עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי ABIT IC-7 ומושקין בלאק LEVEL 1... הזכרונות מתחילים במתחים של 2.40 ומשהו ואז יורדים עד למתחת 2.00 מגיעים ל1.95,1.92. יכול להיות שזה קשור איכשהו לבעיית תאימות או שזה לא הכיוון?? תודה רבה לכל מי שעוזר! יום טוב! 8)

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  2. Started by MaGn3zIuM,

אני צריך לעדכן את הביוס שלי אבל אני לא יודע מאיפה להוריד את העדכון אם מישהו יכול לתת לי לינק בבקשה... אני מוסיף תמונה של המפרט שלי דרך "AIDA" שתדעו איזה ביוס יש לי.

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  3. Started by nicirnTAL,

אלו השימושים העיקריים של המחשב... אפשר להבין שהמחשב לא למשחקים, ולא יועמס עליו הרבה - אבל השאלה האם זה יספיק (1700+ & 256MB)? הלוח הנבחר הוא ה ABIT nf7 בגלל שהוא חתיך וזול. אודה למי שיוכל לעזור לי בדילמה...

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי התלבטות לגבי קניית קירור למעבד החדש , i7-3930k , שיורכב על לוח אם intel dx97si. אני מתלבט בין שני המוצרים האלה : 1. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174&products_id=17204 2. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174&products_id=6175 3. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174&products_id=17130 אני לא מתכנן שום OC למחשב בזמן הקרוב וסביר להניח שבכלל לא, לכן הקירור לא צריך להיות פסיכי אבל על המחשב הולכים לרוץ הרבה משחקים ( ביחד עם gigabyte amd radeon 7950 3gb) אז מה מהם הכי משתלם קנות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. היי, אני עומד לקנות בארטון 2500+ ממש בקרוב (היום מחר או ביום ראשון). המפרט שלי כתוב בצד. כרגע מותקן לי הקורסאייר XMS 3000 ב CAS LEVEL 2.0. אני מתכנן לעשות למעבד OC ל 3200+ (בבאס 200) - או כמה שיהיה אפשר. בכל מקרה לא מתכוון לעבור את ה 200 באס. הזכרונות הקיימים נבדקו, והם יעמדו בזה אם אוריד להם את התזמונים. אני קונה 512 מגה בייט נוספים. האם סמסונג פשוטים ב 500 ש"ח יספיקו \ יהוו פשרה נורמאלית ? האם אפשר להסתפק בטווינמוס בסביבות 475 ש"ח ? או האם כדאי GEIL ? בקיצור אנא, יעצו לי. התקציב שלי הוא לא יותר מ 550 ש"ח תודה רבה HF

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  6. היי. אני מעוניין לרכוש את הלוח אם P7P55D של ASUS ובאתר שלהם רשום שהוא תומך רק ב - CF,האם מה שתומך ב- CF אמור לתמוך גם ב-SLI? אודה מאוד לעוזרים! מצורף קישור: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=RBA8CzWoopUlYRFZ בתודה, שגיא

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by A.J,

אני קניתי לפני כמה חודשים מחשב חדש שאני מאוד מרוצה ממנו, עכשיו המחשב הישן סתם תופס מקום ומעלה אבק. רציתי אולי לשמוע רעינות מה אפשר לעשות איתו. מפרט המחשב core 2 duo E6420 זיכרון 4GB ddr2 כרטיס מסך ati HD4850 דיסק קשיח 500gb המחשב עובד לא רע באינטרנט וגם מריץ משחקים ישנים עד לפני 4-5 שנים בצורה די חלקה. יש רעינות מה אפשר לעשות איתו?

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. נכנסתי לאתר של פנדה וראיתי שהם הביאו (ולא יודע איך) את ה BH5 . http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7133 עכשיו אני באתי לקנות את ה Corsair 1024MB (2x512MB) TwinX1024-3200XLPRO 2-2-2-5 PC3200 DDR400 Kit אבל עכשיו שיש את ה BH5 אני לא יודע מה לקחת ? מי מהם יותר טוב ?

• 4 תגובות
    • 454 צפיות
  9. אני קונה מחשב מבוסס AMD ואני רוצה לדעת מה הבדיל בין שתי המעבדים האלו מה כדי לי לקנות יותר את AMD Athlon 64 3400+ Mobile או את AMD Athlon 64 3400 ומי מהם טוב יותר לאוברקוליניג? תודה

10. שלום , איזה מעבד AMD יצא השנה שיחליף את 8350 ? לא מצאתי שום מיידע בגוגל האם AMD תשחרר מעבד שיתחרה מול 4790 ?

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  11. קניתי היום זכרונות GEIL 667MHZ CL5 ואני רוצה לבדוק אם הם עובדים טוב ומתפקדים בלחץ. יש לכם תוכנה שבודקת את הזכרונות?

