עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Rule The Pc,

יש לי לוח אם BLUE MOUANTAIN של אינטל לפי מה שהבנתי יש לו כמה אפשרויות שאין בלוחות אם אחרות ואני רוצה לדעת מה אפשר לעשות איתם. מישה ומכיר את הלוח???

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  2. Started by valorien,

לילה טוב לכוחותינו. בעקבות שנאה עזה שפיתחתי לכבלים באחורי המחשב במהלך השנים ולסאגה אותה צריך לעבור כדי לחבר משהו חדש, החלטתי שבמחשב הבא שלי (שקרב ובא עלינו לטובה בע"ה) לוח האם יכלול רכזת בלוטות' מובנת וכל האביזרים פרט לחשמל מן הסתם יהיו אלחוטיים. עכשיו החלטות לחוד ומציאות לחוד - האם קיימת חיה כזאת? במחיר שאינו מצריך למשכן את הבית ולעבוד בצומת על בסיס יומי? ואם אני כבר בשוונג אז עוד שאלה (כן, אני יודע שפה לא פורום תצוגה אבל בכל זאת): יש בכלל מסך שיכול לעבוד אלחוטית? מוכרים דברים כאלה בארץ? מדוע לזברה פסים? לידעונים החכמים תודה.

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  3. Started by gnagar,

האם קיים לוח אם עם BLUETOOTH מובנה ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by almogue,

שלום לכולם יש לי לוח p5kr asus .השאלה היא עם אפשר לחבר 2 כ מ של nvidia או שרק ati ?

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  5. Started by Blood_Rain,

נראה לי לוח אמין ביותר מבית אינטל ...אני צריך רק לדעת איזה דעות יש עליו.

• 12 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by roes,

לוח אם DDR2 יכול להפעיל כרטיס מסך GDDR3?

7. Started by AlXtazy,

יש לי זכרונות מסוג PATRIOT EXTREME 4GB DDR3 1600MHZ עם מעבד Q6600 וכרטיס גראפי GTX260. אני מחפש לוח אם שמתאים לQ6600 אם תמיכה בDDR3 1600MHZ בתקציב 700-850 ש"ח שיהיה אפשרות לOC טוב יציב ויתן ביצועים טובים. יש דבר כזה? אשמח לשמוע הצעות 8)

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  8. כיצד אני מבצע עידכון ביוס ללוח שספק אם הזיהוי שלו באוורסט נכון ? יש תוכנה טובה יותר לזיהוי הלוח אם? קישור לתמונה של הלוח אם - http://img19.imageshack.us/img19/3218/dscf2046g.jpg . כפי שאתם רואים לא נראה לי מדובר על לוח של DFI. *הקישור לעידכון הביוס מהEVEREST מפנה אותי לדף שלא ניתן למצוא. קישור למידע אודות הלוח אם - http://img685.imageshack.us/img685/2570/81769819.jpg . *במידע אודות הצ'יפ כתוב שהלוח תומך בFSB400,FSB533,FSB800. אם כך מדוע המעבד עובד על FSB400? קישור למידע אודות הגשר הצפוני - http://img709.imageshack.us/img709/316/56430231.jpg .

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by j,

פתחתי כבר בפורום של "כל השאר" אבל רק אחרי זה נראה לי שכאן יהיה יותר טוב.. אז סליחה.. הזמנתי את המחשב שלי עם לוח האם DFI LAN PARTY ULRTA יחד עם המארז של SWING, אבל בחנות אומרים לי שלא ניתן להרכיב את הלוח אם הזה על המארז הזה ואני צריך להחליף.. לשאלתי מסתבר שגם הABIT FATALITY אינו מתרכב, האם זה נכון??? אני חייב להחזיר תשובה תוך חצי שעה!!! תודה לעוזרים!! (אני צריך להחליף מארז או לוח אם..)

