עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כרגע זה מה שיש לי במחשב (תמונה) רק אל תגידו לי להחליף לוח אם כי מ-מ-ש לא בא לי להשקיע עוד כסף אני רוצה מעבד שיעבוד על הלוח הקיים וייתן לי אפשרויות משחק בסימולטורים ומשחקים נוספים באיכות גבוהה כרטיס המסך 4770HD תודה, בני. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  2. Started by yvkr,

שלום לכולם, ברצוני לשאול מס' שאלות: 1. האם קיים הבדל משמעותי בין המעבדים פנטיום 4 1.8 ג'יגה לבין סלרון 2 ג'יגה עבור מחשב המיועד למשחקים? (ולא, אני לא פוסל AMD) 2. האם בלוח אם משולב המעבד מורכב בנפרד, או שניתן להפריד בינו לבין הלוח? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by booli123,

אז ככה המחשב שלי הלך לפני שנתיים כי שיחקתי קצת עם הביוס בכוונה רציתי שהוא ילך לפני כמה ימים גילו לי שיש כפתור שמאפס את הביוס אז הוא חזר לחיים בכל מקרה.. יש לי פה core 2 duo e4500 הוא די ישן ואי אפשר להריץ עליו יותר מדי. מכוון שהמחשב נקנה בסביבות 2008-2007 אין לו תמיכה בi למינהם ואני לא מתכנן להחליף את כל לוח האם אז איפה בימינו אפשר להשיג מעבדים של core 2 duo? אולי יש כאלה יגידו לעשות אוברקלוק הבעיה היא שיש לי הרבה בעיות עם זה ואני אף פעם לא מצליח. תודה מראש לירון

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  4. Started by liornfib,

שלום חברים, אני מתכנן לרכוש מערכת מבוססת I7, התקציב הוא 6K (ניתן להתגמש בכ-500 ש"ח) אני מתלבט אילו זיכרונות יתאימו בצורה היעילה והחסכונית למפרט שבחרתי. יש לי העדפה חזקה ל-6 GB מאחר ואני אשתמש בתוכנות גרפיות שזוללות זיכרון. ישנם 3 פרמטרים ששמתי לב אליהם: CL - עד כמה יורגש ההבדל בין 9,8 או 7? MHZ - יש 1333 ו-1600 שוב, עד כמה מורגש ההבדל? חברה - על איזו חברה / דגם הייתם ממליצים במיוחד? הערה: לא מתוכנן OC. הנה המפרט שבחרתי (אני עדיין מתלבט עם הספק...) LG DVD-RW GH22 x22 DUAL LAYER (black) SATA- bulk 137.00 ש"ח 1 COOLERMASTER (CM-690) 690 - - 357.00 ש"ח 1 Intel Core I7 920 2.67 GHz 45nm - BOX 1,593.00 ש"ח 1 HEC - 500W ACTIVE PFC - ATX 2 - BULK 317.79 ש"ח 1 GIGABYTE GA-EX5…

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by kindermaN,

מה יותר טוב?? שיגעו לי את השכל כבר עם כל אלה! מה עדיף ומה כדאי לקנות??

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  6. יש לי התלבטות בין שני המעבדים Core i7 3770S או מעבד Core i5 3570K. רציתי לדעת איזה מעבד עדיף כדי שאני יבסס אליו את המחשב העתידי שלי.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. (סך הוכל שתי סטיקים) אז הdual ddr בעצם "מחבר"את שתי הסטיקים וזה יוצא 666 אז זה אומר שיש לי "צוואר בקבוק" כי הFSB של המעבד שלי הוא 533?

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  8. Started by D135,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם מערך SLI מה שדורש לוח אם לSLI. אני בחרתי לקחת את הלוח האם הזה: לוח אם: Gigabyte GA-N650SLI-DS4L כמות: 1 - מחיר: ¤519 הבעיה היא שאני גם רוצה את הQ9300/Q9450, ולפי מה שהבנתי הם לא מתאימים ללוח אם הנ"ל. אם זה נכון, האם אני אוכל להתאים בין מערך SLI למעבדים הנ"ל? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  9. עשיתי שטות די מטומטמת.. הכנסתי את הכרטיס מסך המשולב דרך הביוס למצב Disable וכעת אני לא מצליח לראות כלום על המסך ע"מ להגיע שוב לביוס להקצאת זיכרון מחדש לכרטיס... מה אני עושה ? אין ברשותי כרטיס PCIE ועם כרטיס PCI פשוט הוא משום מה לא מזהה אותו.... דגם לוח האם הוא: K9N6GM של MSI. זה די דחוף... תודה מראש !!

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  10. Started by שמואלל,

אם אני מוציא את הקרור של המעבד מהמעבד ובמעבד יש מישחה אני חייב להחליף מישחה?

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  11. יש לי מעבד XP3800 חד ליבה בתדר 2400MHZ השימושים העיקריים שלי הם בעיקר אינטרנט הבעיה הויסטה קצת צולע אצלי כנראה שהמעבד לא מספיק חזק לויסטה יש לי 2G זיכרון האם כדי לקנות לוח 939 חדש מפה : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22785&catid=880 ב 355 ש"ח ואולי להחליף את המאוורר בעוד תוספת של 135 ש"ח http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4413&catcode=608&AdCat=&parentid= או שכבר לקנות מחשב חדש מאייבורי כמו זה לדוגמא : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1463&CatCode= או שכדי לקנות לוח מעבד וזיכרונות בלבד

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  12. Started by !elad!,

יש לי שאלה לגבי הלוח בעקבות כך שראיתי אותו במפרט מסוים שמציעים למכירה. האם הלוח תומך DDR2 ? בהמשך צפו לשאלות נוספות.. תודה.

