עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by menashe,

למה הE6420 יותר זול מהE6400? מה ההבדל בניהם, ומה הביצועים שלהם אחרי OC? וכמובן מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  2. שלום. חיפשתי פורום מקצועי ולפי ההודעות כנראה שמצאתי. מעוניין בשדרוג מחשב, הכולל מעבד QX9770 (הוא כבר אצלי) מצ"ב מפרט של לוח אם, כ.מסך וזכרונות. בנוסף, מאוורר למעבד מדגם ZALMAN CNPS9700 LED 110mm 2 Ball CPU Cooler . המחשב מיועד למשחקים כבדים שיוצאים היום ויצאו בעתיד, עבודה משרדית לסטודנט (PDF,C++,אינטרנט וכו'). איך המחשב? האם היית משנה משהו? ובקשר לספק, אשמח לשמוע פה הצעה, תמיר.

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  3. שלום. קראתי באתר של Gigabyte לגבי הלוח - GA-P55A-UD3 שאם אני משתמש ב SATA3/USB3 - אז הסלוט PCIE מוריד מהירות והופך ל X8 במקום X16. האם הבנתי נכון? (אני משתמש בכרטיס מסך אחד). * When SATA3 / USB 3.0 (Marvell 9128 /NEC USB 3.0 Controllers) work at turbo mode, 1st PCIE x16 will work at x8 speed.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Gal84,

האם יש צפי ליציאת מעבדי סוקט M2 ?

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  5. אני יושב על העניין כבר כמה ימים, קורא המון המון מאמרים אבל יש עדיין כמה דברים שנורא מבלבלים אותי ואני לא מצליח להבין אותם. 1. הבנתי ש"הדור הראשון" של המעבדים הם מעבדי ה i5-xxx (שלוש ספרות), וזאת סדרה די ישנה. 2. "הדור השני" של המעבדים הוא i5-2xxx, בעלי Socket 1156. 3. יציאת סדרת Sandy Bridge בילגנה לי את כל הסדר - מצד אחד אלו מעבדים i5-2xxx בדיוק כמו הדור השני הרגיל. מצד שני אלו הם בעלי Socket 1155. כיצד ניתן לדעת, כאשר מצוין מעבד Intel Core i5-2xxx ללא ציון Socket לאיזו סדרה הוא שייך? השאלה המרכזית - מה מומלץ לי לבחור עבור המחשב החדש? לפי הבנתי סדרת Sandy Bridge מיועדת להרחבות ולOC - אינני מעוניין בOC, האם יהיה בעבורי איזשהו הבדל מורגש בין i5-xxx מהדור השני לבין סדרה דומ…

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. מה ההבדל בין שני מעבדים כאלה עם אותו תדר?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  7. התקנתי לוח אם חדש (gap35cds3r) והרצתי ויסטה לפני התקנת הדרייברים של של הלוח. לאחר שניסיתי להתקין את הדרייברים של הלוח המחשב ביקש ממני לעשות REBOOT מהו תהליך ההתקנה הנכון??? אני חייב לפרמט שוב?[br]פורסם בתאריך: 1.02.2008 בשעה 12:36:38 מצ"ב צילום של EVEREST שלא מזהה את הלוח אם[attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  8. Started by gilad267,

G41 חדש בעלות של 250 ש"ח P35 משומש בעלות של 200 ש"ח שימוש סטנדרטי ואולי בעתיד לקולנוע בייתי.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לאחי במחשב לוח של גיגהבייט 8IPE100G ב CPUZ נרשם לי כי ה PREFORMENCE MODE על מצב DIS יש לו ציפסט 865 עם 256*2 כאשר ניסיתי לשחק עם הסלוטים של הזכרונות וגם בביוס לא ראיתי אפשרות כזאת למשהו יש פתרון? כיצד אני הופך את האופציה לאינאבל?

