עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tsahiii,

חברה איך הלוח הזה יש למישו נסיון איתו ? הוא טוב ? הP35 לאן פארטי של DFI עדיף ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=22145

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  2. Started by spider272,

שלום לכולם מצאתי מתחת למיטה לוח ASUS K8N-DELUXE של AMD.לעולם לא השתמשתי ב AMD.מה אפשר לעשות איתו?להרכיב איתו?הוא טוב?לשמור/לזרוק? מקווה למצוא גם TITAN :biglaugh:

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  3. הרכבתי מחשב : לוח אסוס P5QL-E ,זיכרונ ות 2 ג'יגה ( 2X1 ) של OCZ מהירות 1066 מגההרץ ,מעבד E8400 והיה לי משהו מוזר ביצעתי ללוח SETUP בבררת מחדל וראיתי שבזמן הPOST שהמחשב עולה הוא מזהה את הזיכרונות 667 מגהרץ וגם אחרי שה WIN עלה בתוכנה הוא מזהה את אותו מהירות זיכרונות (667) בדקתי בביוס הכל על אוטומט,ראיתי שיש עידכון ביוס כבר כמה גירסאות על התאמת הזיכרונות,ביצעתי עידכון ביוס לגירסה האחרונה חשבתי שזה יפתר=לא עזר בסוף מה שעזר כך: צריך להיכנס לביוס להיכנס לזיכרונות לבחור את המגה הרץ ידני . ..... 1066 מה אוטומט לא מזהה לבד ,,,,בנוסף המתח של הזיכרונות באוטומט הוא על 1.8 V ,וגם פה צריך לבחור 2.1V מקורי של הזיכרון . ...לוח כזה מתקדם לאוברקלוק חדש לא מזהה זיכרונות לא מובן ? שאלה לגב…

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  4. Started by shar00750,

נפל בחלקי לוח של אסוס P8P67LE (במחיר של 90 דולר כולל משלוח) האם זהו לוח טוב לאוברקלוק ? לא מצאתי עליו מספיק נתונים לאוברקלוק , אשמח לדעת שלא קניתי לחינם. זה הקישור ללוח. http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8P67_LE/#specifications

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  5. Started by Kukishin,

לפני שלוש שנים נדפק לי לוח של גיגהבייט שהיה ממש מושקע ויקר. אז קניתי אסוס. השבוע הוא נדפק והלך לו בקר sata. זה היה z170i pro gaming. מה לקנות שיחזיק לי יותר זמן אסוס או גיגהבייט?

6. Started by integral,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59555

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  7. Started by shlomom,

Striker II Extreme אבל רצוי קצת יותר פרטים מסתם כותרת. משום מה לא רואים את ההודעה המקורית, מוזר?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  8. Started by redersh,

אני מחפש לוח תקציבי כולל כ מסך יש שני דגמים שאני מתלבט לגביהם FoxConn K8M890M2MA-RS2H -שח353 GIGABYTE GA-M51GM-S2G -שח472 התקציב הוא מינימלי לילד בעל צרכים בסיסים כך שיש להתחשב בשאיפה כלפי מטה תודה

• 8 תגובות
    • 614 צפיות
  9. Started by white_rider,

יש לי מעבד CORE 2 E6600 אבל עוד אין לי לוח, כל כך מתלבט ועוד אין את הלוח שכולם יוכלו לומר זה, לכולם יש חסרונות ומחיר מופרז שירד רבות בסופו שך דבר, אני חושב לקנות לוח ביניים, לוח זול שאעבוד איתו אולי חודש חודשים בתקווה שמשהו ישתנה ונקבל סחורה יותר טובה עבור המחיר, את הלוח אני אוכל למכור אחרי כך או להשתמש במחשב אחר שאבנה לאחי. חשבתי על הלוח הכי זול שיש ומצאתי ASROCK 775DUAL-VSTA? חושבים שכדאי לי ללכת על זה? או להשאיר את החלקים בצד עד שאמצה מה שאני מחפש? החלקים שלי CORE E6600 G.SKILL 2GBHZ 800 לא יכפת לי שירוצו על 667 הרי זה זמני האם ייתכן שהלוח יגרום איזה שהו נזק לחלקים הללו. בקיצור כדאי?

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by taotao,

השאלה למעלה יש חיה כזאת?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by moshiko211,

שלום לכולם!! לחבר שלי יש פנטיום 4 3ghz ומכיוון ששלו נשרף מסיבה כלשהי הוא מעוניין בקניית לוח חדש עד 700-800 שקל על מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 473 צפיות
  12. Started by Aner,

לאחר שלוש שנים, נשרף לי הלוח הישן (ABIT NF7-SL) ולחרדתי אני לא מוצא לוחות בשום מקום חוץ מאיזה ASROCK עלום... הצעות\הצלות? תודה!

