מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
בע''ה, שלום לכולם, כפי שרובנו יודעים-צוואר בקבוק בד''כ מתרחש בעקבות הכונן הקשיח במחשב, אין מה לעשות, זה הרכיב הכי איטי במערכת. אותי מעניין לשמוע את דעת חברי הפורום בנושא- מדוע אנו משקיעים כ''כ במעבדים וזכרונות מסדרה יקרה כזו או אחרת בכל זמן ששום דבר בעצם לא ישנה את העובדה ש"הפקק" נוצר דווקא במקום אחר? ניקח למשל את סדרת PENTIUM G של אינטל - למה לבחור את המעבד 860 ולא את המעבד 820 למשל? הרי מה יעזור לנו ההבדל בתדר השעון כאשר שוב- הפקק נוצר במקום אחר? אשמח להסבר אם אני טועה ולחוות דעת של חברי פורום אחרים. המשך ערב טוב ושקט לכולם.
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
AMD ATHLON X2 BE2300 1.9GHz 45WATT 512Kbx2 L2 CACHE זהו מעבד מעולה עם צריכת וואט נמוכה של 45W - מושלם למחשבי מדיה בסלון. עד עכשיו מצאתי אותו בחנות אחת בכל הארץ (פנדה) חוץ ממנה אין מקום אחר שמוכר אותו. לא במרכז או בדרום. למה?
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת האם הלוח אם יכול לתמוך בהם ? האם כל לוח אינטל 945 חדש יתאים? אני מדבר על אילו: Samsung 512mb 1RX8 PC2-4200E-444-10-A1 KR M391T6553BGO-CD5
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט בין שני לוחות אם, abit kv7 ו abit NF7 הראשון מבוסס KT600 והשני nForce 2. מי מהם עדיף? אני מתכוון להוסיף אותם למערכת עם שתי סטיקים של 256MB DDR, אתלון 2200+, GF4MX400 והארד דיסק 120GB 8MB CACHE של WD.
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
איך אני מפעיל Physical Address Extension במחשב שלי המערכת הפעלה תומכת וגם המעבד יש לי 512 מגה דואל דידיאר איך אני מפעיל ת Physical Address Extension ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
לוח אם יכול להשפיע על FPS?? http://www.vr-zone.com/?i=4602&s=13 :-X
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום,יש לי שני סלוטים במחשב לזכרון.באחד יש זכרון DDR2 800 2GB Kingston Value והשני ריק.לפני שלושה חודשים שילמתי 210 ש"ח והיום באותה חנות (קיי.אס.פי) הוא עולה 165 ש"ח.בגלל זה חשבתי שאולי זה זמן טוב להכפיל את הזכרון (לא באמת להכפיל~3.5 ג'יגה בגלל XP). מבדיקה באינטרנט מסתבר שיש שני דגמים כאשר הVALUE שקניתי ועדיין נמכר הוא KVR800D2N6/2 =CL6 אבל בחנות קי.אס.טי http://kst.co.il/Product.asp?productid=669 נמכר KVR800D2N5/2G =CL5 ב135 ש"ח (כולל משלוח) לפי מה שזכור לי,זה אומר שהזכרון המהיר יותר זול יותר (?!) כמה שאלות: 1)האם כדאי לחכות עוד לירידת מחיר או שעליית הדולר תבלום את ירידת מחיר ציוד ישן. 2)האם תהיה בעיה ששני זכרונות שונים יעבדו יחד? 3)האם החנות הזו,KST, אמינה?איך המחיר כל…
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
בקצב שיא וחודשים בודדים לאחר צאת מעבדי Ryzen 9000, מגיע Ryzen 7 9800X3D של AMD לחבוט במה שנשאר לאינטל להציע בתחום הגיימינג ומביא איתו ביצועים שטרם ראינו: מעבד בסקירת ביצועים אקסקלוסיביתלכתבה
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
- 2 followers
-
-
מי יכול להסביר לי מה זה עושה תודה ואים A DATA? חברה טובל לזכרונות
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול כמה זיכרון מינימאלי דרוש בכדיי להריץ בצורה סבירה מערכת הפעלה ויסטה 64BIT? תודה.
-
- 4 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שלום, התקנתי היום כונן קשיח ובזמן ההתקנה פתחתי צד אחד של המחשב ולאחר מכן צד שני, כשפתחתי את הצד השני, שמעתי שמשהו מתכתי נפל, ומסתבר שזה היה בטרייה של ביוס שפגעה בדלת, בקיצור, יש לי לוח אם Abit NF8, וכרגע יש בו בטרייה אחת, השאלה אם צריכות להיות שם שתיים?
