מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות את הלוח אם הזה: ABIT AV8 ואת המארז הזה: ?Antec ATX MIDI Super Lanboy? ולפי המידות שראיתי הלוח אם יותר מידי גדול למקום שלו במארז.. יכול להיות דבר כזה? בכל מקרה אולי תבררו לי אם זה נכון ואולי זה לא מפריע?
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GIGABYTE P35-DS3L והחום של הלוח אם(chipset ) מגיע ל 55C בעבודה זה לא קצת חם בשביל לוח אם?? אצל חברים שלי החום בלוח אם לא עובר את ה 30C (לא אותו לוח אם) השאלה שלי היא האם חום זה נורמלי ללוח אם ?והאם זה משפיע על הביצועים של המערכת ?
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אהלן יש לי לוח אם של ASUS P5K עם מעבד Q6600 קירור של שני מאווררים למארז קירור רגיל של אינטל למעבד תוכנת ההתרעות של ASUS מתריעה בפני כל הזמן שהלוח מגיע לחום של 45 ומעלה. חום אשר הוא נמצא בו בזמן ללא מאמץ של המאבד והלוח (סתם בווינדוס) המעבד על חום של 40 בדרך כלל במצב רגיעה אני הבנתי שחום של 60 מתחיל להיות מסוכן........... האם חום של 45 בזמן רגיעה הוא נורמלי והגדרות תוכנת ההתרעות אינה מכוונת נכון (זה ברירות המחדל) או שחום זה באמת מסוכן???
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, אני בונה מפרט היפותטי לשדרוג עתידי, חשבתי שאולי אתחיל לאסוף חלקים לאט לאט. בגדול זה מחשבים ל Gaming + Streaming. זה הלוח-אם: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13093 מעבד נניח i7 4770k/4790K - להמהרה עד נניח 4.5/6ghz זכרון: 8/16gb 1600mhz כ.מסך: GTX 770 2gb/ GTX 970 4gb מארז: Corsair Air 240 ספק כוח: נניח http://ksp.co.il/?select=.1108..140..142.&list=1&sort=2&glist=1&uin=21585&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 השאלה העיקרית: האם הלוח אם הנ"ל טוב ואמין מספיק בשביל לבצע המהרה למערכת, בעיקר למעבד ופחות חשוב שאר הרכיבים ? שימו לב מדובר במארז קטן ולוח אם קטן. לא דחוף לי, זו סקרנות שלי
-
- 22 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא NOOB במחשבים ולמעשה גם עבדתי כטכנאי הרכבות כמה זמן והרכבתי מערכות גיימינג בחיי. אף פעם לא נתקלתי בתקלה כמו שיש לי כרגע, הסיפור הוא כזה (בקצרה) יש לי את המחשב הזה כבר שנתיים וקצת והלוח שהותקן בו היה לוח זול ומחורבן של MSI לתושבת 1156. הלוח הראשון פשוט הפסיק לעבוד בשלב מסוים ופשוט היה נכנס ללופ אין סופי של כיבוי והדלקה (NO POST) וכך גם השניים הבאים אחריו שהוחלפו באחריות על ידי החנות שבה נרכש. בפעם הרביעית (עכשיו) החליטו להחליף ללוח של GIGABYTE מכיוון שלטענתם יותר אמין ולא תחזור על עצמה אותה הבעיה, כמובן שכבר פגה האחריות והנה התרחשה לה אותה בעיה שוב. אני אבנה מערכת חדשה מאפס, יותר טובה, אבל השאלה שלי היא האם לדע…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, מחשב שקניתי לפני כ3 שנים. עם לוח 965P-DS3. הלוח מת ושלחתי את המחשב לתיקון תחת אחריות לIQPC. הם מצידם הציעו לי GIGABYTE GA-EP43-DS3 במקומו. האם זה שווה ? או שאני צריך להתמקח על זה שאני אמור לקבל לוח HIGH אם שילמתי בזמנו על HIGH. אשמח לדעתכם ותגובתכם, דן
