עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Iv0ry,

על הבטרייה של איפוס הלוח כתוב MITSUBISHI לול זה נורמאלי? או שהביאו לי מכונית במקום מחשב?

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  2. Started by Palamnaeusus,

Intel on Monday launched a new collection of processors designed for notebooks ranging from hefty PCs to svelte mini-notebooks. As previously reported, Intel unveiled its anticipated 2.2GHz Pentium 4-M chip--the company's fastest mobile processor to date. The new Pentium 4-M chip is designed for full-size notebooks, or portable computers typically weighing between 4 and 7 pounds with either a 14-inch or 15-inch screen. In addition to 4-M chip, the company has also taken the wraps off new processors for thinner, lighter notebooks. Intel is offering two new "ultra-low voltage" Pentium III-M chips, running at 850MHz and 866MHz, and two ultra-low voltage Celerons, running a…

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  3. Started by udi,

שלום יש לי כרטיס מסך של READON 9800 PRO הבעיה העיקרית היא שהוא AGP X8 ואילו הלוחות החדשים שיוצאים NFORCE 4 יש את PCI-E X16 שאלתי היא האם יש לוח NFORCE 4 שתומך ב AGP

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  4. Started by NI4NI,

טוב, אז כנראה שאני הולך להגשים חלום ישן ולארגן לי מחשב עם שני מעבדים (אני יודע שבחלק גדול מהמקרים זה לא מוסיף הרבה לביצועים - אבל אני רוצה וזהו). לוח האם שלי יהיה כנראה Asus K7m266-D (אם היה בארץ אז הייתי לוקח MSI K7D). אני מנסה שהמערכת לא תהיה יקרה בטירוף ולכן לא לקחתי לוח של Tyan. משיקולי מחיר, אני לא רוצה מעבדי אתלון MP אלא אני אקח אתלון XP וילחים לו את ה L5 BRIDGE כך שהוא יוכל לעבוד ב SMP. זה אמור לעבוד בלי יותר מדי בעיות. ברור לי שמה שאני אקבל לא יהיה מערכת HIGH END עם המעבדים ולוחות האם והזכרונות הכי חדישים ומהירים בשוק - אלא משהו טיפה יותר מיושן אבל הרבה יותר חזק ויציב. עדיין, עם כרטיס מסך טוב זה יוכל להריץ הכל. ההתלבטות שלי היא האם לקנות זוג מעבדי ATHLON XP 2200 ב…

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by mazoneli,

יש לי את המערכת ש[במפרט] הFSB שלי מוגבל עד ל 340M אני לא מתעד להחליף את הלוח בשנים הקרובות. מצאתי את הזכרונות האלו http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-5400PHU2-2GBNT~15~0.htm# והמחיר מתאים לי ולשאלה האם הם טובים ? או שעדיף לרדת לכיוון 1G ולקנות עם תזמונים יותר טובים. השדרוג היחידי שאני רואה בעתיד זה אולי אולי מעבר ל VISTA . אם מישהו מכיר זכרונות יותר איכותיים באותו הנפח וסדר גודל של מחיר עד תוספת של 50, 80 ש"ח אשמח לשמוע.

• 4 תגובות
    • 463 צפיות
  6. Started by HardWarePassion,

קודם כל שלום לכולם יש לי כרגע פנטיום 3 - 800 בעסק(משרד) ונמאס לי ממנו מעבד-לוח-זכרונות ישנים ואני מעוניין לבנות מחשב חדש. הבעיה היא כזאת ! בניתי מחשב בעלות מינימלית של לוח+מעבד ( 462 ) ויצא לי בין 600-800 ש"ח השאלה היא אם לא עדיף להשקיע טיפה יותר ולקנות לוח 754 עם מעבד של 64 ביט ? כי טווח ההפרשים נמוך מאוד. ( 300 - 400 ש"ח ). הבאסה היא שהבנתי מיבואן שאני עובד איתו שהלוחות של AMD 754 לא דואלים ! . *דרך אגב הלוח של ECS עם השבב NFORCE2 הוא כן דואלי. מה לעשות ? לקנות את הלוח המתקדם 754 או שעדיף להישאר ב 462 ? עם לוח שהוא דואלי ?. ***היבואן שאני עובד איתו הציע לי לוח ל 754 ב 99 $ של ABIT ------> http://www.gyrotech.co.il/product.php?part=MB018# אם אפשר חוות דעת על…

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  7. המחשב הוא בעיקר למשחקים, כאלו קימיים ולאלו העתידיים, הפרש המחיר הוא זניח, כ-50 ש"ח. תודה ושבוע טוב.

