עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם מוכרים מעבדים שתומכים בsdram? תודה

• 4 תגובות
    • 471 צפיות
  2. Started by n-0ne,

אני רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה מיועד לעריכת וידאו בעיקר.. אמרו לי שINTEL עובד קצת יותר טוב בעריכה. אז רציתי לדעת מה הפורום ממליץ.. האם ללכת על מעבד 32ביט או על 64? אולי בכלל AMD יענה לדרישות שלי בכלל.. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by gnagar,

מה יותר טוב ? DDR-2 - 512mb PC5300 - Twinmos 667mhz - CL5-5-5 DDR-2 - 512mb PC5400 - Super Talent 667mhz

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  4. לפני פתיחת האשכול אציין כי קראתי את האשכולות הראשיים [FAQ]. אני מעוניין לרכוש מחשב שיהיה מיועד לעריכת וידאו ביתית (פרמייר CS4). על שלל הרכיבים אני כבר די סגור, פרט ללוח ולזכרונות. אני לא יודע האם לבחור בP35 או בP45, והאם לבחור בלוח שתומך בDDR3 או לא. DDR3 מגיע במהירות 1333 ולא מהווה צוואר בקבוק למעבד. נדמה לי שאם אני בוחר בDDR2, אני אצטרך זכרונות שיגיעו ל1333 באס, כדי לא ליצור צוואר בקבוק. איזה זכרונות יוכלו להבטיח לי דבר כזה? האם הם יעמדו כך במתח סטוק? התקציב שלי ללוח, מעבד וזכרונות עומד על 1750 שקל. הOC, כמו שאמרתי, יהיה בעיקר כדי 'ליישר קו'. אין לי כח לקירורים ואי יציבויות. דוגמא למפרט שחשבתי עליו: Core 2 Quad Q8200 (850nis ASROCK-P45TS-R (500nis 2X2gb ddr3 (400nis אם …

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  5. אני עומד לפני קניה של מחשב חדש... עכשיו אני מנסה להבין את המשמעות של תיזמונים וכו.. הבנתי שתיזמון עדין כמה שיותר נמוןך שככה הזיכרון יעביר את המידע שביקשת בפחות מחזורי שעון (בבקשה תתקנו אותי אם אני טועה..) עכשיו קראתי מאמר שהומלץ בפורום (בנושאים שנמצאים בראש הפורום..) על האם המעבדים החדשים (C2D) צריכים מהירות שעון מהירה... http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=4&artpage=1965&articID=472 והגיעו למסקנה שסידור של MHZ533 ב DC עדיפה על 677 כי ככה הזיכרון מתוזמן עם המעבד.. (1066) אז עדיף 533 עם תזמון נמוך שגם זול יותר מ667 עם תזמון רגיל... (בבקשה תתקנו אותי אם אני טועה...) עכשיו השאלה שלי - מה עם 800?! במאמר כתוב שזה עדיף כי ככה הזיכרון מקדים את המעבד, א…

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  6. לא מזמן התחדשתי במעבד הנ"ל 720BE . הצלחתי לפתוח את הליבה הרביעית של המעבד,ע"י הפעלת אופציית הACC על AUTO בלוח האם שלי(המפרט המלא בחתימה) העניין הוא שלאחר פתיחת הליבה ,נוצרה בעיית יציבות של המערכת כאשר אני מפעיל משחקים ,כל מיני תופעות ותקיעות למינהן. ברגע שאני מאפס ביוס אני יכול לחזור ל3 ליבות כרגיל והכל תקין ורגוע. ללוח אם שלי יש כל מיני אופציות בACC של אחוזים והגדרות,האם זה יכול לעזור ביציבות המערכת או שפשוט הליבה פגומה ואין מה לעשות בנידון?

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  7. לוח האם שלי הוא GA-81945GZME-RH קבלו תמונה http://www.pconline.com.cn/market/tw/ztbd/0609/pic/0906_10kdiy_3.jpg [move]השאלה[/move] האם יש לי רק שני חריצים בהם אני יכול להכניס זכרון ראם??? [move]שאלה שנייה[/move] איך אני יכול לדעת אם הם רצים על דואל צ'אנל :s05: תודה רבה

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  8. Started by weinman,

שלום לכולם, לאחרונה התקנתי מחשב חדש ולאחר שהכל עובד כשורה אני מעוניין להביא אותו למצב אופטימלי (לא OC). הביוס מציג מהירות שעון (1529.5) הנמוכה מהמהירות הפוטנציאלית של המעבד (1800). שאלתי היא: כיצד להתקין את המהירות הנכונה ובאיזה אמצעים יש לעשות זאת (סוויצים, ביוס ו/או אחרים). אני זקוק למערכת מהירה אך יציבה מאוד ואוברקלוקיג לכשעצמו לא מעניין אותי. סוג המעבד +AMD 1800 סוג לוח: GA-7VRX-PLUS rev. 02 גירסת ביוס F9 זיכרון: 512MB PC266 DDR מערכת הפעלה: OS - Windows 2000 pro תודה מראש על כל עזרה עמיר וינשטיין

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  9. שלום, רכשתי 4790K מאייבורי ועל הקבלה היה רשום את המשפט הבא: במעבד i7 4790k הזכרון יעבוד בתדר מקסימלי של 1600MHZ מה זה אומר? מה 1866MHZ לא יעבדו עליו (או שיעבדו אבל רק בתדר 1600MHZ)? תודה

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  10. Started by zahib,

מטלבט איזה לוח z97 גמינג עדיף הכוונה איכותי יותר לקנות MSI Global Z97 GAMING 5 או asus maximus vii ranger שניהם z97 עם תקלות ב bios מקווה שתענו מהר תודה.

