עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום רב, אני לפני קניה של מחשב חדש לתורך עריכת תמונות וודיאו המעבד יהיה אינטל 6300 זכרונות של 2 GB במהירות 533 ו HD שך 250G. אני צריך המלצה על לוח אם ל OC בעלות של עד 600 ש"ח. כמו כן המלצה על היכן לרכוש את המחשב. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני צריך המלצה ללוח נחמד אם אופציא לאוברקלוק פשוט גג 3.0 3.5 GHZ לא יקר מידי באזור 600 - 700 ש"ח תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  3. שלום לדוד שלי יש לוח אם x79 sabertooth ושהוא קנה כרטיס מסך gtx 980 משום מה הלוח אם לא מזהה לו? מה צריך לעשות? יכול להיות עדכון ביוס? הכרטיס יושב טוב על הלוח הספק 750 ואט אשמח לעזרה במיידי תודה

• 41 תגובות
    • 6.5k צפיות
  4. Started by metro,

שלום ! אני חדש פה... ונרשמתי כי יש לי בעיה. מצאתי לוח אם חדש מאריזה עם דריברים ומתאם למעבד והכל חדש ! רק מה אני לא יודע איזה מעבד מתאים לו ומאיזה חברה הוא בא. תעזרו לי לגלות את זה בבקשה, צירפתי תמונות. תמונה 1 : http://home.ripway.com/2004-12/219872/comp/P1020635.jpg תמונה 2 : http://home.ripway.com/2004-12/219872/comp/P1020633.jpg תודה!

• 10 תגובות
    • 629 צפיות
  5. Started by XCG120,

יש לי איזה מחשב עם לוח אם ASUS Rampage Formula (LGA775)X48 ואני מעוניין לשים בו 8GB זיכרון אבל תאשר אני מתקין את הזיכרונות 4 סטיקים של קינגסטון דגם KHX8500D2K2/4G 4GB MEMORY KIT 4GB PC2-8500 CL5 240-PIN DIMM KIT (2PCS.) 99U5316-066.A00LF כלומר בכול מארז יש שתי סטיקים יש לי שתי מארזים של אותו דגם סך הכול 4 סתיקים כול סטיק 2GB אבל לאחר שאני מתקין אותם, אני מדליק את המחשב הוא נכנס למסך כחול ועושה ריסטרט וכך זה חוזר על עצמו ולפעמים המחשב נידלק עולה רק הלוגו של הביוס של הלוח אם ועושה ריסטרט. כשאני שם רק 4G הוא מקבל את זה והכול בסדר. מה הפיתרון למה הלוח לא מקבל את 8GB זיכרון?ראוי לציין הביוס מעודכן וכן הדריוורים במחשב ממה אני יודע הלוח…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם אתמול קניתי כרטיס 8800GT חדש הרכבתי ואין תגובה מהמסך פתחתי את החוברת של הלוח אם -ולאכזבתי ראיתי שהוא לא תומך (ולדברי נציג החברה) גם לא יתמוך בעתיד בכל סדרת 8800GT מה שמשאיר אותי או עם כרטיס 6200 מעאפן או לוח חדש אני חייב משהו זול נגמר לי הכסף על הכרטיס מסך בנוסף אני צריך שיתמוך במעבד קונרו 6300 ובזיכרון DDR ולא DDR2 (כי זה מה שיש לי) לעצתם ולעזרתכם אני זקוק. ראיתי בפורום הזה http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1130608&page=9 דרך לצרוב ביוס חדש לכרטיס מסך ואז הוא יעבוד. (זה סיכון אבל זה אמור לעבוד) דעתכם בנושא ?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Overkiller,

שלום לכולם! לאחרונה נתקלתי במקרה בדבר מוזר בלוח שלי; רציתי לבדוק טמפרטורות של המעבד אך כל תוכנה שמצאתי (שביניהם Everest, speed fan וכיוב') לא הראתה את הטמפרטורה, או שהתוכנה מראה טמפרטורה הזויה (-57 במקרה של speed fan) או שום טמפרטורה כלל (במקרה של Everest). נכנסתי לאתרים שונים וביניהם לאתר של הלוח שלי (Gigabyte Ga-945p-s3) ולהפתעתי הרבה הבחנתי שהמעבד שלי (Pentium D 915 2.8 Ghz 2X2M) לא נכלל ברשימה של המעבדים הנתמכים ע"י הלוח http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2432&ProductName=GA-945P-S3 המחשב ברשותי כבר בערך חצי שנה ולא נתקלתי בבעיות למיניהם, אבל אם המעבד לא נתמך אמורה להיות איזושהיא השפעה, לא…

• 9 תגובות
    • 639 צפיות
  8. הסתכלתי במפרט של Sabertooth z77, וכתוב שהלוח תומך במקס' מהירות זכרונות של 1866Mhz. מה זה אומר- שאני לא יכול להשתמש בזכרונות במהירות של לדוגמה 2133Mhz? זה לא נראה לי ממש הגיוני שיש הגבלה...

