עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by b127,

שלום, המפרט שלי בצד. אני מתכנן שדרוג לקונרו, ורציתי בשלב ראשון לשדרג את הזכרון מ667 ל800. כי אני מתכנן להריץ את הקונרו על יותר מבאס 333. מה שאני צריך זה לינק לDDR2 800 הכי זול כשאני צריך 2X1GB במחיר של עד 1400 שקל. עכשיו הזכרון שיש לי יכול לעבוד כבר עכשיו במהירות 740 כך שעד באס 370 עדיין אין לי צורך בשדרוג הזכרון. מה שאני שואל זה האם מובטח לי לעבור את הבאס 370 עם הקונרו עם קירור אויר? או שזה חלום רחוק מידי ואין צורך להיערך אליו בכלל? יש לי קונה לזכרונות הקיימים שלי ב900 שקל, האם זה שווה את ההפרש? שיהיה לפחות 300 שקל. בבקשה תענו לי מהר כי הקונה שלי רוצה תשובה מהר.

• 4 תגובות
    • 453 צפיות
  2. Started by liortaib,

אני צריך מעבד למשחקים...ועכשיו אני מתלבט בין ה q9450 vs e8500 מה יותר טוב למשחקים?

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  3. Started by Cr4ck,

שלום , קניתי לפני כ 3 שנים מחשב amd 3200 עם לוח abit kn8 ultra להלן המפרט של הלוח ... http://www.baremetalbits.com/article-24.html עכשיו.... איזה מעבד יתאים לי לקנות ? זה תומך dual core ? ואיפה אני יכול לקנות כזה בכלל ? תודה רבה...

4. *לא ידועה מהימנות הבדיקה, קחו זאת בערבון מוגבל* נלקח מTECHPOWERUP! להלן הלינק: http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=38646 קרדיט לפורום המקורי שבו פורסם (בסינית/קוריאנית): http://chiphell.com/viewthread.php?tid=8750&extra=page%3D1 נקווה שלא מהימן....

5. שלום לכולם נכון להיום זה הלוח שיש לי על המחשב abit ip 35-e לוח שעובד בשיטת DUAL DDR הזיכרון שיש לי כיום הוא שני סלוטים של 1 ג'יגה כל אחד 800MHZ G Skill F2-6400CL4-1GBHK עכשיו... אני רוצה להוסיף עוד שני סלוטים של ג'יגה כל אחד על מנת שהם ימשיכו לעבוד ב DUAL האם יש אפשרות להוסיף שני סלוטים של G.SKILL מסוג אחר ? למשל את זה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1153 תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  6. Started by Semyon171,

שלום לכם, רציתי לשאול בכמה אחוז הביצועים של AMD Athlon 3500 X2 AM2 נחותים יותר מהביצועים של Core 2 Duo E6400? והאם זה שווה את ההפרש של המחיר?

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  7. Started by omer1234,

תראו הלוח אם שלי הוא של אסוס p4s8x-x והכרטיס מסך שלי הוא radeon 9600xt עם 256 מגה. עכשיו אני רוצה לדעת אם הלוח אם העלוב שלי מנצל את מלוא יכולתו של הכרטיס מסך העלוב שלי. כי תראו רק עכשיו התחלתי לשחק פאר קריי ויש לי p4 2.6 giga ו 768 ראם ואני מריץ את המשחק ברזולוציה של 800 על 600 כשכמעט כל הפונקציות של הגדרות הגראפיקה הם על low. אחד אמר לי שאולי יש לי בעיה עם הדרייברים ואולי בגלל שפעם היה לי g4 mx ולא נמחקו לי כל הדרייברים שלו אז זה כאילו שהדרייברים של ה mx מפריעים לראדון שלי. מה אתם חושבים ואיך אני מסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  8. Started by OvD,

GIGABYTE GA-K8N51GMF-9 דגם: GIGABYTE GA-K8N51GMF-9 nVidiaGeForce6100+nForce430,FSB2000,DDR400DC S8C, LAN1GB, GFORCE 6100 הוא טוב? כלומר יש בוא מנוגע גרפי טוב וכול השטויות אילה? כי אני כימעט בסוף הליכים לקניית לוח +מעבד+כרטיס מסך ורציתי לדעת אם הוא טוב...

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  9. Started by Mike_Shinoda,

שלום, המעבד הנוכחי שלי הוא i5 3330 (סוקט 1155) אני שוקל לשדרג אותו ל- i7 3770s או i7 3770 לכבוד יציאת Watch_Dogs האם זה יתן לי בוסט משמעותי בביצועים? או שלא שווה את זה? שאר המפרט 8GB ram כרטיס מסך נוכחי radeon 6870 התכנון היה לשדרג ל- 7970 + לקנות SSD השאלה אם לדחות את רכישת ה- SSD בשביל המעבד. האם זה יתן לי בוסט במשחק יותר מאשר ה-SSD? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  10. Started by Dano,

כמה צריך לעלות הNforce 4 הרגיל לסוקט 939?

