מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
צריך הסבר מפורט ככל האפשר על טכנולוגית hyper trading אני שוקל לעבור להשתמש בטכנולוגיה הנ"ל אם אפשר לקבל הסבר על יתרונות חסרונות איך זה בדיוק עובד וכו... בתודה מראש yanivgnet
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה ללוח אם, וכרטיס מסך טוב למשחקים במחיר סביר! יש לי מעבד 3.0, ו2 סטיקים של 512 400MHZ, של CROSS. מחפש לוח אם זול, אבל שיספק את העבודה, בעיקר למשחקים, כנ"ל לגבי הכרטיס מסך. תודה.
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי לוח די חדש NF2 שהפינים התעקמו של ה AGP על הלוח ?
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
חבר שלי עשה יותר מדי oc ועכשיו הוא לא נותן לו להבנס אפילו לביוס והמסך אומר שהוא לא מקבל סימן (זה כ.מסך ob(
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לי לוח אם סיאטל 2 או 3. עליומותקנים מעבד פנטיום 3 866 וזיכרון 128 sdram 1 . אני מעוניין בתוספת זיכרון של 512 mb . האם אני יכול להתקין ddr או תקוע עם sdram ? 2. אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך ל geforce4 4200 . האם סיאטל בכלל תומך בכרטיסי GPA 4 ? 3. האם לאור כל זאת כבר עדיף לי להחליף לוח אם ואם כן למה (על הלוח לכלול כרטיס קול) ? אלף תודות לעונים
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי זכרונות שכתוב עליהם 2.1 -2.3 . האם אפשר להוסיף זכרונות של 1.8 ( למשל ) ?
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני עומד לשדרג את המחשב ואני נורא מתלבט איזה מעבד לקחת... מה יותר עדיף מבחינת ביצועים במשחקים ו-OC??
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי לאחר קריאה קצת באתר ובדיקה במחשב שלי ומחירים בשוק לא כל כך הצלחתי להחליט מה כדאי לי לעשות. הלוח אם שלי הוא : NVIDIA nForce4 הזכרונות כרגע הם: 2 כרטיסים DDR 512MB אני רוצה לשדרג את הזכרון במחשב. לא הצלחתי לקבל החלטה לגבי: 1) האם כדאי לי להוסיף זכרון ל2 GIGA, משמע להוסיף עוד 2 כרטיסים זהים? 2) להעיף את הכרטיסים הללו ולקנות שני כרטיסי DDR 2 של 1 GIGA כל אחד, האם הלוח אם שלי תומך בזה? ובאיזה תדרים הוא תומך? 3) במידה ואני מחליט לשדרג את המחשב בעוד שנה בערך האם השדרוג שאני עושה ייזרק לפח או שהטכנולוגיה DDR2 עוד תהיה רלוונטית? קצת העמסתי בשאלות... מקווה שתעזרו... (: תודה.
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא Albatron K8SLI-AM2 כרגע יש לי 2 סטיקים של 1gb. נתונים: 800mhz, ddr2, 1024mb, latency 5-5-5-18 שניהם עובדים בדואל צ'אנל. אני רוצה להוסיף עוד 2 סטיקים של 512mb ולעשות איתם גם דואל צ'אנל ולהגיע ביחד ל3 ג'יגה. הזכרונות שאני רוצה להוסיף הם: 800mhz, ddr2, 512mb, cl 6 השאלות שלי: א)האם השילוב הנ"ל בכלל מתאפשר? (בהנחה שיש לי 4 סלוטים בלוח) ב)האם ניתן לעבוד עם הזכרונות ביחד למרות שלזוג מהם יש תזמונים טיפה יותר גבוהים? ג)אם יש 4 סלוטים שהם 0, 1, 2, 3 זה משנה איזה זכרון אני שם איפה? (כלומר: 0-2, 1-3 / 0-1 ,2-3) ד)האם כל ה3 ג'יגה ייתמכו, יזוהו ויעבדו טוב עם Vista ultimate גרסא 32 ביט? תודה
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות זיכרון 256MB נוסף למחשב של חברת Digma במהירות 400hz. ראיתי שיש את הפרמטר CL שלא ממש ברור לי מה הפירוש שלו. רק בשביל ידע כללי.. אצלי במחשב יש כבר זיכרון אחד כזה מסוג Digma ורשום עליו מעין מספר סידורי עם אותיות ומספרים, והשלושה ספרות הראשונות משמאל רשום D25. האם זה אומר שיש לי זיכרון עם CL 2.5? מה זה CL בכלל? כמה הוא קריטי מבחינתי? ומה רצוי לי לקנות? תודה לעונים..
