנות 2 סטיקים של ג'יגה שיהיה לי נחמד ובחיפושיי ראיתי את הזכרונות: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1748 ו- http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_271_900_2650 אז רציתי לדעת מה עדיף מביניהם ואם יש לי אופציה יותר טובה..? תודה

• 4 תגובות
    • 480 צפיות
  14. יצרנית השבבים מציגה דיווח רבעוני מוצלח נוסף - אך גם נאלצת להודות כי לא נזכה לראות מעבדי 10 ננומטר בשנה הנוכחית לכתבה

15. דיווח חדש מספר כי החברה שנחשבה עד לאחרונה לגדולה ביותר בעולם ייצור השבבים תיעזר בשירותיה של TSMC עבור חלק ממוצרי ה-14 ננומטר שלה לכתבה

16. חג שמח יש לי לוח אם של gb p965 שככל הנראה מת מעבד e6600 כרטיס מסך gb8800gts רב השימוש במחשב זה משחקי אסטרטגיה וגוף ראשון offline תקציב 2000 שח , ניתן לחרוג קצת הסיבה לשדרוג בגלל הלוח אם שהתקלקל לא עושה OC האם השילוב של לוח אם BLKDH67CLB3 של INTEL ומעבד i5-2500 ממולץ? ושאלה אחרונה , מה ההבדל בין מעבד Sandy Bridge למעבד Clarkdale תודה רבה רבה

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  17. Started by thifi,

אהלן חבר'ס ! קניתי מחשב לפני משהו כמו שנתיים והגיע הזמן לדרג אותו זה המפרט בכללי בנתיים: intel Core 2 Duo E6600 DFI Infinity 975XG EVGA 9800GTX (מתנה מחו"ל) 1gb kingstone 667mhz CL5 Dual Channel 250gb של WD ספק 525WT של Enermax. אני בעיקר מעוניין לשדרג זיכרון אבל הלוח אם שלי מאפשר רק עד 667mhz אז צריך גם לוח אם טוב. (חשוב שיהיה pci express 2 x16) תקציב לא יותר מ 1.2k. אני צריך הצעות משתלמות וריכיבים טובים שיחזיקו משחקים כבדים. תודה לכל העוזרים! נ.ב השמח לדעת מה עדיף EP45, 48X ? וגם מזה Nehalem? כמו כן הייתי רוצה לדעת האם זה שמן טוב לשדרוג? (ירידות מחירים קרבות?, השקה של חלקים יותר יעילים וכו'...)

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  18. משמאל המעבד מרובע הליבה האמיתי של AMD ומימין הקנספילד המודבק של אינטל! http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36085

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  19. שלום, היום רכשתי שתי כרטיסי זכרון מבית "קינגסטון"(אני מניח). כל סטוק בנפח של ג'יגה. זה מה שכתוב על הקופסאות של הזכרונות: "KVR400X64C3A/1G". הייתי מעונין לדעת אם אלו באמת הזכרונות, מכיון שדרך התוכנה "everest", לא מוזכרת החברה "קינגסטון" והפרטים של שניהם נראים שונים. מספר תמונות: תודה והמשך יום טוב.

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  20. Started by SpiritKnight,

אביט החליטה להעביר את כל יצור לוחות האם שלה לחברת ECS(גם יצרנית לוחות אם). בהתחלה המחשבה היתה להעביר רק את הלוחות הזולים, אבל מסקנת מנכ"לי ABIT היתה שכל המפעלים יועברו לחברה זאת. ABIT לא קיימת עוד כפי הנראה :'( :'( :'(

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  21. אני עתיד לקבל מעבד +AMD 6000 עם פליטת חום (TDP) של 89W. מלבד הסימון על הצ'יפ (תמונה) ניתן לוודא זאת באמצעות תוכנה כלשהי? יש מעבד +6000 דומה עם 125W ואני מקווה שאכן בפועל יהיה מדובר ב-89W. ב-CPUZ למשל יש אינדיקציה לטכנולוגיה (90nm במקרה זה) אבל לא לפליטת החום. בתודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  22. Started by cheneilat,

איך אפשר לבדוק את סוג הזיכרון שלי ? (DDR,DDR2...) ואם ברצוני להוסיף כרטיס זיכרון נוסף,זה תלוי בכרטיס שכבר נמצא על הלוח אם ? הם חייבים להיות אותו סוג ? ???

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  23. Started by DorH12,

אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת איזה לוח אם יותר כדאי.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. האם יש אפשרות לשים מעבד בעל socket 754 בלוח התומך socket 939? תודה מראש על התשובות.

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  25. Started by xtlvx,

היי, הזמנתי (מאחת החנויות המוכרות) זיכרון KVR800D2N5 DDR II 2GB 800Mhz KINGSTON וקיבלתי KVR800D2N6. האם ההבדל משמעותי? יש סיבה לבקש שיחליפו? או שעדיף לוותר על כל הבלאגן? תודה

• 4 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.