עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by amit22,

המחשב שלי פנטיום 4 1.8 @ 2.4 512 ddr 333 asus p4533-e geforce 4 mx

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  2. Started by stass,

בימים אילו אני מחפש מפרט למחשב חדש. שאלתי היא, עד כמה שווה (אם בכלל) להשקיע כסף בתמיכה של 3 ערוצי זיכרון ועד כמה זה משפר את הביצועים מול 2 ערוצים (נניח אותו נפח) אני מדבר כאן על שימוש מאוד מגוון במחשב: תכנות עריכת סרטים (לא בצורה רצינית מדי) צפייה בסרטי HD גלישה באינטרנט ובעצם מחשב-כל כזה. שאוכל לעשות בו פשוט מה שארצה ולפעמים גם במקביל. חוץ ממשחקים בעצם שימוש רב תכולתי מיותר לציין כי אני מאוד בעד תוכנות ומערכת הפעלה 64 ביט

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  3. Started by modgod,

מעבד AMD AXP 2500, לוח אם NF7, זיכרון KINGSTONE 256MB. אני רוצה להוסיף זיכרון Elixir DDR 256MB PC3200 400Mhz. לא מעוניין לעשות OC לשום רכיב במחשב. אז הזיכרון שציינתי יתאים? כי שמעתי שהוא זיכרון ג'נרי ולא מתאים ל-OC, אבל מכיוון שאני לא עושה OC חשבתי שלא תהיה לי בעיה איתו!

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  4. Started by jackhammer,

מדובר בלוח הזה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131666 רשום בפירוט שהוא תומך ברייד האם אפשר להניח שזה תופס גם על 2 יציאות הSATA3?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. לוח האם שלי:Gigabyte 8SQ800 Ultra המעבד:P4 2.4Ghz 533Mhz FSB הזיכרון:Corsair Twinx Dual channel DDR 400Mhz 256X2 באיזו תדירות (frequency) אמור לעבוד הזיכרון שלי?.. אני לא שואל את השאלה הזאת סתם.. כאשר אני מפעיל אותו בביוס על Default של 400Mhz המערכת עובדת באופן לא תקין לגמרי המחשב מתכבה לבד, לעיתים מערכת ההתקנה לא עולה, המחשב מתכבה לרוב באמצע משחקים. בחנות מחשבים כלשהי מכרו לי סיפור שהמעבד חייב לעבוד על 800FSB (כלומר שאני צריך לקנות מעבד חדש בכדי שהמערכת תעבוד תקין במהירות זיכרון של 400Mhz) ושעם מעבד בעל 533Mhz FSB המקסימום שאני יכול להפיק מן הזיכרון ללא אוברקוק הוא 333Mhz אני לא יודע אם להאמין לזה או לא. בדקתי את רשימת עדכוני הביוס ללוח שלי ב www.giga-byte.com ומצאתי…

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  6. Started by gambit_elaad,

אני מעוניין לשדרג את הביוס של הלוח אם שלי בצורה אוטומטית ואני לא יודע בדיוק איך לעשות זאת מישהו יכול לעזור לי! להוריד קובץ לשידרוג או להדריך אותי! (כבר ראיתי את המדריך לשידרוג ביוס לא עזר). תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  7. Started by ras81,

שלום יש לי AMD 64 3000 וכן לוח אם +EPOX 8KAD ואחת הפשרויות היא SMART FAN FOR CPU TEMPERATURE שמאפשרת לך לבחור בין "לא פעיל", 35C, 40C 45, 50,55 השאלה היא האם כדאי לי להגדיר לו משהו, הברירית מחדל של הלוח היא "לא פעיל", ואם כן להגדיר אז למה? ומה זה בדיוק עושה? יש לציין שאני לא עושה OC, ואין לי מושג מה הפונקציה הזאת בדיוק עושה, ההסבר במדריל של הלוח מאוד לא מספק (משתמשים באותם מילים כדי להסביר מה זה- כאילו שאני לא יודע להבין מה זה SMART וכו, השאלה מה זה בדיוק עושה ואיך והאם זה טוב או לא) יש לי מארז HEC 6A19 עם שני מאווררים של 120 וספק של HEC 475W (וכמובן המאוורר של המעבד ) ???

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  8. Started by Xsender,

יש לי AMD 4400 ולוח M SS5-3 שיחקתי עם המעבד וכמה פינים יצאו מהמקום , ואחד מהם תקוע בלוח M מה אני יכול לעשות ?

