מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, אני כבר הרבה זמן מחפש באינטרנט תשובה לשאלה מאוד פשוטה. יש לי לוח Z68 ואני רוצה להתקין את ה inf driver הכי חדש ללוח מן הסתם.. כשאני עושה בדיקה אוטומטית דרך האתר של INTEL פה הוא טוען שהדרייבר שלי שמותקן הוא הכי חדש, גרסתו היא INF driver 9.2.0.1021 שהתקנתי לפני חצי שנה. אבל, תכלס הדרייבר הכי חדש הוא INF driver 9.2.3.1022 שניתן להוריד מפה. רק שימו לב שכתוב שם לאיזה ציפסטים זה מיועד וZ68 שלי לא מופיע ברשימה. השאלה מה אני אמור להתקין ??? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה מהם עדיף לי לקנות אם אפשר בבקשה עצה msi x48c platinum או gigabyte ga ep45 ds5
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
PC PARTNER VIA PM800PRO DDR II CORE 2 DUO + LAN
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם בדגם:GA-Z68P-DS3 אז אני זקוק לעזרה בבחירת זכרונות 2x4GB מחנות ksp תקציב עד 400 ש''ח תודה
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני יודע איפה בביוס מורידים תזמונים, אבל איך אני בודק שהכול עובד כמו שצריך?
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
טוב, עשיתי מחקר קצר... רציתי לקנות גוף קירור XP-120 של ת'רמלרייט, ופתאום צצה דילמה, האתר שלהם אומר שהוא לא תואם ללוח שלי (GA-K8NS) בגלל שGigabyte שמים איזושהי לוחית מיוחדת מאחורי הלוח (בנוסף ללוחית של הלוח אם של המארז עצמו), השאלה היא כזו: אם אסיר את הלוחית, מה יקרה? זה משמעותי? זה שימושי? ידוע לי שרק ג'יגהבייט עושים את זה (זה נתון לוויכוח, לא בדקתי חברות אחרות, אבל ג'יגהבייט היחידים שיש להם את הבעיה הזו עם הגופי קירור של Thermalright) זאת אומרת שאין לזה פונקציונליות מויחדת כלשהי, ושאם אסיר את זה, זה לא יהיה קריטי. בכל אופן, בהמשך לשאלה, האם החורים של התושבת על הלוח עצמו (החורים של הברגים) הם סטנדרטים? כי אם כן, זה אומר שאני יכול להסיר את הלוחית, ולחבר את התושבת המיוחדת …
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מה דעתכם עליו: INTEL WESTCHESTER 965WH - DG965WH הוא טוב לצרכים של גיימר? אני לא צריך שתגידו לי שהוא לא שווה את הכסף שלו ויש יותר טובים באותו מחיר.. פשוט תגידו אם הוא שווה לצרכים שלי.. תודה mz155
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום רב, היום אני מקבל את הזיכרון 3 סטיקים של OCZ DDR3 1600. ברשותי הלוח המצויין בכותרת, ותהיתי והבנתי מאנשים שיש קונפיגורציה מיוחדת להתקנת DDR3 אחרת המחשב לא יעלה... שימו לב בתמונה המוצרפת כי יש סלוט "כחול" האם יש משמעות בסידור הזיכרון ? האם כל ה 3 סטיקים צריכים לשבת רק על הלבנים? איך זה בידיוק עובד, אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
|שאלה| המעבדים של CORE 2 ירדו עד ל תחילת 2007?
-
- 4 תגובות
- 445 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב החדש שלי יש לי XASER 3 וולקנו 11 ו AMD 2800 עכשיו כדי לבדוק את הבעיה הוצאתי את ההיט סניק ואפילו את המעבד כדי לבדוק איפה הבעיה לא מצאתי כלום חוץ מזה שיש רק מעט משחה טרמית נסית להחליף את הסניק בסניק המקורי של AMD מה שלא עזר במיוחד מה שמעצבן שמרוב חום המחשב נתקע במאמץ יש עוד דברים לבדוק? יש מצב שהמעבד פגום? דרך אגב לא בוצע OC בתודה מראש אסף
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי רצתי לדעת איזה דגם מהסידרה של GIGABYTE GA-EP35-DS3R (שזה הלוח שנמצא הרגע במפרט שלי) תומך בזוג כרטסי מסך HD3870 במערך קרוס פייר וזהה או טוב מהלוח אם הנ"ל תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מצאתי את הזכרון הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_2218&products_id=14671 המחיר מאוד אטרקטיבי, אבל נראה לי קצת לא הגיוני יחסית למחירי זכרונות אחרים בחנות. בכל מקרה שווה לבדוק לדעתי. השאלה שלי היא האם תהיה לו בעיה עם לוח האם הנ"ל, כי הבנתי שהלוח הזה בררן למדי..
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
עד כמה שחיפשתי לא מצאתי נשא דומה. התקנתי XP על מחשב עם 4GB RAM. XP לא רואה 4GB אלא 3GB בלבד למרות שב BIOS ניתן לראות 4. למישהו יש הסבר? יתר מזה האם XP כן מנצל את מלוא ה 4GB? כיצד ניתן לגרום ל XP לראות את כל ה 4?