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני שנתיים וחצי את המפרט הבא בKSP: penitum 4 3.0Ghz 775 2MB CACHE FSB800 630 נשרף - Asus P5L2 (775+945+sata2+ddr2+gbl) x2 elixir DDR 2 533MHz 512MB western digital 160GB (8MB) 7200RPM SATA 2 GIGABYTE 660 256MB PCI-Express חוץ מזה גם הספק של 350W נשרף... השאלה שלי היא מה לעשות? יש לי עדיין אחריות על הלוח אם(3 שנים) השאלה היא אם לא עדיף להשקיע במחשב עם מעבד חדש (E8400/8500) כרטיס מסך חדש: 9600GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E/9500GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E להוסיף עוד דיסק קשיח של 160GB ב200 שקל ועוד 1GB זכרון (אפשר לחבר ללוח אם חדש עם מהירות 800MHz או יותר זכרונות ישנים של 533MHz כי אז…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאלה קטנה לפני כמעט שנה המחשב שלי הפסיק לעלות המאווררים עבדו יש אור רק הוא עלה תמונה פתחתי אותו וראיתי כי המאוורר של הכרטיס מסך לא זז וכנראה הזמן עשה את שלו והוא נשרף לקחתי את המחשב לתיקון ואמרו לי כי גם הלוח אם וגם הכרטיס מסך נשרפו ובגלל זה קניתי כבר מחשב חדש ונשאר לי 3 חלקים (2זיכרונות שכל אחד 2GB RAM DDR3 ומעבד I3 530 )השאלה שלי אם הלוח אם נשרף יש מצב שהוא גם שרף את החלקים האלו ? \תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נשרף לי לוח אם של gigabyte בתקופת האחריות. מסרתי את המחשב לתיקון ולאחר חודש עדיין לא קבלתי אותו חזרה(הלוח כבבר לא מיוצר ) מה עליי לעשות כדי לפתור את המצב ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
בוקר טוב, לפני כשבועיים הגעתי הביתה לסופ"ש כרגיל, וכשהדלקתי את המחשב הוא עלה לשניה, רק אור ומאווררים החלו לפעול ואז הוא נכבה. ניתקתי הכל חוץ מלוח האם והספק ועדיין זה קרה, מכיוון שאין לי עוד ספק ולוח אם בבית נתתי לKSP לבדוק לי את המחשב. הם התקשרו אליי לפני כמה ימים ואמרו לי שלוח האם שלי נשרף. לוח האם שהיה לי היה Asus P8h61-m lx למעבד i5-3550 שברשותי. עכשיו אני בהתלבטות מה לעשות, אני יכול לנסות למצוא חנות שעוד מוכרת לוח אם מתאים למעבד שלי ולקנות שם (אין לי ממש זמן לזה, אני חייל). או, לקנות לוח אם, מעבד חדש וקירור חדש ואז ייתכן והמחשב שלי יהיה מוכן עוד היום. אשמח להמלצות לשני הצדדים ועצה כללית למה הכי כדאי לעשות. לפרוטוקול יש ברשותי:…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, לאחר ברורים רבים והתלבטויות קשות הרכבתי לעצמי פחות או יותר מפרט. הלוח אם במפרט הוא לוח אם עם תושבת 754 למעבד אבל גם עם אפיק PCI-E*16 לכרטיס מסך. הבעיה שלוח אם כזה עוד לא קיים בשוק- שמעתי עליו, אפילו בTHE INQUIRER כתבו על תוכניות של EPOX להוציא לוח כזה וראיתי תמונה שצולמה באיזו תערוכה של לוח אם כזה של ASUS. לכן שאלתי היא האם למישהו יש מושג מתי בערך תוציא חברה כלשהי דגם כזה? זה עניין של ימים? שבועות? חודשים? המון תודה. תום.