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד amd אחד אינטל באינטל זה agp 64 ובamd 128 שמתי לב שבביוס אפשר לשנות את זה. מזה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת אם ללוח הזה יש תאימות עם זכרונות חדשים כמו לדוגמה: APACER Desktop Memory - DDR2 DIMM PC6400 @ 800MHz, 2GB רציתי לשדרג את הRAM וניסיתי למצוא את דגמי ה- PC3200 אבל כנראה שכבר אין כאלה וחוץ מזה המחירים כיום דיי ראליים וחשבתי לקנות משהו נורמאלי, כמו הדגם הנ"ל שנתתי הלוח - Gigabyte GA-K8NS סוקט 754 תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 486 צפיות
-
-
מעבד I3-2120 מריץ BOINC (CPU על 100%) אני מריץ את התוכנה SPEEDFAN 4.46 הטמפ' של CORE1 55 הטמפ' של CORE0 60 האים זה הגיוני שלמעבדים 0 ו1 יהיה טמפ שונה של 3-5 מעלות?
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הי קראתי אזה סיקור על לוח כזה של VIA ןנורא התלהבתי מהרעיון עכשיו מצאתי אני מאמין את הלוח אבל כנראה בשני גירסאות שיווקיות א http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=V10000A&affiliate=zap ב http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=M10000&affiliate=zap עכשיו בלוח האשון לא כתוב שום דבר על מעבד ..... ? ? איזה מעבד אני יכל להכניס לשם .... והשאלה השניה האם באמת מדובר באותו הלוח ואם לא מה עדיף ולמה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום חברים, את המחשב הנייד הנוכחי שלי (שממנו אני כותב) רכשתי ביוני 2013 (לאחר ההודעה שלי בפורום הייעוץ) והוא כבר לא כ"כ סוחב. רציתי לקנות מחשב חדש והפעם בשונה מכל חיי, רציתי להשקיע סכום גדול יותר במחשב טוב ולא לחפש את הזול ביותר. אבל כשנכנסתי לפורום הייעוץ לפני קניית מחשב ראיתי נושא דביק שהזהיר שחומרה חדשה בדרך. אני יכול לחכות עוד כמה חודשים אבל חשבתי לקנות במקביל SSD מחו"ל כי הבנתי שהמחירים שלהם בחגי הקניות של נובמבר ירדו לשפל רציני. בקצרה, השאלות שלי הן: 1. עוד כמה זמן, להערכתכם, תהיה ירידת מחיר מורגשת בדגמים הישנים של המחשבים הניידים כתוצאה מכניסת המעבדים החדשים? 2. האם הירידה הנ"ל תהיה משמעותית? 10%? 20%? יותר? אם זה משנה, חשבתי בכיוון של מחשב…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע יש לי 500 שקל בטוחים. אני יכול להביא עוד איזה 300 בערך... ואם אני מחליף חלק מסוים במחשב אז אני יכול למכור אותו ולהוסיף לכסף שכבר יש לי. יש לכם הצעה מעניינת לשדרוג? אני חשבתי על שדרוג נחמד ביותר של 512 מגה נוספים במהירות 400 של A-DATA. כרגע יש לי 512 במהירות 333 אבל אין מה לעשות. הלוח שלי תומך רק עד 400. אז חשבתי לקנות 400 במקרה של אוברקלוק או שידרוג אחר עתידי... אבל גם עלה לי רעיון לקנות כבר במהירות 500 שפשוט יעבוד ב-333 אם זה אפשרי בכלל? כדאי לי? ההבדל הוא של 100 שקל... ואם אני לא קונה זיכרון אז מה כדאי? מעבד(לא נראה לי שאני אחליף) אולי כרטיס מסך? איזה 6800 רגיל XFX-MSI אולי? יש לי פשוט ספק של טסונמי 350 w (שעובד נהדר עם ה9700 פרו שלי),אז אני מתלבט. ה-3dguru הם הפ…
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
חבר'ה רציתי לקנות זיכרונות מחשב..עכשיו יש לי כבר 512 זיכרון,וכשהלכתי לחנות לקנות הם שאלו אותי איזה סוג זיכרון יש לי cl 2.5 או 3.. לפי מה שאני רואה זה חשוב להם ,כי הם אומרים שאם ימכרו לי זיכרונות שלא תואמים ,סיכוי גדול שלא יפעלו.. אז מה בדיוק הסוג שלי פה?(מצורפת תמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
היי ככה סופ"ש ההורים עולים על מטוס לארה"ב ... יש לי I7-920 שהוזמן מאינטל בדרך מה שנשאר זה לוח וזכרון (רצוי 6GB) בתקציב של על איזור ה 350$ .... מהאתר www.newegg.com או כל חנות גדולה אחרת בארה"ב ... מבחינת שימושים משחקים כבדים והרבה הכרטיס מסך שברשותי 5870 יצורף לחבילה עם ספק 620W של אנרמקס פשוט צריך לוח וזיכרון לOC .... חשבתי על P6T SE ו6GB של GSKILL יש רעיונות יותר משתלמים באותו מחיר?
