מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
היי, אני רוצה לקנות זיכרון A-DATA 256MB מקייאספי, ושאלתי חבר והוא אמר לי שזה זיכרון במהירות PC3200, והזיכרון שאצלי במחשב הוא PC2700. אז הם ניתנים לשילוב? יש לי זיכרון 256MB מסוג DDR, והמודרבורד שלי לא תומך בדואל צ'אנל.
-
- 4 תגובות
- 463 צפיות
-
-
-
שלום עד שהגעתי להחלטה על מחשב מורכב סופית שמתי לב שהלוח אם שאני רוצה לקחת EPOX EP-9NDA3+ , אם מוסיפים לו 100 שקל אפשר לקנות את ה NEO2 PALTINUM. עכשיו יש להם אותם התמיכות וכל זה. לפי מה ששמעתי הNEO 2 יותר טוב אבל למה? אם יש להם אותם התמיכות למה אחד יותר טוב מהשני? והאם ההשקעה של עוד 100 שקל ל NEO2 כדאית מבחינת הפרש ביצועים ובחינת הטווח הארוך. תודה מראש :>
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
(אם זה לא הפורום המדוייק העבירו את זה) בזמנו כאשר קניתי את המחשב קניתי זכרונות 256MB DDR במהירות 333. הלוח אם שלי (מבוסס צ'יפסט אינטל 845E) אינו תמך בהם באופן רשמי אך קניתי אותם בכל זאת בשביל אוברקלוקינג עתידי והסתפקות במהירות 266 בינתיים. לפני מס' התחלתי לעשות OC אבל נתקעתי ממש מהר כאשר הבאס עלה רק ב10 והזכרונות עמדו על מהירות של 270 ומשהו. לעומת זאת כאשר העברתי את יחס הזכרונות מ2.6:1 ל1:1 הצלחתי להעלות ביותר מ25 את הבאס כאשר המהירות של הזכרונות היא 250. בשלב זה חשבתי שאולי עבדו עלי כאשר קניתי את המחשב אבל אז בSANDRA ראיתי את מה שמצורף בתמונה למטה. מה קורה כאן? מדוע הזכרונות לא יכולים לעבוד במהירות 333 ותוקעים את המערכת עוד לפני זה? ??? (ועבדתי על CAS 2.5)
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן קנייה של מחשב חדש, ורציתי לדעת איזו מערכת תיתן את יחס הביצועים / עלות היותר משתלם כרגע, מערכת מבוססת AMD או אינטל? אני יודע שזה משתנה כל הזמן, אבל אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת מה המצב כרגע. הצורך הוא למחשב לשימוש ביתי, עם מעבד כפול ליבה. אם למישהו יש המלצה על דגם ספציפי של לוח אם ומעבד זה יהיה בכלל מעולה
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב זיכרון מסוג OCZ 1*3giga יש לי עוד חריץ אחד פנוי הזכרונות הם 800 קניתי אותם בערך לפני שנתיים וחצי עכשיו אני רוצה להוסיף עוד איזה סטיק של 2 גיגה שיהיה לי 5 השאלה אם לא יהיה לי בעיות והאם אני יכול בכלל דרך אגב זה מה שהCPUZ מראה לי Picasa Web Albums - oren - Untitled Album הלוח אם זה : dq-6 ציפסט nforce 680i
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה! ברצוני לשדרג את האטלון 1700XP +MSI K266 PRO2 + 512 DDR ל P4HT. אני מעוניין לקנות זכרונות + לוח אם + מעבד . התקציב 2300 שח. מטרת המחשב פתיחת RARים ו ISO גדולים (4 גיגה) דבר שמעט את המחשב הקיים שלי ולא ניתן לעשות עוד פעולה במקביל. ושאלה האם יורגש שיפור רציני בביצועים?
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, האם הזיכרון הזה: http://www.corsair.com/en/vengeance-8gb-quad-channel-ddr3-memory-kit-cmz8gx3m4x1600c9.html יוכל להיכנס בלוח ג'יגבייט GA-H87-D3H, כשמותקן בו מוגן 3? תודה.
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מכיר אותם כבר הרבה זמן אבל לא תופס מהם, וכיוון שבפורום פה יש חברה עם הרבה ידע וניסיון חשבתי לנסות את הסקר הראשון שלי. אז מה אלבאטרון שווים או לא? תוסיפו בהערות כל מה שאתם חושבים שרלוונטי. לי היה כרטיס מסך שלהם 6800GT שעבד סבבה - פרט למדבקה על גוף הקירור שהתקלפה לאט לאט
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אין ספור פעמים שמעתי שהמעבדים של AMD מעולים, אך נורא מתחממים. אני מעוניין לקנות 3000+ 64BIT. האם המעבדים החדשים האלה עדיין מתחממים בטירוף? אציין שאני לא עושה אף פעם אוברקלוקינג. אני רוצה לשאיר את המחשב דלוק במשך 12 שעות בלי לפחוד שהוא יעלה לי באש או משהו כזה. האם המעבדים המקבילים של אינטל מתחממים פחות?