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כנראה מחר הולך בע"ה לסגור עסקה בחנות TMS.CO.IL (זה האתר שלהם) למחשב..שזכותכם ובזכות עוד כמה חברים בניתי את המפרט,הבעיה האחרונה היא הלוח אם שאני אמת לא ממש מבין בו. המטרות שלי מהלוח אם: *של ASUS או GIGABYTE *סוקט AM2 מתאים לזיכרון DDR2 667MHZ *הכי טוב במחיר 400 ש"ח לא יותר(גג 450 שקל).. *אם יש כזה דבר יציאת DVI בשביל מסך LCD או HDMI אני לא ממש מבין בזה.. *כל מה שאתם מוצאים לנכון שיתן יצועים הכי טובים במחיר הזה למחשב שלי.. אני יודע שלא נהוג לרשום "דחוף" הודעה אל מחר,לפני חנוכה,זה כנראה היום היחידי שאני יכול ללכת בו לחנות הזאת ולסגור את העיסקה ולכן זה כל כך חשוב דחוף עבורי..בבקשה תעזרו לי.. הציעו כבר לוח אם פורום מפרטים אבל אני פונה אליכם כאן בפורום לוחות אם כי…
-
- 1 תגובה
- 401 צפיות
-
-
הפעם החלטתי סופית להתקדם, ואני חושב שזה זמן טוב. הלוח כרגע. הוא ASRock - h61m-hvs עם מעבד מיושן מ2012. הדרושות מהלוח: להתאים למארז הנוכחי שכאמור יושב עליו הלוח הקודם שלי חיבור m2 אחד לפחות (כבר יש כונן ssd m2 חדש שמחכה בקופסא) וחיבור usb type c אחד לפחות יציאה שתאפשר לחבר את הכרטיס מסך המובנה של המעבד במידת הצורך דידיאר4 שיעבוד עם 13400 כבר מהמפעל בלי עידכון ביוס ווי פיי זה בונוס מקום לשתי סטיקים של זיכרונות יספיק תקציב אזור ה400 עם חריגה אם צריך לקבל משהו איכותי יותר מיועד לגיימינג קל תודה!
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
- 3 followers
-
-
ברצוני לרכוש לוח אם עבור AMD AM2 עם CHIPSET 6100. שמתי לב כי ישנם לוחות עם CHIPSET 405 וגם עם 430. עוד שמתי לב כי ה - 405 תומך ב - PCIe X 8 וה - 430 תומך ב - PCIe X 16. האם זה נכון? אם כן מה עדיף לכרטיס מסך PCIe X 16 דוגמת Leadtek 8500GT PCIe? ד"א השאלה קשורה למפרט הזול המומלץ למשחקים שם הלוחות הן כמדומני עם 400/405.
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לוח אם בתקציב של 500-700, עבור המעבד של Intel Core i7 2600, שימו לב הרגיל בלי ה-K. לוח אם מעודף אצלי הוא מחברת Gigabyte, תודה לכל העוזרים. את המחשב עדיין לא קניתי, אבל אני סגור על כך שאני רוצה לקנות מעבד מסדרת ה-I7, מבחינת זיכרון אני חושב שאני יקח Dual של 2GB או של 4G כל אחד. לא מתוכנן OC למעבד.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. אני בקרוב קונה מחשב חדש עם I5 4690K. הומלץ לי על לוח האם Gigabyte GA-H87-HD3 S1150 ואני לא יודע אם הוא יתאים. יש לי תכנון לאוברקלוק בעתיד (כמובן שאצטרך קירור מתאים, אבל זה בעתיד...),הזכרונות שלי יהיו ב1600 MHZ ואין לי צורך ביותר מכרטיס מסך אחד. חשובות לי יציאות DVI, HDMI ואפשרות לחבר SSD בעתיד. תודה.