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום חברים קיבלתי מחשב חדש השבוע ואני עובד עליו יומיים נטו,המפרט: q6600 Gigabyte GA-965P-DS3 leadtek 8800gts 640mb Kingston ddr2-800 2gb corsair 520 hx עכשיו השאלה שלי היא כזאת אני בינתיים בודק אותו עם כל מיני מבחני ביצועים והתוצאות שקיבלתי הם super pi 21.3 3dmark06 9764 משהו ששמתי לב אליו זה שלדעתי המעבד עובד די במאמץ בלי שום סיבה לדוגמא אם אני גורר את הגלגלת בדפדפן לאורך הדף במהירות המעבד משתמש ב20 אחוז פלוס!! אני חייב תשובות מהר אם איך הניקוד במבחני הביצעוים ויותר חשוב אם במעבד כזה חזק דיפדוף באינטרנט לוקח 20 אחוז ולפעמים מתקרב ל30?? שרק nod32 פועל ברקע מה שנראה לי ממש מוזר הקטע הזה. עוד משהו בcpu-z המהירות המוצגת היא 1600mhz ולא 2400 .מה הבעיה? תודה רבה לעוזרים. …
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
ה Inquirer מדווח כי היום מספר אתרים כבר מוכרים מעבדי AM2 65nm, ביקורות צפויות להופיע תוך כשבוע. המעבדים החדשים יצאו תחת הגרסה Revision F2
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שוב אני שואלת את אותה שאלה כי בינתיים לא קבלתי שום תשובה פרקטית.<ממליצים לקנות מעבד יותר חזק וכו' אבל אני עם תקציב ממש מצומצם אז אנא> אז כפי שאמרתי הרכיבו לי מחשב מבוסס על מעבד AMD 2500 + זכרון 512 400MHZ עכשיו לגבי הלוח אם יש דעות חלוקות: 1-אחד המליץ לי על לוח אם ABIT NF7 SL .<הבעיה היא שבKSP אין את הלוח הזה אלא גרסאות אחרות.האם לקחת רק את זה?> 2-אחר המליץ לי על EPOX 8RDA . אז אנא אודה לכם אם אוכל לקבל תשובה .כפי שציינתי המחשב מיועד לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים.משחקים ממש לא בתחום.
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
-
הבנתי שיש הבדל רציני בניהם ורציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי הסבר קצר על ההבדל ואם הוא שווה את ההשקעה.. תודה
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי את זה במעבד הפרסקוט שלי מה זה לעזאל קוראים לזה בשם ארוך היפר טארנינג טכנולגינג בשם קצר ht ומזה ה1 mb כאש במעבד??
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש עם הלוח GA-P31-DS3L ו-E6750 ללא OC. הבעיה היא שהמכפלה של המעבד כל הזמן קופצת בין 8 (ואז אני מקבל 2.6 GHZ שאמורים להיות) ובין 6 שאז אני מקבל 2 GHZ מה לעשות? אם דרוש עוד מידע אני יכול למסור תודה
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני רואה יותר את סוג הזיכרון RDRAM ורציתי לדעת אם זהו הסוג הבא של הזכרונות כלומר יותר מהיר מה- DDR ? בלי קשר . . . מישהו יודע מתי בערך ירד המחיר ל 512MB ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני לא מבין .. אז תגידיו לי איך התיזמונים האלה 2-3-3-6 והאם הזיכרון הזה טוב ? סט DUAL CHANNEL 512 מגה 400MHZ בתיזמונים 2-3-3-6 תודה ... סליחה זה השם GeIL Ultra Platinum 512MB PC3200 400MHz Dual Channel DDR Kit
-
- 4 תגובות
- 472 צפיות
-
-
הסיפור שלי הוא כזה,טסתי לחו"ל לכמה זמן,שחזרתי ופתחתי את המחשב הוא קפא אחרי כמה זמן. כפתור הריסט של המחשב לא עובד אז לא היתה דרך אחרת ונתקתי אותו מהחשמל(תכננתי לטפל בבעיה (שאני אחזור מהחופשה בחו"ל) אז עוד לא חשבתי ששום דבר רע קרה,אז פתחתי את המחשב כדי לתקן את בעית הריסט(הרכבתי על המקום כבר פילטר אחד המאווררים במארז),מקמתי מחדש את חיבור ה-SWRES וגם את SWPWR שבכלל לא ישבו כמו שצריך על לוח האם(ובכל זאת המחשב עבד לי עבד עד המקרה כמו שצריך =S ),הרכבתי את הפאנלים בחזרה,לחצתי על הכפתור,ולא עולה המחשב. פתחתי את המארז בדקתי כל מיני וריאציות לחיבורים ושום דבר לא עוזר. שאלות\חשדות: 1.אני לא מחבר כמו שצריך את החיבורים 2.נשרף הספק כח 3.נשרף הלוח אם 4.בעית חיבורים\מגעים או משהו …
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני לא כל כך מתמצא בסנדה (אני יותר מתמצא בתוכנות בנצמארקים אחרות... ) .......חבר שלי עשה לי אובר קלוק למעבד והתיזמוני זכרונות עומדים על 2-2-2-4 והמהירות שלהם עכשיו על 266 מגה הרץ (בסטוק הם על 400 אבל הוא היה חייב להוריד להם תמהירות כדי שיהיה יציב.... :-\ איך התוצאות והאם האוברקלוק באמת הצליח מעבד 2.2 גיגה הרץ ליבת נורטווד זכרון 256*2 לוח של אסוס P4S800D תמונות: http://img180.echo.cx/img180/9549/sissandra5rx.jpg http://img180.echo.cx/img180/6729/228vh.jpg http://img180.echo.cx/img180/2819/sissan23dra3cx.jpg עריכה: מצטער בטעות פה.......נא להעביר לפורום אוברקלוקינג וקירור. תודה
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-