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  11. אהלן זקוק לזכרונות שיתאימו ללוח האם p5b deluxe- של 2 ג'יגה במהירות 800- יהיה עליהם OC (לא משהו רצחני) יבואו בשילוב E6400- מה לדעתכם יתן את התועלת הגבוהה ביותר עבור המחיר הרצוי (1700) תודה

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  12. שלום לכולכם! אני מעוניין להרכיב מחשב ורציתי לקבל את דעתכם על לוח אם ומעבד: לוח האם שהשב את תשומת ליבי הוא: INTEL MARYVILLE 2 D850MV2 רציתי לדעת אם הוא מעבד טוב? האם הוא יחזיק בצורה טובה לאורח זמן והאם איכותו ברמה הכללית היא טובה? מעבד שהתאמתי ללוח אם הוא: INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache האם הוא יתאים ללוח האם שבחרתי? והאם גם הוא ברמה טובה? תודה לכם!

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  13. שלום לכם, קניתי מחשב שאמור להגיע אלי בימים הקרובים אם מעבד Q6600 ו - 4GB זכרון. גיליתי שמערכת ההפעלה שתכננתי להתקין לא תוציא את מירב הביצועים מהמחשב שלי מכיוון שהוינדוס ויסטה 32BIT תומך עד 3.2GB זכרון מה שנכון גם לגבי האקספי 32BIT. עכשיו אני מטלבת האם לקחת ויסטה 64BIT , אקספי 64BIT או את אחד מהם ב32BIT, השימוש העיקרי שלי יהיו משחקים ולכן חשוב לי לנצל את כל כוחו של המחשב אם זה בDX10 ואם זה בזכרון. שמעתי גם על אופציה נוספת, לקחת אקספי ולהתקין עליו DX10. אני מטלבת ולא יודע מה יהיה יותר טוב בשבילי, אשמח לעזרה. ואם כבר אני כותב פה אז גם לחבר שלי יש הטלבתות יש לו 2GB ראם בשני סטיקים, הוא רוצה לקנות 2 סטיקים של 2GB שיהיה לו 4GB. עכשיו הוא מטלבת בין ה 800Mhz לבין ה1066, הוא לא יו…

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  14. Started by go_go,

אני עומד להחליף את המחשב הנוכחי שלי בחדש ובמסגרת זאת,אני עורך בדיקה לרכישת לוח אם ומעבד (AMD כמובן). המעבד יהיה כנראה AMD 3500 בסוקט 939 .על לוח האם חשבתי לרכוש MSI K8N NEO2 PLATINUM אולם ראיתי באתר של MSI שיש כבר דגמים חדשים כגון K8N NEO4 PLATINUM ו-K8N DIAMOND. ידוע לי שהלוחות הנ"ל מחייבים אותי להחליף גם כרטיס מסך (PCI-E) . לעצם שאלתי,האם ניתן להשיג את הלוחות בארץ? האם כדאי לקנות את ה-NEO2 ולחסוך את רכישת כרטיס המסך? ההתלבטות היחדה שלי הינה, האם בעוד שנה אני יצטער שלא קניתי טכנולוגיה מתקדמת יותר ונשארתי מאחור? לפי החתימה שלי ניתן להבין שגם כיום יש לי מפרט מחשב שעומד יפה בסטנדרטים העכשווים. אשמח אם תעזרו לי בקבלת ההחלטה . בברכה go_go

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  15. Started by M-a-T-a-N,

יש לי את הלוח אם הזה ASUS P5W DH Deluxe עכשיו מחווברים אליו כבר כמה HD ראיתי פה שכבר דיברו על כרטיסי הרחבה יש לי עוד איזה 4 דיסקים קשיחים שאני צריך לחבר יש איזה כרטיס הרחבה של 4 ? ומה כל העיניין הזה של הבוט? ומה העיניין עם המיהירות שעדיף לחבר ל PCIE ולא לPCI רגיל? ראיתי את זה בנתיים איך הוא ? http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=3176

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  16. שלום יש לי לוח אם אסוס דגם775 Asus P5LD2 פירמטי את המחשב והתקנתי את הדרייברים דרך האתר שלהם...(אין לי את הדיסק) עכשיו אני מנסה להוסיף את הג'ויסטיק שלי דרך הgame controller והוא אומר לי שהgameport שלי לא מותקן.... ואני לא מוצא דריבר או משהו כזה שצריך להתקין והוא גם לא מזוהה בחומרה כדרייבר לא מותקן,המחשב פשוט לא מזהה אותו... תודה לעונים ואם זה לא המקום לשאול את זה אשמח אם תעבירו למקום הנכון

