עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by zaroor,

ראיתי לוחות שיש להם חיבור מאחור eSATA עם איזה כבל מתחברים לזה זה לא כמו SATA של הלוח הבנתי שזה להיתחבר עם הרדיסק מחוץ למחשב אז למה הוא צריך כבל מיוחד יש תמונה לדוגמא מצורפת לשאלת הזיכרון: מה ההבדל בין HEAPER X ל--VALUE [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  2. Started by davinci,

מישהו יכול להסביר לי מה ההדבל בין CHIPSET 965G לבין CHIPSET 965P? תודה

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  3. Started by Jenia24,

אהלן, אני מחפש ביד-2 שדרוג ל4000 X2 שלי, לא משהו מהטופ העכשווי. אבל שאני ירגיש שיפור ניכר. כמו כן אני רוצה לעשות לו OC אז חשוב שהליבה תאפשר OC איכותי עד כמה שניתן. רפרפתי באיביי ומצאתי במסגרת התקציב שלי 50-60$ מעבדים בסגנון של: -AMD Athlon II X2 260 -AMD Athlon 64 X2 6400+ Black Edition - 3.2GHz Dual-Core לא הצלחתי למצוא בנצ'מרקס שמשווים אותם למעבדים שלי. אשמח ליעוץ והמלצה על מעבדים מתאימים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  4. Started by eitany245,

שלום רב,אני מעוניין לקנות לוח אם ואיני יודע מה יהיה הכי מאוזן למפרט. אני צריך לוח אם שיתמוך טוב בחומרה,4 סלוטים לזכרון,צ'יפסט 67,מחברה:GIGABYTE. מעבד:I5 2500,חשוב לי לציין שאני לא אעשה אוברקלוק למעבד. כרטיס מסך:GTX 570. בנוגע למארז:אני צריך שתמליצו לי על לוח אם שיתאים למארז הזה:LNCOOL K62R ולמארז הזה:LANCOOL K59B. למה אני אומר להתאים?כי ל-K59B יש USB3 לעומת K62R שלו אין,אז אני צריך שזה יהיה בהתאם. חנות:תמליצו לי לוח אם מחנות TMS כי שם אני קונה. תקציב ללוח אם:לא יותר מ-470 ש''ח. ואם אפשר הסבר קטן מה ההבדל בין צ'יפסט 67 לבין 61,תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by Vatos-Locos,

לא גרסאות PV למינהם מדובר על 2 הלוחות האלה: http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1585&l1=3&l2=101&l3=496&l4=0 http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1944&l1=3&l2=101&l3=567&l4=0 מי עדיף והכי חשוב - למה? חשוב לקחת בחשבון שהמחשב יעבוד עם הכרטיס און-בורד ומערכת רמקולים 5.1 ולא יותר מזה. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  6. טוב אנשים , רובכם ראיתם את המחשב החדש שהזמנתי, הוא אמור להגיע מחר. היתה לחברה שקניתי ממנה בעיה להביא לי את הסטיק זכרון שרציתי. corsair CMX 3200 cl2 512mb יש לי אחד זהה בבית , אז רציתי לקנות אחד נוסף. בקיצור , לא היה להם , אז עכשיו הזמנתי מהם קיט של דאול G.Skill 512X2 3200 השאלה שלי , אם כדאי לי לשמור את הסטיק של הקורסייר , או לנסות למכור אותו (הוא עולה 850 ממוצע) ולהפעיל את המחשב ב : 512x2 (daul או פשוט לחבר אותו גם. לוותר על הדאול , ולא יהיה לי סטיקים זהים , אבל יהיה לי גי'גה וחצי של זכרון. לא נראה לי שהסטיק של קורסייר יוריד מהמהירות של הג'יסקיל , מיכוון שהוא יותר מהיר מהם.. ופועל בקאס נמוך יותר. אז הוא פשוט ירד לרמה שלהם.. אבל בטח לא יאט אותם. אז מה עדיף אנשים? 512X2 (…