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  13. Started by omri2050,

שלום!! רציתי לדעת איך אני יודע מהירות של מעבד...ז"א אם פעם פירסמו מעבד, במהירות לדוגמא של 3Gh ויצא משחק שבדרישות כתוב 2.8Gh אז ידעתי אם זה תופס או לא... אני עומד לקנות מעבד i5 במהירות של 2.53Gh עם טורבו או משהו כזה...ויש משחק שדורש 2.8Gh (בלי דרישה מסויימת למעבד מסדרת i..)...השאלה אם זה יעבוד בכלל? איך אני יודע מה המהירות הכללית שהמעבד שלי יוכל להגיע? אם זה רלוונטי...זה המעבד שאני קונה. Core i5 2.53GHz 460M אשמח לתשובה המון תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by 114508534,

יש לסבא שלי לוח של ABIT משהו כזה ל AMD ויוצאים לו שני בננות מהלוח .....אחת רמקול ואחת מיקרופון ולא בידיוק הבנתי למה הן משמשות

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  15. http://www.anandtech.com/show/11551/amds-future-in-servers-new-7000-series-cpus-launched-and-epyc-analysis

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Jabberwock,

עם שידרוג כרטיס המסך בא התיאבון. 😊 חשבתי לשדרג שילוש, I5 750 כבר זקן. אבל אין לי איתו הרבה בעיות. רק 2 שאני יכול לחשוב עליהם, האחד שבמשחקים יש נפילות רגעיות של FPS. אתם יודעים, ב-1% או ב-0.1% האלו. והשני שקצת יותר מעיק עליי הוא היכולת להריץ RPCS3. האימולטור הזה צורך לא מעט ת'רדים. בכל מקרה האם יש תחזית או שמועות לגבי יציאה של מעבד 8 ליבות מבית אינטל, ועד כמה הוא קרוב?

17. חבר שלי קנה מחשב פרסכוט לפניי חודשיים האם החנות יחולה להחליף לו את זה לנורת' ווד בלי שהו ישלם יותר ממאה ש''ח ?

• 4 תגובות
    • 444 צפיות
  18. Started by maccabita78,

מה הביט של המעבד הזה 64 או 32? מעבדINTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ CONROE OEM - http://www.skypc.co.il/pl_product~INT-CP-E6750~3~0.htm

• 4 תגובות
    • 488 צפיות
  19. Started by eido,

היי הכרטיס מסך שלי עושה צרות ואני רוצה לשלוח אותו לחנות לבדיקה תחת אחריות, אבל אני די זקוק למחשב (אני יכול לחיות בלי משחקים, אבל בעייתי ללימודים). האם יש כרטיס מסך מובנה בלוח הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  20. Started by lipa,

http://www.legionhardware.com/document.php?id=605

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  21. Started by Bone-Breaker,

יש לי מחשב עם 512 ראם של TWINMOS 3200 400MHz ואני חושב אולי לקנות עוד 512. השאלה שלי היא אם עוד 512 מגה יעשו שיפור גדול בביצועים של המחשב במשחקים ובכלל אם הוא יהיה יותר מהיר, אם כן אז איזה זכרון עדיף לקנות? המפרט שלי זה: AMD 2500+BRATON ABIT NF7-S Twinmos 512 MB 3200 400 MHz WD 40 GB 8 MB Buffer HD ATI RADEON 9500 pro 128 MB תודה.

• 4 תגובות
    • 450 צפיות
  22. יש לי בלוח שני יציאות של DDRAM בכל אחד כרטיס של 256 , כדאי לי לשים ב SDRAM עוד אחד של 512 ?? כי שמעתי שזה לא כל כך טוב.. אבל זה רק יזיק? או שזה בכל מקרה ישפר את הביצועים?

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  23. Started by jgrab,

יש לי לוח וזכרונות שבקבצים המצורפים אני רוצה להוסיף עוד 2 סטיקים כל אחד 2 GB אבל לא מצאתי את אותה הגדם כמה זה חכרחי לקחת בדיוק אותו דגם \ יצרן? ומה אני אמור לחפש בזכרונות של יצרנים אחרים בכדי להתאים אותם כמה שיותר למה שיש לי? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  24. יש לי את הלוח אם gigabyte 8Ip45PG, ובגלל תקלה טכנית מסויימת המליצו לי לעשות CLR_CMOS. קראתי את המדריך שבא עם לוח האם, ומצאתי את החלק שמסביר על הנושא. כתוב שם שאני צריך לקצר את פין 1 ו-2 (משער שזה אומר לגרום להם לגעת אחד בשני) אבל איך אני עושה את זה? עם האצבעות, בזמן שהמחשב מחובר לחשמל או שאמור להיות מכשיר מיוחד?

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  25. Started by nemo9439,

אני מתכנן לקנות ספק חדש שתומך בתקן הATX 2,ויש לי לוח אם GA-K8NS 754רציתי לדעת האם צפויות לי בעיות כל שהן?? ואם אפשר לקבל עוד פרטים על התקן הזה... בתודה,Nemo.

• 4 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.