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  10. Started by ZaKeN17,

אני רוצה לקנות מחשב שכולו יהיה אינטל כולל הלוח אם. ורציתי לדעת אם הלוח הזה טוב, אם הוא תומח בSATA2, וכל הדברים החשובים והאם יהיה ניתן לעשות אוברקלוק טוב עם הלוח...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. היי יש לי את הלוח יומיים ויש לי בעיות מוזרות 1) אין לו מצב DOS ואני חושד שבגלל זה חלק מהתוכנות לא רצות. האם יש אפשרות שיהייה מצב כזה או שזה לא נורא 2) הוא לא נכנס למצס BIOS בלחיצה על F2 כמופיע במסך. מה עושים נקנה במקום מעולה אני רק רוצה לדעת לבד הכל בתודה מראש, יהודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by iveco,

הלוח אמור לתמוך במעבדים P4 PD C2D אבל משהו מוזר לאללה באתר יצרן רשום רשימה של מעבדים ולי יש מעבד E5400 וניסיתי לשים אותו בלוח וזה לא עובד בהתחלה חשבתי שזה בגלל תהליך היצור שלו 0.045 ולא הישן יותר 0.065 אבל בהמשך הרשימה של אינטל ראיתי שהלוח תומך ב E6700 שהוא תהליך יצור 0.45 אז פסלתי את האפשרות ברשימה של אינטל יש קפיצה E4700 וישר קופץ ל E6300 למה זה ככה ? http://processormatch.intel.com/Processors/CompatibleProcessors?componentName=dq965gf למה המעבד E5400 לא נתמך ו E6700 כן ? אני שם את המעבד בלוח התדר יורד ל 1.2 תקוע בביוס רשום E5400 2.7 אבל במהירות שעון רשום 0.4 GHZ ובמערכת ההפעלה CPUZ רשום 200X6 סה"כ תדר 1.2 GHZ חשבתי שזה הנמכה של התדר אבל לא משנה מה שעשית…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Rocket_Pool,

אני לפני קניה חדשה של מחשב עוד בתחילת השבוע הזה. אני מתלבט על איזה לוח אם ללכת יחד עם המעבד 4300 הרבה כאן ממליצים על ה DS3 ואני כמעט הייתי סגור על ה P5B. אני מעוניין לעשות OC למקסימום כשהמערכת תיהיה כמה שיותר יציבה.

• 42 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by the_lighting,

אפשר לשים Thermalright Ultra-120 eXtreme CPU Heatsink על הDS4 או DQ6??

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  15. אהלן, אני רוצה לרכוש מעבד q9450 עם לוח האם של gigabyte GA-EP43-DS3L ויש לי זכרונות במהירות 667MHz. לפי אתר היצרן הלוח עובד עם זכרונות במהירות 800MHz מינימום. האם הוא יוכל לעבוד גם עם זכרונות במהירות 667MHz ? תודה

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  16. איפה אפשר להשיג בארץ אל לוח האם epox 4g4a plus אם אתם מכירים חנות אינטרנט אז תתנו לי כתובת ואם חנות נורמלית אז שם יספיק ואולי גם עיר שבה נמצאת החנות... אם מישהו יודע איפה בארץ אפשר למצוא גם זכרון של מושקין 512MB Hi Perf LEVEL 2 2100 222 DDR כי שני אלה זה הדברים היחידים שאני לא מוצא בפנדה.. כתוב באתר של מושקין שהזכרון הזה הוא double sided זה אומר שהוא יתפוס לי שני מקומות בלוח אם? כי אם כן זה בעיה ואיך בדיוק הם מוכרים שמה גם חבילות של 3 זכרונות כאלה ו 2 כשאני בכלל לא בטוח שיש לוחות אם שיש להם מקום ל3 זכרונות אם כל אחד תופס 2 מקומות אבל אני ממש לא יודע מה זה אומר double sided.... עריכה: דרך אגב אני מסתכל עכשיו באתר של מושקין ויש שמה רשימה של לוחות אם שמתאימים לזכרון הזה... …

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  17. Started by huber,

מה דעתכם עליו? כל הערה/הארה תתקבל בברכה...