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  7. Started by SUPER300,

חשבתי על זה שאם המהירות של זכרון הRAM למשל 1600Mhz, וכידוע הRAM הוא DDR כך שזו יוצאת מהירות העברת נתונים של 3200Mhz, והרי הFSB מתקשר בין הזכרון והמעבד, אז אם המהירות של הFSB היא למשל 2133Mhz-אז זה יצור צוואר בקבוק לRAM, שכאמור מעביר נתונים במהירות 3200Mhz (הפסד מהירות של 1067Mhz!)! האם זה נכון ובאמת יוצר צוואר בקבוק? עוד שאלה: אני מחפש כבר שעה את מהירות הFSB של הלוח z77x-ud5h - ואני לא מוצא..!! מישהו יודע??

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  8. Started by -=THE MUMMY=-,

יש לי לוח אם MSI 865 PE LEO2 SERIES MS-6728 בדקתי לפי התוכנה CPU -Z ולפפי התוכנה FSB:DRAM 4:5 עכשיו לדעתי אם אני יעשה אוברקלוק זה יפריע איך אני יכול לשנות את זה ל1:1 בביוס אני לא מוצא את האפשרות הצאת מישהו אולי יודע איפה היא נמצאת?

9. Started by Shbd,

שלום, אני מעוניין לקנות זכרון\זכרונות 8GB DDR3 1600MHZ. האם כדאי בקיט של 4GB X 2 (יקר יותר) או סטיק אחד של - 8GB? (לא מתכוון להוסיף יותר מזה בעתיד הקרוב והרחוק). הלוח שלי הוא GA-P55A-UD3 נראה לי rev 1.0. האם יש בעיית תמיכה בסטיק אחד של 8GB עם הלוח הזה? באתר של gigabyte רשום עד 16GB אך זה בכללי ולא לגבי סטיק בודד. איך אפשר לדעת ?

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  10. יש לי לוח של ג'יגבייט 945-S-3 ואני קונה עוד 1 ג'יגה איפה להשים אותו על אותו צבע? יש לי אדום צהוב אדום צהוב

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by GMTK,

שלום לכולם אני חושב שהבעייה שיש לי תתאים לפרום הזה. אז ככה לפני כמספר ימים התחיל לקפוץ לי חלון כחול כימעט כל הזמן. עכשיו הסיפור מתחיל רכשתי אז בקנייה הקבוצתית SSD ובילבלו אותי על הקשוחה ובעיית ההתקנה כי זה לא כונן רגיל. בכל זאת קניתי אותו ב500 שקל הדגם הוא C400 חיברתי אותו למחשב ואמרתי טוב נפרמט בהיזדמנות קודם נגבה את כל הקבצים מפה לשם רק היום עשיתי את זה, בזמן הזה גם קניתי ליפני יומים דיסק קשיח 2T של סוגייט. עכשיו הכל רץ חלק הכל טוב ויפה אחרי שחרשתי את האינטרנט עדיין לא הצלחתי להבין איך אני מתקין תדבר הזה, הלוח אם שלי הוא של אשרוק פטאלטי P67 הביוס לא כלכך מובן אבל אפשר להוזיז שמה תעכבר שזה + ענק. לא הבנתי בדיוק את מה אני משנה אז לא נגעתי אמרתי אני יעשה את זה בהזדמנות בנת…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by TheDiesel,

לצורך השאלה אני אשתמש במעבד core i7 6700k באחד מאתרי השווואות המחירים מוצגים שני גירסאות של מעבד core i7 6700k אחת Intel Core i7 6700K Tray ואחד Intel Core i7 6700K Box שאלתי היא מה ההבדל בין TRAY ל-BOX

13. Started by Idan-h,

יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.4 באס 533 מגה הרץ. מספר הסיבובים לדקה הוא 2500-2600, וזה קבוע. ממה שהבנתי זה מספר מאוד נמוך, והמאוורר של המעבד אמור לעבוד על 3500-4000. יש דרך לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  14. Started by haviv822,

