מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי לוח אם אסוס דגם775 Asus P5LD2 פירמטי את המחשב והתקנתי את הדרייברים דרך האתר שלהם...(אין לי את הדיסק) עכשיו אני מנסה להוסיף את הג'ויסטיק שלי דרך הgame controller והוא אומר לי שהgameport שלי לא מותקן.... ואני לא מוצא דריבר או משהו כזה שצריך להתקין והוא גם לא מזוהה בחומרה כדרייבר לא מותקן,המחשב פשוט לא מזהה אותו... תודה לעונים ואם זה לא המקום לשאול את זה אשמח אם תעבירו למקום הנכון
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
המממ יש לי 200 דולר ומעבד... ואני קונה אותו כנראה מהאתר הזה WWW.ZIPZOOMFLY.COM עכשיו שמעתי שיש ירידת מחירים בקרוב ורציתי לשאול על איזה מעבד אתם ממליצים בתקציב הזה... אני יכול לחרוג טיפה... תודה
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בינוני למחשב E6550, זכרון 2 ג'יגה DDR2, לא יותר מ400-500 ש"ח, ללא כרטיס מסך מובנה, עם כרטיס קול מובנה. ראיתי שרשמו לי שהוא "But it is a ATX form factor" מה זה אומר???? אני מתכנן לקחת מארז גדול (2 מאווררים) ופשוט של אייבורי עם ספק כח LED 12CMF400W REAL EZCOOL אם זה רלוונטי... תודה. נ.ב - הנה הקישור לSPECIFICATIONS: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2616&ProductName=GA-P31-S3L
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
שלום, אני בחרתי בינתיים את לוח האם Gigabyte GA-P35-DS3L למפרט מחשב שאני מרכיב שיהיה בו את המעבד Q9450. איך הלוח אם הזה בכלליות?הוא תואם את הדרישות שלי(DDR2 800MHZ Dual Channel,PCI-E x16,Q9450 FSB 1333Mhz והשאר.....) הלוח אם הזה הוא איכותי וכדאי?או שהוא סתם ועדיף לי לבחור לוח אם מתחרה כמו Asus P5K?(שיקר ממנו ב100 ש"ח,ואני לא רואה הבדל מהותי ביניהם,הוא עולה 455 ש"ח והP5K עולה 565 ש"ח) ולגבי הזכרונות,באתר של ג'יגהבייט יש את הרשימה הזאתי שמראה איזה זכרונות תואמים ללוח אם: http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-p35-ds3l_2.0.pdf אני מעוניין בDDR2,800Mhz,2x2GB שיעבדו בDUAL CHANNEL וככה אני אקבל ביצועים טובים יותר, ואני לא רואה שום זכרון שמופיע שם…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב בינתיים מפרט ועד כה זה מה שבחרתי: מעבד:Intel Core 2 Quad Q9450 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זכרונות: 2x(OCZ 2GB 800MHz CL4) עובדים בDUAL CHANNEL כרטיס גרפי: Gigabyte nVidia 8800GT 512MB צורב DVD: LiteOn DH-20A3S כונן קשיח: 2x(Western Digital WS2500AAKS -> 250GB,7200RPM,16MB Cache) (2 כוננים קשיחים כמו שציינתי פה,שעובדים בנפרד ולא בRAID) אז אני צריך לבחור עכשיו ספק כוח, קראתי על החיבורים של הלוחות אם ופירטו שם על החיבורים של הספק כוח: אז ביררתי באתר של ג'יגהבייט והיה רשום שם שללוח אם יש: 1 x 24-pin ATX main power connector 1 x 4-pin ATX 12V power connector אני לא ממש בטוח אבל אני חושב שזה החיבור השני שפירטו של ה24+4 פינים, אז עכשיו,איך אני בוחר ספק כו…
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום. אני צריך לוח-אם עד 800 ש"ח של ג'יגהבייט הוא אסוס ושלא יהיה ABIT זה לא לשימוש OC. תודה
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, אני בחרתי את הלוח Gigabyte GA-P35-DS3R ואמרו לי בחנות שלוחות של GIGABYTE לא הולכים טוב עם CL4 4GB DDR2, אז אמרו לי לבחור לוח אם מקביל של ASUS, אז בחרתי את הAsus P5KR,והיה רשום שם שהוא Enance 71% Memory Speed,כאילו מגביר את המהירות של הזיכרון ב71%, זה יכול לגרום משהו לזכרונות שלי?זה מגביר את המהירות רק בOC או גם ברגיל? ועוד משהו: בשביל שהלוח יחסוך בחשמל,אז רשום שם שהוא מגדיר את התדר של המעבד, איך אני יכול לעשות שזה לא יגדיר לי לתדר נמוך יותר ושהמחשב יתן ביצועים טובים? וגם הP5KR הוא לוח מקביל ללוח של GIGABYTE שהזכרתי?או שיש לוח אם טוב יותר,עם RAID ויותר סאטוט באותו מחיר פחות או יותר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
מה ההבדל בין לסדרה של DS3 וDS4? ועדיין יש לג'יגהבייט בעיות עם ה4GB זיכרון,800MHZ וCL4?