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  9. אני מתכוון לקנות 2.4B ו512mb 3200 C2 איזה לוח אם יתאים הכי טוב לביצועי אוברקלוקינג וכמו כן יתן לי להשתמש בביצועי הזיכרון בצורה מקסימלית(או גבוהה מאוד ) ללא חובה בOC מטורף אנא ציינו מבחר של סוגים.דגמים מן הטוב ביותר ומטה

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  10. Started by War-Hammer,

אני מעוניין לקנות לוח אם חדש לאוברקלוק חשבתי על ה Asus P4C800 אבל אני רוצה לדעת כמה מתח הוא יכול לתת לזכרונות. כשאני אדע כמה הוא יכול נמשיך לשאלות הבאות, תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 566 צפיות
  11. צריך לוח אם לאוברקלוק ברמה גבוהה שלא יגביל אותי.. ושגם הלוח עצמו יהיה יחסית חדש ובין הטובים... תקציב לא מוגבל.. פשוט תראו לי אופציות טובות

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Bengo5,

מחפש לוח אם לאוברקלוק.. עם תושבת 775 וזכרונות DDR2 800 משהו שלא יגביל אותי באוברקלוק שאני יוכל להגיע לביצועים טובים.. לגבי תקציב אני רוצה לראות מה האופציות כי אני לא יודע איך הולך התקציב ללוחות שכמה שפחות יגבילו אותי

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by Svartberg,

אני מתכוון לשדרג את הלוח אם והמעבד לאטלון 64 סוקט 939, אבל הבעיה שלי שיש לי כרטיס גרפי שעובד על 6800GT, AGP ואין לי שום כוונה להחליף אותו בשנים הקרובות. ציפיתי לראות איזה ADAPTER שיענה לבעיה (אני בטוח שיש אלפים בעולם עם אותה בעיה) אבל לא מצאתי, אז הדבר היחידי שיעזור לי זה לוח אם עם תמיכה לAGP בנוסף במקום או בנוסף לAGP. כמובן שאני מחפש לוח אם שיהיה שווה בביצועים ללוחות אם החדשים ביותר

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  14. Started by wiz,

יש כל כך הרבה לוחות אם טובים היום, והאפשרויות כל כך רחבות שזה מבלבלב. בהתחלה חשבתי על ה- Ic7max3 אבל ראיתי עוד ועוד אנשים שמתלוננים על כל מני בעיות בכל מני סוגים. אז החלטתי שאני לא ילך על ה- 875 של Abit. אחר כך, חשבתי על ה- Asus p4p800 Deluxe ונראה שזאת הייתה בחירה טובה, אבל אז חשבתי אולי כבר לקחת את ה- P4C800 למרות שהוא טיפה יקר יותר. את - P4cdeluxe פשוט יקר מדי. ואז חשבתי אולי ללכת על Gigabyte, ה-GA-8KNXP הוא יקר אבל יש לו המון המון תוספות והוא יפה יש לו תמיכה ב-6 כרטיסי זכרונות והוא יציב מאוד ואחלה לא שמעתי עליו שום תלונות. אין בו בעיות לייאוט כמעט והכל. אבל הוא יקר.. אז יש גם את ה- GIGABYE GA-8IPE1000 Pro3 שהוא גם יש לו Dual bios והמון פיצרים נחמדים.. והו…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, אני מחפש לוח אם המיועד לעבוד עם מעבד אינטל I7 920 . אני צריך להרכיב שני כרטיסי מסך ATI FIREMV 2400 256M הנכנסים לסלוט PCI EXPRESS X1 בסה"כ תמיכה בשמונה מסכים ולכן אני צריך את הכרטיסים הללו. איזה לוח אם תומך בכך? כמו כן אני מתכוון להריץ XP PRO, מהו הזיכרון המקסימלי שאוכל להרכיב ואיזה תצורת זיכרון תהיה הטובה והמבירה ביותר? תודה רבה על העזרה

• 10 תגובות
    • 753 צפיות
  16. בבקשה להציע לוח אם כנ"ל עם תמיכה ב C2D ו RAID 0,1 וגם זיכרון במהירות 800 MHZ . אם אפשר יותר מהצעה אחת זה יהיה נחמד. תודה.

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  17. Started by allen,

צריך לוח אם שבאמת הכי ישתלם למחיר הזה, ושל חברה טובה מאוד שלא יידפק לי לעולם! אני מניח שעדיף צ'יפסט 965, עדיף שיתמוך בזיכרון 800, וכמובן בCONROE.. אפילו במרובעי ליבה כמו זה שהוספתי (מצוין שם). ....כמו לוח של אינטל שיש לי כבר לפחות 4 שנים ואפילו בעיה הכי קטנה איתו לא הייתה. מה עם הלוח הזה לדוגמה? http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AB9&fMTYPE=LGA775 האם ה-SATA שרשום שם הכוונה היא לSATAII?