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  10. שלום לכולם, - ידוע כי בכל רגע נתון מבצע המעבד פעולה אחת, ובעצם מתייחס לתהליך אחד בלבד. אך כאשר מדובר במעבד מרובה ליבות האם כל ליבה מתעסקת באותו תהליך שהשניה מתעסקת או שמה כל ליבה מבצעת חישובים של תהליך אחר ובכל בעצם מתבצע חישוב עבר מספר תהליכים בו זמנית? שאלה נוספת - כאשר אני משתמש בעבד 64 ביט או מעבד 32 ביט - מה בעצם אני מקבל בכל אחד מהם? יותר פעולות לשניה? בתודה מראש על התשובות הברורות, NOISE

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  11. תראו עם המפרט שלי בסטוק בלי שינויים יחס 4:5 המחשב עושה Super PI 1M תוך דקה ושבע שניות. בOC כמו בחתימה המחשב עושה דקה ושלוש שניות. עם OC ל3200MHZ בערך או קצת יותר, והזכרון בOC קטן, אני מקבל 51 שניות. זה לא הרבה ל3200MHZ ? האם בSuper PI מה שיותר משפיע זה הבאס של המערכת? (שבOC ל3200 הוא קצת פחות מ180). המחשב פועל טוב מאוד בוינדוס וגם בכללי, אבל נראה לי הרבה 51S ל3200MHZ.

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  12. Started by mosh18,

אני עכשיו מתכנן לקנות מחשב ושיהיה בלוח אם שלו תמיכה ב-SLI אז השאלה שלי היא 1) האם כרטיס מסך של ניוידיה 7600GT יכול להתחבר במערך SLI 2) ואייזה לוח יתמוך במערך כזה במחיר (לוח) הנמוך ביותר

13. Started by Rbix,

שלום לכולם, נאמר לי שהלוח אם gigabyte ga-ex58-ud3r צורך חשמל בצורה מוגזמת ולכן כדאי להתרחק ממנו כמו אש. האם זה נכון? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by amit123,

יש לי שתי שאלות בקשר למעבד שהזמנתי(amd am2 3800+): 1.הוא אמור להיות יותר טוב ממעבד רגיל 3.0 ג'יגה הרץ נכון?אם כן איך זה? 2.יש משחקים שהדואל קור לא פועל איתם טוב וזה מוריד את הביצועים,אז יש דרך לעשות שהם יפעלו רק עם ליבה אחת...עכשיו האם זה אומר שהמעבד יפעל כמו מעבד רגיל(בעל ליבה אחת) במהירות 2 ג'יגה הרץ(שזה איטי...)או שבגלל שזאת טכנולוגיה חדשה זה עדיין יעבוד יותר מהר?

• 4 תגובות
    • 487 צפיות
  15. שלום רב! מחשב עם לוח אם של MSI MS7222 היה איטי ורועש, פתחתי, ניקיתי טונות אבק מהמאוורר על המעבד, החזרתי כמו שצריך, הדלקתי והמחשב נכבה תוך 3 שניות, לא משנה מה אני מנסה לעשות. יש רק שני מקרים בהם המחשב לא נכבה: א. ללא זכרונות (ניסיתי גם עם סטיק אחר שבטוח תקין) ב. ללא הכבל בעל ארבעת הפינים המחובר ללוח אם. ניסיתי להחליף ספק, לא עזר. פניתי למעבדה ולאחר בדיקה הראו לי קבל נפוח בין המעבד לזכרונות. במעבדה טענו שהם כבר לא עובדים עם לוחות אם בעלי AGP הבנתי שאני צריך להחליף לוח אם אך קשה למצוא לוח אם עם חיבור AGP כולל DDR2 כמו ה MSI הנ"ל. אני לא רוצה לוותר על הכרטיס מסך אשמח מאד אם יש למישהו פיתרון תודה מראש

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  16. Started by Discreet,

שלום לכולם. יש לי מעבד פנטיום 4 1.8Mhz ורשום עליו 400Fsb ברצוני לבנות לאחותי מחשב הבעיה שהלוח אם שיש לי רשום עליו 533fsb או 800fsb יש מצב כלשהו שהמעבד יעבוד עליו?

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  17. Started by shahar07,

צריך עזרה בצעדים ראשונים..... יש לי לוח p5w dh צריך עזרה לפני התקנה 1. מה אני מגדיר בביוס לגביי sata בעבר היה לי raid 0 ועכשיו התכנתי כונן 1 מחקתי את כל הגדרות הraid ואני מקווה שזה מוגדר נכון בביוס 2. איזה דרייברים אני צריך לעדכן עבור הלוח ?