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
הבנתי שלגבי השילוש : לוח אם, מעבד, וזיכרון ראם, צריך לשלב אותם במהירויות מתאימות, כדי לא ליצור צוואר בקבוק. יש לי כמה שאלות כדי להבין טוב יותר בכלליות, והדוגמה תהיה על DDR5 1. בנוגע ללוחות החדשים שהם תומכים מתדר 4800 נניח עד 6200, אך כתוב במפרט הלוחות שצריך OC ממהירות 5200 ומעלה, כלומר רק תדר 4800 מגיע ככה ללא OC , תוך כדי הזכרונות המגיעים ברגיל עם תדר 4800 עד 6200 מה העניין בזה ? 2. מעבד Intel Core i7 12700 המגיע עם 4.90 GHz לוח אם התומך בזיכורות במהירות 4800 (ללא OC) , וזיכרון RAM המגיע עם מהירות תדר 5200, איפה יהיה צוואר הבקבוק? ולמה? ומה תהיה בחירה טובה לשילוש עם סינכרון המיטבי ביותר מבחינת תכנון? 3. האם יש טעם בכלל להתקין זיכרון עם תדר 70…
-
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
- 2 followers
-
-
בס"ד שלום. יש לי כמה שאלות לגבי מחירים לחלקי המחשב. 1)האם הלוח-אם ASUS P5B DELUXE האם מחירו יורד בעוד כחצי שנה ובכמה מחירו יורד. 2)האם הכרטיס מסך GEFORCE 7950 GT 512 MB האם מחירו יורד בעוד כחצי שנה ובכמה מחירו יורד. 3)האם זיכרון של 2GB מחירו יורד בעוד חצי שנה ובכמה מחירו יורד. 4)האם מסך MAG 17" LCD שמכירו 1400 ש"ח,אז מחירו יורד בעוד חצי שנה ובכמה מחירו יורד. נתנאל קורן
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי לוח אם B560M AORUS ELITE ומעבד INTEL CORE I5 104000F. האם בעתיד אני אוכל לשדרג למעבד סדרה CORE I7, כאילו האם הלוח אם שלי יתמוך בזאת?
-
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את לוח האם b560 aorus ומעבד intel corei5 10400f האם אפשר להרכיב על הלוח הזה מעבד i5 13600KF?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
- 1 follower
-
-
כנראה שאני אלך על ההופציה של Intel Core i5 4590 שיצא בשנת May 2014 עפ מהירות 3.3 Ghz לעומת הישן Core i3-4130 עם מהירות 3.4 GHz שיצא ב-September 2013 האם כדאי? ומה ההבדלים? יש לציין שהשינוי הוא לצורך הפעלת משחקים
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
המממ רציתי לראות את השוני בין הגירסה של NEWCASTLE לשניה... אם יש לכם באנצ'מארק זה יעזור מאוד... תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום. אני כבר מיואש עוד מעט קונה מחשב חדש לפני כבר שלוש חודשיים היה כבר צריך להיות אצלי מחשב חדש אבל אמרו לי לחכות אז חיכיתי להורדת מחירים ב22 ביולי. אז אני רוצה לקנות את המחשב בעוד אם מעבד Q6600 ואמרו שיצאו מעבדים חדשים לאינטל ולAMD שהמעבדים האלה הם 4 ליבות אז אני לא יודע איזה מעבד לקנות Q6600 הוא מעבד אחר.
