מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
האם זה יכול ליגרום נזק למחשב אם אני מעדכן תביוס דרך הווינדוס כי יש לי אפשרוץ כזאת יש לי לוח של msi ורציתי לדעת אם יש סיכונים תודה
-
- 4 תגובות
- 477 צפיות
-
-
יש פורום שילד ביקש מפרט של מחשבים למשחקים.. והוא רוצה מעבד Core 2 Duo מה יותר טוב למשחקים הסדרה החדשה של AMD או Core 2 Duo אני חושב AMD ככה אמרו לי כולם אז תשובה בקשה תודה
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
בדקתי בזיגזג ובין סטיק של 512 MB של TWINMOS ל SAMSUNG יש הבדל של 100 שקל!!! (אותה מהירות - 400 MHZ ) למישהו יש ידע מניסיון על הזיכרונות האלה?? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_85&products_id=1037 https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_85&products_id=1528 תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אנשים אני רוצה לקנות מעבד AMD64 3000+ אבל אבא שלי שהתייעץ עם חברים שלו לא מוכן לוותר על אינטל... אני מחפש כמה שיותר השוואות שאני יודע שיש כאלה הרבה בין AMD64 לPresscot זה באמת חשוב לי ועדיף לי היום הרצתי חיפוש גם בפורומים וגם באתר ולא ממש מצאתי HELP PLEAZ :} תודה *קיפר*
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם המעבד 2140 עם Oc ודי מסיבי ו4 G ראמ יכול להוות כצוואר בקבוק לכרטיס מסך gtx או שאין קשר בין השניים?
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום! לפני מספר ימים קניתי מעבד 64 ביט. אני ציפיתי שהמעבד יראה ככה: או משהו בסגנון אבל שיראו את הליבה ושאני אוכל למרוח עליה את המשחה. במקום זה קיבלתי מעבד עם ברזל מעליו שנראה כך: בערך. האם זה צריך להראות ככה? או שאני צריך להוריד את כיסוי הברזל? אם לא, איפה אני מורח את המשחה הטרמית? על כל הברזל הזה?
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
מה ההבדל בין אופטרון לכפול ליבה רגיל (באותה מהירות) ל939?
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
לכתבה המלאה: http://www.pcgameshardware.com/aid,699873/Intel-Core-i9-Hands-on-test-of-the-six-core-Gulftown/Reviews/
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד כמה שעות אני הולך לקנות לוח, אחרי שקיבלתי המלצה פה בפורום לגבי ה ABIT AB9 Pro שהוא בתקציב עד 800 יש לו אפשרות סבירה לגבי אוברקלוקינג, ובעל יציאה אופטית. השאלה שלי היא לגבי היציאה אופטית, אם אני מחבר כבל אופטי למגבר שברשותי, האם אני באמת מקבל את האפקט של 5.1 ללא חיבורי RCA למניהם? חלוקה נכונה ושווה. בתודה..
