עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3025 לא ייאמן אני רוצה לקבור את עצמי כבר הזמנתי מהם מחשב וקניתי 1GB של טווין מוס ב-580 שקל ובמחיר הזה יכלתי לקבל 2GB :'( תנחמו אותי :-[

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם ! יש לי מעבד intel E6600 אני צריך לוח אם וזכרון (2GB) חשבתי על asus p5b deluxe וזכרון G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK אבל הבנתי שאין את הזכרון כרגע במלאי יש למישהו רעיון לזכרון אחר באותה רמה . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  3. השאלה בנושא

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  4. Started by Ido.K,

אז ככה רכשתי תלוח הבא: Abit Kn8 Ultra V1.1 עכשיו הייתה לי אפשרות לקחת גם את הלוח: DFI Infinity NF4 Ultra DINF4U רציתי חוות דעת על הלוח שקניתי והם ה DFI היה קניה יותר חכמה?! תודה עקנית לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  5. שלום לכם העניין מאוד דחוף ונכנסתי לכל הסטיקים שיש, לא מצאתי מה שחיפשתי, גם חרשתי על PANDAS ולא מצאתי שם משהו לקנות.. אז ככה, המסך עושה מסכים כחולים בלי הפסקה וזה משהו שקשור לזכרון, אין טעם לתקן כי כבר הרבה זמן אני רוצה לקנות חדש.. המעבד הוא intel pentium 4 סוקט 478 יש לי כונן קשיח חדש שקניתי לא מזמן עם SATA 2 ואני רוצה לוח שיתמוך בו (לא כמו עכשיו) וגם בישן שהוא IDE יש לי זכרון DDR 400 עם דואל דאטה רייט ואני מחפש לוח שיתמוך בזה (לא כמו עכשיו) הכרטיס מסך הוא AGP אז צריך סלוט כזה.. יש לי 2 CD ROM הנה תמונה אם שכחתי משהו:

• 14 תגובות
    • 874 צפיות
  6. Started by i022052,

ראיתי במפרט של לוחות אם יש 1394. מה זה ולמה זה טוב?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  7. כרגע ראיתי שזכרונות SUPER TALENT של ג'יגה 667MHZ עולים בסה"כ 357 ש"ח... מה זה אומר? שאנחנו נכנסים לתוך סערה של הנחות? אולי לא כדאי בכלל לקנות מחשב עכשיו? מה שזה לא יהיה, אני נהנה מזה

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by יהונתן,

יש לי שאלה..... Intel Core 2 Extreme QX6700 Quad Core Processor זה סידרה ? או שיש רק אחד..... פשוט מישהו אמר לי שיש 3 רמות למעבד הזה ואני לא מוצא את זה בשום אתר....

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by nirnir,

שלום. הציעו לי כאן לרכוש מחשב עם מעבד : AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX המחשב מיועד לתוכנות אופיס, אינטרנט וקצת משחקים (בעיקר אסטרטגיה- בסגנון WOW). אני לא כ"כ מבין במעבדים. האם זהו מעבד מתאים לצרכים שלי? מה המשמעות של: "+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX"? האם הוא משתווה ל UNTEL DUAL CORE או שעדיף להוסיף קצת ולקנות INTEL? תודה, ניר.

• 5 תגובות
    • 527 צפיות
  10. Started by karajii,

איזה זיכרון נחשב איכותי יותר (לשילוב במערכת מבוססת AMD): KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz או TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz בנוסף, האם יש לכל אחד מהזכרונות הללו "תת-דגמים", או שברגע שביקשתי יצרן, נפח ומהירות מסוימים -יש רק דגם אחד כזה? תודה!

• 11 תגובות
    • 934 צפיות
  11. Started by scot,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני מתלבט מכיוון שאני קונה איוורור למעבד בנפרד האם לא כדאי לי לקנות את המעבד ב TRAY או OEM ולחסוך כסף

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  12. Started by FPSbanana,

הוא מעבד שעושים יש לו מכפלות גבוהות נכון? זה טוב לOC נגיד שאני עושה OC ל3GHZ לאיזה ביצועים אני יגיע בהשוואה לE6400??

• 8 תגובות
    • 605 צפיות
  13. יהיה בעתיד פנטיום 5 או שכבר זה לא הולך לפי מספרים?\ אני לא יודע מה קובע מעבד כדאי שיקרא ככה..

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  14. אז ככה, לא סוד שלמלך היו בעיות ומחלות ילדות ואי התאמות בגרסאות ה BIOS הראשונות, אך שבוע שעבר יצא לי לקרוא כתבה באתר חדשות רוסי שישר על ההתחלה בביקורת שלו כתב ששנייה לפני פרסום הכתבה הוא נאלץ כמעט לשכתב אותה עקב יציאת BIOS 0901 . השבוע יצא אותו ה BIOS ואני גאה לומר שבדיוק כשחשבתי שזרקתי לפח 2000 ש"ח,על מלך בלי ביצים, קיבלתי באושר את הניסיון עם הBIOS החדש. הכל נמחק ! כל הבעיות הועפו. לקח להם כחודשיים לשבת ולתכנת אני חושב את הBIOS מחדש כי זאת כמות השיפורים הכי גדולה שראיתי ב BIOS כולשהו בחיים שלי . . . בכל מקרה, קבלו את השיפורים: http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=Striker%20Extreme Version 0901 2007/02/14 update Description Striker E…

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  15. Started by etz,

אני כרגע מחפש את הגדרות האוברקלוק הכי טובות שאני יכול להוציא עם הקירור הנוכחי ולמרות שחשבתי שאני מבין מספיק בנושא פתאום צצה לי שאלה: יש לי פנטיום 4 שעובד על באס 533 מה"צ בלוח שתומך ב-800 מה"צ. אם אני מעלה מהירות ה-FSB מעל ל-533 שהמעבד תומך בו האם צריך לשים קירור גם לצ'יפסט (אני יודע שזה רעיון טוב בכל מקרה, אבל בואו לא נסטה מהנושא) או לא? כלומר, האם הבאס שהמעבד תומך בו משפיע על כל הלוח או שאם הלוח תומך ביותר אז לא צריך כי הוא כביכול רץ לאט יותר?