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 620 צפיות
  19. Started by Green Mind,

לפי הסקירות שראיתי באתר הזה, וכמו-כן לפי מפרט של ה-chipset G33 באתר של אינטל, נראה שהוא תומך ב-DDR3. אולם, סקרתי את כל הדגמים של Gigabyte ו-MSI שמבוססים על ה-chipset הזה, ונראה שכולם תומכים רק ב-DDR2. מישהו יודע מה הסיבה? והאם ישנם לוחות אם שמבוססים על G33 וכן תומכים ב-DDR3?

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  20. Started by sbf80,

שלום, אני רוצה לבנות מחשב HTPC לצפייה בסרטים, הקלטה של תוכניות מטלוויזיה, מוזיקה וכו'. האם לוח אם עם הצי'פסט החדש של אינטל G45 יתאים לזה? ראיתי באתר שלהם שיש להם תמיכה ב720p וב1080p, האם אפשר להסתפק בזה ולחסוך את הכסף של כרטיס מסך? תודה!

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  21. התקנתי מעבד 2200 על לוח האם שלי של GIGABYTE , אבל המחשב מזהה אותו כאילו היה 1400 , הוא עובד כרגע על 1.21 GHZ במקום 1.8 , בדקתי את גירסת הביוס והיא F7 שזו הגרסה האחרונה לפי האתר של גיגהבייט, למישהו יש מושג מה הבעיה ומה אפשר לעשות?

• 11 תגובות
    • 774 צפיות
  22. Started by RGod,

קיצר .....תגידו צריך לעדכן ביוס כדי לעשות OC ללוח אם הזה ? איך אני מעדכן את הביוס פרטים מלאים ....תודה . איך ה לוח ב OC לאיזה מהירות FSB ניתן להגיע מי 100 (מעבד BUS 400).? http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1663&ProductName=GA-8IPE1000-L תודה מראש ...

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  23. Started by drmwvr,

היי לכולם, עלה בידיי להשיג לוח אם כזה, ובגלל שיש לי מחשב ישן למדי, אני בודק מהן אפשרויות השידרוג שלי. אני לא מבין בזה הרבה, אז אשמח אם מישו יוכל לסייע לי, כי אינני מבין מספיק מהמפרט הטכני שלו ( http://www.mainboard.cz/mb/gigabyte/GA-8S655FX.htm ) - מהו המעבד הכי זול (ומה מחירו) שאני יכול לרכוש עם הלוח הזה- יש לי מעבד פנטיום 3, 1 גיגהרץ , אבל אני די בטוח שהוא לא יתאים לכאן... הדרישות שלי מהמחשב אינן גבוהות, לכן גם 1.8 יספיק ביותר... - מהי כמות הזיכרון הפנימי המינימלית עבור לוח אם כזה שיפעל טוב, ומה מחירו בערך? תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  24. הם כולם נעים מסביב ל 500 שקל איזה מהם כדאי לבחור? שימושים מיוחדים כנראה שאין לי... יותר חשוב העסק של הכרטיס קול המובנה FSB וכו' אולי אנסה לעשות OC קל בעתיד אבל לא משהו רציני. המעבד שישב כנראה הQ9550 + radeon hd 4870 515 של Powercolor

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  25. Started by maxwell10,

קראתי במדריך את המשפט הבא: CPU Smart FAN Mode: Auto: Lets BIOS autodetect the type of CPU fan installed and sets the optimal CPU fan control mode Voltage: Sets Voltage mode for a 3-pin CPU fan PWM: Sets PWM mode for a 4-pin CPU fan . כמו כן: The motherboard has a 4-pin CPU fan header (CPU_FAN), a 4-pin (SYS_FAN2) and two 3-pin אני אכתוב את השאלה באנגלית If I choose PWM mode in BIOS then the two 3-pin slot will be disable and only the one 4-pin will be enable האומנם?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.