מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
כתוב לי גם במידע מערכת וגם ב CPU Z intel celeron CPU 1.80 GHZ איך אני יודע אם זה PENTIUM 3 /4 וכו'? northwood socket 478 mPGA bus 101.0 FSB 404.0
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבדוק האם לוח האם שלי תומך SATA (לצורב די וי די). הלוח הוא של חברת ABIT, והנתונים שלו מתוכנת CPU-Z: NF7II SERIES NVIDIA NFORCE-MCP2S ניסיתי למצוא לפי זה אם הוא תומך או לא אבל די הסתבכתי בגוגל. מישהו יכול לעזור לי עם זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום. בלוחות אם מסוימים בתושבת 2011, כבר ידוע שאפשר להגיע ל 64GB של DDR3. השאלה הזאת גורמת לי לשאול (וזאת ללא היכרות של ממש עם RamDisk), האם - לפחות תאורתית - אי אפשר "להעמיס" על ה RAM את מערכת ההפעלה (ובעצם לייצר מהירויות על שללא ספק משמידות כל SSD בן זמנינו)? או שבעצם זכרון ה RAM מטבעו לעולם לא יכול לחזיק מידע לאחר שכובה? הסיבה שגרמה לי לשאול את השאלה, היא שראיתי ווידאו שבו הושוו הביצועים של SSD דור 3 מהיר במיוחד, לביצועים שמספק ה RAMDISK. הנה התוצאות (שהם לא פחות ממטריפות את הדעת - אין דרך אחרת לבטא את זה מצד ימין, כמובן, ה RamDisk, ומצד שמאל SSD מהיר בעל ממשק ה Sata6: כדי להאדיר עוד יותר את התוצאות, הזכרון RAM שבו נעשה שימוש כאן הוא 1333MHz בלבד (!) תו…
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה מחשב למשחקים בעיקר וש לי מספר שאלות והם: לגבי פלטפורמות של AMD : 1) מה ההבדל בין מעבדים של 754 ל 939 מבחינת ביצועים ושידרוגים עתידיים ? 2) מה הלוחות המומלצים לפלטפורמה של 754 ושל 939 עד 750 ש"ח ? לגבי אינטל השאלות שלי הם: 1) מה עדיף היום 478 או 775 מבחינת ביצועים ושידרוגים ? 2) איזה ציפסטים מומלצים ל 775 ? 3) איזה לוחות מומלצים ל 775 עד 750 ש"ח ? 4) עד מתי ייצרו מעבדי 478 ? השאלה האחרונה שלי היא בתקציב של 1700-2000 ש"ח מה הייתם ממליצים למשחקים AMD או אינטל בתודה מראש על כל תשובה TOMY
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
קניתי את הלוח אם הזהhttp://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php? pMODEL_NAME=IL9+Pro&fMTYPE=LGA775 אבל יש משהו מוזר יש לו ביוס עם רקע כחול _הביוס הישן של פעם האם זה יכול להיות או שזה לא ביוס ישן
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הזכרונות הבאים ? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=31 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=15 המוכר אמר שהם אותו דבר..לא יודע מה לקנות..
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
-
שלום, אשמח לדעת מה דעתכם על הזכרונות הללו ולמה הם כל כך יקרים? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=C4G1333C9V לי למשל יש את אלה (6GB אבל אני מביא 4GB להשוואה מדויקת בנפחים) http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1921 אז מישהו יכול בבקשה לומר לי למה הראשון עולה הרבה יותר כסף? בגלל קירור מובנה (ככה נראה מהתמונה או שזו רק מדבקה)? יש להם אותם נתונים. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מערכת פנטיום 4 2.4 B 533 וברצוני לשדרג את השילוש הקדוש. קיבלתי הצעה דיי מפתה יש לאמר להחליף את השילוש שלי ( יש במפרט ) לשילוש כזה : INTEL 2.6 C FSB 800 עם לוח אם ASUS P4P800 ושני סטיקים של זיכרונות DUAL DDR 400 . בקיצור ההתלבטות שלי האם לקחת את ה INTEL או בתוספת של 100- 200 שקלים בערך לקחת ATHLON XP 3000 ? רצוי לציין שהשימוש שלי הוא בעיקר לגרפיקה ומשחקים כבדים כמו שיש היום ועומדים להגיע אלינו לטובה (-: אם כן איזה לוח הייתם ממליצים ל AMD ? אוברקלוק זו לא העדפה הראשונה שלי אלא ביצועים ויציבות. רצוי שהלוח לא יהיה יקר מ 700 שקלים ואני לא רוצה ABIT .. תודה לעוזרים .