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  17. אני לא יודע מה עדיף - P45 או X48 ? הלוח יפעל עם המערכת הבאה: מעבד: E8400 זיכרון: 4GB בתוצרת 2048MBx2 והוא יהיה DDR2 800MHz אבל אני לא יודע איזה זיכרון ספציפי לקחת - תגידו לי אתם כרטיס מסך: HD 4870 או ATI Radeon HD 4870 XOC Black Edition אם הוא יצא עד ה-4.8 ויהיה במחיר סביר... דיסק קשיח: Seagate Barracuda 7200.11 750GB Hard Drive - 7200RPM, 32MB, SATA-300 ספק: Ultra X3 ULT40071 800-Watt Power Supply - ATX, SATA-Ready, PCI-E Ready, Energy Efficient, Modular מארז: NZXT Tempest אני נוטה יותר ל-X48 כי יש מספר דגמים שתומכים ב- PCI-E2 כאשר 2 הכרטיסים שיחוברו אליהם יעבדו במהירות X16 לעומת דגמים אחרים שכל כרטיס עובד במהירות X8 ועוד דבר שחשוב לי זה שהלוח יתמוך ב- e-SATA א…

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  18. קניתי מחשב E6600 עם 2GB זיכרון... מה הדרך הטובה ביותר לבדוק את הזכרונות ??? תודה למגיבים.

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  19. מעבד Intel Core 2 Duo E4400 כ. מסך GIGABYTE GV-RX26T256H RETAIL RADEON HD2600XT PCI-E 256MB דיסק כשיח Western Digital WD5000AAKS 500GB זיכרון CORSAIR VS2GBKIT667D2 DDR2 2GB (1GBX2) 667MHZ CL5 VALUE צורב LG GSA-H62N X18 ספק כוח ENERMAX NOISETAKER 370W : EG375AX-VE דרישות מיוחדות ללוח אם: - חייב להיות mATX - יציאת סאונד דיגיטלית S/PDIF Out - 7.1 CH Audio connector (בנוסף ליציאה הדיגיטלית) כמובן שעדיף צ'יפסט איכותי.. זה מיועד לHTPC עלות ותקציב : עדיף כמה שיותר נמוך כמובן, מצפה ללוח אם בסביבות 500-650 ש"ח.. תנסו לא לעבור את ה650! תודה!!

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  20. Started by moris,

איך הזכרונות הללו? מה עדיף? 1) KRETON DDR 2 667 2) American Data DDR 2 667 המון תודה!

• 4 תגובות
    • 422 צפיות
  21. 2 ג'יגה של DDRII 1066 או 4 ג'יגה של DDRII 800 ?

• 4 תגובות
    • 473 צפיות
  22. Started by abcdjkh,

שלום רב! Q6600 G0 המיועד להמהרה (OC), לוח P35 של GB. מתלבט בין סוגי הזכרונות הבאים: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6257 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4953 http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=829&category_id=b183b28b9646158904d1e7c500b34b33 אני נוטה לCORSAIR, הוא עולה כמעט כמו הHZ, והבנתי שהביצועים שלו טובים יותר. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  23. Started by I.Robot,

שלום. יש לי לוח אם עם שתי יציאות PCI (מיני ATX) ואני רוצה להוסיף עוד כמה יציאות, זה אפשרי? יש לי מקום במארז מתחת ללוח אם אם זה משנה.

• 4 תגובות
    • 482 צפיות
  24. Started by keypod,

ראיתי הרבה בנצ'ים ש- A64 עדיף במשחקים, 3D וכמעט הכל חוץ מ- Video/Audio מאשר אינטל אבל רציתי לדעת אם יש בנצ'ים שמדברים על ייישומים כבדים יותר כגון שרתי WEB ובסיסי נתונים, פיתוח וכו' ומשווים בין שני המעבדים הנ"ל תודה

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  25. אחותי רוצה גם לקנות מחשב לילדים שלה הם בניי 12 הם רוצים לשחק משחקים שאני יביא להם.דום 3 סימס 2 פאר קריי וכדומה...והיא מעצבת גרפית . היא רוצה מחשב שיספק אותה לשני הצרכים עיקריים משחקים ,וגרפיקה( עיצוב בפוטו שופ פריהנד ..) ובין השאר גם לשים כתוביות לסרטים מפורמט XVID ל VCD ולהקליט מהטלוזיה תוכניות לפעממים..! בין השאר אופיס אינטרנט וכל שאר הדברים שזה כל מחשב יכול לעשות. מהירות הקלטה וקידוד לא כל כך משנה. הבדל של 20 דקות בקידוד לא יפריע לה. צריך מעבד עם יכולת עיבוד חזקה שלא יתחמם מעבודה בעומס . השאלה איזה מעבד לקחת AMD או אינטל לפי בחירתם ציינו דגם ומחיר ולוח אם התואם לו. תודה תקציב עד 1300 שקל ולוח עד 650 שקל

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.