עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מי שלא מכיר אותי עדיין שיבדוק את ההודעות שפרסמתי. העניין הוא, זה שבהתחלה התכנון היה להעביר את רוב הדברים מהמחשב הישן- מה שהתברר כמשימה לא פשוטה שהצריכה אותי לקנות למשל צורב חדש בגלל מחסור בחיבורים, ובלוח אם החדש- GIGABYTE GA-P35-DS2- אין חיבור AGP. לא שציפיתי שיהיה. העניין הוא שאין לי תקציב כרגע לכרטיס מסך, אמנם יש לי תכנון לאחד ספציפי, אבל כרגע אין. אני לא בטוח שיש כרטיס מובנה בלוח אם החזק שקניתי. נניח ואין, האם זה באמת מונע ממני לשחק בשום משחק? השאלה שלי, האם אני אוכל לשחק בAUDIOSURF? האם אני אוכל לצפות בסרטים? האם אני אוכל לשחק בסוליטייר?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  2. Started by r1plet,

שלום, אני מתכנן לשדרג את כרטיס המסך ושמעתי תשובות שונות לשאלה הפשוטה: האם HD4870/GTX260 יתאימו ללוח האם G31M3-F של MSI, כביכול למרות שהוא mATX יש לי מספיק מקום במארז, השאלה היא האם תאימות הPCI-E אפשרית? לוח האם באתר היצרן: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=G31M3-F&class=mb תודה מראש על התשובה!

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  3. מחשב הגיימינג השולחני המעוצב של המותג Alienware יוצע להזמנה מוקדמת בחודש הבא - עם 16 ליבות עיבוד, תודות ליצירה החדשה והמדוברת של החברה מסאניווייל לכתבה

4. Started by omerha,

הם Micron D9GMH חפרתי באינטרנט ולא מצאתי צזערה בבקשה זה המידע אליהם OCZ2N800SR2GK 4-4-4-15

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  5. i5 2500 בא עם מעבד גרפי בילט-אין HD 2000, בעוד ש-i5 2500K בא עם HD 3000, שעולה על ה-2000 בביצועים. הבעיה היא שאם רוצים לרכוש מחשבים (מדובר בכמה יחידות) ללא כרטיס גרפי נפרד וללא אוברקלוקינג, יש הגיון ללכת בכ"ז על ה-2500K? האם נכונה הידיעה שקראתי שה-HD 3000, זהה ביכולותיו לATI 5450?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by amd,

3 שאלות 1.מהם המונחים במעבדי האת'לון 3D Now! וה QuantiSpeed ? 2. האם אפשר לעשות OC לאת'לון ?! 3. האם מעבד AMD ATHLON XP 1900 הוא טוב ? בבקשה תענו לי בהרחבה ???

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. קראתי את הנעוצים ועדיין לא הצלחתי להבין. יש לי כמה שאלות: 1) מזה בדיוק צ'יפסט? ואיפה בדיוק הצ'יפסט נימצא על הלוח (זה יעזור אם תביאו תמונה)? 2) מזה FSB ? אני צריך שיהיה לי הרבה מזה? 3) מזה FPS בסרטים ובמשחקים? 4 מתי שאני קונה משהו אז רשום בשם - BOX למשל: Intel Core 2 Duo E6600 Box מזה ה BOX ? הבנתי לפי הנעוץ שזה קירור? זה נכון? ואיזה קירור זה? האן זה גוף קירור טוב? ואיזה דגם הוא? האם צריכים בנוסף לקירור הזה , ליקנות עוד קירור למעבד? וב TRIAL אין קירור? 5) מה ההבדל בין הציפסט של אניטל לציפסט NFORCE ? ומה יותר טוב? מקווה שתעזרו ותענו על שאלותי בפירוט ..

