מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שזה לא הפורום המתאים אבל בפורום שם של האודיו כבר כולם הלכו לישן...
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
דור ה-NUC החדש מוצג רשמית, עם עיצוב מוכר ומבחר חיבורים חיצוניים מתקדם יותר לכתבה
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
- 2 followers
-
-
מוזר, אף אחד לא פתח עליהם דיון טוב בטח יגידו "נפתח על כל לוח דיון?" אבל למה פתחתי? כי הלוחות האלה נראים מדהימים על הנייר, וגם הpreviews אוהדים את הטרינרג'י אני אישית מתכנן במחשב הבא לשים את fuzion, מקווה שהמחיר שלו לא יהיה גבוה מדי זה נכון שטרינרג'י כבר שוחרר או שזאת רק שמועה?
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
well... אני מבין במחשבים עד מבין מאוד אבל רק כדי להיות בטוח בעצמי (אחרי הכל מחשב לא קונים כל יום) איזה מחשב הייתם קונים באוקטובר,בסביבות ה7000 ש"ח לא כולל מסך (תתחשבו בירידות מחירים וביציאות של מוצרים חדשים) אשמח לקבל תשובה... (נ.ב: חייב להיות בעל radeon 9700)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם היום התחדשתי במעבד E6550 ואני קצת מתלבט בקשר להרכבה שלו המאורר מגיע עם משחה טרמית עליו כמו בתמונה שצירפתי השאלה אם זה מספיק או שאני צריך למרוח בנוסף גם על המעבד עצמו??? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 474 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל .... יש לי 8 גיגה ראם במחשב החדש שקניתי .... האם בישביל להפעיל משחקים עם AA גבוהה אני יצטרך כמה שיותר ראם - במיוחד המשחקים החדשים שיצאו כמו Dragon age 3 וכו שהם דורשים בישביל להפעיל על הכי גבוה 8 גיגה אז שווה לי לשדרג ל 16 גיגה או שזה לא ממש משנה ? הכוונה לא יראו כזה הבדל ומה שמשנה זה בעיקר הכרטיס מסך (דרך אגב זה GTX 770 עם כל התוספות של EVGA +2giga )? ,תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של DFI , דגם LAN PARTY UT NFORCE 3... רציתי לדעת אם אני יכול לחבר לו יציאה אופטית? אני מתכוון כמו של הלוחות של ג'יגה בייט שבאים עם היציאה בניפרד... השאלה אם יש לי חיבור כזה על הלוח... ואם היציאה אופטית של ג'יגה בייט תתאים ?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שאלה בקשר לחום של המעבד והלוח מה אתם אומרים על התוצאות בתוכנה SiSoftware Sandra Temperature Sensor: Brod Temperature 45c/113f CPU1Temperature 127c260f-----> פה יש משולש צהוב עם סימן קריאה בפנים CPU2Temperature 45c/113f
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם צהריים טובים יש לי 2 שאלות האם הכרטיסי זיכרון של A DATA שווים משהו ? או להתרחק... ואיך הולח אם של MSI k8n nforce 4 platinum ?
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
ואיזה משחה אתם ממליצים להשתמש בין המעבד לגוף הקירור ? שמעתי ממוכר אחד, שמאוד המליץ לי לקנות את גרסת הTRAY ולהוסיף קירור לא מקורי, בטענה כי המקורי בלאו הכי מקצר את אורך החיים של המעבד (E8400) האם יש אמת בדבר ? האם יש התראה אם המאוורר מפסיק להסתובב ? נ.ב. אני ככל הנראה לא הולך לעשות O.C. , האם בכלל אפשר לעשות OC עם הקירור שמגיע בגרסת ה BOX ? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שבבי ה-Z270 וה-H270 של דור ה-Kaby Lake נחשפים ברשת באופן חצי-רשמי לכתבה
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני מאמץ את המפרט שמפורסם באתר למחשה לעריכה גרפית . אנימעוניין לעבוד עם 8 ג'יגה זיכרון ורציתי לדעת מה התצורה כדי לנצל את הזיכרון באופן מקסימלי . אגב התצורה של 2X4096 זולה מעט יותר. אני גם עובד עם מערכת הפעלה windows xp 64 bit אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש ברשותי לוח אם asus p4gpl-x. רציתי לדעת איזה מעבד אני יכול לשים עליו (מעוניין לקנות את המעבד הכי חזק שאפשר מיד שניה) הסתבכתי עם השמות: האם prescott יכול לעבוד על לוח אם זה ? מה זה lga775 ?