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני זוכר שלמעבדים הבסיסיים מתאים גם 533 כי הם 266 בבסיס מה מתאים ל מעבדים החדשים האלה של 1333 מגהרץ ? E6750
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
האם ידוע לכם מה ההבדל בין מעבדי P4 Mobile לבין המעבדים הרגילים של פנטיום 4 ? לדוגמא, במה שונים מעבדP4 Mobile 2.0 Ghz לעומת P4 2.4 Ghz, איזה מהם טוב יותר ומהיר יותר ? הכוונה בשאלה לא למעבדי סנטרינו. והאם יש לכם כתבות/סקירות בעברית על ההבדל בין המעבדים ?
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
רכשתי את הלוח הנ"ל למחשב HTPC שאני בונה לשם הרצת סרטי FULL HD בתלת מימד. כידוע, תלת מימד מלא, מועבר אך ורק בחיבור HDMI 1.4 החדש יחסית לעומת חיבור HDMI 1.3 שלא תומך בזה. עכשיו, לא מצאתי בשום מקום האם הלוח אם הנ"ל תומך בHDMI1.4, האם מישהו פה יכול להגיד לי מה שלא הצלחתי למצוא ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
לצורך השאלה אני אשתמש במעבד core i7 6700k באחד מאתרי השווואות המחירים מוצגים שני גירסאות של מעבד core i7 6700k אחת Intel Core i7 6700K Tray ואחד Intel Core i7 6700K Box שאלתי היא מה ההבדל בין TRAY ל-BOX
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי מעבד AMD 3800 X 2 סטפינג E4 ליבת Manchester הבנתי שה E6 בעל ליבת ה Toledo חדש וטוב יותר, יש בניהם הבדל שניתן להרגיש? את המעבד קניתי לפני כחודשיים+ האם כבר אז היה ניתן לקבל את המעבד עם E6 ?
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
היי. רציתי בבקשה לברר האים בלוחות החדשים יש פחות יציאות ATA? כלומר הסתכלתי על הלוח הזה, ולפי מה שראיתי (לא כתוב כלום) יש רק יציאת ATA אחת. אם כן זה אומר שבשידרוג אני לא אוכל להעביר את שני הכוננים הקשיחים שלי בחיבור ATA + שני כונני DVD (אחד צורב) ללוח החדש? ואם ככה, האם יש לכם המלצה ללוח חדש ומתקדם במחיר סביר שתומך גם ב8CH , וגם יש לו שתי יציאות ATA ?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
הממ יש לי ת'לוח EPOX 8KDA3J עכשיו יצאו 2 עידכונים לביוס... האחד מתקן שגיאות קיראת טמפרטורות השני הוא יותר חדש אבל לא כתוב שהוא מתקן שגיאות... קיצר התקנתי את הכי חדש ועדיין המעבד שלי מגיע ל59 מעלות במאמץ (יש לי AMD 64 3400+) כשאצל חבר שלי הוא מגיע ל53 מעלות גג אבל יש לו לוח אחר... הייתי צריך לעשות עידכון לגירסה הישנה?
-
- 3 תגובות
- 451 צפיות
-
-
ערכתי חיפוש בפורום לגבי ערכת/אריזת OEM למעבדי AMD, הבנתי ש: BOX - מגיע עם גוף קירור ומאוורר של AMD ויש לו 3 שנות אחריות. TRAY - אין קירור, שנה אחריות. ומה זה OEM? מעבד בלבד? ללא ספרות? בקיצור, מה אני לא מקבל באריזת OEM? תודה.
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
האם זה נכון שזו הערכה המתאימה ביותר למעבדי קונרו? ששאר הערכות תוכננו לPENTIUM ושודגו עקב יציאת הקונרו ורק ה680 תוכננה מראש לקונרו?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-