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין הזכרונות: OCZ Dual Channel kit 512x2 Platinum edition לבין הזכרונות הרגילים של סמסונג Samsung 3200 512x2 ההבדל במחיר הוא בערך 500 שקל, זה שווה את זה? אני לא מתכוון לעשות OC , רק משהו קטן-בינוני עוד שנה בערך, שווה להשקיע בזכרונות האלה?
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
ברור שהבארטון יותר מהיר, השאלה אם שווה לשלם עוד 200 ש"ח בשביל הבדל במהירות שאני לא בטוח שאפשר להרגיש בלי בנצ'מארקים.
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
חבר שלי הולך מחר לקנות את המעבד הבא: AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6731 הוא זקוק ללוח אם תואם, שיהיה מובנה עליו כרטיס קול איכותי (דגש על כרטיס קול איכותי, ולא סתם משהו בינוני, במידה ואפשר). בנוגע לתקציב, אין לנו מושג כמה אמור לעלות לוח אם למעבד הזה עם כרטיס קול מובנה איכותי. אבל הוא מוכן לשים על זה 700 ש"ח. אפשר במחיר הזה להשיג? אם לא, אז כמה להוסיף לפחות?
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצ"ב PDF עם הנתונים של המחשב שלי כפי שיצא בדו"ח של CPUZ. המחשב בקושי מריץ FIFA 2018 ו- PES 2018 על הגדרות התצוגה הגבוהות ביותר. המון תקיעות... הכל בקושי זז. אני חייב להוריד רזולוציה וקצב רענון בשביל לשחק. יכולים להגיד לי האם המעבד חזק מספיק? האם חסר זכרון? האם צריך להחליף כרטיס מסך? תודה רבה DESKTOP-1TQANTS (1).pdf
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
- 1 follower
-
-
[shadow=gray,left]קודם כל זה המפרט שלי[/shadow] AMD Athlon64 3500 (Box) Socket 939 +Abit AV8-3rd Eye EVGA GeForce6800GT 256 MB Samsung DDR 1024 MB PC3200 400 MHz X2 Maxtor Serial ATA 120 GB Chenbro Gaming Bomb II Antec True480 Mitsumi FDD 3,5 inch *המחשב נרכש בתאריך לפני שנתיים!(עד עכשיו נעשה שדרוג בזיכרון). ;D שאלה מס.1: בקשר לזיכרון שלי, מה ההבדל בינו לבין זיכרון עם יותר MHz או DDR2 אני די מבין במחשבים אבל אני מבקש תשובה מפורטת בבקשה. בנוסף אם מישהו יכול לעשות השוואה בין הזיכרון שלי לזכרון מתקדם יותר, כדי שאני אדע אם יש הבדל בכלל? שאלה מס.2: ללוח אם שלי יש…
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
זה המפרט שאני עומד לקנות: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 צורבים Asus DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata מארזים CoolerMaster CoolerMaster CM 690 Black מסכים SAMSUNG - שלוש שנות אחריות 2243BW 22'' LCD 5ms 1:8000 DVI WideScreen הכל יוצא 6114 ש"ח. הציעו לי בהודעה הזאת שפתחתי בפורום מפרטים: http://hwzone.co.il/community/i…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב שבוע שעבר. ביקשתי זכרון Twinmos DDR2 667 CL5, ובמקום זה הציעו לי את הזכרון של Seon. האם זה יצרן טוב? מישהו מכיר? האם להתעקש על Twinmos?? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניקח לדוגמא את הלוח אם GA-Z87-HD3, קראתי שהזכרון שהלוח אם הזה יכול לעבוד איתו הוא 1600 Mhz In Nominal Mode – Up To 3000 Mhz In Overclock. עכשיו אני רוצה לדעת האם רק זכרונות של1600MHZ יעבדו איתו או שאפשר להשתמש גם ב1866-2400? תודה.