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  9. ערכתי את האשכול בשביל About:blank http://www.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=2&pids=3852,3850 המפרט דומה אחד לאחד אז למה לוח אחד עולה בסביבות 720 ש"ח והלוח Gigabyte GA-Z68X-UD3P-B3 עולה בסביבות 820 ש"ח??

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  10. Started by the kooks,

האם הליבה הזאת בגלל שהיא מיוצרת בתהליך של 65נ"נ תהיה קרירה יותר מליבות אחרות של INTEL כמו הפרסקוט ואולי אפילו יותר קרירה מהנרוופווד ? מישהו יכול לתת לי מידע עליה בקצרה..

• 4 תגובות
    • 475 צפיות
  11. Started by night-fire,

איזה זכרונות 1gb זולים אפשר לקחת ללוח הזה? הנה מפרט של הלוח: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=775i65gv תודה

• 4 תגובות
    • 459 צפיות
  12. היי אנשים קניתי עוד כרטיס זיכרון למחשב וחיברתי אותו בנוסף לכרטיס שכבר קיים. הדלקתי את המחשב והוא נתקע על המסך של הביוס.. אוקיי מוזר ניסיתי סלוטים אחרים ואותה בעיה. אמרתי אולי הבעיה היא בסלוטים וניסיתי להעלות רק עם כרטיס אחד בכל סלוט. המחשב עלה ועבד כמו שצריך בכל סלוט. שללתי תקלה בסלוטים. אמרתי אולי הכרטיס תקול, אבל הכרטיס כשהוא לבד גם עבד. איפסתי את הביוס בעזרת סוללת ה CMOS, ואז דרך הביוס עצמו ב reset factory defaults, ואז נהייתה התקדמות, המחשב עבר את ה POST והגיע לעיגול המסתובב הראשוני של המערכת ההפעלה, שם אחרי 3 שניות בערך או שנתקע או שעשה ריסטרט רק כדי לחזור לאותו מצב. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? למה המחשב לא מצליח לעבוד עם 2 כרטיסים ורק עם 1? אגב הזכרונות הם…

13. Started by 3p,

הי לבן-דוד שלי יש מחשב ישן עם 256MB זיכרון והמחשב שלו זוחל. הצעתי לו להוסיף זיכרון למחשב ואז נתקלנו בבעיה שאנחנו לא בטוחים מה מתאים ללוח אם. הלוח אם: intel d845bg socket 478 הזיכרון: 256 mb pc2100 (133 mhz) ddr sdram 64 bit אז ככה לפי האתר של אינטל, http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/d845bg/sb/CS-013126.htm הלוח אם הזה תומך בזיכרון של עד 266MHZ. האם כדאי לו להוסיף עוד זיכרון של 512MB 266MHZ או לקנות שני זיכרונות של 512MB 266MHZ. בנוסף רציתי לדעת האם אתם מכירים חנות שמוכרת זיכרונות כה ישנים. דר"א לקנות מחשב חדש זו לא אופצייה.

14. יעבוד עם core 2 6550 עדיפות ל Hdmi

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  15. שלום, יש לי מעבד AMD בתושבת AM3, לצערי הוצאתי ושהחזרתי כופפתי פין אחד שנגע בשני. בהדלקה היה רעש של קצר ל-2 שניות ואז מעט עשן לבן. שהוצאתי את המעבד אפשר לראות את הפין המקוצר מפויח קצת וגם פיח על תושבת המעבד במקום בו קוצרו הפינים. השאלה שלי היא האם המעבד מת רק או גם הלוח אם ? שהדלקתי את המחשב ללא המעבד, המאווררים שמחוברים ללוח עובדים ויש חימום של הצלעות קירור של הלוח אם זה מעיד על משהו. אם קריטי אוסיף תמונות. אשמח לתשובה זריזה כי הזמנתי מעבד חלופי מאיביי.