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ASUS A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra (בחתימה כל שאר המפרט) אני מחפש לקנות מעבד הכי חזק כפול ליבה שיכנס בתקציב. כדי להריץ משחקים חדשים כמו GTA ועוד. בגלל שהסוקט הוא 939 קשה לי למצוא מעבד לשדרג ואין לי תקציב עכשיו לשדרג את כל המחשב. יש למישהו המלצות על מעבד טוב?
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר שבועיים סגור על המפרט שלי מלבד הלוח אם וצריך את עזרתכם ההתלבטות היא בין MSI z97 gaming 5 Gigabyte z97x gaming 5 Asrock z97 extreme 4 מיועד להמהרת i5 4690k הבנתי שבmsi אין sata express, האם זה קריטי ואצטרך זאת?? המפרט המלא: Intel i5 4690k Noctua nh-d15 G.skill sniper 2*4gb ram Seagate barracuda 3tb Radeon r9 280x vapor-x Nzxt 410/530
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עוד כמה ימים אמור להגיע אליי המחשב החדש וראיתי באתר של GB שעל הלוח אם יש כפתור CMOS וממה שכתוב באתר לא הבנתי מה הכפתור עושה בדיוק.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=5817031
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום, הסתבכתי בטירוף (לאחר שקראתי הרבה מדריכים..!) בנושא של מהירויות העברת המידע בלוח אם. אז הנה כמה שאלות: 1) איך נקבעת מהירות העברת המידע של זכרון הRAM? הבנתי שזה התדר, לדוג' 1600Mhz, כפול הרוחב פס. אבל איך אני יודע מה הרוחב פס?? והאם לוחות אם שונים יגבילו אותי לרוחב פס מסויים, או שהזכרון עצמו הוא מה שמגביל לי את הרוחב פס? וכשאני אומר רוחב פס, אני מתכוון לכל הדרך שהמידע מהזכרון עובר עד למעבד. 2) כשהמעבד רוצה לכתוב מידע על זכרון הRAM, באיזו דרך הוא צריך לעבור? הבנתי שזה משהו כמו "הוא עולה על הבאס שלו (של הזכרון) עד לגשר הצפוני, ומהגשר הצפוני הוא עולה על הבאס של הזכרון RAM-עד שהוא מגיע לזכרון עצמו". האם זה נכון? 3) כתוב לי שזכרון הRAM של הכרטיס מסך שלי הוא בעל רוחב פס …
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי,כך שאוכל להריץ משחקים חדשים.בבדיקה שערכתי גיליתי כי כרטיס המסך שלי לא מעודכן,וצריך לשדרג את כרטיס הזיכרון. אם אני רוצה לשדרג ל 8800,אני כנראה אצטרך לשדרג גם את לוח האם שלי. אילו זכרונות ולוחות אם אתם ממליצים להתקין כדי שהמחשב יפעל כראוי עם הכרטיס?
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מישהו מהפורום יש לו את זה? אמרו לי באחת החנויות שישנה בעיה בלוחות שאלו של אביט עם הבמעבדים הנ"ל האם זה נכון? מכיוון שלא היה לי נסיון עם בארטונים בלוחות האלו אני לא ולא יכול לסמוך על אנשים מחו"ל שכותבים ביקורות אבל על החברה מפורום אני סומך אז תעזרו בבקשה. ;D תודה מראש לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי dual Channel זה שני זיכרונות שהם אותו דבר שפועלים על פי אותו ערוץ ושאם אני רוצה זיכרון dual Channel במהירות של 500Mhz אני צריך שני קיטים במהירות 250Mhz הבנתי נכון?????????? אם לא הבנתי נכון אז תתקנו אותי
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
קיבלתי כעת לוח DFI Lanparty Ultra-D שהזמנתי כאן בארה?ב ובבדיקה של התכולה חסרים שני דברים שנראים כאן: http://img.neoseeker.com/v_image.php?articleid=1754ℑ=41 קליפ הפלסטיק הלבן בצד ימין למטה ודף האזהרה קצת מעליו. מישהו יודע אם זה משהו שחייב שיהיה כשירכיבו לי את המחשב בארץ? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 4 ג'יגה זיכרון אבל ווינדוס XP מזהה לי רק 3.25 זה אני יודע שככה זה סבבה השאלה למשל בווינדוס 7 הוא יזהה 4 ג'יגה ?או גם שמה תלוי איזה מערכת של 32 ביט או 64 ביט?או בשניהם הוא יזהה 4 ג'יגה +
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מזה גשר צפוני וגשר דרומי?? אתם לא צריכים להיות תוקפניים מה רע בנושא זה לא כמו הכותרת "מהר, למומחים בלבד!! שאלה לחכמים" ואם אתם לא אוהבים את הכותרת אז אל תיכנסו... אבל תענו (בבקשה)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-