עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אז ככה איזה לוח מיקרו יש לקור2..? הדרישות הם 4 סיקטים של זיכרונות.. רצוי כרטיס קול איכותי... ובתכלס שיהיה טוב... חשבתי על ASUS P5B-VM DO מה אתם אומרים?..יש חלופות אחרות??.

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  2. טוב , אז אם אתם זוכרים , הזמנתי : amd 3500 939 winchester msi k8n neo4 platinium X850 XT ועוד כל מיני שטויות. אין לי מושג למה , אבל בכל פעם שאני מחבר הרבה כבלים ללוח אם מאחורה כבלים כמו : usb's , כבל רשת או כבל לכרטיס הקול המחשב עושה פוסט , ושניה אחר כך נתקע , במסך הראשון , עוד לפני שהוא בכלל מראה את המעבד וכל זה. לפעמים אם אני עושה לו כמה restarts אז זה מסתדר , או שפשוט אני מנתק את כל ה usb's + lan cable ואז שאני מגיע לווינדוס אני מחזיר אותם , זה ממש מתסכל. יש לי ספק כוח של TT 480w , לא נראה לי שזאת הבעיה. יש לכם מושג?

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  3. שמעו אנחנו מעבירים חצי מחשב שלי לאחותי וקונים לי לוח אם חדש + מעבד חדש וגם זכרונות. כרגע יש לי 2 של 256 ועוד אחד של ג'יגה עכשיו אני צריך להעביר לפחות 512 לאחותי עם הלוח אם. אז מה שאני חשבתי זה להעביר אליה את ה-2 של 256 ולקנות אצלי עוד אחד של ג'יגה, הבעיה זה שאני חושש ששתיים לא יספיקו לי, אז חשבתי להוסיף עוד 2 של ג'יגה ואז יהיה לי 3, הבעיה שנוצרת היא שלא יהיה לי DC, שלפי מה שהבנתי זו בעיה רצינית, למרות שכיום אני ללא DC, הייתי מעדיף באמת להוסיף בביצועים... כמובן שאפשר להעביר אליה א ה- 2 של ה- 256 ולהוסיף אצלי עוד 3 ג'יגה אבל זה כבר יוצא ממש מלא כסף, ותחשבו שחוץ מזה אני גם רוצה לקנות מעבד + לוח אם... אז מה אתם חושבים ? מה אתם הייתם עושים ? אתם חושבים שאני אנצל בכלל 4 גי'גה …

• 4 תגובות
    • 471 צפיות
  4. Started by Snirs69,

שלום לכולם, יכול להיות שהיום אני מקבל לוח אם Gigabyte GA-P35CDS3R, ורציתי לדעת כמה הלוח טוב מבחינת OC{וגם בכללי כמה הוא טוב}.

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  5. Started by mtomy,

שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני מחפש מעבד + לוח אם + זכרונות + ספק המעבד חייב להיות של אינטל לא מתוכן OC המחשב בעיקר ל OFFICE אינטרנט וקצת משחקים התקציב 2000 ש"ח בתודה מראש טל

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  6. Started by Stranger,

שלום לכולם, לפני שבוע ומשהו הזמנתי מחשב. כל החלקים הגיעו אך הזיכרון לא הגיע כפי שציינתי הזכרון העתוד להיות : מושקין LEVEL 1 לא הגיע במשלוח. החנות שמוכרת לי הציעה לי זכרונות עד שיגיעו הזכרונות שלי. האם יכולה להיות בעיה להחליף את הזכרונות אחר כך כאשר הזכרונות שלי יגיעו? כלומר אחרי שאני כבר יתקין ווינדוס והכל ואז פתאום אני יחליף את הזכרונות, לא תהיה בעיה כלשהי?? אני מציין שאני הזמנתי שתי סטיקים של 512 והם מצאיאים לי לבינתיים אחד של 256. לא תהיה בעיה להחליפם ברגע שהמושקינים יגיעו?? תודה רבה ויום טוב!

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  7. Started by Gamer4Life,

האם מותר לשים 4 סתיקים על AMD AM2? יש לי אכשיו 512 X2 DUEL CHANNEL אני רוצה לקנות עוד זוג לא יהיו בעיות?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  8. Started by pazer005,

מה מהם נחשב ליותר יציב ושניתן לעשות איתו יותר OC? אנחנו מדברים על גרסת 800 עם CL4

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  9. Started by jove,

שלום, אני בונה מערכת מחשב להפקת מוסיקה המבוססת על Q9550, והייתי שמח לדעת על איזה לוח אם אתם ממליצים מבין שני אלו. אני מכוון לזכרונות DDR3, והייתי שמח לשמוע המלצות גם על זה, ואם בכלל שווה לשים DDR3 על המעבד הזה. תודה רבה למגיבים !!!

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  10. יש לי ג'יגה של של TWINMOOS PC- 3200 עם גופי קירור של VENTEC בצבע זהב לזכרונות לא מובצע אובר קלוק והמערכת עובדת יציב.. הקטע שאני נוגע בגוף הקיקור הוא ממש חם! חשבתי שהוא אמור לקרר את הזכרונות האם זה נורמלי שהגוף כזה לוהט עוד מישהו שיש לו גופי קירור יכול להגיד לי אם הגוף קירור שלו גם מתחמם?