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
מתסבר שכמה חבר'ה בפורומים של nForceHQ לא בידיוק חושבים שהדרייברים של nVIDIA ל-nForce הם טובים כ"כ, ולפעמים גורעים טיפה מהקודמים. אז מה עשו? לקחו את החלקים הכי טובים מכל הדרייברים של nVIDIA ושילבו לחבילה אחת שלהם. למישהו יש מושג על זה? כאן יש את החבילה של המשתמש Morpheus1 שעד כמה שידוע לי היא האחרונה שיצאה.
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני לא מוצא את האופציה של הזכרונות להחליף לT1 ולשנות תתזמונים מישהו יודע איפה זה?
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
קניתי זכרונות חדשים של Mushkin אתמול (Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP), וראיתי שנפתחה לי בביוס אפשרות של SLI-Ready Memory , יש לי לוח Asus Striker Extreme , מה האפשרו תהזאת עושה ?
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
דוד שלי יש לו P4-1.8 או 1.6 ולא יודע איזה לוח אם..והוא קיבל זכרונות 512*2 של GEIL עכשיו הוא רוצה לקנות מעבד ולוח אם חדשים. הוא שאל את עצתי ואמרתי לו שאני אבדוק, אל תמליצו בבקשה על AMD, השאלה שלי היא איזה מעבדי P4 הכי טובים עכשיו בשוק? (תקציב של עד 1600 ש"ח) ראיתי שיש סוקטים חדשים, ואיזה לוח אם טוב יתאים (עד 1200 ש"ח), יש משהו חדש של ASUS או ABIT שיתאים למעבד החדש? תודה לעונים (ד"א לא מתוכנן OC)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
OCZ EL Dual Channel 2048MB PC3200 DDR 400MHz Titanium Memory
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
קראתי שם שזכרון עשה צרות ... , והוא שם אלכהול על הזכורנות והשאיר את זה כל הלילה בחוץ והבעיה וכאילו הבעיה לא הייתה ... וגם לא חזרה! שלחתי לא איימל אך בדיוק הוא עשה את זה ? ומזה תאומרת אלכהול אך הוא משפיע על רכיב ככה ? ומה הוא הכניס את הזכרון עצמו לתוך בקבוק ? אלכהול נקי או רק ניקה ... זה ממש עניין אותי על הקטע . בבקשה אנשים מישהו אולי ניסה כזה ? דבר או שזה בטוח בכלל או שזה סתם בלוף תודה !
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
הקיט יבוא ככל הנראה בעקבות דרישות הזיכרון העצומות של הויסטה,והוא אכן מתוכנן לצאת קצת לפני היציאה הרישמית שלה. הקיט כרגע יבוא במהירות של 667. אומנם למיקרון ולקינגסטון יש כבר קיטים כאלה אך הם יקרים מאוד,בעוד המחיר המשוער של הקיט הזה יעמוד על 500-600$. למקור
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי מעבד -Intel Core 2 Duo Processor E6550 . כשאני מנסה להריץ משחק מופיעה הודעה האומרת כי מהירות המעבד שלי נמוכה וצריך להעלות אותה . בדקתי באמצעות תוכנות שונות המראות שמהירות המעבד היא MGh 1600 . ועל פי נתוני היצרן המהירות צריכה להיות 2300 MGh . מה הבעיה ואיך פותרים את זה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם וחג שמח רציתי לדעת האם הלוח הנל תומך בזכרונות DDR2 ואם לא איזה לוח כן תומך והוא ברמה של הלוח הזה תודה מראש יואב
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ממקום מוכר. המעבד אמור להיות AMD XP 2000+ לוח אם GA-7AX Gigabyte זכרון 256 Mb עם DDR 333 אבל המהירות הנוכחית מוזרה. ה - FSB לא נכון, זה כבר ברור לי. המעבד שלי אמור לעבוד ב - FSB 266 Mhz , אבל זה נראה שהוא מקונפג ל - FSB 200 Mhz . אבל משום מה התוכנה גם לא זיהתה את המעבד, יכול להיות שזה מעבד אחר עם OC ?
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תעייצו לי איזה זכרונות מהחברות הבאות לבחור. בחנות שכניראה ארכוש ממנה את המחשב יש רק את הזיכרונות הבאים: twinmos, geil, kingston. מי מבין החברות הללו לבחור? נ"ב: בזמן שדיברתי אם מוכר אחד הוא אמר שטוינמוס הם זיכרונות ג'נריים, האם זה כך? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
למה מוכרים זכרונות כמו PC4500 (DDR 566) אם בכל הלוחות אם יש תמיכה של עד DDR400 ? תודה לעוזרים (:
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 5 שנים. במחשב 2 מודולים של זיכרון: Kingston (1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM אחד המודולים נפגם ואני רוצה לקנות אחד במקומו: האם אחד מהנ"ל יתאימו [הם לא SDRAM]: זכרון KINGSTON DDR2 1024MB 667MHZ CL5 זכרון KINGSTON DDR2 1024MB 800MHZ CL6
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-