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף ג'יגה זיכרון למערכת הבאה: P-4 3.0 GHz Motherboard Name MSI 945P Series (MS-7176) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) יש לי כבר ג'יגה זיכרון-משני כרטיסי 512MB DDR2-533 DDR2 SDRAM. עכשיו,על איזה כרטיס אתם ממליצים,באיזה מהירות? ובלי קשר,מהו המעבד החדש ביותר שהלוח אם הזה תומך בו? תודה
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שתי שאלות: א. הלוח הזה הוא של אפוקס והוא תומך בPC2700-איך הוא? ב. למה אי אפשר לחבר לוחות AMD למעבדי אינטל? אני יודע שאי אפשר, מעניין אותי למה... :smoke:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לרכוש את הלוח Asus Striker Extreme nForce 680i SLI כי הוא הלוח אם הכי טוב שיצא עד כה למעבדי אינטל - ואני רציתי את הכי איכותי שיש - לצערי הייתי מופתע לראות תגובות רעות על הלוח אם (לא יציב, הלוח של EVGA הוא אותו הדבר ועולה פחות וכו') וראיתי באתר של Asus שהוא רק 7 פעמים זכה ב-Awards ואז חיפשתי עוד..וכמובן שבדקתי את ה-EVGA 680i אבל שמעתי שהוא עושה בעיות בזיכונות וכו' ואז בסוף מצאתי את הלוח Asus P5N32-E SLI בגירסה הזאת הרגילה, ואת גירסת הפלוס (Asus P5N32-E SLI Plus) שהם זכו באתר Asus מעל ל-30 פעם ב-Awards ובעיני נמצא כלוח מצויין בלי חסרונות או בעיות. עכשיו יש לי מספר שאלות: 1. בלי קשר למחיר - זאת אומרת בוא נגיד שהלוחות עולים אותו מחיר - איזה לוח עדיף, את ה-As…
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום וערב טוב אבא שלי עכשיו בארה"ב היה אמור לקנות לי מניו-אגג אך המוצרים לא היו במלאי. היום דיבר איתם, ואמרו לו שמלשוח יגיע עוד 3 ימים- וזה בעיה כי מחרתיים הוא כבר טס חזרה... מחר הוא מגיע לניו-יורק, ואני צריך שתגידו לי כמה שיותר חנויות איכותיות בניו-יורק, שמחזיקות ציוד במלאי. בעיקרון אני מחפש זיכרונות כלשהם של קורסאייר אבל אם לא יהיה אני פתוח לזיכרונות אחרים- למרות שאני מאמין שכל חנות רצינית תחזיק קרוסאייר. נדב
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול פירקתי את המחשב לראשונה והתחלתי לשחק עם מה שבפנים (יש לי ידע מועט).. פירקתי את המאוורר וצלעות הקירור של המעבד. נעזרתי בסרטון הבא של אינטל: . ההסרה היתה כמעט חלקה, למעט שהיה צריך להפעיל טיפה כוח כדי לנתק מגע בין הצלעות קירור של המאוורר למעבד עצמו (הייתה שם כמובן משחה/מדבקה טרמית, שלא הוחלפה למעלה מ5 שנים). לאחר ניקיון האבק השבתי הכול בחזרה, ופה כמה נקודות: ניסתי מעל שעה להחזיר את המאוור כמו שצריך עם ארבעת הפינים, אך התייאשתי. לבסוף הצלחתי רק עם 2 של צד ימין, בעוד שהצד השני נתפס טיפה אך נשאר רופף לא ניקתי את המחשב הישנה לא מרחתי משחה חדשה... עשיתי תהליך דומה לכרטיס מסך (ATI HD 4780ׂ), למעט העובדה שהפעם החזרתי את ההברגה כמו שצריך. חיברתי את …
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
The entire movie was rendered on Linux-based AMD Opteron systems הסרט נוצר על ידי חברת DreamWorks Animation מקור: http://arstechnica.com/news.ars/post/20050528-4953.html
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני קונה מחשב בשביל משחקים ולשמוע מוזיקה וסרטים זהו בעיקרון לקחתי מעבד 64 ביט של אינטל וזה מביא אותי לעוד שאלה מה יותר טוב של אינטל או amd וגם איזה לוח אם לקנות???
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
האם אחרי שנים של נסיון שנצברו עם האייפון והאייפד, באפל יעברו להתבסס על ארכיטקטורת ה-ARM בכל מחשבי ה-MacBook של הדור החדש? לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-