מה ההבדל בין מעבד מסוג OEM לבין BOX ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום ברשותי המפרט המצורף, ומעבד אינטל I5. האם המעבד מתאים ללוח הזה או שיש צורך להחליף לוח (או משהו אחר?)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. המפרט נשלח לפני חצי שעה בערך לבנאדם שאני ממנו מזמין את המפרט ואני יכול להזמין ממנו כל חלק שאני רוצה אבל יכול להיות שהוא יעשה בעיות עם הלוח אם, אם הוא לא של אינטל. אז אני צריך לוח אם שיהיה בערך כמו : GIGABYTE GA-P35-DS3 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כמובן עדיף שיהיה יותר טוב ואין בעיה שיחרוג טיפה מהמחיר של הלוח אם הזה למרות שעדיף שלא. כל המפרט כולל הלוח אם : אדי : מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤644 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤591 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MB…

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  17. Started by LastForOne,

ראיתי שלמעבדי הQ6600 יש משהו שנקרא Stepping G0 ... באופן כללי לא הבנתי בדיוק מה זה סטפינג... ולמה הG0 הוא סטפינג שכל כך חיכו לו בארץ?

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  18. Started by zabadak,

שלום חברים! האם יש למישהו קישור לכתבת הסבר על הצ'יפסטים העכשווים של אינטל? עדיפות לכתבה בעברית אבל גם באנגלית יתקבל בברכה. אלי

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by MoRtZkInG,

שאלה די בסיסית לאיזה מעבד של INTEL אפשר להשוות כל מעבד של AMD (ולהיפך ;D ) וכמובן מה ההבדלים האמיתיים בין של החברות (מחיר, ביצועים, מהירות, זכרון וכו')

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  20. שלום! כרגע יש לי במחשב 512 מגה זיכרון DDR בלבד...(כן כן...בלבד..) הזיכרון שלי מורכב משני זכרונות של 256 והם מוכנסים לי בסלוטים #1 ו-3#. בעבר כאשר ניסיתי להכניס זיכרון של 256 לסלוט מספר 2 המחשב לא עלה לי והציג לי הודעת שגיאה! ברצוני לדעת אם באפשרותי לחבר זיכרון בעל קיבולת של 512 מגה DDR בסלוט 2# או 4# מבלי שתהיה התנגשות מסוימת או כל בעיה אחרת? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  21. Started by shemiraz,

בהתחשב בעובדה שאצטרך לקנות גם לוח אם חדש וגם זכרונות חדשים אם אבחר ב core i7 האם אפשר להסתפק ב q9650 או ב q9550 שכן המעבדים עצמם עולים בערך אותו דבר האם ההבדל בביצועים יהיה משמעותי? המטרה היא משחקים ואל תגידו לי לקנות e8400 כי זו לא השאלה שלי אני משדרג ל 4 ליבות בלבד.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם,היום אני קונה מחשב ואני מתלבט בין הלוח הזה: ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,1394,USB 2) לבין הלוח הזה: ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) לבין הלוח הזה: Gigabyte GA-8SINXP1394 SIS 655 Motherboard (HT,DualDDR,AGPx8,ATA133 RAID,5.1 Sound,1394,G-LAN,USB 2) מה אתם אומרים?? (מצטער שאין קישורים הייתי רוצה לשים אבל אני לא יודע ??? :-\)

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  23. Started by kibub,

היי מישהו אולי ניסה אחד מהעדכון האחרונים ללוח הזה ויכול לתת חוות דעת? יש לי מעבד Q6600 ורציתי לעשות עדכון ביוס ליפני שאני מתקין אותו . תודה

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  24. Started by Big_Guy7,

לאיזה מעבד משתווה כל מעבד חדש? לדוגמא - ה E6550, לאיזה מעבד הוא הכי קרוב מהמעבדים הקודמים? (4300, 6300, 6600..) תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  25. Started by sirexrv,

מישהו מכיר לוח טוב? אני פשוט רוצה לחבר את הלוח לרסיבר שלי

• 4 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.