עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Genisher,

ההתלבטות שלי היא בין Gigabyte GA-965P-DS3 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8826 לבין DFI Infinity Intel 975X/G http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9013 חשוב לציין כי אני לא מתכוון לעשות OC. אם יש לכם הצעה ללוח אחר, אנא הציעו לוח מהחנות הנ"ל. בתודה מראש, נמרוד.

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  2. מעבד Intel Core i5 760 LGA1156 Tray מחיר: 928 לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L LGA 1156 מחיר: 457 כרטיס מסך ATI Radeon HD 6850 Sapphire מחיר: 1008 מהאתר http://wellcom.co.il/catalog/index.php המטרה של המחשב היא למשחקים, האם אפשר להרכיב חלופה טובה יותר ממשפחת AMD?

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  3. שלום המחשב שלי בחתימה למטה.. כרגע יש לי 4 גיגה זיכרון 2 סטיקים של 2 גיגה כל אחד מהדגם ‏2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel ה CAS Latency‎ ‎ 7-8-7-24-2N‎ זכרונות אלו עלו לי לפני שנה 660 שח,כיום עולים 400 שח. יש בקיי אס פי את הזכרונות האלה ‏2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel הCAS Latency‎ ‎ 9-9-9-24-2N‎ שאלתי האם אני אוסיף עוד 4 גיגה של זיכרון ,האם הזיכרון שכתבתי פחות טוב משמעותית ממה שיש לי?וזה יוריד את הביצועים ממה שיש לי כרגע על המחשב?? מה דעתכם?תודה לעוזרים -סהכ הזיכרונות האלו עולים 235 שח לא ייאמן.. עוד דבר..באתר של גיגבייט לא כתוב שהזיכרון הזה תואם..אבל פשט הם כתבו שלא כל סוגי הזיכרון כתובים..האם הזיכרון יתאים ללוח ולמעבד? אני פשוט רוצה ללכת לקנות עכ…

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  4. ערב טוב לחברי הפורום יש לי 2 מחשבים באחד אני משתמש הרבה ובשני יש תוכנה מסוימת שעדיין לא הצלחתי להעבירה שבה אני גם משתמש. במקום שיהיה לי על השולחן ציוד כפול: 2 מסכים, 2 מקלדות ו-2 עכברים. חשבתי להסתפק רק במסך, עכבר ומקלדת יחידים. וכל פעם שארצה לעבור למחשב השני אמשוך את כבלי המסך / עכבר / מקלדת מבלי לכבות את המחשב לפני הניתוק. ואחברם למחשב השני שאלתי היא: האם ניתוק כבלים בצורה כזו, עלול להזיק ? תודה לכל העונים ניצוץ

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  5. Started by muki1234,

היי לכולם אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה ההבדל בין לוחות האם הבאים: Asus P4P800-E Deluxe asus p4p800 deluxe וכן איזה מהם מומלץ יותר. תודה רבה על העזרה

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  6. Started by gtarnin,

זאת בטח שאלה שנשאלה כאן. אבל בכל זאת קראתי קצת את המדריך למעבדים שנמצא כאן (חבל"ז) השאלה שלי נוגעת לאמת הפשוטה. האם באמת ישנם בעיות תאימות למעבדי AMD לעומת INTEL? עם חלונות XP משחקים פופולרים תוכנות פופולריות, דוס, משהו?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by asili,

היה ליא את הלוח של אפוקס 8KHA+ שהלך לי ואני עומד לקבל לוח חדש מאפוקס עכשיו יש לי את הלוח של גיגהבייט 7VTHX+ שאלתי היא: האם יש הבדל בין שני הלוחות? והאם כדאי להרכיב את הלוח של אפוקס ואת הלוח של גיגהבייט למכור?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מרכיב מחשב המעבד i5 אני לא גיימר אך אני מעוניין שיהיה אפשר לשחק במשחקים כבדים כיצד ניתן ליבדוק עד לאיזה שלב ואני מניח שזה טמפרטורה ניתן להגיע ומעבר לזה צריך להחליף יחידת קירור,האם יש תוכנה לזה?אם כן איזה וכיצד משתמשים? אם אפשר לאט אני לא תותח בתחום! תודה

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  9. אהלן, רכשתי זכרונות למחשב נייד, 2GB של מיקרון, על הדף רשום דבר כזה. Adata 2GB CL 9-9-9-24 Sodimm Micron Crucial. וזה רשום כמוצר אחד... נשמע מוזר, אבל ייתכן שמיקרון ו ADATA הם אותה חברה או שותפות? סתם משהו שעניין אותי... תודה

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  10. אני רואה שאתם לא אוהבים כאן את הלוחות של אינטל? הרוב כאן הולכים על ג'יגהבייט . האם זה בגלל האוברקלוק? אשמח לשמוע חוות דעת תודה.

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  11. מבחינת הדברים ה"כבדים" שאני עושה - אז מדובר רק במשחקים. כמובן שאני עושה דברים עם המחשב כגון גלישה באינטרנט , כתיבת מסמכים ותכנות קל אבל אני חושב שאלו דברים שמיותר לציין. המפרט הנוכחי: AMD PHENOM II 955 RADEON 6950 2GB 8GB DDRII RAM SSD 128 GB האמת (והרבה בזכות ה-SSD) המחשב שלי טס הוא כמעט אף פעם לא נתקע לי על משהו. המשחקים אותם ניסיתי על המחשב הם: LEAGUE OF LEGENDS SKYRIM STARCRAFT II GUILDWARS II BETA DIABLO II BETA PORTAL II DEAD SPACE CIV 5 ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע כולם טסים לי על הגדרות מקסימליות (או קרוב למקסמיליות) בלי שום בעיות מיוחדות (למעוט אולי II GUILDWARS שרץ לי על 25 FPS אבל אני חושד שזה היה LAG ברשת שהוריד לי איכשהו בצורה עקיפה את ה-FPS , כי גם כשניסתי לה…

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  12. אהלן, שאלה קצת טפשית אבל עדיף לדעת מאשר להיות בספק. במידה ויש X לוח שתומך בDDR3 הוא יוכל לעבוד גם עם DDR2 וDDR1 או שזה לא אפשרי? תודה!

