מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
-
במסגרת רכישת מחשב חדש עם מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 העניין המרכזי הוא שיש לי הרבה כרטיסים , ולוחות של Asus מתאמים לי יותר משל Gigabyte כפי שאני רואה בתמונה יש להם פחות מקום לכרטיסים . הכרטיסים מלבד כרטיס מסך : כרטיס קול, כרטיס טלויזיה, כרטיס מודם לפקס , גם מניסיון הכרטיסים גדולים וקשה לבכניס אותם צמוד אחד לשני . איזה לוח אם טוב יכול להתאים, שימוש במשחקים ועירכת וידאו ? תודה
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם. בקרוב מאוד אני עומד להזמין מחשב [יש סיכוי שמחר =], ואני צריך עזרה בבחירה. הוא מיודע לעשיית OC עם Q6600 G0 ועם טוניק [כמה שיותר רחוק יציב], אך אני מתלבט איזה לוח לקחת. אני לא יודע אם שווה להשקיע בP35-DQ6\DFI P35-T2R או לחסוך את הכסף ולהסתפק בP35-DS3L מהחנות TMS בלבד. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק ללוח שיעבוד עם Q9450 או E8400, יעבור OC רציני כמה שאפשר... שמתי לב של-DFI אין eSATA, מישהו יודע למה? הבנתי שזה הולך להיות כמו USB בשנים הבאות..וזה חסרון רציני. המתמודדים: Gigabyte: EX38-DS4 - 900 X48-DS4 - 950 DFI: Lanparty DK X48 T2RS - 850 תודה רבה, תומר.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני צריך לוח אם חדש למפרט הבאה E4400 8400GS 1GB DDR2 667 זה בערך הדברים שאני צריך לציין כי כל השער לא קשורים ללוח אם מטרה שישיה לו ביוס חחחח ללוח הקודם לא היה אפילו ביוס אז אי היה אפשר לפרמט או(אני לא בטוח אם אי אפשר אבל דוד שלי אמר שבלי ביוס אי אפשר לפרמט) שיהיה לוח יציב ושיהיה אפשר לעשות OC הלוח הוא למרפט של בן דוד שלי וזהו... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 478 צפיות
-
-
ההתלבטות שלי היא בין MA78GM ל MA770 שניהם של Gigabyte המפרט שלי: AMD Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore Exceleram DDR2 2048MB 800Mhz CL 5-5-5-18 Palit nVIDIA GeForce 9800GT 512MB PCIe Seagate 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II המחשב מיועד לסרטים ומשחקים ברמה בינונית, כמובן ללא OC. וסתם, האם כדאי ללכת על ה ASUS? או ש Gigabyte נותנים תמורה מספקת? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם שיתמוך במעבדים ה"חדשים", של הסוקט 775, מרובע ליבה, 45NM. תמיכה בDDR2 1066MHZ עדיף עד 8 ג'יגה לשדרוג עתידי. לוח שיתמוך בOC קל-בינוני למעבד לא משנה חברה אבל צריך מהחנויות שקרובות ו/או בחיפה (TMS,KSP,IVORY נדמה לי) תודה רבה מראש לעוזרים, גיל
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום ביום ראשון אני קונה מחשב חדש ואני צריך לוח אם טוב שיהיה מעבד e6600 אני מחפש המלצות עד 500 ש"ח תודה רבה המפרט המלא נמצא בדיון הזה המפרט שלי
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
איזה לוח אם הכי טוב אני יכול למצוא עד 550 ש"ח למחשב AMD? יש לציין שאיכות הסאונד חשובה לי, מפרט המחשב שלי הוא 4500 ואני לא עומד להשתמש ב-SLI. זה מה שמצאתי בינתיים, כשכמובן כל הצעה אחרת תבוא בברכה: - ASUS M2N-E - Gigabyte MA69G-S3H
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אהלן כנראה הלוח אם שלי מת (בפעם השניה) ואני מחפש להחליף אותו הלוח שיש לי כרגע הוא gigabyte ga-945p-s3 שאר המפרט הוא e6300 2X1gb twinmos DDR2 Radeon 1950pro אני חייב שיהיה בלוח אם IDE כי יש לי כונן קשיח וסידירום שמתחברים בחיבור זה חייב כרטיס רשת מובנה כרטיס קול - לא רלוונטי יש לי חיצוני יש לי קירור למעבד פריזר7פרו, אז שלא יהיו איתו בעיות תאימות לפחות 4 USB מאחורה כמו שכתוב בכותרת, התקציב הוא 600 וזה מיועד לרכישה מיידית היום, מחנות בסביבת רחובות, כדוגמת KSP בראשון וכו' תודה רבה, סטס.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 1.8 ג'יגה הרץ זיכרון 512 drr 400 איזה לוח אם אתם מציעים לי תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
מה לדעתכם הלוח שהכי משתלם לקנות עכשיו ל - INTEL P 2.4C בעזור ה - 600 שקל והאם שווה להשקיע פחות\יותר בלוח אם? P.S אם אני לא מתכנן OC
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
אין לי שום דרישות מיוחדות מהלוח אם. מעבד Q6600(מתכנן OC די נכבד), חריץ PCI-E יחיד, וזכרונות 800 (שאגיע גם אליהם). אני תכננתי ללכת על P35-DS3, אבל לאחר שקראתי ביקורות שמתי לב לכמה בעיות. לפי האתר של גיגהבייט הלוח אמור לתמוך ב-FSB 1333, אבל במציאות הוא לא תומך. ויש בעיה לעבור את באס 325 עם הלוח. מישהו יכול לאמת/לשלול את זה? כמו כן אני מתכוון לקנות 4G ראם (4X1) של OCZ. לפי האתר שלהם הזכרונות דורשים מתח של 1.9-2.1, ולפי מה שהבנתי יש בעיה להגדיר עם הלוח שיתן מתח של יותר מ 1.8? ד"א- הזכרונות דורשים מתח של 1.9-2.1, לפי מה אני אמור לקבוע כמה בדיוק לתת להם? (אני לא מתכוון לעשות OC לזכרונות.) אם לדעתכם יש לוח משתלם יותר עד 700 ש"ח אשמח להמלצות. למרות שאני מעדיף להישאר עם לוח של גיג…
-
- 14 תגובות
- 949 צפיות
-
-
לוח אם עד 700 ש"ח - אינפיניטי , או AN8 של אביט? אני מניח שהם דומים, שניהם תומכים בSATA-II , ובשניהם יש FW . אבל בכל זאת, מה אתם הייתם לוקחים?
