עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by guyyug,

לוח אם DDR חשוב שאפשרות השדרוג תהיה הגיונית בעוד כמה שנים לוח יציב OC לא מענין

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  2. Started by Sickp,

זה הלוח המדובר: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3262#ov ואני רוצה להתקין עליו מעבד Athlon2 x3 455 אבל ההערה הזאת מטרידה אותי: האם זה ישפיע בצורה דראסטית על הביצועים המקוריים של המעבד?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שבוע טוב, שאלה קטנה - שאני מתלבט אם שייכת לפה או לפורום כרטיסי מסך - בגלל שמדובר בלוח אם אז אני שואל פה. אני מעוניין לרכוש HTPC - שיערתי שאני אשמש בכרטיס מסך המובנה ואשים לו מתאם לHDMI - העניין הוא - האם ואיך הסאונד יצא דרכו ?

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  4. Started by ShuBy,

שלום, יש לי לוח אם מסוג EP35 DS3L והשאלה שלי אם אני יכול לשים עליו 4 סטיקים של 1GB ראם כל אחד + מחברה שונה ( 2 ו-2 ). תודה.

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  5. כי קניתי שני סטיקים כאלה במהירות 370MHZ 512MB ופתאום ראיתי באיזה אתר שכתוב שזה לא יעבוד עם NF2..... ותכננתי לקנות את הCHAINTECH 7NJS ZENITH..... תודה מראש,ניר.

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  6. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

התיקון העיקרי (והיחיד שמופיע באתר) הוא שיפור עם הכרטיס V9520 של אסוס, לי אין את הכרטיס הזה (אפילו לא קרוב אליו) והתקנתי את הביוס בכל מקרה. יש שיפור כללי בביצועים, במיוחד של הזכרון. המערכת עכשיו יותר יציבה כאשר אני מגדיר את הזיכרון לעבוד על 400MHZ (לפני כן הייתה למחשב נטיה לקרוס מידי פעם, אז עשיתי OC לFSB...) חוץ מזה, לא שמתי לב לשום דבר מיוחד. http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-8SQ800.htm

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  7. Started by DrStyle,

היחס שלי זה 5:6 הזכרונות 800MHZ אז מישהו יכול להסביר לי במה יחס של 1:1 יותר טוב מכל השאר ואיך אני משנה ולמה אני משנה את זה לא מצאתי FSB:DRAM בביוס ומה הסיכון לעלות את זה? *עריכה: רק שמתי לב שפרסמתי את זה פה אם זה קשור לאוברקלוקינג אז סליחה ולהעביר

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  8. האם יש עדיפות? חשבתי ללכת על ה 8gb בסטיק אחד

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  9. Started by AVI_456,

מה ההבדל בין MHz ל GT/s ? (אם יש) מה ההפרש בין המהירויות האלה? 1066 MHz 5 GT/s

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  10. Started by nadaviz,

כחלק משדרוג המחשב הקיים אני מחפש לוח אם למעבד 2500K (עליו אני סגור) שימושי המחשב הם משחקים, יצירת מוזיקה ותכני HD המחשב יהיה ב- OC קל-בינוני (קירור אויר) מה שמשאיר בחירה בין P67 ל- Z68 לצורך חיבור הכרטיס קול החיצוני הלוח אם חייב לכלול חיבור Firewire IEEE 1394 ראיתי הרבה לוחות Z68 שאינם מכילים יציאת וידאו. מה ההגיון בשימוש בצ'יפסט הזה ללא יציאת וידאו? virtu יכול להשתמש במעבד הגראפי של ה- SB דרך יציאת הוידאו של הכרטיס מסך??? (לא נראה לי אבל אני שואל כדי להיות בטוח) בהנחה ולא מה הטעם לקנות כרטיס Z68 ללא יציאת מסך? על איזה יכולות אני מוותר בבחירה ב- P67? כרגע אני קצת מבולבל בנוגע לצ'יפסט המתאים ולגמרי לא סגור על איזה לוח אם כדאי לקחת...

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  11. Started by BENNY-L,

יש לי מארז שיש בו יציאות לאוזניות מקדימה איפה אני מחבר את זה ללוח?

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  12. Started by TAsraf,

אני מחפש לוח אם מהחברות ASUS או Intel אל תציעו לי את הP5LD2 בבקשה בלבד.. התקציב שלי הוא עד 800 ש"ח ואני צריך שהוא יהיה מתאים לOC.. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  13. Started by TaLTooL17,

יש לי זכרונות 512MB 400MHZ ,שני סטיקים בסה"כ 1GB, אני מעוניין לעלות ל2GB , ואני לא יודע מה עדיף לעשות: 1.לקנות סטיק אחד של 1GB. 2.לקנות שני סטיקים של 512MB . תודה מראש על העזרה.

14. Started by patetinka,

בהמשך למפרט שהומלץ, היכן ניתן להשיג ומומלץ לקנות את הלוח אם (Biostar TForce P965) תודה

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  15. איזה מעבד יותר טוב E6750 או של AMD 6400X2 יש הבדל של 100 שקל וגם השני בא בלי קירור בכל מקרה איזה מהם?

