מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אז כך... הלכתי לחבר לבדוק את המחשב החדש שלו. הוא אמר שיש לו מעבד P-4 2400 . ראיתי שהמחשב מראה שיש לו 1800. הלכתי ל הגדרות של ה-BIOS וראיתי שה-BUS הוא 100 , כיוונתי אותו ל133 , והמחשב התחיל לרשום 2400 אז... האם יש לי עכשיו מעבד 1800 שעובד קשה מידי ולכן מראה כאילו הוא 2400 (האם רימו אותו?) או תמיד הוא היה 2400 , אבל כשמכרו לחבר שלי מחשב שכחו להגדיר משהו? תודה לכולכם.
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
קראתי את המאמר בנוגע לשאול ולפי מה שראיתי CL זה הLATENCY זאת אומרת שכמה שיותר גבוה אז לוקח יותר זמן לקבל גישה לזכרונות או משהו כזה לא? זאת אומרת שזיכרונות 5-5-5-15 הם יותר איטיים מזיכרונות 4-4-4-12? בגלל שלפי המחירים דווקא הזכרונות היותר יקרים הם עם ערכים יותר גבוהים.
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש- http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=779 (קונה מKSP) לי יש לוח אם של ABIT IP35-E,רציתי לדעת אם הוא יתאים? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
עדיף שלא יהיה ל- P4 . אם זה בכלל קיים אז שתהיה לו יציאה לטלויזיה. כרטיס קול טוב onboard irDA או משהו דומה, העיקר שאפשר יהיה לחבר התקן אינפרא אדום. וזהו פחות או יותר, שיהיה גם מחיר סביר. ויעזור לי מאוד גם מאיפה אפשר לקנות אותו. תודה...
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
המפרט שלי רשום בצד. יש לי אפשרות לקנות מחבר את המעבד הנ"ל, עקב שידרוג שלו. הוא ייתן לי אותו ב200 ש"ח. השאלה- האם שווה לי להשקיע את הסכום? אני אראה שיפור כלשהו? זה ישפר את ביצועי המערכת במשחקים? במבחנים של 3DMARK המערכת מקבלת כ 3500 ,פירוט של התוצאות יש כאן : http://3dmark.com/3dm11/3839296 אז - כדאי?
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני יודע שעדיף אני לא יודע מה ההבלדים ביוק אומקיםVENICE ההפרש הוא 50 שקל שווה את ההפרש ? ATHLON 64 3000 WINCHESTER BOX 939 909 NIS ATHLON 64 3000 VENICE 939 BOX 959 NIS
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
האם לוח 945 S3 הכרטיס קול שלו תומך ברמקולים 5.1 ?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני רואה בזמן האחרון שיש ירידת מחירים של מעבדים (בטיאמאס Q6600 כבר עולה פחות מ900 שח שזה בדיחה לעומת המחיר שלו לפני שנה) אני לא יכול שלא לשים לב שלמעבדי הQX ישנה דווקא עלייה של מחירים... ??? למישהו יש הסבר לזה? נ.ב חשוב לי מעבד QUAD כי אני עוסק גם בעריכה גראפית
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי בבקשה אם יש לוח אם שתומך ב- PCI-EXPRESS*16 וב-agp*8 וב- AMD Athlon 64 X2 Dual-Core תודה.
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש שהמעבד שלו הוא AMD פנום 2 965 יעני הדגם היקר ביותר. האם כדאי לרכוש לוח התומך בDDR3 או שלוח DDR2 היה מספיק ואני לא ארגיש בהבדל בין הסוגים ובנוסף אשמח לקבל גם המלצה ללוח הזול ביותר שניתן לקחת שינצל את המעבד בצורה הטובה ביותר אני לא צריך חיבורים מיוחדים ואני גם לא צריך כבטיס מסך מובנה ואני לא מוצא לוח לAMD שאין בו כרטיס כזה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
יש לי סטיק של 256 של מיקרון ואני מתכנון עוד אחד של 256 של a-data בשביל 512 שניהם במהירות 3200 ועכשיו הmicron עובד במחשב הזה עם samsung 2700 בלי בעיות. אם אני ישים את הa-data והmicron ביחד לא יהיו בעיות נכון ? עוד שאלה : כדאי לשים גם את הsamsung 128 של ה2700 ולגרום למהירות לרדת ל2700 אבל לקבל עוד סטיק של 128 (עד להוספת עוד 512 למען ה1gb) תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אני בונה מחשב חדש שתארתי את הצרכים שלו כאן. בגדול, המחשב מריץ כמה מכונות וריטואליות (VMware Desktop) במקביל כך שהמאפיין העיקרי של המחשב הינה עבודה עם קבצים גדולים. כל מכונה ווירטואלית תופסת כ-15G על הדיסק ועל כן המחשב טוחן את הדיסקים, ואני מוצא את עצמי לפעמים דקות ארוכות יושב ובוהה במנורת הדיסקים בלי יכולת לעבוד. אחד הדרכים לנסות להתגבר על זה זה לשים הרבה זיכרון, כדי שהכל יהיה בזיכרון ותהיה פחות עבודה עם הדיסקים. הנקודה היא שבמחשב האחרון שהרכבתי שמתי 8GB זיכרון, אפילו לא 16, ויש לי תחושה שזה גורם לבעיות: ה-BIOS מפעם לפעם מאבד את הערכים שלו, ואני צריך להכניס אותם מחדש, והבנתי מהטכנאי שזה נובע מצריכת הזרם של כל כך הרבה זכרונות. אז השאלה שלי - האם 16GB זה כבר משהו שעובדים אי…
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
לפי מה שאני מבין DDR II 1066Mhz לא מתאים ללוח שלי, זה נכון? מה הבדל בין 800Mhz ל-1066Mhz? ובין DDR II לDDRIII? כרגע יש לי שני זכרונות של 512MB, כמה מומלץ להוסיף? (אני משתמש בXP, לא מתכנן על ויסטה בקרוב)
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr3_pc3_12800_platinum_low_voltage_triple_channel 1. מי מיבא את הזכרונות הללו לארץ ? 2. באם לא מגיע לארץ כמה משלמים מיסים ביבוא אישי על זכרונות למחשב ?