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שימוש לב שזה הדגם עם ה אות T . באתר כתוב שהצ'יפסט תומך, אבל באתרים בביקורות בדקו אותו אך ורק עם DDR3 . מה אתם אומרים ?!
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הורדתי תביוס האחרון של הלוח אבל אין לי מושג מה לעשות עם הקובץ הזה "P4P8SE1011.rom"
-
- 4 תגובות
- 459 צפיות
-
-
לפני כמעט שנתיים קניתי שני מודולי זכרון A-Data 2GB DDR2-800 CL5 במחיר כולל של 282 שקלים. (141 ש"ח למודול) באתי לחפש עכשיו שני זכרונות DDR2 בנפח של 2GB, וגיליתי שכל אחד מהם עולה לפחות 220 שקלים, יותר מ-50% יותר משעלו זכרונות כאלה לפני שנתיים. (בעוד שהייתי מצפה שהמחירים ירדו עם הזמן והתפתחות הטכנולוגיה)
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צלם שעובד בעריכת תמונות ווידאו, אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב והמליצו לי מאוד על המעבד intel core 2 quad q6700 - 2.66 ghz - 8mb cache - lga775 tray, האם המעבד הזה טוב? האם ניתן והאם יש צורך לעשות למעבד הזה overclocking? האם אני צריך משהו יותר טוב מזה לצרכים הללו? טל
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אם gigabyte k8n-sli . הציפסט שלו הגיע עד 70 מעלות(הצלבתי עם 3 תוכנות:speedfan,everest sandra)בפורום חומרה מישהו אמר לי שזאת בעיה נפוצה בלוחות האלה וגם להם זה 70 מעלות וזה בסדר. אני חושב שזה עדיין מוזר. הורדתי תוכנה MB5 - mother board 5 והטמפ' ירדה ל מינוס 21 מעלות. מוזר לחלוטין!!!! ראו תמונה מצורפת!!! אימתתי את זה גם עם תוכנת speedfan. מה זה אומר מינוס 21 מעלות? זה מסוכן? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום! בימים הקרובים אני מתכוון לקנות כמה חלקים חדשים. בעיקרון אני יכול להשיג 2600K ב פחות מ700 שקלים (ככה שעל מעבד אני סגור יש לי אפשרות לקנות לוח של אינטל: DP67GB-B3 שתכלס גם יעלה קרוב ל700 (ביחד אני יכול לקנות את המעבד והלוח ב כ 1350) חיפשתי מידע על הלוח אם המבוקש (בגירסתו הרגילה - לא B3) ולא מצאתי יותר מדי ביקורות. לפי הנתונים אין יותר מידי הבדל מלוחות אם כמו UD3 המקבילים של אסוס ושל ASROCK.. השאלה הגדולה חברים האם הלוח אם הזה שווה משהו או שלוחות אם של אינטל לא משהו יחסית לחברות האחרות שמשתמשות בצי'פסט שלה? הנטייה הראשונית שלי הייתה EXTREME 4 של ASROCK שנראה ממש טוב. המטרה של המחשב בסופו של דבר זה הכל ובהחלט OC כמה שיותר גבוה. - ושאלה נוספת: שני סטיקים כאלו מ - K…
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-