-
- 4 תגובות
- 467 צפיות
-
-
הי רציתי לשאול מה דעתכם -על איזה ציפסט לבסס את המחשב 945או 965 (שעולה פי 2) לא מתוכנן o.c המחשב בעיקר להורדות, סרטים וקצת משחקים חדשים
-
- 4 תגובות
- 463 צפיות
-
-
בוקר טוב!! ברשותי מספר לוחות אם+חלקי מחשב שברצוני להרכיב ולתרום לנזקקים. חסר לי רק זכרונות sdram ואבקש פה עזרה מה עדיף\לא עדיף מבחינת מספר הציפים על הזכרון איזה סוג עדיף לחפש כדי להקטין את הסיכון שלא תהיה התאמה תודה
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לרכוש מחשב של דל. אני מתלבט בין שני מעבדים ולא יודע מי טוב יותר Intel® Core 2 Quad processor Q6600 (8MB L2, 2.4GHz, 1066FSB) או Intel® Core 2 Duo processor E7200 (3MB L2, 2.53GHz, 1066FSB) או Intel® Core 2 Duo processor E7200 (3MB L2, 3GHz, 1066FSB) שאלה נוספת היא לגבי הארד דיסק מה עדיף נפח גדול עם 5400RPM או נפח קטן יותר עם 7200RPM לגבי כרטיס מסך מה עדיף: Integrated Intel® GMA X4500HD Graphics או ATI Radeon HD 3450 256MB supporting HDMI המסך שלי יהיה עם HDMI כי אני אקנה Dell S2409W 24" Full HD Widescreen Flat Panel Monitor תודה רבה לכל המשיבים
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה הולך שם? מה זאת אומרת 2-2-2 או cas 2 וכל הדברים האלו שאני רואה שמדברים על זכרונות (בעיקר לDDR), הבנתי שזה התזמון אבל איך המספרים האלו מתבטאים במציאות?? (אני יודע מה זה הזמן גישה זה קשור לזה איכשהו?) תודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
האם הלוח ינצל את מלוא ה800MHZ ? אם כן, אז למה ? בכל OC זה יקרה [גדול /קטן] תודה.
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום , יש לי 2 גיגה ראם כשאחד הסטיקים הוא של twinmos והשני של Kingston . שניהם CL4 ו800 HZ עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 2GB של ראם .. השאלה היא האם יהיו בעיות בתאימות או משו של הזכרונות? .... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם למעבד intel dual core G620 1155 אני לא מתכנן אוברלוק מעוניין ביציאות רגילות יש לי שאלה בין שני מעבדים איזה יותר טוב ? GIGABYTE GAG41MTS2 בין INTEL DG43RK
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה שיותר קטן, 2 סלוטים PCI סלוט אחד AGP תודה ושלום :xyxthumbs: עדיף סוקט 478
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מחפש לוח ל פנטיום 4 socket 478 שייתמוך ב AGP 8X וב DDR 266 PC2100 עד 500 שקל אם קצת יותר יקר זה בסדר
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
טכנאי שכונה, תקשיב, קניתי מחשב AMD חדש בהמלצתך אבל הוא עובד מ-מ-ש לאט. הבנתי שאתה עושה ביקורי בית תמורת סכום סמלי, ואשמח שתבוא לבדוק את המחשב (אני מוכן גם להביא את המחשב אליך). לאחרים, אתם מוזמנים לכתוב כל אחד ממליון הכינויים שהוא נותן לעצמו כל יום מחדש (קל לזהות אותו, ספאמר שמזדהה שטכנאי שלא מבין כלום, עושה ספאם נגד אינטל ובעד AMD, לא מבין כלום מהחיים שלו ושואל שאלות מפגרות, וכמובן נרשם כמה פעמים ביום מחדש עם מספר הודעות גבוהה תוך זמן מצומצם וגילו בורות מכל כיוון).
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב P3 בסיסי, הציעו לי לוח אם + מעבד ב 300 ש"ח. (יש לי את כל השאר) זה שווה ?
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
-
היי, אני זקוק להמלצה ללוח אם עם רייד או כל התקן אחר שיתן לי סך הכל 4X2 חיבורי IDE (6 הארד-דיסקים + 2 סידירומים) - לא לאוברקלוק אני מחפש גם זכרונות (512) וגם מה עדיף 1X512 או 2X265? תודה
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות עוד זיכרון ולא יודע אם זה יתאים ללוח שלי. יש לי לוח מסוג va6 של חברת abit. ניסיתי לבדוק באתר היצרן אבל לא כל כך הבנתי.... איזה זיכרון אני יכול להוסיף. והאים זה משנה איזה סוג זיכרון זה מלבד שמדובר ב sdram? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-