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
תיסתכלו בתמונה, ותגידו לי עם לא מיקמו את החיבור של ה-SATA, קרוב מדי לחיבור של אחד הסלוטים של ה-PCI?
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד פנטיום 4 2.6 ג'יגה שנקנה לפני כמה שנים מאז שהוא נקנה לא התעניינתי בחידושים שונים אך לאחרונה אני רואה שנמכרים מעבדים כפולי ליבה במהירות 1.6 ג'יגה, למשל. האם מדובר במהירות איטית מאוד או שהכוונה היא שישנם *שני* מעבדים ש*כל אחד מהם* רץ ב-1.6 מה שאומר סך-הכל.....3.2 ג'יגה :s05:
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד : Intel Core i7-4790K. כרטיס מסך :: GIGABYTE GTX970G1 זכרון: 16G 1600MHZ אני מתלבט בין : 1. ASUS Z97 1150 -PRO GIGABYTE GA-Z97X-UD5H 2 asus maximus vii hero 3 המטרות הן: תכנות ומשחקים!!!!!! תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו יכול בבקשה להזביר לי איך המספרים עם צירוף ר"ת של מחשב אישי בלועזית מתקשרות למהירויות של זכרונות (כמו PC2100)? ועוד שאלה בנושא יש לי מעבד AMD Athlon XP 1700+ ולוח אם Giga-Byte GA-7VTXE+ (שתומך בזכרונות במהירות 266מגה-הרץ) כששידרגתי למפרט הנ"ל, קניתי גם כן 256מגה של זכרון שמתאים לו (256MB DDRSDRAM 266MHz) אח"כ הוספתי עוד 256מגה של זכרון עם אותו מהירות! עכשיו ב- CPU-z הזכרון שקניתי עם השידרוג כתוב כ- PC2300 והזכרון שהוספתי אח"כ כתוב כ- PC2100 האם יכול להיות דבר כזה? שני הזכרונות הם 256MB DDRSDRAM 266MHz רק חברות שונות (וכמובן מספרי ה- PC) איך זה משפיע על המחשב זה בסדר שהם שונים או לא? אם אפשר תפרטו לי ככל היכול באפשרותכם ובזמנכם! תודה רבה מראש לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, אני כנראה הולך לקנות את הלוח הזה. הבעיה שלי איתו היא עם הכרטיס קול, למרות שכתוב שהכרטיס קול הוא שמונה ערוצים, בפנאל יש רק 3 יציאות (PORTS) של הכרטיס קול (LINE IN LINE OUT MIC). אם זה שמונה ערוצים אז למה יש רק 3 יציאות? בדגם של GB 965P-S3 יש את אותו כרטיס הקול אבל עם 6 יציאות... אם מישהו יכול להסביר לי את זה יהיה טוב. בנוסף, שלחתי להם אימייל לגבי זה, עוד לא ענו לי.
-
- 4 תגובות
- 470 צפיות
-
-
GIGABYTE GA-MA69G-S3H http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2554 או FOXCONN A690GM2MA-8EKRS2H http://www.foxconnchannel.com/product/Motherboards/detail_overview.aspx?id=en-us0000314 או GIGABYTE GA-M55S-S3 http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2316&ProductName=GA-M55S-S3 בין אם זה בC@,יציבות ופיצ'רים אלא אם כן יש לוח אחר עד 470ש"ח שיתאים למעבד 3600X2 AM2/65W (לא שלי תרגעו של חבר! יש לו כבר את המעבד והוא מתכנן לו C@ עצבני)
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
פורסם על ידי התמיכה הטכנית שלהם http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=1706356 יש שם את כל ההגדרות הנחוצות לעבודה יציבה עם כל סוגי הזכרונות שלהם
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם, בגלל שטות שעשיתי, המחשב שלנו צריך להגיע לתיקון. בתיקון אמרו שהמעבד נדפק, וצריך להחליף אותו. המעבד שנדפק היה P4. 3 GHZ. ורוצים להחליף לנו למעבד: E4700 הכרטיס מסך זהHD 3750 ( משהוא כזה). 1.5 RAM אז רציתי לדעת: האם שווה להחליף ל E4700? זה לא יעשה צוור בקבוק? איך המעבד הזה במשחקים? (שזה רוב שימוש המחשב) ואפשר קצת פרטים על המעבד הזה? תודה מראש אלון
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
AMS sempron processor +2800 או Intel Pentium 4 CPU 1.60GHz ?
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שבועות בודדים לפני נחיתת סדרת מעבדים חדשה לתושבת קיימת - החליטה יצרנית השבבים כי לוחות אם מסויימים לא יתמכו בהם על אף שטכנית הם מסוגלים לכךלכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-