• 7 תגובות
    • 585 צפיות
  13. Started by J.allmighty,

שלומות, מפרט: p4 3.0 HT זיכרון geil 400 2x512 powercolor 9800 pro ______________________ איזה לוח אתם ממליצים ? ביצועים חשובים לי... תודה רבה

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. ??? אני מעוניין לקנות מחשב בקרוב. יותר נכון לוח מעבד וזיכרון ובלי לחשוב פעמיים אני הולך על AMD. השאלה היא איזה לוח לקנות..... המליצו לי על לוח של אפוקס. או לוח של ג'יגהבייט... יש דגם של ג'יגה בייט שמאוד התרשמתי ממנו. יש עליו 2 USB 2.0 ועוד 4 קדמיים... ויש עליו firewire. חוץ מזה יש עליו בקר RAID, dual bios 5 pci AGP x8 ותוספת ליציאה אופטית למיני דיסק מכרטיס קול און בורד.... למרות שיש לי כרטיס קול מצויין ואני מתכוון להשתמש בו.... יש לי את הלינק לפירוט על הלוח: GA 7VAXP אם יש לכם הצעות מה כדאי אשמח לשמוע. ואיזה חברה מומלצת לזיכרון DDR והאם כדאי לקנות זיכרון במהירות 400 Mhz? חוץ מזה מעבד אני קונה AMD xp 2200 ואני לא חושב שצריכה ליות בעיה... אבל אין לי מושג באיזו מהירות הוא …

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  15. ASRock היא החברה הראשונה שמשיקה רשמית לוח אשר מתבסס על תקן ה-ATX12VO המסקרן - שאמור להפוך את ספקי הכוח לקטנים ויעילים יותר וגם להקל על מלאכת סידור הכבילה במארזים לכתבה

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  16. Started by beekiller,

שלום לכולם למרות שביטלתי בביוס EIST ו VIRTUALIZATION כאשר אני מריץ EVEREST הוא מראנ כי זה על MULTIPLER X6 ולא על X7 כמו שאמור להיות גם תוכנת RIGHTMARK מראה שזה X6 ללא מאמץ ורק בפעילות מאמץ על המעבד עולה ל X7 האם יש עוד משהו שאני צריך לבטל על הלוח? אודה על עזרתכם

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  17. Started by DJO,

אהלן, אני מתכוון להשתמש בכרטיס הגרפי שעל ה Z68. אני מתלבט בין הלוחות השונים, רוצה את המומלץ ביותר. אני כנראה אעשה אוברקלוקינג בעתיד אבל לא כרגע. בנוסף, אין לי ממש שימוש כרגע בחיבורים מיוחדים (כמו פיירוייר) אבל נראה לי לא מזיק שיהיה. אשמח לייעוץ, תודה!

18. Started by levimadman,

מהו הלוח הטוב ביותר לOC היום בתקציב הנל? אין עדיפות לחברה.. תודה

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  19. הכירו את Z170A Gaming M5 של MSI, לוח שוק הביניים שמיועד לאלו שרוצים תכונות מתקדמות ולא מוכנים לשלם סכומי עתק לכתבה: http://hwzone.co.il/לוח-ה-z170a-gaming-m5-בביקורת-לוח-מעולה-מחיר-בעייתי/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום http://hwzone.co.il/news/1125538249/86216/ יש לי את הלוח הזה, שהוא ממש ענתיקה, אבל כמעט כול פונקציה שלו, היא דואלית: תושבת 939 ל- AM2 באמצעות כרטיס הרחבה? תושבות לכרטיס מסך PCI-E או AGP.

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by segev22,

אולי זאת נשמעת שאלה טיפשת כי זה לוח של גיימרים וזה צריך להיות ברור מאליו אבל בכל זאת רכשתי אחד כזה במחשב החדש שלי שבהזמנה כרגע ורציתי לדעת כי סך הכל זה עוד חלון פתוח לעתיד הקרוב. עדיין לא מצאתי אתר או מאמר שאומר בפרוש שהוא תומך SLI אבל הוא כן תומך בקרוספייר וזה וודאי אז אני כבר כבר לא יודע מה לחשוב כי סך הכל זה עיקרון דומה של גישור בין שני מעבדים גרפים. בתודה מראש שגב שטובי.

• 8 תגובות
    • 613 צפיות
  22. Started by OR2OOO,

היי, אני מרכיב מחשב לקרוב משפחה וזו הפעם הראשונה שאני נמצא במצב שבו אני מתכנן מחשב עם מעבד Ryzen. זכור לי שמעבדי אינטל כדוגמת I7 8700K היו עושים בעיות על לוחות זולים מבחינת התחממות VRM. רציתי לדעת האם צריכה להיות בעיה ללוח הזה (GIGABYTE B450M DS3H) להתמודד עם ה-Ryzen 5 2600 במצב סטוק? תודה.

23. שלום התלבטתי לגבי לוח האם GIGABYTE EX58-UD3R וראיתי במאפיינים שלו שה"מהירות" שלו היא 1600MHZ. אם אני אריץ עליו את כרטיסי הזיכרון DDR III 1333Mhz 2x2GB Corsair XMS3 Dual Channel שמהירותו היא 1333MHZ, הוא ישתמש רק ב1600MHZ, ולא ב2666MHZ המלאים? :s05: תודה

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  24. מעבדי אינטל החדשים מביאים איתם תושבת חדשה ובסקירה זאת נביט באחת האפשרויות שתהפוך למבוקשות בין דורשי המחשבים הלבנים - Z890 AORUS PRO ICE של GIGABYTE אשר ממשיך את האבולוציה של רכיבים שאפשר להלביןלכתבה

25. אם לא עד לאיזה מעבד הוא המקסימאלי בשבילו? תודה רבה לעונים שאלה: יש לי את המעבד E6750 מותקן וכבר חצי שנה עושה לי בעיות ניסו להחליף לי מעבד לוח אם והכול במחשב ועדיין עושה לי מסכים כחולים... יכול להיות שאני יבקש שיעדכנו לי ביוס זה יסדר לי את הבעייה הזו? עריכה: עם מעבד E2180 ( ניראה לי שזה היה הוא ) הכול עבד לי מעולה והוא היה הזמני רק שהוא עשה לי צוואר בקבוק ולא רציתי... והיה לי חצי שנה עם המעבד E6750 שלא עשה לי בעיות בכלל ומה ההבדל בין דואל קור לבין קור טו דו?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.