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  8. Started by qweewq11,

ואני שואל ברצינות כחלק בנסיון שדרוג שלמחשב ישן לוח האם תומך גם בDDR1 וגם בDDR2 יש לי סטיק של DDR1 1 GB וסטיק של DDR2 512MB אני יודע שהמחירים של DDR2 מאד זולים ואני אכן אקנה בקרוב... אך בכל זאת, מה עדיף לחבר במקרה הזה? 1gb של DDR1 או 512mb של DDR2? מי מהם אמור להציג ביצועים טובים יותר? הכמות או "הקדמה"?

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  9. Started by barhanin,

Kingston 1GB (2x512) Dual 400Mhz PC 3200 C3 מה אתם אומרים עליו..? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_92_596&products_id=9648 המלצות על 512*2 pc3200 עד 1000 ש"ח תודה לממליצים

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  10. האם הוא משתמשעותי במשחקים....התקנות...קידודי וידאו(אני יודע שפה עדיף אינטל אבל אני מקודד רק פעם בשבועעים ככה) וכו... ואני מתכוון גם לעתיד...

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  11. שלום ,קניתי לוח msi k8n neo2 platinum amd 64 3000+ VENIC 1G זכרון, מופיע לי שהמעבד שלי הוא 1.8 , זה תקין ? איך יש מעבדים אותו דגם עם 2GH . והאם אני יכול לשנות את המהירות של המעבד ?

12. Started by moshe_ha,

טוב אז ככה... אני יודע שיש עכשיו את הטכנולוגיה החדשה שהמעבדים באים עם 2 ליבות במקום אחת! עכשיו נניח יש מעבד כפול ליבה 3800+... האם הווא מתפקד בעבודה שוטפת טוב יותר או פחות טוב מ-3800+ חד ליבתיי! אותו דבר במשחקים... כי הרי זה מעבד שבנוי בשתי לבות של 2.0 והרי כל חת עובדת לחוד...

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  13. Started by dvirf1,

אני רוצה לקנות מחשב שמבוסס על מעבד Amd 64 3000+ למטרות משחקים בעיקר ולא למודינג 1. טוב אז דבר ראשון ראיתי באחד הנושאים פה שאי אפשר לשים 2 זכרונות של DDR שלוח אם שתומך במעבד amd 64 (ככה לפחות הבנתי) אבל בלוח אם הזה: Asus A7N8X-E Deluxe nForce2 U400 Motherboard (Dual DDR, 5.1 D-Sound, SATA RAID,1394,G-LAN,WiFi,USB 2) כתוב שהוא כן תומך ב2 זכרונות נפרדים בכל מקרה, מה עדיף? אחד של 1024 או שניים של 512? 2. מה לדעתכם עדיף - pentium 4 או amd64? ועוד פעם: בלי להתחשב במודינג - אני לא מתכוון+יודע לעשות

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  14. הלוח שלי הוא Asus A8N SLI Deluxe השתמשת במדריך הזה: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=casefan כדי לאלתר מאוורר ואני לא יודע לאן לחבר את זה בלוח אם. הנה תמונה של הלוח אם שלי: http://www.asus.com/999/images/products/375/375_l.jpg אם מישהו יוכל לסמן לי או להסביר לי לאן אני צריך לחבר את זה אני מאוד יודה לו. אלעד

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  15. כותרת

16. מחפש תוכנה מעולה ונוחה לניהול זיכרון

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  17. מה ההבדל בין8 מעבד 32 ביט למעבד 64 ביט ?? האם יש הבדל גדול בביצועים?? המערכת הפעלה תומכת בזה בכלל? (אני לא מתכןן ל xp 64 bit אלה לווינדוס הרגיל) חשוב לי לדעת תהבדל בביצועים (משחקים אינטרנט תוכנות) תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by idodos,