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=520964.30 בעקבות הדיון הנ"ל הזמנתי אתמול מחשב מלוג'יק פיסי. לאחר מכן התקשרו אלי מהחנות ואמרו לי שלוח האם של Asrock שהמלצתם לי עליו אזל מהמלאי אצל היבואן ושהיבואן לא מתכוון לייבא יותר את הדגם הרגיל אלא רק את דגם ה-Extreme. הציעו לי שני דגמים של Gigabyte במקום: Gigabyte GA-Z68A-D3H ו-Gigabyte GA-P67X-UD3. כעקרון נראה לי שה-Z68 עדיף וגם המלצתם לי עליו אבל יש משהו שקורץ לי ב-P67 וזה שיש לו יותר פורטים של SATA ו-USB 2.0. אולי זה נראה כיתרון זניח אבל יש לי הרבה התקני USB (בלוח במחשב הנוכחי שלי יש לי 8 חיבורים מאחור, כולם בשימוש ובנוסף יש לי רכזת עם התקנים נוספים) וגם הרבה התקני SATA (3 דיסקים קשיחים, כונן SSD וצורב ואני גם מעוניינת …
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אז ככה- שדרגתי את הנייח שלי לאחרונה. פרט ל-3 גיגה זיכרון DDR2 שנוספו וכרטיס מסך אחר, שדרגתי גם את מערכת ההפעלה ל-win7 64bit. אלא מה- מעבד אתלון 64 3500+ לא מחזיק את המערכת בקלות- התקנת עדכונים אורכת מעל ומעבר לזמן הגיוני (שעות ארוכות עבור קובץ בגודל של כ-90MB.), והCPU usage עומד על 100% מרבית הזמן. אני לא יודע מה שווה בכלל מדד חווית המשתמש של מיקרוסופט, אבל המעבד קיבל 4.1 בעוד שאר רכיבי המערכת זכו ל-5 ומעלה. אם כן, במידה ואין תקלה כלשהי בתוכנה, המעבד ככל הנראה יוצר צוואר בקבוק. אם כן, הייתי רוצה להתאים לחומרה הקיימת מעבד חדש יותר. לוח האם שלי הוא מדגם m68m-s2p של גיגהבייט. על האריזה כתוב AM3 ready. אשמח אם תסבירו לי מה זה אומר. רצוי מעבד מרובע ליבות ומעלה (גיימינג קל עד ב…
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש לפני 3 חודשים כמעט ולא הייתי חכם מספיק כדי להתייעץ לגביו עכשיו שרכשתי ידע גדול יותר במחשבים וחומרה רציתי להתייעץ איתכם לגבי לוח האם שלי יש לי מעבד 2.6 פנטיום 4 של אינטל עם 533 באס עם לוח אם של ASUS P4S8X-X אין לי בעיות מיוחדות איתו אלה שיש לי 512 מגה בייט בזיכרון בשני סטיקים של 400 מגה הרץ של חברת מיקרון ומכיוון שרציתי להעלות את רמת הביצועים של המחשב חשבתי אולי להחליף לוח שיעבוד עם דואל DDR וינצל את הסטיקים כמו שצריך מכיוון שהלוח אם הנוכחי לא תומח בדואל חוץ מזה אין לי פיצ'רים כמעט והוא על שבב של SIS ורציתי אולי לעשות טרייד איתו ולהוסיף כסף ללוח מתקדם יותר... יש לי תקציב של בערך 600-700 שקל ללוח אם ואנ ירוצה אופציה טובה ומשתלמת למחיר לביצועים טובי…
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סטיק זיכרון נוסף ל Samsung 512MB 333MHz שיש לי, ואני חושב על לקנות את אותו סוג בדיוק. (חברה, גודל ומהירות). הדילמה היא שאני יודע שסמסונג די בינוניים בעניין של זכרונות אבל אני גם יודע שמומלץ שכל הסטיקים יהיו מאותה חברה. אז האם כדאי להשאר עם הסמסונג ? או שעדיף חברה אחרת ? (והאם זה יהיה בכלל מורגש ?) *אני לא מתכוון לעשות OC. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
האם המעבד יעבוד בצורה תקינה? (ברור לי שהוא יעבוד לאט יותר) הלוח הוא של ASUS מדגם p4s533 ועד עכשיו היה מותקן עליו מעבד 2.4/533mhz. האם ניתן באמצעות OVERCLOCKING של הלוח לגרום לו להתנהג כלוח תומך 800 מגהצ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אם נגיד משחק דורש 2.8 גיגיה הרץ ויש לי AMD 64 3000 אז המשחק יעבוד מהר? למה המעבדים של AMD עובדים במהירויות כמו 1.8-2.8 ולא ב3.0+גיגה הרץ? ואם יש לי כפול ליבה 2.0 גיגה הרץ אז זה כאילו 4.0 גיגה הרץ?