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  8. Started by XTZ-Mike,

מישהו מכיר את הלוח הזה? לפי מה שהבנתי הוא אמור להיות חזק ביותר ומבוסס על X38 , יש אותו באיביי ב364$ כולל המשלוח לארץ! זה יוצא כ1500 ש"ח!!!

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  9. Started by מר מקלדת,

האם תהיה ירידת מחירים בעקבות שיחרור הפנרין בינואר?

10. אז ככה, זה סיפור קצת ארוך: קניתי לפני שבוע ומשהו בזיגזאג את החלקים הבאים: amd 64 3000 939 gigabyte ga-k8ns-939 שני סטיקים של 512 adata הרכבתי לבד, עם ספק 420TT ודיסק WD80JB ATA שהיו לי... הכל עבד בסדר עד שהתקנתי את הדרייברים של NFORCE. מאותו רגע המחשב קרס בווינדוס אחרי פעולות מסוימות שהייתי עושה..זאת לא סתם קריסה, אלא הדיסק פשוט היה נכבה וכעבור כמה שניות היה נדלק שוב עם הBOOT. החלטתי לקחת את המחשב לחנות, לשלם להם על הרכבה ובדיקה כדי לחסוך מעצמי את החרא הזה. הם גילו שיש אי התאמה(האמנם?) בין הזכרונות של ADATA לבין הלוח שלי....החליפו לי לזכרונות twinmos והבעיה כביכול נפתרה..... באתי הבייתה שמח ומאושר, המחשב עבד מצוין כמה שעות והרצתי את הכבדים שבמשחקים, ואז זה שוב קר…

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  11. Started by yoni_r,

למעבד אינטל 775 לוח של asus או gigabyte

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  12. שלום.... אני חן.. אני בונה עכשיו מחשב..ואני צריך ממש עזרה... אני מתכוון להרכיב מעבד אטלון 64 3.2....939...box...בנוסך...אני שם גם רדון 9800 פרו... וזכרון 1 ג'גה..... אני צריך שתציעו לי על איזה לוח כדאי לי לרוץ...כדי שהמחשב יהייה טופ..!... מה כן....לוח שלא יעלה על 900 שח...גג....זה התקציב שנישאר לי....

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  13. Started by a_a_aa,

שלום, אני מעוניין לשדרג זכרונות במחשב: לוח האם שלי הוא INTEL SORENTO D945GNT [4 PCI. 2PCI-E . 1 PCI-E*16 . 4 DDR2 DIMM הזכרונות הקיימים: M256 MO DDR2-533 DDE2 SDRAM [ 4.0-4-4-12?266 MHZ] [3.0-3-3-9?200 MHZ] * 2 התקציב שלי 200+- לשדרוג לזכרונות כמה יותר גדול יותר טוב. הייתי שמח לקנות ב-KSP- אנחנו שכנים. מה יתאים לי למחשב?

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  14. במידה ולא אני :AR15: בו

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  15. Started by aviz,

GIGABYTE GA-M55S-S3 ASUS M2N-E abit kn9s כולם בערך באותו מחיר אני אישית בדרך כלל מעדיף את אביט מה דעתכם ?

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  16. Started by taimor,

שמתי לב למשהו מוזר, לפני כשנה וחצי רכשתי זיכרון Kingston 2048MB DDR2 800Mhz CL5 ב100 שקלים, אני אני בודק מחירים מצפה למשהו דומה אני מגלה שזה מתחיל מ200 שקל מינימום ? מה קרה ? מה בעצם מיוחד בזה שהמחירים עלו ? וזה לא אמור להיות ההפך ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by shil_o,

בכותרת הלוח אם הקודם של p7n sli platinum msi והביאו לי לוח אם חלופי של GA-EP43-DS3L gigabyte מה יותר טוב צריך עזרה דחוף!! http://www.msi.com/product/mb/P7N-SLI-Platinum---P7N-Zilent.html#/?div=Detail -הלוח של MSI http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3296#- הלוח של גיגהביט