• 4 תגובות
    • 441 צפיות
  16. Started by Kfir2,

נכון לעכשיו נראה שמעבדי ה- 32 BIT יותר נפוצים מאשר ה64 BIT. רציתי לדעת אם כל המעבדים החדשים הם 64 BIT כברירת מחדל כי זה לא מצויין בשם שלהם . למשל כל המעבדי CORE DUO של אינטל הם 64 BIT?

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  17. איזה זכרונות יותר טובים TRANSCEND או SAMSUNG כמובן ש-DDR 2700 ???

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  18. Started by O.G.D 2k5,

איזה חברה יותר טובה ללוח אם 939 וAGP MSI EPOX GIGABYTE

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  19. אני קונה מחשב עם מעבד דואל קור E6750 ואני מתלבט אם לקנות קירור נפגש למעבד או שמספיק הקירור שמגיע איתו? המחשב הוא למטרת גיימינג, גלישה באינטרנט וגרפיקה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Episode-666,

אקיצר אני כמעט מזמין מחשב חדש שיכלול 1לוח ראשיABIT NF7 v.20 nforce2 2מעבד מרכזי C.P.U. AMD Athlon XP 2800+ Barton TRAY CPU 3זיכרון פנימי RAMGEIL 512mb DDR PC3200 400mhz Dual Channel Kit (spd 2) + cool system KIT 2 x 256 400 4כונן "3.5 MB-1.44Sony 1.44 5דיסק קשיח H.D.W.D. 80 GB 7200 (8mb) 6כרטיס מסךGigaByte RADEON 9800 Pro 256 MB DDR-II RETAIL V.card 7מסךLG L1510M LCD + Spkrs 8מקלדתLogitec Cordless + Optical Mouse MXעכבר נטען!! 9עכברראה למעלה 10מארז Thermaltake Highest Xaser III V2000A Super Tower 11כרטיס קול5.1משולב 12כונן אופטיDVD Sony 16 x 48 13רמקולים- 14כרטיס רשתIntel 10/100 15צורבLITE-ON 52 x 32 x 52 16ספק כחThermaltake 420W עכשיו השאלה שלי היא איך הזכרונות שהציעו…

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  21. הרבה פעם כשהסקירה או מאמר או סתם שיחה ל לוחות אם מגיעים למונחים כמו "גשר דרומי" ו"גשר צפוני" אני מבין שלא מודבר בגשר רגיל אלה מונח בנושא לוחות אם אז מה זה גשר? מה הפעולות שלו וכו' תדוה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  22. Started by mystikal,

לא יודע איזה לוח יותר כדאי למפרט החדש שאני קונה בעיקרון בניתי על האסוס אב בכמה חנויות אמרו לי שיש עם הלוח הזה בעיות ותביעות ושבכלל אין אותו כמעט בארץ ושהגיגהבייט הוא כרגע הלוח הכי טוב לקור 2 דואו בחנות אחרת נאמר לי שזה לא נכון והלוח עובד מצויין ושיש להם אותו במלאי. השאלה היא מה לעשות ומה כדאי לקחת במבין הלוחות האלה . שאר המפרט:e6600 corsair 2 gb 800 quadro 1500 enermax liberty 500 gigabyte aurora 3d western 250 viewsonic vp930 תודה.

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  23. Started by ilanhalfon92,

שלום חברים הוספתי למחשב שלי שני זכרונות של a- data של 4 גיגה בנוסף על הגיגה שהיה לי ורק לאחר מכן מתברר לי המערכת הפעלה של vista עם זיכרון 4 גיגה וכרטיס tv של hauppauge mce-150 לא עובדים ביחד ואמרו לי להוריד בחזרה ל2 גיגה ועכשיו לבעיה איך אני מסיר את הזכרונות כי אם אני מסיר אותם כשהמחשב דלוק המחשב כבה לי ואם אני מסיר אותם כשהמחשב כבוי הוא לא מעלה לי את הביוס ( הוא נדלק אבל לא מגביב ולא מבצע שום דבר אפילו המסך לא נדלק ) עזרה דחופה בבקשה חברים אני משתגע עם זה

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  24. אז ככה. חבר שלי נוסע ליפן, וביקשתי ממנו שיקנה לי חלקים למחשב חדש, כרגע אני מתעניין בלוח האם הזה (של MSI). השאלה שלי היא כזאת, אני מעוניין לרכוש גם בזכרונות של חברת OCZ. בטכנולוגיית DD3 עכשיו העניין הוא שלפי MSI. הלוח אם הזה תומך עד 1.5 וולט חשמל בחיבורי זיכרון. וכאשר הדגם שאני מעוניין לרכוש של OCZ, הוא כאמור במתח של 1.9 וולט! (הדגם: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_pc3_14400_reaper_hpc ) מה עושים בנידון ? תודה.

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  25. כשאני מפעיל מחדש את המחשב, או מדליק אותו, או עושה ריסט ידני, או לחילופין ריסט פתאומי שנעשה לבד, דולקות 4 נורות בלוח אם ללא הבהוב: שתיים ירוקות, אחד כתום, ואחד אדום. זאת למשך כ15 שניות, עוד במסך השחור..(קריאת הארדיסקים וכו') הלוח אם הוא Gigabyte GA-EP45T-UD3LR מה זה אומר? האם תקין/ לא בסדר? הורדתי את הספר של הלוח כאן וניסתי לחפש משהו שקשור לLED, אבל לא מצאתי

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.