-
- 6 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לוח אמ עד 600 שקל.. בידי יש 4 סטיקים ש512X2 ו1024X2 זאת אומרת סה"כ 3GB זכרון אז חייבת להיות לו תמיכה לאחור אבל אני גם רוצה שיתמוך לDDR3. יש לי כרטיס PCI-E ומעבד 775 (E6300) יש תיכנון לOC.. וזה חובה להיות P35 (או שיש משהו יותר טוב) תודה )
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
לוח אם עד 800 שקל הציעו לי שתיים GIGABYTE ?965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? GIGABYTE ?945GM-S2 s775 Conroe, 945G, DDRII 667, VGA, המעבד כמובן סדרת CORE 2 עכשיו מה עדיף? והאם יש הבדלים ? ואם שווה לקחת אותם או שיש משהו יותר טוב בסכום כזה? החנות ממנה אני קונה www.ksp.co.il
-
- 5 תגובות
- 481 צפיות
-
-
עבדתי עד היום עם כרטיס אחד של 256MB DDR שבא עם המחשב. קניתי עוד 256 DDR ועכשיו הלוח אם לא עובד עם שניהם.. רק עם אחד כל פעם בדיקה נוספת העלתה שרק הDIMM השלישי עובד.. הלוח שלי הוא: ASUS A7V266-E שעובד עם Athlon xp 1600+
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מחפש לוח אם שיעבוד אם המעבד החדש בתקציב עד 600 שקל הכל חוץ מאינטל
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
היי חברים, נתקלתי בבעיה בלוח האם הישן שלי ASUS CUV4X-C. הבעייה היא שבביוס מוגדרת תמיכה ב AGP כפול 4 ואני יודע שהלוח תומך, אך בדרייור כתוב שהאפיק עומד על AGP*2. הדבר פוגם משמעותית במבחני ביצועים ומוריד מן הסתם בחצי את יכולת ניצול הכרטיס. הביוס מעדכן לגרסא האחרונה (בטא) 1008 בטא 3 (לא הצלחתי לאתר ברשת תיעוד על בעייה דומה) וגם לצ'יפסט (VIA) התקנתי את הדרייברים האחרונים. אני אובד עיצות האם מישהו יודע איך לפתור את הבעייה ???
-
- 8 תגובות
- 599 צפיות
-
-
GIGABYTE כנראה תהיה הראשונה שתציג את הלוח על R790 הלוח יקרא GigabyteGA-MA790-DQ6 והנה תמונתו : [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
-
-
לילה טוב, חבר שלי רוצה לשדרג את המחשב אבל הוא לא רוצה להשקיע בכרטיס מסך חדש ,יש לו X1950 AGP שהוא סבבה לגמרי,אבל אני מאמין שעוד מעט הוא יחליף ,אז בינתיים זה ככה, כל שאר הרכיבים זה מסודר כבר אז אין צורך , אבל יש דבר כזה בכלל? כי לא מצאתי משהו
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש לוח אם עם AGP ו-PCI-e . מצאתי את הלוח הזה 775Dual-VSTA של ASRock אחרי חיפוש וחרישה בפורום גיליתי שהלוח תומך רק ב-PCI-e x4 ולא ב-PCI-e x16. מבחינת הזיכרון אפשר לשים סטיק אחד של 1 ג'יגה ולהרחיב בעתיד .. איכשהו נסתדר עם זה. כרגע הכרטיס מסך הוא AGP אבל אני מתכוון להחליף אותו בעתיד .. עוד בעיה בלוח זה שהחיבורים שלו הם SATA ולא SATA2 . ה-HD שאני מתכוון לשים הוא SATA2. משפיע על משהו? יעבוד יותר לאט ? יש עוד לוח-אם נוסף שמישהו מכיר עם AGP ?? אני צריך PCI-e x16 ... המעבד שיהיה עליו C2D E6300 . תודה !
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-