מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
זה מזיק למחשב ? לסוללה ? ובאופן כללי, האם כדאי / לא כדאי ?
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש זכרונות עבור מערכת מבוססת Core i7 965 Extreme. לוח האם הוא GA-EX58-EXTREME Gigabyte הבנתי שיש צורך בשלושה סטיקים, DDR3 אני זקוק להמלצה על הזכרון הטוב ביותר שקיים כיום בארה"ב (3 סטיקים של 1Gb). אין חשיבות למחיר, האם יש חשיבות ב-I7 לתזמוני זכרון ? כל עזרה תתקבל בברכה, הכוונה היא לרכוש היום (בארה"ב).
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, בת'רד הקודם שפתחתי בנושא הבנתי שאני לא יכול "להלביש" E8400 על הלוח אם הנוכחי מכיוון שאין עידכון ביוס ללוח הזה בשביל מעבדי 45 נ"נ(חוץ מגירסת בתא שעשויה לגרום לחוסר יציבות) לכן החלטתי להחליף את הלוח אם לכזה שיבוא מוכן למעבד הזה בלי לעדכן ביוס בכלל(אם קיימת חיה כזאת) וחשבתי גם שיוכל להיות נחמד אם תהיה לו יכולת אוברקלוק סבירה ושיתמוך בזכרונות במהירות 667MHZ. כמו כן אני לא צריך שללוח תהיה תמיכה בSLI, אני אשתמש רק בכרטיס מסך בודד וזהו. אני מאמין שאני לא אצטרך להוציא את כל התקציב בכותרת בשביל לוח כזה אבל זוהי התקרה. את המעבד הנוכחי אגב אי אפשר להמהיר מעבר ל-2.45GHZ עקב לוח אם גרוע(אם אתם חושבים שכדאי להחליף רק לוח וכדאי להישאר עם המעבד הנוכחי אשמח לשמוע). האם לדעתכם כדאי ל…
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
ישלי מעבד 3 מגה הרז של אינטל לפני שנה קניתי אותו עכשיו כמה שאלות איך אני יודע עם הוא 32 או 64 BIT ? ועכשיו בדקתי בכמה תוכנות תמעלות של המעבד באוורסט המעבד על 70 מעלות קבוע לא בדקתי במאמץ אבל במאמץ בטח 80 והמעבד 70 איך שמדליקים את המחשב אפילו עם הוא היה מכובה יומים ומדליקים ל 10 דקות רק הלוח אם על 30 מעלות והארדיסק גם על 30 עכשיו המעבד 70 זה לא הרבה ישלו תקירור סטוק הרגיל שלו
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
כמה ההבדלים משמעותיים? אני שוקל לקנות 2GB ב-DIMM אחד בשלב הזה, ולהוסיף עוד 2GB בהמשך (ואולי עוד 2GB בעתיד היותר רחוק, אם תהיה בכך תועלת). האם התוכנית הזו הגיונית? בנוסף, איזה מבין הזכרונות הבאים עדיף: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=733803 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=738408 תודה!
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
-
האם רצוי שהצ'יפים בלוח האם ובכרטיס מסך יהיו של אותה חברה?או שזה לא משנה לדוגמא כרטיס מסך Sapphir Radeon X800XL 256 mb ולוח אם MSI- k8n neo4 platinum עובדים טוב ביחד? האם ידוע על תופעת התנפחות קבלים בלוח האם הנ"ל? האם עדיף את אחד מהלוחות אם הבאים: Asus A8n- E Asus A8M SCI Asus A8n CLI delux ואם כן איזה מהם?
