עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Ananda,

שלום,אני מעוניין לרכוש 4 ג'יגה של זכרון פנימי התקציב הוא : 400-450 ש''ח מפרט המחשב: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 9800 GTX + ספק :Thermaltek 550W תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  2. למה החברות לא יכולות להוסיף תוספת פשוטה של חישני טמפרטורה מובנים??? חיבורים כמו לד של מארז. אי אפשר להוסיף תוספת פשוטה כזו של מספר חיבורים עם חישנים נגיד כניסה לכרטיס מסך דיסק קשיח ועוד??? זה דבר פשוט מאוד והשאלה הזאתי מרגיזה אותי...

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  3. Started by shmoolm,

יש לי לוח אם של גיגהבייט K8NS ultra 939 עכשיו יש לי זיכרון 512 מגה של קינגסטון במהירות 400. לאחורנה חיברתי עוד סטיק של 256 מחברה אחרת במהירות 300. עכשיו מה שקרה זה בעצם שהזיכרון הנוסף פשוט נשרף!!!!!!!!!!!! הסיבה יכולה להיות בגלל המהירויות השונות? אם אני יוסיף עוד סטיק של 400 זה יהיה טוב? ועוד שאלה... האם יש מצב שנשרף גם הסלוט בלוח אם בעקבות זה ?

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  4. Started by Bessmertniy,

im looking for a new triplet CPU+MB+memory what to buy (and which parts , models ( intel 2.6 or amd 64 3000+ and which motherboard and memory is the best for them and which combination will be the best? please answer on english or russinan if u can , many thanks.

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  5. Started by or323,

אני רוצה לרכוש למחשב שלי זיכרון בנפח 2 ג'יגה רציתי לדעת אם אפשר לשים זיכרון של 800mhz ללוח אם שתומך עד 533mhz אם כן מה דעתכם על הזיכרונות האלה ‏1GB Kingston Value‎ x2 או אלה ‏2GB Transcend‎ מ ksp? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  6. Started by yagelk,

שלום, אני מחפש לקנות לוח אם חדש עם הדרישות הבאות: 1. שיהיו שני חיבורי לכרטיס מסך. 2. שיהיה בעל חיבור HDMI 3. שיהיו חיבורי USB3 4. ושיתאים למעבד Core 2 Duo (אם ניתן). אם התנאי האחרון לא ניתן אשמח לקבל ייעוץ על המעבד הכי זול שניתן להתאים ללוח.

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  7. עזרה דחוף למה זיכרון בעל תיזמון של 2.2.2.5 לא עובד לי בלוח אם ABIT IC7 ? ניסיתי זיכרון כזה של חבר והוא היחידי שלא עובד נהיה לי מסך כחול מישהו אולי יודע למה אני מישתגע מי זה תודההההה רבה רבההההה לעוזריםםםם

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  8. מתלבט בין 3 לוחות אם : MSI z68a-gd65 ASUS P8z68-v Pro Gigabyte Z68x-ud3h-b3 המחשב משמש בעיקר לסרטים, עריכה גרפית וירטואליזציה ופיתוח תוכנה. חשוב תמיכה ב 6-9 מכשירי SATA. אין מגבלת תקציב ... כמבון שאני מעדיף לא לשלם ביוקר :-)

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  9. אני קונה מחשב שלהלן- לוח- asus p4p800 e delux מעבד- פנטיום 4 - 2.8 כרטיס מסך- asus- radeon 9600 pro או XT . זיכרון 512 של קינגסטון מהיר 400 ודיסק קשיח 120 האם כדאי לקחת סטיק זיכרון אחד של 512, או 2 סטיקים של 256 ולהשתמש בהם בדואל DDR? (הלוח תומך,נכון?) נכון שיום אחד שאני ירצה לשדרג, אני "יתקע", אבל האם שימוש ב דואל שווה את ה"סיכון" הזה? מה ייתן לי שימוש בדואל DDR של 2 256, לעומת אחד של 512 ? (מבחינת ביצועים, ואחוזים). אשמח אם תחדשו לי... תודה

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  10. Started by Ayash,

שלום לכולם, בזמן הקרובבכוונתי לקנות מחשב חדש במפרט שהרכבתי בחרתי בלוח אם P7P55D של ASUS. לאחר סקר שוק קצר הגעתי לכמה שאלות שלא הצלחתי לענות עליהן בוודאות אשמח אם תוכלו לעזור לי. 2 הלוחות שאני מתלבט בינהם כרגע הם P7P55D וגרסת ה EVO . לפי מיטב ידיעתי ברגע שהchip זהה (P55), ההבדל בביצועים (ללא OC ) הוא שולי. תקנו אותי אם אני טועה. אז מה בכל זאת ההבדלים בין שני הלוחות? הייתם ממליצים לי לבחור בלוח שונה מהסדרה?( כמובן בסדר גודל של 1K) בנוסף קראתי בנושא הנעוץ על בעיית התושבת, עדיין רלוונטי? אשמח לתשובות תודה (:

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  11. http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=7114146&CatId=3473 תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  12. Started by ozwrx,

איזה לוח יותר טוב אתם אומרים? האפוק עולה 490 האביט עולה 550 באפוק אין LAN אבל אני לא צריך את הLAN בגלל שיש לי 3COM PCI כרטיס...אז חבל על 60 שקל... אז מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  13. Started by yotamavi,

אז ככה, קניתי בנועה היום X1900GT והתחרטתי אני רוצה בסוף X1950PRO .. אז חשבתי שמחר אני ייתקשר וייבקש מהם להחליף... בטח לא הבנתם מה הקשר אז...חשבתי שב30 ש"ח הבדל אני פשוט אקנה קירור לזכרונות במקום לבקש שייזכו אותי...אתם חושבים שיסכימו? בכל אופן, אפשר המלצה לקירור לזכרונות G.SKILL? או ללוח אם אם יש משהו פשוט במחיר הזה (965-s3)

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  14. Started by oron1g,

קניתי מחשב חדש עם הזכרונות האלה TwinMOS 512MBx2 DDR2 667 PC2-5300U CL 5-5-5-15 איך הם לOC? אפשר לנצל אותם? כל שאר המפרט בצד ימין תודה

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  15. האם היורש של דור ה-Kaby Lake יגיע אלינו כבר בעוד כחודשיים, עם יותר ליבות עיבוד מבעבר, במקום בתחילת השנה הבאה כמתוכנן? לכתבה

16. Started by eido,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה ההבדל בין סטיםנג נגיד ב Q6600 G0 לבין B3 או כל אחד אחר שיש? ההבדל רק בפליטה שלה החום או גם בביצועים וזה כזה משמעותי?

• 4 תגובות
    • 450 צפיות
  17. Started by Pierot,

כותרת^, פשוט כמשמעו [שניהם אותו מחיר].

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  18. Started by eran_rohatyn,

הלוח אם שלי תומך בדידיאר? Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 06/11/2003-SiS651/SIS962-P4S533VM Motherboard Name Asus P4S533-VM Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 100 MHz (QDR) Effective Clock 400 MHz Bandwidth 3200 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type SiS MuTIOL Bus Width 16-bit Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1 Expansion Slots 3 PCI, 1 AGP RAM Slots 2 DIMM Integrated Devices Video Form Factor Micro ATX Motherboard Size 210 mm x 240 mm Motherboard Chipset SiS651 Field Value Memory Module Properties Module Name Hyundai HYMD232 646A8-H Serial Number 61119007h Module Size 256 MB (1 rows, 4 banks) Mod…

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  19. Started by King_J,

שלום , האם הגיוני שה3700x בזמן שאני נמצא על דסקטופ או גולש באינטרנט הוא נמצא על 50-57 מעלות ? יש לו קירור של amd ועוד מאוורר אחד במארז , במאמץ במשחקים הוא מגיע ל 62-67 , זה בסדר או שהקירור לא טוב

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. בבקשה תסבירו עריכת העקרב: תיקנתי לך, פעם הבאה תתקן בעצמך

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  21. Started by tmpusr,

על הלוח יש 6 חיבורי SATA: 4 חיבורים כתומים שנשלטים ע"י ה-NORTH BRIDGE 2 חיבורים סגולים שנשלטים ע:י בקר SATA של GIGABYTE. כשלוחצים CTRL-G ומגיעים ל-RAID BIOS מוצגים רק הדיסקים שמחוברים לחיבורים הסגולים. האם משמעות הדבר שלא ניתן להשתמש בכתומים ל-RAID0? עברתי על החומר מהאתר של GIGABYTE ולא מצאתי תשובה ברורה. אשמח לעצה בעניין מבעלי ניסיון. תודה

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  22. יש לי amd 3000 64bit כ.מסך X1950PRO 2ג'יגה זיכרון 400MHZ באיזה שלב המעבד יגביל אותי? אפילו עם בעתיד אני אחליף לכרטיס מסך הרבה יותר חזק.... ועד כמה המעבד משמעותי במשחקים

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  23. Started by Orenb98,

האם אפשרי לפתוח לדגם הנ"ל AMD Athlon II X2 240 ליבות? יש לי את הלוח אם Gigabyte GA-790X-UD3P ויש לי בלוח אם פונקציה כזאת ה-ACC איך שלא קוראים לזה...

• 4 תגובות
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.