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by mazinya,

רציתי לדעת האם יהיה הבדל משמעותי אם אני אקנה זיכרון מהסוג הזה http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=173 או 2 סטיקים מהסוג הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=575 2 סטיקים מהסוג השני עולים 50 שקלים פחות מהקיט של הסוג הראשון. בנוסף לקיט הראשון יש יחידת קירור עליו שאני לא יודע עד כמה זה שווה את התוספת מחיר לגבי המחשב, לא מתוכנן OC והמטרה היא שימושים כלליים וגיימינג מדי פעם

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  19. יש לי מארז עם חיבורי USB 3.0 מלפנים אבל בלוח האם יש רק headers ל-USB 2.0. האם יש כרטיס הרחבה שנותן חיבורים נוספים מאחור ואת ה-headers הרלוונטיים לחיבור מלפנים?

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  20. עדכון: ל TMS אין צפי לחידוש המלאי. בינתיים חבר מצא עבורי בפיסיהוליק בחיפה. פי 2+ במחיר אבל עדיין זול מספיק... תודה לעוזרים!! ********** הי, רכשתי גוף קרור של NZXT דגם Z-73, אבל ללא התושבת עבור מעבדי דור 12 של אינטל. התושבת אזלה מהמלאי בחנות TMS, ואני לא מוצא כזו. אם מישהו יודע איפה ניתן למצוא כזו, או אולי למישהו יש תושבת מיותרת כזו כי הוא הרכיב ל AMD, אשמח לדעת!! כרגע אני עם מחשב חדש עם כל הרכיבים אבל ללא אפשרות להרכיב את גוף הקירור....(מעבד I9). תודה רבה! (פניתי לחברה בחו"ל שאמורה לשלוח לכל מי שאין תושבת כזו אבל זה ייקח שבועות).

21. Started by Bah_gots_pIII_450,

כרגע ברשותי Q6600 4x Kingston CL5 1024MB 667Mhz Gigabyte DS3 השאלה היא כאמור, האם הזכרונות מאטים אותי? האם שדרוג לזכרונות 800Mhz CL4 יתן שיפור משמעותי במהירות? אני לא מבצע OC. תודה.

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  22. Started by Pure-Gold,

יש לי את הלוח הבא: http://www.intel.com/Products/Desktop/Motherboards/DG45FC/DG45FC-overview.htm עם מעבד E7300 ו 4GB זיכרון על 800MHz חיברתי את המחשב לרשת של 1Gbps והעתקתי אליו חומר ממחשב אחר בעל חיבור במהירות זהה. שמתי לב שהמהירות הייתה מחרידה, קצת פחות מרשת של 100Mbps. מהירות העתקה של 8-9 מגה לשנייה לא משנה באיזה פרוטוקול. את העתקת הקבצים ביצעתי כאשר כרטיס הטלויזיה שמחובר ל PCIe X1 עבד. כאשר כיביתי את התוכנה פתאום המהירות קפצה פלאים ל 75-80 מגה לשנייה. ככל הנראה כרטיס הרשת וחריץ ההרחבה חולקים את רוחב הפס. יש פתרון כלשהו לבעיה הזו או שזה התכנון של הלוח ואין מה לעשות עם זה ?

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  23. אני צריך לוח אם ומעבד חלשים.. לא ברמה גבוהה.. אבל שיהיה של אינטל ומחירים אם אפשר אני גר באזור חולון-ראשון..תודה

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  24. Started by dids22,

מזה הדבר הזה ומה הוא עושה?? ועוד שאלה שקשורה (בערך) יש לי מעבד amd 64 bit איך אני יודע מה הליבה שלו?או איך שלא קוראים לזה(שמעתי שיש ניוקאסל וכד')

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  25. Started by curdi1,

שלום לכולם, האם הלוח asus p5kpl-cm g31 תומך בחיבור 2 קוננים קשיחים מסוג IDE ? (אני יודע שיש לו מחבר IDE אחד). תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.