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מרכיב מחשב סלוני ומחפש לוח אם במקום ga-h67n שלא אשמח להמלצות או חוות דעת על p8h77-i מפרט נוסף: מעבד i3-2100 מארז ssg-07 של silver stone
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות היום מחשב עם core 2 duo. מכיוון שיצא מעבד 2X2 ועוד פחות משנה ייצא מעבד ארבע ליבתי הייתי רוצה לדעת אם כל לוח אם שתומך ב-core 2 duo יתמוך גם בQuad Core? אם לא, מדוע? אילו לוחות כן תומכים? תודה
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
אני בודק בינתיים בין מעבד AMD64 לאינטל 2.8 לAMD יש לי הכל מסודר עכשיו אני רוצה לדעת בקשר ללוח אם לאינטל 2.8 לא פרסקוט איזה לוח עדיף לאובר קלוק ומשחקים שיהיה חזק וטוב השילוש אמור להיות CPU: INTEL P4 2.8 800mhz 512k Mobo :?? A-data 512X2 עם כרטיס מסך של Readon 9800pro איזה לוח הכי טוב באיזור המחיר של 600-700שקל לא מחפש מהיקירים מאד מלא פיצרים
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי בהמלצת הפורום את הלוח הבא : GIGABYTE GA-945G-S3 אני קונה את זה עם מעבד E6300 וזכרונות 667 אני לא מתכנן OC מסיבי אולי קצת למעבד בכל מקרה שמתי לב שללוח יש רק יציאת AUDIO 1 כמו כן אין לו יציאת 1394 הייתי רוצה להחליף אותו ללוח בתקציב דומה (סביבות 600 ש"ח +- 500) שכולל יציאת AUDIO טובה ויציאת 1394 (לא חובה אבל רצוי) הזמנתי כבר את הלוח ככה שאין לי הרבה זמן להחליף אותו אז אודה לכם על תשובה מהירה תודה
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה לוח אם יותר טוב מבין השתיים Gigabyte GA-H67MA-UD2H-B3 או Intel BLKDH67BL-B3 תודה
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-
-
איזה בורד עדיף ? GIGABYTE GA-G33M-S2L או INTEL BLKDG35EC EVA COVE
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
בניתי מפרט ב RSM עבור מחשב למשחקים ושימוש כללי כמעבד בחרתי באתלון 425 X3 איזה לוח אם יתאים למעבד כך שתשמר אפשרות לשדרוג עתידי ואקבל תמורה מקבימאלית לתקציב של 400+- ש"ח ללוח האם בינתיים לקחתי לוח אם של GIGABYTE עם CHIPSET 770 של AMD האם אין לוח אם דומה בתחום תקציב 300-500 ש"ח שנותן תמורה טובה יותר האם קיים לוח דומה עם כרטיס מסך OB? AMD Athlon 2 X3 425 2.7Ghz Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪401 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1211 Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Cooler , יחידות 1 ₪59 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1288 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪391 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz …
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
האם להסתפק בלוח Gigabyte GA-M720-US3 NForce 720D CHIPSET או להשקיע עןד 50 ש"ח ב Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET מה ההבדלים בין משפחות הציפ סט 720 -770- 780 - 790
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב עם Socket 775. ולוח אם של DFI LANPARTY P35. הלוח אם הזה אמור להיות מעולה. לאחרונה החלו כמה בעיות עם הלוח, והתבקשתי לשלוח אותו בחזרה לחברה [אני גר בארה"ב]. אך ההליך הזה יעלה 50 דולר. השאלה שלי היא האם לא כדאי לרכוש לוח אם חדש במחיר הזה. מצאתי למשל את הלוח אם הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131615&cm_mmc=GoogleContentNetwork-_-Motherboard-_-0104-_-0110&nm_mc=ExtBanner אם כן - האם עדיף לתקן את הקיים (מכיוון שהוא היה בזמנו נחשב ל high end) או שעדיף כבר לרכוש אחד חדש? תודה מראש!!!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-