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  11. Started by coorva,

שלום רב מתלבט בין 2 לוחות האם למישחקים. אשמח לקבל המלצה לעדיף מבינהם. המעבד יהיה intel core i7 2600k 3.4G תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by The Ball,

אני קונה לוח של אסוס (nforce 2) אם זה משנה ורציתי לדעת איזה מהזכרונות הבאים יותר טוב בשביל הלוח ומה ההבדל ביניהם? זכרונות של קורסאיר שבסוף כתוב c2 זכרונות של קורסאיר שבסוף כתוב pt מה ההבדל?

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  13. אני חושב שעשיתי את זה פעם אבל אני לא בטוח, אז אני רוצה לוודא - פשוט שולפים את הזכרון ממחשב אחד ותוקעים אותו בחריץ המתאים במחשב השני? לא צריך שהזכרונות שכבר יש לי במחשב יהיו מאותה חברה/אותו נפח/אותו ddr? (אם כי אני חושב שיש לי ddr2 ומה שאני רוצה להוסיף זה גם ddr2)

14. האם לכל לוח אם יש מערכת בקרת טמפרטורה של המעבד + כ.מסך? ואם זה לא מגיע בתוכנה נילוות ללוח אם האם ניתן להוסיף לכל לוח אם של כל חברה? או שזה תלוי בלוח אם עצמו? ועד כמה זה מדוייק? כנל גם למהירות של המאוורר לגביר מהירות ולהוריד.

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  15. http://ksp.co.il/main.php?uin=4321 http://ksp.co.il/main.php?uin=4320 יש עוד מישהו בארץ שמוכר את זה ? עריכה : לא מצאתי שם שום תמיכה בDDR3 : Memory 1. Supports DDR2 1066*/800/667/533 memory 2. Dual Channel architecture supports up to 8GB by 4 DIMM slots אה, הנה, מצאתי גם אחד בSKY-PC : http://www.skypc.co.il/pl_product~39214~10~0.htm

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  16. בהמשך לחדשה הזו האם ה DFI nF4-DAGF 939 שאת פרטיו אפשר לראות כאן לא נחשב ללוח Value של החברה? או שיש משהו שמייחד את סדרת ה INFINITY?

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Started by ar2r,

המעבד שלי מתחמם סתם המחשב חדש במנוחה וחם לו אמרו לי עם אתה משחק משחקים תקנה קירור מעבד טוב אבל אני רק גולש באתרים שומע ומוריד מוזיקה אז נשארתי עם הקירור סטוק למה בכלל מייצרים אותו עם הוא כזה לא עוזר או שזה רק אצלי ככה אולי צריך לשנות משהו בהגדרות של הקירור בתוכנה, בסמארט הכל על אוטומטי ובחלון של הHW MONITOR אני לא מבין אני רק מבין שזה לא טוב לפי האדום והקולות סכנה Uploaded with ImageShack.us

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  18. Started by פייכלה,

יש תקן sli ללוחת אם שתומכים ב 2 כרטיסי מסך של nvidia אם אני הולך על כרטיסים של ati x800 אני צריך לוח תומך בתקן אחר ? אפשר לקבל המלצה\לינק ללוח כזה ?

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  19. Started by avishai1b,

שלום לכולם אני הולך לקנות מחשב. אני רוצה אותו חזק וטוב.... רציתי לדעת האם כדאי לי ללכת אל E6300 1.86 או על am2 3800+ אני רוצה מחשבים למשחקים בעיקר. אני מעוניין לדעת מה ההבדל ומה כדאי לקחת. נ"ב לקחתי את הכרטיס מסך x1950pro256 משחקים לדוגמא: FEAR COD2... וכו' תודה מראש אבישי

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  20. מישהו אמר לי שזה צריך להיות סימטרי .. למשל מעבד עם 2 ליבות צריך 2 כרטיסי זכרון כדי שכל ליבה תשתמש בכרטיס זכרון שלה. אז אם אני קונה מעבד של AMD Triple Core אז אני צריך לקנות גם 3 כרטיסי זכרון בשביל לנצל את שלושת הליבות ?? תודה לעונים ..

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  21. Started by arielb1,

אני שוקל לקחת את אחד מהמעבדים הבאים רציתי לדעת האם ההדבל בינהם משמעותי? האם בהפעלת אפליקציות וישומים רבים במחשב יש הבדל גדול בין שני המעבדים האלה? יש לציין שאני לא מתכוון לעשות OC אז מה עדיף לי לקחת? תודה מראש על התשובות

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  22. Started by roes,

המעבד הזה טוב? INTEL Pentium 4 Lga 775

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  23. Started by kotel,

איך בידיוק אני יודע מהם התיזמונים שלי בבקשה תעזור לי אני קצת חדש בעסק הביוס ואני מנסה ללמוד אותו אולי יש איזה מדריך על תיזמונים ? נ.ב אני מרכיב מחשב חדש ואני מזמין את החלקים לחוד יש לי כבר את הלוח MSI 925X Neo Platinum והזמנתי זיכרון DDR2 CORSAIR CM2X512A-4300C3PRO 512Mb 533Mhz אולי דרך השם תוכל להגיד לי בידיוק מה למלות במקום הזה של הביוס (בתיזמונים) איזה בעסה שאני לא מבין בזה כלום יאללה..!! טוב תודה לך...

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  24. Started by ILobeIL,

היי אני צריך לוח אם לא יקר בשביל GTX 560 TI + 2500K. חשוב לי רק שיהיה בו SLI ותמיכה בהארד דיסק SSD. איזה לוח אם יתאים לי? בנוסף אצטרך גם ספק כוח בשביל השילוש הזה. תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.