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  12. Started by dfwyr123,

יש לי asus p8h61-m lx והיה לי מעבד g620 pentium קניתי מעבד חדש i5 3470 אחרי שהחלפתי ביניהם המחשב לא עובד הוא פועל לשנייה נכבה פועל לשנייה נכבה ככה עד שמכבים אותו החזרתי לpentium ועבד זה קשור לספק או למעבד? כי יש ג'נרי 450W ואני קונה חדש אחרי שאצליח להחליף מעבד

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by kobi_af,

שמעתי שאם יש מחשב נגיד היום הכי טוב שיכול להיות ו 4 סטקיקים של 512 זה פוגע בזכרונות ומאיט תביצועים -לפני שבועיים מישהו פה רצה מחשב ואמרתם לו ש4 סטיקים של 512 זה מאיט..איך זה מאיט תביצועים והאם זה נכון

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  14. אני רוצה לקנות לוח למחשב החדש שלי אני מתחנן OC אבל לא חזק במיוחד ולא בזמן הקרובת אני מתעקש על אחד מ-2 הלוחות הבאים מה כדאי לי במידה ואני לא מנצל את האוברקלוק שלו EPOX 8RGA+ או ABIT NF7 ?? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  15. Started by oleg85,

יש לי כרגע 2*1G יkingston 3200 (Duel Channel יש לי עוד זיכרון אחד של 512 אותו דגם ואותם תזמונים כמו של שני הזיכרנות שצינתי.. עם אני יקנה עוד זיכרון אחד של 512 הזיכרונות יעבודו על Duel Channel ? או שכול הארבע צריכים להיות אותו דבר מבחינת הגודל? תודה.

16. Started by captaincaveman,

אני מחפש בנרות מעבד כזה (עם מתח 1.5), אם מישהו יודע איזו חנות מחזיקה כאלה אנא פרסם פה או שלח לי הודעה פרטית.

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  17. בלוח GIGABYTE GA-73PVM-S2H יש רק שני תושבות לזיכרון.המחשב ישמש לאינטרנט office , אפליקציות פשוטות ואולי סרטים. מע'הפעלה xp נכון לעכשיו. מעבד E5200. האם עדיף לשים 2*1024 או 1*2048 ? (ddr2) האם "להשתגע" ולשים 2*2048? (אולי יהיה לזה צורך במע' הפעלה אחרת בעתיד)

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  18. שלום לכולם לחברה שלי יש את הלוח הנל+ p4vxasd2 של חברת Elitegroup ויש לה 128 MB זיכרון SDRAM ורציתי לקנות לה 512 מגה DDR עכשיו ראיתי שהלוח תמוך במהירות של עד 333MHZ שזה לא ממש משנה לי איזה מהירות הזיכרון יעבוד לה אבל הביעה היא שיש לה מעבד סלרון שהוא עובד במהירות של 133MHZ וזה נראה לי יהווה לי בעיה לזיכרון שאני יקנה אני מבקש את עזרתכם בנושא זה לינק לראות את הלוח אבל שם מראים את אותו לוח בלי ה+ אני מקווה שתבינו http://www.ecsusa.com/products/p4vxasd2.html

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  19. Started by X-Style,

היום קיבלתי את הלוח אם + מעבד + זיכרון שהזמנתי ומתי שאבא שלי יגיע הוא יחבר את זה במחשב... הקיצר, מה אתם אומרים עליו: לוח אם: K7 Triton Series nForce2 MotherBoard ככה כתוב על הקופסא של GigaByte וזה תומך במעבדים AMD Athlon XP מעבד: AMD Athlon XP 2500 זיכרון: geIL 256 Mgs X 2 יעני כפול 2... אגב, מה זה צ'יפסט בכלל?

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  20. Started by sofix4,

מה יותר טוב? שניהם DDR2 2048MB CL5 667MHz

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  21. מתי יצאו מעבדים לשוק הנמוך מסידרת קונרו? האם הם יהיו כפולי ליבה או חדי ליבה?

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  22. Started by IL ORANGE,

איך הזכרונות של aeneon ובכלל האם היא חברה טובה?? תודהה

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  23. יש לי את הכרטיס קול הנ"ל ויש לי לוח אם NF7-SL עם 2500+@3200+ AMD והבנתי שיש בלוח הזה כרטיס קול מעולה משהו Sound Storm, איזה מהם עדיף? ואם אני ישמתמש בזה שOB זה יכול להפריע לי לOC או בכלל להשפיע על ביצועים?

• 4 תגובות
    • 435 צפיות
  24. שלום. אם אני לא טועה, טמפרטורה גבוהה עבור מעבדי אינטל נחשבת לטמפרטורה שעוברת את ה 80 מעלות. האם הנתונים הללו נכונים גם עבור מעבדי ה AMD? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Kolshamen,

לוח מפנדה לסוקט 1156 GA-P55-UD3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3164&ProductName=GA-P55-UD3 רשום רק 1333 ואז 2200??

• 4 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.