16. Started by אנדי,

היי לכם, כדי שיהיה אפשר להתקין/לשדרג מחשב לחלונות 11, על לוח האם להיות מצוייד ב- TPM גרסא 2.0. לוח האם שלי הוא B450 AORUS ELITE של ג'גה-בייט. במחשב שלי יש 'מעבד האבטחה' (תחת 'אבטחת מכשיר' בהגדרות של חלונות) TPM 2.0, אבל בהמשך רשום לי המשפט הזה - 'אבטחת חומרה רגילה אינה נתמכת'. האם כדי להתקין את חלונות 11 מתחייבת גם אבטחת חומרה רגילה? האם לוח האם הנ"ל בכלל תומך בזה? אם כן, היכן בביוס שלו אני משנה את ההגדרה הזו? נכנסתי לכאן ואז שיניתי בביוס (העדכני ביותר, אגב) את הגדרת האבטחה מ- system ל- setup. השינוי הזה גרם לאחתול מערכת בעייתי מאוד ולכן החזרתי את המצב לקדמותו. האירו את עיניי! …

17. Started by mrwolf,

אני רץ על dual 2 6300 ושני ג'יגה זכרון פנימי 667. ראיתי בזאפ זכרונות בזיל הזול. 109 שקל לג'יגה. kingstone 667 1gb. השאלה שלי היא איפה ירגישו את השיפור בביצעוים ובכמה יכולת. אני עם ויסט ה

• 4 תגובות
    • 472 צפיות
  18. אהלן חברה, אני הולך לקנות מחשב חדש עם מעבד Athlon 64 bit 3200 socket 939. נתנו לי פה שמות של 2 לוחות אם אך אני לא יודע מה ההבדל בינם, הראשון הוא GIGABYTE K8NSUltra-939 N-Force3Ultra,Athlon 64Bit 939 והשני הוא GIGABYTE K8NF-939 N-Force4 PCX,Athlon 64Bit. מישהו יכול בבקשה להסביר מה ההבדל בינם ומה שווה לקנות?. ועוד שאלה, יש לי sound blaster live 5.1 מהמחשב הישן, האם יש בשבילו מקום בלוחות האם האלה? תודה לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  19. Started by EviLeader,

שלום לכולם, רציתי לשאול אם אפשר והגיוני לקנות עכשיו לוח-אם וזיכרונות או שגם להם צפויה ירידת מחירים? כמו כן, הייתי שמח לדעת מה חושבים על Asus M2N-E והאם אפשר לשים בתוכו את ה8600GTS שייצא בעתיד הקרוב? שאלה אחרונה היא, לגיימרים עדיפה מהירות של זכרונות של 800 או 667 (אם ההבדל ביניהם גדול)?

• 4 תגובות
    • 441 צפיות
  20. טכנולוגיית ה-3D Xpoint החדשה והחדישה של אינטל ומיקרון מתיימרת להעניק לנו ביצועי על באמצעי האחסון שלנו, כבר בשנה הבאה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/אינטל-ומיקרון-מנחיתות-פצצה-טכנולוגיי/

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5956 אני חושב שזה המחיר הנמוך ביותר בו נתקלתי עד היום. הכי קרובים היו TMS ו-IQPC עם 555 ש"ח בערך בשני המקרים. יש אפילו ב-500 ש"ח זכרונות של 533MHZ: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4744 ולכל מי שעדיין חושב שמדובר בקידום מכירות - שיקרא פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=258402.msg2280847#msg2280847

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  22. Started by GeforceFX,

אהלן חברים! ברשותי לוח ASUS P9X79PRO כמה מהפינים בסוקט 2011 שבורים ועקומים- כנראה שצריך להחליף את כל הסוקט מכירים מעבדה/טכנאי שיכולה לתקן לי את הבעיה???

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by reloader,

שלום כולם. יש לי שאלה לגבי סוגי לוחות האם. בשמות שלהם כתוב נגיד 75M ויש את ה 75 הרגיל. אני יודע שM אומר שהוא קטן יותר (מיני). למה מייצרים גם דגם גדול וגם קטן ומהו השוני ביניהם ברמת התפעול ומה היתרונות של לוח קטן לעומת גדול מאותו הדגם? ויש סיומות שונות כמו DS3V לעומת DS3H. מה ההבדל ביניהם? תוכלו להביא לי את הסיומות השונות, ומה כל אחד מהם אומר. ומהם ההבדלים בין לוח עם שבב 75 ללוח עם שבבים חדשים יותר כמו 77 או ישנים כמו 65,45,35 וכו'. עוד מידע שיעשיר את הידע שלי בנוגע ללוחות אם יתקבל בברכה. בתודה ירדן.

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  24. Started by neil4,

איך אני יודע איזה זיכרון יש לי בלי לפתוח את המחשב ?

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  25. Started by Chura,

שלום האם הבדל הביצועים בין ה6600 ל 6700 מצדיק הפרש של 450 שח ? בנוסף האם הלוחות שיש היום טובים מספיק או כדאי לחכות לדברים טעימים יותר ? תודה

• 4 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.