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מה יותר טוב ומה נותן ביצוע יותר מהיר מעבדוCore 2 Extreme Quad Q6600 BoxוIntel מעבד Core 2 Duo E6700וIntel
-
- 4 תגובות
- 416 צפיות
-
-
היי. ניסיתי לעדכן את הביוס של לוח האם שלי (ז"ל) דרך האתר של אינטל. הלוח היה מדגם D-865GBF וכתוצאה מאיזה בעיה בעידכון נשרף לו הצ'יפסט (כך אמר לי הטכנאי). אצל החברה שבה אנחנו הולכים לסדר את המחשב שני שני לוחות שמתאימים לתושבת שלי. אחד של MSI שהוא קרא לו NEO2, אבל מה שמצאתי באתר שלהם שמתאים זה שני דגמים, 865GM2-LS או 661FM2-LSR אני לא יודע איזה מהם יש לו אבל אני אנסה לברר. הלוח השני הוא של GIGABYTE והוא אמר לי רק שהוא מסדרת P4TITAN, מבלי לתת דגם מסוים. כמו שאמרתי אני אנסה לברר את הדגמים וגם לחזור מחר (קצת קשה כי אין לי מחשב) אבל אני רוצה שהלוח יתמוך לי בדואל צ'נל של הזכרונות (256*2) וגם בHT של המעבד. דרישה נוספת היא שחשבתי לעשות OC למעבד וללוח/זכרונות, וזה היה קצת בעייתי עם …
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
ההבדל בין שניי הזכרונות הנ''ל הוא כ-200 שקלים. האם ההבדל בביצועים שווה את ההשקעה הנוספת ? בנוסף רציתי לדעת איזה מהזכרונות הנ''ל עדיף לOC (עם מעבד Q6600). תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי חברים , סוף סוף הגיע המעבד שלי Q6600 , אני עכשיו מחכה ללוח שלי תגידו אם זה מפרט טוב למשחקים , אם יש משהו להוסיף ביותר קצת כסף אז תגידו בבקשה , אני הולך להזמין לוח אם : ASUS FORMULA P35 ב 1600 ש"ח זיכרון : DDR 2 GEIL 800 ULTRA ב 1000 ש"ח ספק : THERMALTAKE 500W ב 450 ש"ח כרטיס מסך : CLUB3D 8800 GTS 320 ב 1550 ש"ח מארז THERMALTAKE ב 700 ש"ח מאוור מעבד GIGABYTE G-POWER 3400RPM שאר החלקים יש לי כבר כמו הצורב והכוננים והדיסק קשיח 250 גיגה WD אז זה יהיה חזק למשחקים ואובר קלוקינג ?
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי, MSI B75MA-E33 vs. Gigabyte GA-B75M-D3V אני מתעניין לגבי ההבדלים ביניהם. חוץ מDVI שבעיני הוא לא רלוונטי כל עוד יש יציאת HDMI יש העדפה מבחינת אמינות?
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקחת את ה Q6600 או לחכות לדגמים החדשים תודה רבה על עזרתכם.
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי בבקשה המלצה ממבינים, כרטיס האם של המחשב שלי (SuperMicro P6SBA) עם מעבד פנטיום 700 (בניצב ללוח) החזיר את נשמתו לבורא, מן הסתם אני צריך חדש וגם מעבד, בדיוק לזה אני צריך המלצה - האם כדאי ללכת על כרטיס אם תומך AMD או על פנטיום? ואם על AMD אז איזה כרטיס מומלץ. אני מעוניין להחליף כרטיס אם, מעבד וכרטיס מסך. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי לכולם, אני נמצא כרגע עם מארז Antec three hundred וספק SeaSonic S12II Bronze 520W. שניהם בני שנתיים, ונראה לי שאני לא צריך להחליף אותם. את שאר הדברים אני רוצה להחליף. באופן כללי אני משדרג את המחשב כל 3-4 שנים, ואני רוצה לקנות לוח אם, מעבד, וזכרונות, שישרדו שדרוג (ז"א שיעבדו 7-8 שנים, כמו המצב עד עכשיו), כך שאצטרך לשדרג רק את הכרטיס הגרפי ואולי ספק (או להוסיף לRAM הקיים). אני חושב שלכן כדאי לוח אם שהוא B85 או H87 (כדי לשדרג לכרטיס מסך שישתמש בPCIE 3 או להוסיף RAM), כמובן שאשמח לשמוע דעה אחרת. מהסתובבות קצת ברשת בחרתי את המפרט: Core i5 4460 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/mabd-core-4460-with-graphics-box-p-16580?cPath=21_22 GA-B85M-D3H http://wellcom.co.il/…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... אני קונה מחשב חדש, אני מתלבט בין שני לחות האם האלה: Abit KN8 Ultra s939, nForce4U, GBL, SATA II או gigabyte K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATAII אשמח לתגובת, המלצות, ועוד כל מיני הערות ובקשות.... תודה מיראש, שלכם WIGER
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום. מצטער אם אני משגע אותכם, בנושא הקודם שפתחתי החלטתי ללכת על סוקט 939 אבל שינתי את דעתי והחלטתי ללכת על 754 (אני לא מתכוון להחליף מעבד השנתיים-שלוש הקרובות, וממאמרים שקראתי באינטרנט וכאן באתר- הבנתי שה939 זה לא בדיוק Dual channel). בקיצור אני מתעניין מאוד בלוח DFI LanParty שממה שאני קורא כאן אני מבין שהוא לוח פגז (ויפה ). במידה ואני יקנה אותו, האם תיהיה לי בעית תאימות בינו לבין G-Force 4? (זמנית כמובן) תודה רבה מראש לכל התותחים כאן.