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  13. הזכרון שלי עובד ב2.5 CL בDDR333 ובCL 2 בDDR266. האם יש דרך להעביד את הזכרון בCL 3? (בביוס יש רק 2.5 ו-2)

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  14. Started by ofir123,

פעם אחת בחיי עידכנתי ביוס במחשב של אחי ועכשיו אני זוכר חלקית לעדכן אז אם דילגתי על משו תגידו לי. יש לי לוח של גיגה בייט 7vtxe עם דואל ביוס, ניסיתי היום לעדכן את הביוס אבל לא ממש הלך לי נכנסתי לביוס (DEL) ולחצתי F8 כדי להיכנס לדואל ביוס/Q-FALSH שמה לחצתי על lOAD MAIN BIOS FROM FLOPPY ולחצתי אינטר, אבל הוא לא הגיב לי בכלל! איך אני מעדכן את הביוס? יש לציין שהביוס על דיסקט.

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  15. Started by gnagar,

מה יותר טוב ? Super Talent DDR2 800MHz PC6400 1GB CL5 DUAL PACK 2x512Mb Super Talent DDR2 800MHz PC6400 1GB CL4 DUAL PACK 2x512Mb

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  16. שלום, אני חושב על להביא מחשב מבוסס AMD 64. איזה צ'יפ הוא הטוב ביותר מבחינת ביצועים במשחקים, שאר הביצועים לא ממש מפריעים לי.. ואיזה לוח ספציפי הוא הטוב ביותר למשחקים ? אין לי שום דבר שאני בכיוון אליו, בבקשה הציעו לי את כל ההצעות העולות לכם לראש ואם אפשר לנמק גם הודה לכם מאוד. אני לא מעוניין לעשות שום אובר קלוק בזמן הקרוב, אז לא משנה לי אם הלוח הוא אוברקלוקר מעולה או לא.. תודה מראש לכל העוזרים!..

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Mr.positive,

?

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  18. מה ההבדל בין לוחות האם של GIGABYTR - P35T DQ6 ו P35 DQ6

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  19. אפשר קצת לפרט לי מה בדיוק טוב בו? אגב, מה זה בדיוק DDR3 2200+...

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  20. Started by ofir38,

שלום... אני צריך ממישהו חוות דעת על הלוח אם P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E האם הוא טוב?(זה לא הדלוקס) והוא ייתן לי OC טוב עם intel e6300?

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  21. Started by Ben N,

אהלן. אני לא בטוח לגבי משהו אז אני רוצה לוודא כי אני במהלך קנייה של מחשב... נאמר לי שרק אם מותקן לי ווינדוס בגרסא של 64 ביט, הוא ינצל את כל ה-4 ליבות של המעבד (שזה בעצם 2 זוגות..) כמו שצריך. זה נכון? כלומר, אם אני עכשיו קונה מרובע ליבה, ומתקין עליו ווינדוס XP (שלו יש רק 32 ביט..). הוא ינצל רק 2 ליבות מהמעבד (זוג אחד)? אם כן יורגש הבדל? המחשב הוא לא למטרות משחקים בכלל. מטרת המחשב היא אך ורק לצורכי אינטרנט, אופיס וסרטי HD. האם יהיה לי עדיף לקנות C2D במחיר דומה?.. תודה

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  22. שלום לא מזמן קניתי מפרט הם P55-US3L בIQPC וכשה ניסיתי לחבר את מארכת ה5.1 שלי נדהמתי לגלות שאין את חיבורי ה5.1 למרות שבאתר היצרן שאליו מפנה IQPC אותנו לקבל נתונים כתוב במפורש שהלוח אם תומך במארכות 5.1, 2,4,7.1 ערוצים, אכשיו אני רוצה להתיעץ אתכם האם IQPC יסכימו לתפל בנושא לפנות לGIGABYTE ולהחליף לי לUD3 בחינם או הם תוספת של 50 ש"ח לUD3R???

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by Ac-Boy,

מבחינת הכל רק לא מבחינה כספית. =] תודה.

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  24. CAS2 ,Kingston HyperX 256MB DDR PC3000 370Mhz או CORSAIR DDR-RAM 256MB 3000 CAS2 Memory ואני אסביר: יש לי כבר 256 מגה של הקורסאייר (אפשר להציץ במפרט) ואני צריך עוד 256. אבל אני רוצה לחסוך - מדובר בהפרש של 160 ש"ח 413 ש"ח עבור הקינגסטון מול 573 ש"ח לקורסאייר. השאלה אם ערבוב של שני הסטיקים יפגע בביצועים, כשכרגע לא מתוכנן OC וגם אם בעתיד יהיה, הוא לא יהיה רצחני. האם הביצועים מצדיקים את ההפרש ? תודה HF

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  25. Started by yonni,

מה בדיוק ההבדל בין לוחות אם: LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18D-Pro ו- Leadtek NFORCE2 WinFast K7NCR18G-PRO

• 4 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.