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Shitface,

מתכנן מחשב חדש, ההתלבטות - בין 3 לוחות אם: DS4 P5B-Deluxe Commando מתכנן אובר קלוקינג אבל לא חריף, מבחינת התקציב שלושתם נכנסים לתקציב. חוץ מהיכולות אובר קלוקינג, חשוב לי גם היציאות שיש על המחשב (USB, RJ45 וכו' - יותר יציאות יותר טוב). מה מומלץ? תודה!

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  19. חבר שלי ביקש ממני לפרסם את השאלה הזאת ברצוני לקנות לוח לפנטיום 4 עם RAID ב SATA, ולחבר שני רפטורים בסטריפינג. עדיין לא הבנתי לחלוטין את ההבדל בין הצ'יפסטים של אינטל, הבנתי שה PAT שיש ל875 עובד יותר טוב רק בתאורייה אבל אף אחד לא הוכיח את זה עדיין, אבל שהוא גם מגיע עם בקר RAID שיכול לחסוך בעלויות. הלוח שאני מחפש חייב להיות אמין ואיכותי. משהו שיעבוד בלי תקלות. עכשיו כמובן שאני מחפש לוח שיהיה כמה שיותר זול. בגדול אני מתלבט בין שלושה לוחות שהבנתי שהם טובים. Gigabyte GA-8I875 שעולה 871 בזיגזאג ומגיע עם אחריות לשלוש שנים, שני SATA בצ'יפסט של אינטל, ושש מקומות לזיכרון. הבנתי שזה לוח איכותי מאוד שלא עושה בעיות, אבל שלא משתווה ל ABIT. Abit IC7 שעולה 670 ב KSP, מגיע עם אחריות לשנתיי…

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by Senator Stupidity,

שלום לכולם... אני בדילמה קלאסית-אני רוצה לשדרג את לוח האם שלי, אבל יש לי כרטיס מסך AGP טוב (6800GT), ואין לי תקציב להחליפו, אז אני מחפש לוח אם שתומך בAGP וגם בPCIe. אחרי חיפושים בפורום (ובגוגל) מצאתי כמה כאלה-אבל מסתבר שהתמיכה בAGP היא לא מלאה, אלא שיש בעצם סלוט PCI שהפכו אותה לAGP מוגבל. שאלתי היא- האם יש לוח אם שתומך בשני התקנים במידה מלאה למעבד אינטל?

• 28 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Nirro,

מחפש דחוף לוח אם ל-E6550, עם parallel port חובה, ו-dvi. האם יש דבר כזה ? (חיפשתי אינטל ואסוס ולא מצאתי)

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  22. Started by deso,

אני הולך לקנות לוח אם P5LD2 לאינטל, ואני קונה זיכרון אחד של 1024MB, אמרו לי שעדיף לקנות שתי זכרונות כדי למלות את הסטיקים, אם לא אמלא את הסטיקים כולם אז זה יירד בביצועים, זה נכון?? תודה

• 17 תגובות
    • 860 צפיות
  23. שלום, אני מחפש לוח אם אמין וטוב (ללא מאוורר על ערכת השבבים) אשר יכלול: 1. יציאת 1394 (לפחות 1 אבל עדיף יותר כולל HEADER פנימי) 2. יציאת ESATA 3. חיבורי SPDIF גם אופטיים וגם קואקסיאליים 4. אין צורך בכרטיס מסך מובנה אבל אם כן של ATI (קחו בחשבון שאני לא שחקן גדול, רק מדי פעם משחקי אסטרטגיה) 5. לפחות IDE אחד לגבי מחיר - אני גמיש אבל לא להתפרע המעבד שאני הולך להשתמש בו הוא E8400 לא צריך OC , SLI ושאר ירקות יש לי כבר מארז, ספק, כוננים ושאר ציוד היקפי אשמח גם להמלצה על: זיכרון (4 גיגהבייט) כרטיס מסך של ATI (אני שונא את הדרייברים של NVIDIA) בעל קירור פאסיבי או שקט במיוחד - בעל יציאת DSUB או לפחות ממיר DVI2DSUB תודה, גבריאל

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  24. Started by I.Robot,

שלום. אני מתלבט בין שני לוחות אם, abit kv7 ו abit NF7 הראשון מבוסס KT600 והשני nForce 2. מי מהם עדיף? אני מתכוון להוסיף אותם למערכת עם שתי סטיקים של 256MB DDR, אתלון 2200+, GF4MX400 והארד דיסק 120GB 8MB CACHE של WD.

• 4 תגובות
    • 488 צפיות
  25. Started by DJackir,

חריץ AGP למעבדיי אינטל תודה

• 0 תגובות
    • 498 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.