-
- 4 תגובות
- 485 צפיות
-
-
היי לכולם 1. ניסיתי לחפש מבחנים וטבלאות השוואה רצוי לפי פרמטרים שונים בין מעבדים עם חשיבות למעבדי AMD (החל מ- amd athlon 64 x2 dual core 4800+ ולחדשים יותר) אני זוכרת שבעבר הפנו אותי (נדמה לי גם מפה) לכאלה אולם כעת לצערי לא הצלחתי למצא, אודה לעזרתכם. 2. אשמח גם לטבלאות דומות עבור לוחות אם - זאת גם בין יצרנים שונים (מכירה את טבלאות ההשוואה באתר של GIGABYTE) לזכרונות, ואם אפשר גם לספקים. 3. ראיתי מבחן השוואתי בין AMD ATHLON II X2 240 VS ATHLON64 X2 4800 אולם הוא באתר שלא יצא לי לשמוע עליו ובחיפוש לא ראיתי שהוא מופיע פה. מישהו מכיר את האתר הזה? http://www.ultimatehardware.net/ האם הוא כזה שיש טעם להסתמך עליו? אשמח אם תציצו במבחן http://www.ultimatehardware.net/amd/amd_athlo…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ואני לא יודע אם הוא לRDRAM או לDDRAM מישהו יודע???? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294_793&products_id=3707
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
האם יש ללוח Gigaybyte GA-K8N Ultra-9 nForce4 Socket 939 Motherboard את החיבור ל SATA2?
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
היי, אחרי חפירה עמוקה בפורומים בחו"ל עדיין לא הצלחתי להבין משהו: ניקח לדוגמה 6700K + Z170. הבנתי שיש חיבור ישיר בין המעבד לpcie X16 lanes. ובנוסף לזה יש עוד 20 קווים של PCIE שמגיעים מהצ'יפסט. 1) איפה אותם קווים? אם מחברים SLI שתופס 2 קווים של 8, למה נשארים רק עוד 4 קווים? איפה ה16 הנותרים מהצ'יפסט? 2) האם הלוחות אם שעומדים לנחות עלינו z270, הולכים לתמוך ב24 קווים מהצ'יפסט? 3) אם אנחנו מדברים על 6850k עם 40 קווים, אז כל הPCIE יישבו על המעבד הזה? בלי תוספת מהצ'יפסט? 4) השאלה נובעת מהעובדה שאני רוצה לקנות kaby lake + 1080 sli + ssd m.2. האם לא יישאר לי יותר שום מקום לכרטיס הרחבה נוסף? עם הZ270 אפשר שני SSD? 5) אול…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי חבר אשר יש לו על המחשב שתי ציפים של 128 SDRAM ובנוסף לכך ציפ נוסף 64 SDRAM. המחשב מראה כשמדליקים ספירה עד קצת יותר מ-320 MB. השאלה שלי, האם זה נכון לעשות כך? האם זה עלול לפגוע במחשב, פשוט עד כמה שאני יודע אם שמים כמה ציפים, כולם יהיו בעלי אותו גודל.
-
יש לי 3 כרטיסי זכרון. אחד של 512 DDR ושניים של 256 DDR לא משנה באיזו קומבינציה אני מחבר שניים או שלושה המחשב עושה לי אתחולים פתאומיים אקראיים עם כרטיס אחד לא חשוב איזה הכל עובד כשורה. יש למישהוא פתרון ? ואני צריך גם המלצה ללוח אם חדש אם אני לא אצליח לפתור את הבעיה. אין חשיבות למחיר אבל שתהיה לו תמיכה לכמה שיותר כוננים לפחות 8 כונני ATA רגילים. שיהיו לו הרבה חיבורי USB לפחות 6. לפחות 4 חיבורים לזכרונות ושיהיה כמובן מהיר ואמין. תודה מראש DEMULTI
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-