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  16. Started by amisag,

שלום לכולם כיף לגלות שיש אתר לחומרה כל כך טוב בעברית. אני מחפש אתרים/כתבות בהם יש השוואות ביצועים עם גרפים והכל כמו פעם, בין המעבדים השונים בצורה מרוכזת ואני לא מוצא והבילבול אצלי חוגג למרות כל הכתבות שקראתי גם כאן באתר בעצם מחפש טבלאות מרוכזות של פ 4 של אינטל ואטלון 64 של AMD עד למעבדים שיש היום תודה

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  17. אני קונה מחשב בתקציב של 4,000 אחרי ציוד היקפי ומערכת הפעלה (4,000 נטו למחשב) ורציתי האם זכרון במהירות של 800mhz יעבוד כמו 553 בלי אוברלוק? ואיזה זכרון בתקציב כזה כדאי לקנות בשביל להריץ את ויסטה טוב אם אני לא הולך לעשות אוברקלוק? עכשיו לגבי חברות: - g.skill נחשבים חברה טובה? - cosair יותר יקרים? אם כן הם שווים את המחיר?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by rom10,

קניתי את הזכרון הנ"ל חדש ב 1250 ש"ח כשדרוג למחשב. היה לי קינגסטון 1GB 2.2.2.5 ועכשיו קניתי את זה. חדש דנדש בקופסא מקורית - אני יודע שהמחיר קצת הזוי אבל זה אמיתי. הזכרון לא מזויף או משהו למי שתהה, הוא נקנה בארץ פשוט בהנחה. מה אתם אומרים? שווה או לא?

19. Started by Yehudaa,

אני מתכנן לקנות בקרוב לוח חדש לקונרו שלי שמגיע לאוברקלוק יציב של לפחות 400 והאפשרויות הם : 1.גיגהביט 965p-s3 2.abit ab9 3.abit ib9 אני הייתי מעדיף לקנות את האביט בגלל שיש לי הערכה אליה אבל ביקרתי באתר של newegg ושמה יש ביקורות על הלוחות מצד לקוחות כמו זאפ וראיתי שהרבה מתלוננים על אביט כמו למשל בעיית תמיכה בזכרונות (אני אישית ראיתי אחד בטרייד זון שרצה למכור את הלוח בגלל זה ) או תלונה אחרת נשמעה היא - שכאשר עושים אוברקלוק אז אפיק ה pci שבמקור 33 mhz גם הוא עולה עם הבאס אז נוצר מצב שאם יש כרטיסי pci מותקנים אז המחשב לא עולה בגלל זה . יש פתרון לבעיות האלה ?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  20. Started by o9009,

מה עדיף יותר מכל הבחינות אינטל או AMD הסיבה : אני עוסק במוזיקה כך שאני צריך מערכת יציבה {שתעמוד בלחץ }

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Keman,

http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20070219232946.html

• 66 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. שמעו, אני שוקל לקנות 2GB DDR1 בשביל הויסטה יש לי כרגע 512-2 ז"א 1 גיגה הלוח שלי יותר מדי פשוט, כך שיש לו רק 2 חריצים לזכרונות אז אני שוקל לקנות 2-1024, ז"א 2 גיגה אני לא רוצה משהו משוכלל, יוקרתי ויקר אני מחפש משהו דיי זול, שיהיה מספיק אמין, ולא מהיר משהו, נו... שיספיק לויסטה אולי 1.5 יספיקו ואצטרך רק 1GB לקנות? ואולי בכלל לוח איכותי ב700+זיכרון 1GB יעלה כמו 2GB אבל 1 גיגה יש לי כבר לוח חדש וטוב אבל השאלה אם יש לוחות עדיין של DDR1 AGP IDIE... תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by bikram,

שלום לכולם. רציתי לדעת אם ישנה אפשרות כלשהיא לחיבור הכרטיס מסך המובנה בלוח אם Gigabyte GA945G S3, לטלויזיה או שצריך לקנות כ.מסך בנפרד? תודה

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  24. שלום אנשים למישהו יש מושג איך אפשר לברר את הדגם המדוייק של המעבד שקניתי מבלי לפתוח אותו (הוא יושב כבר על הלוח ומודבק למאוורר). מדובר על מעבד dual core 3800 64x2 עד כמה שידוע לי ישנן לפחות 3 גרסאות של המעבד הנ"ל והאחרונה היא גרסת ה- EE בעלת צריכה מופחתת 35W במקום 65W יש דרך לברר את זה מבלי לראות את המעבד?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by oceans68,

מה ההבדל בינהם? איזה עדיף לOC? והאם משתלם ההפרש הכספי בינהם? אני רוצה לבנות מערבת אם הE6600 או ה-E6400 תודה!

• 0 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.