אני מתכוון לקנות מעבד 6750 intel ולוח P35 שתומך 1033 , המחשב הוא בעיקר משחקים ... האם יש שינוי משמעותי בין הזכורונות 677 - 800 - 1033 ? האם יורגש הבדל במשחקים שמצדיק את הבדל המחירים בין הזכרונות ? המחיר של ה-1033 נראה לי קצת מוגזם אבל אני יכול לשלם את ההפרש שבין ה-677 ל-800 , האם ההפרש ביניהם במחיר מצדיק את עצמו בביצועים ? מה אתם אומרים ?

19. Started by zone glide,

נניח ואני לוקח מעבד 3700X מהסדרה החדשה.. אולי הכי טוב לקחת איתו X570 כלשהו? אגב זה באמת משנה איזה? מצאתי אחד של ASROCK.. כדאי להסתמך על זה? אני יודע שגם B450 תומכים אבל בטח תמיד הכי טוב את הערכה החדשה שהוכרזה יחד עם המעבדים... ואם אשדרג בעתיד אולי... או שלא יהיה טעם? כי הרי התושבת הזאת תחזיק רק עד שנה הבאה... נכון להיום AMD עדיפים על אינטל ולא אמורים לצאת מעבדים חדשים?

20. Started by shainov,

שלום לכולם, מעוניין להמלמצה בנוגע לזכרונות יש לי לוח אם של P5ND2 SLiASUS ואני מעוניין להוסיף זכרונות כרגע יש לי 2*512 של סמסונג במהירות DDR2-667 עם צלע קרור של טרמל-טק מנחושת עליהם אני מ עוניין להוסיף אולי עוד 1 גיגה או 2*512 (תלוי בהמלצתכם) מיד שנייה או חדש.. אנא המליצו לי מה כדאי מבחינת זכרון טוב ותמורה מלאה למחיר..חובה גם צלע קרור (כי הבנתי שאם אני מוסיף זה מבטל אחריות) התקציה הוא עד 800 שקלים האם יפעל לי קיט כזה בנוסף לזכרונות שלי OCZ 1GB Kit DDR2-800 PC2-6400 Enhanced Latency Platinum XTC Edition DC או שחייה תדר שווה ותזמונים שווים..

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  21. Started by roes,

מה אתם אומרים על הלוח אם: NVIDIA ASUS nForce4 P5N32-SLI X16 1. הוא טוב? 2. הוא הכי טוב של nvidia?? 3. יש לוח אם יותר טוב ממנו??? 4. יש בו משהו מיוחד???? כמה הוא עולה????? אני מקווה שמישהו יענה על השאלות זה חשוב תודה מראש....

• 4 תגובות
    • 455 צפיות
  22. שלום חבר שלי טוען שהלוח אם שלו, ASUS M2N-SLI Delux, תומך ב16 גיגה זיכרון, אבל לפי מה שידוע לי, מעבד מוגבל לפי מספר הסיביות שלו, כל שמעבד 64 סיביות יכול לפנות רק ל4 גיגה זיכרון. אז איך זה ייתכן שהלוח תומך ב16?

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  23. היום יש לי 2 גיגה 4*512 667 של קינגסטון. מערכת הפעלה ויסטה HP 32BIT . אני רוצה להרחיב ל 3-4 גיגה. מה אתם ממליצים? להישאר עם 667 או לשדרג ל800 או אולי אפילו לחכות ל-DDR3? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  24. יש לי 256X2 ושאני עושה בדיקה אני מקבל רק 4500 למה יש לי מעבד AMD2500 לוח של ABIT NF7 למה אני מקבל רק 4500 אני צריך לקבל קרוב ל 6000 לא ?וזה עובד עלך DUAL ה HD שלי MAXTOR 80 גיגה 8 מגה !!! תודה לעוזרים ! ??? בדקתי בתוכנה PC MARK !!

25. Started by 243 56,

האם זה אומר משהו על דילים משותפים בין החברות?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.