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  11. חוץ מהאפשרות לשים 4 סטיקים של זיכרון (אני צריך רק 2) יש עוד הבדלים? ההבדל במחיר הוא בסביבות ה100 שקלים. https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=PRIME-B660M-A-D4&cart=164693185631912103 https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=PRIME-B660M-K-D4&cart=164693185631912103

12. Started by pissdrunx,

יש לי לוח של gigabyte 7vrxp rev 2 ויש אליו איזה משהו שנקרה raid אין לי מושג מה זה ו גם אני לא מצליח להתקין אותו יש לי windows xp home בהתחלה של הפעלת המחשב יש הודעה mbultra133... searching for drivers ואחרי 10 שניות בערך זה רושם no drivers atached וממשיך בטעינת הוינדוס איך אני מבטל או מטקין את זה תעזרו לי בבקשה.

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  13. אני לא רואה שום מקום על הלוח

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  14. Started by wow,

איזה מבין המעבדים הללו יותר מהיר? האם יש דברים שהבארטון מהיר יותר ולהיפך? במה בדיוק?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  15. היי, אני עומד לקנות זיכרונות ואני בהתלבטות בין זיכרונות הרשומים בכותרת שתי הזיכרונות מדורגים DDR2 1000Mhz בתיזמונים דומים Muskin 5-5-5-12 2.1V G.Skill 5-5-5-15 2.1V אני יודע שה Muskin מצויינים , אבל הקירור של ה PI מאוד מפתה, העניין שאני לא מוצא ביקורות של ה PI ולכן אני לא יודע אם הוא יכול לתת יותר ביצועים מה Muskin מבחינת מחיר שניהם עולים אותו הדבר. אודה לעצות ..

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  16. Started by Internal,

חבר'ה תעזרו ישבתי כמה שעות חיפשתי ביצועים ו לא מבין כל פעם אחרת באתר אחד זה מנצח בשני אחר אז מי באמת יותר חזק?

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by BasketCase,

יש לי לוח אם intel i845G יש לו תמיכה ב-Serial ATA?

• 4 תגובות
    • 466 צפיות
  18. Started by lmlm,

אני צריך המלצה לגיגה זיכרון 667MHZ DDR2 ב 500 ש"ח +- שיעבוד עם הTwinmos 667MHZ CL5 שלי בדואל צאנל (שיהיה שני גיגה) שאלה אחרת: האם זה חשוב שיהיה לי שני זיכרונות מאותו חברה או לא? ומה השפעות של זה אם כן? תודה

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  19. Started by deelad,

שלום. קניתי זכרון חדש: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_pc2_9200_titanium_4gb_dual_channel_kit מה אני צריך לעשות על מנת שהלוח אם יזהה אותו במהירות 1150 ללא O.C למעבד?

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  20. Started by MATTAN,

מתי יוצאים לוחות כאלה ומתי הם מגיעים לארץ כי אני צריך לקנות מחשב חדש וגם עם תוכלו לתת לי המלצה ללוח אם אם התקן PCI-EXPRESS בשביל משחקים ואובר קלוק וגם מעבד טוב וזיכרון אין בעיה של כסף תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  21. Started by IG,

בחודשיים האחרונים אני הייתי די מנותק המעולם ואני רוצה להתעדכן בחידושים האחרונים בשוק המעבדים, לוחות אם והזיכרונות. אני רוצה לדעת בעיקר דגמים חדשים והיעוד שלהם, מעבדים חדשים שיצאו/ עומדים לצאת, מה קורה עם הDDR2 והPCI-E וכל שאר הטכנולוגיות החדשות (או שכבר לא :-[) אני מודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  22. Started by vladk,

האם לוח האם הזה תומך גם בזיכרון SDRAM 133MHz (חוץ מה DDR החדשים) ? זאת אומרת, האם אוכל להשתמש בזיכרון קיים (ממחשב Pentium 2) גם עם לוח האם החדש? תודה.

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  23. שלום רב, אני מתכוון להזמין בימים הקרובים זיכרון TCCD מניו אגג לניו יורק ומישהו מביא לי את זה משם. עכשיו אני טיפה מתלבט בין כמה דגמים: את זה או את זה או את זה ואם יש לכם הצעות לראם TCCD יותר טוב אז מצוין קיצר תעזרו לי לבחור! אה ואם מישהו פה יודע כמה DBI יש לantec noepower 480W זה יהיה מעולה

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  24. האם יש תאימות אחורה בלוחות אם בכל הנוגע לזכרונות? יש אפשרות להשתמש בזכרונות DDR400 על לוח אם שתומך ב-DDR2? במידה וכן - זה אפשרי בכולם או רק בחלקם? תודה

25. Started by zvovon,

היי, אני מעוניין ברכישת זיכרונת חדשים למחשב נייח. הזיכרונת מיועדים לאובר קלוק. לוח אם Gigabyte 770 ud3 מה הכי כדאי לקנות ? סטיק אחד או 2 ? איזו חבר'ה ? מהירות זיכרונות ? תודה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.