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשדרג את הזיכרונות ולקנות עוד שמונה giga RAM. הבעיה היא שהלוח אם שלי ישן ותומך רק עד 8 ורק DDR2. לכן חשבתי באותה ההזדמנות לקנות לוח אם חדש וכרטיס אחד של 8 כדי שבעתיד אקנה 8 נוספים. כרגע המפרט שלי הוא: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3L זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 Special Ops Ed שאלות: 1. איזה לוח אם כדאי לקנות? האם כל לוח אם חדש יתמוך גם במעבד הישן? 2. האם השיפור בביצועים של ה DUAL CHANNEL יהיו מורגשים ועדיף לקנות 2 כרטיסים של 4 ובעתיד לקנות 2 של 8 וכו'? 3. איזה זיכרונות כדאי לקנות? תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, עברתי על הסטיקי ולא מצאתי תשובה. במערכת הנוכחית שלי יש שני סטיקים של 2GB של חברות שונות, שניהם DDR3 1333Mhz. אני רוצה להוסיף עוד 4 גיגה כדי שיהיו לי 8. האם זה יעבוד טוב אם אני אקנה עוד סטיק של 4GB?
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני צריך להרכיב לדוד שלי מחשב עכשיו על מה אתם ממליצים SEMPRON אן סלרון D אני חשבתי על Intel Celeron D 325J 2.53GHz 256KB LGA775 Box שהוא יחסית זול אבל אפשר אחר לשדרג את המחשב הוא עולה 500 שקל או על איזה סמרפון אחר שזול הקטע זה שהבנתי שהיש סמפרונים שעובדים עדיין על סוקט A שזה די ישן ולא יאפשר שום אפשרות שדרוג לאחר כך
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אמא שלי נוסעת ב26/6 בערך לNEW YORK ורציתי לדעת הם הוא כבר יהיה בחנויות בתאריך הזה והאם יהיו לו לוחות בתאריך הזה.. כי אם אני לא יקנה ת930 (שאני מתכנן כבר חודש לקנות אותו אבל לא יוצא מכמה סיבות.. אבל שבוע הבא בטוח אני קונה) אני יקח ת6300 עם לוח נורמלי... אני צריך לדעת אבל אם יהיה לוח שתומך AGPX8+PCI-E ושיהיה OCER נחמד משהו בסגנון ה775DUAL-880PRO של אסרוק וגם שהוא לא יהיה יקר כל כך
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת אם הלוח הזה תומך בקונור ASUS P5W HD Deluxe תודה לעוזרים... והאם זה לוח שמצדיק את המחחיר שלו.
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב הזה לפני שבועיים ויש לי כמה שאלות: המפרט שלו זה 512 MB, סנטרינו 1500 (1MB קאש), R7500 מובייל (32MB- לא משותף!) 1. אני רוצה לדעת אם אני אוכל להריץ משחקים חדשים, וכמה עולה להחליף את הכרטיס מסך למשהו יותר רציני והאם זה בכלל כדאי 2. איפה אני יכול לבטח את המחשב 3. זה בסדר שאני משאיר אותו מחובר לחשמל כל הזמן? או שאני צריך לפרוק את הסוללה מידי פעם (אם כן, אז כל כמה זמן?) 4. לאיזה כרטיס "רגיל" משתווה הR7500 mobil
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אם אפשר את המקסימום ביצועים ומהירות שניתן למצוא במחיר הזה... ותודה רבה
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
קניתי בארה"ב לוח אם: gigabyte ga-p35-ds3l/s3l במטוס שני חלקים קטנים בלוח אם התפרקו(מסומנים באדום למטה בתמונה). יש דרך לתקן את זה לבד? ואי אפשר להשתמש בלוח אם בלי שני החלקים האלה(נראה לי זה חלקים שקשורים לחשמל)? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי E8400 עם לוח גיגבייט P45 4 גיגה זכרון וקולר של גיגהבייט על המעבד מעוניין לעשות OC כרגע המעבד עומד על 23 מעלות מה את ממליצים???
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום יש לי ידידה עם Q6700 ולוח תומך DDR2 בלבד (יש 4 סלוטים). הוא מעוניינת שיהיו לה סה"כ 16GB של זכרון. המטרה - CUBASE. לא הצלחתי למצוא את הדבר הזה במחיר שפוי. האם למישהו יש רעיון? אם לא, היא תשדרג שילוש. תודה
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-