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  18. Started by hq4ever,

הנה הלינקים : http://www.geil.com.tw/portal/product_400_t_b.php http://www.geil.com.tw/portal/product_400_t_v.php שניהם PC3200 400mhz Value GeIL 5ns 32x8 Density DDR Chip 6 Layers Low Noises Shielded PCB CAS 2.5 6-3-3, 2.55v-2.65V ההבדל היחיד שאני רואה הוא שאחד מגיע עם גוף קירור והשני בלי וגם מי הכי טוב מבין השלושה : שני הדגמים למעלה ו http://www.geil.com.tw/portal/product_400_v_w.php ?

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  19. כל טרנזיסטור יכול לאכסן ערך בינארי אחד, או 0 או 1, בשפה רגילה ביט/סיביה. (ביט/סיביה= זרם חשמלי דולק או כבוי, המתורגם לספרה בינארית [בינארי, שיטת ספירה על בסיס 2, או הספרה 0 או 1] ובעצם זוהי יחידת המידע הקטנה ביותר) המעבדים של היום מחלקים את הביטים לפקודות, של בממוצע עד כ-32 ביט ברצף, ואותו רצף הוא הפקודה שמעובדת. מדד ההרץ-הרץ הינו בעולם המחשוב מספר פעולות בשנייה, או במעבד מס' פעימות בשנייה. למעבד שעון פנימי, הפועם מספר מסוים של פעמים בשנייה, כל פעימה היא פעולה של המעבד, בהוא מעבד את הפקודות והמידע, וכמו כן מעביר אותן ל-RAM ושאר המחשב, בדיוק כמו לב האדם. את המעבדים המהירים של כיום מודדים בGHz, ומהירות מעבד ממוצע של כיום היא כ-2.8 GHZ לדוגמה. כך שמעבד כזה פועם כ-2800000000…

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  20. הי, אני קונה מחשב חדש ב 4000 שקל. לא מעניין אותי OC. מעוניין למשחקים וצפייה בסרטים. ושיהיה הכי אמין שאפשר (רוצה לרוץ איתו שנים בלי שידרוגים) זה הבסיס שהרכבתי עד כה: מעבד E6750 (אגב מוזר אבל אני לא מוצא אותו בזאפ...) לוח אינטל D35DPM 2 דימים של Kingston 1GB 667Mhz השילוש הזה יעלה לי באזור ה 2500 ויחד עם רכיבי הבסיס אני מגיע ל4000. מה אתם אומרים ? תודה ג'ו

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  21. Started by 3pac,

איך הלוח-אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L בOC ? הוא יגיע מ E7200 2.53GHz ל 3.2 לפחות ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מי שמכיר יודע והתעסק עם לוח טוב ויציב ... בבקשה תציעו לי דגמים טובים ויציבים ולא אני לא מעונין בduron או ב p4 תודה :>

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  23. שלום לכולם. רכשתי חלקים כדי לבנות מחשב חדש רכשתי מעבד I5 4460 ולוח אם H81I - Plus תושבת 1150 כשהרכבתי את המחשב בפעם הראשונה הפעלתי את המחשב ולא נדלק צג. לא הבנתי. לפני כחודש בניתי את אותו מחשב בידיוק רק עם מעבד I5 4440 והכל . העברתי את המעבד ה 4440 למחשב החדש וכן עובד. החזרתי את המעבד. והלכתי לאייבורי איפה שקניתי למעבדה. אמרו לי שלמעבדים החדשים האלה חייב לעשות עידכון ביוס ורצו לקחת תמחשב ולעשות. אמרתי שלא צריך אני יעשה . אחרי שעשיתי והורדתי מאסוס את העדכון האחרון שנקרא 2001 עדיין המחשב לא מראה צג עם מעבד ה I5 4460 חשוב לציין שהמחשב מראה אור על הלוח אם . אבל לא נדלק צג. מה עושים?? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by goku4ever,

חברים ראיתי ב KSP זיכרון של TWINMOS - חברה שאני מאוד אוהב , ב 95 ש"ח ל 1GB השאלה שלי האם כדאי ללכת ולקנות שתיים כאלה שם?! כלומר כדאי לי והאם הם יספקו לי ביצועים כמו זיכרונות אחרים שאני אקנה מ IQPC נגיד. למרות בעיית האמינות של KSP זה סה"כ זיכרון מה יכול כבר להיות בו לא טוב?! אבל תודה ובבקשה תענו לי כי אני רוצה לרכוש אותם כבר מחר.

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  25. Started by _dudi_,

מה עדיף 128MB Rdram800 או 256MB Sdram

• 4 תגובות
    • 960 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.