מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,802 דיונים בפורום זה
-
הלוח אם שלי הוא Albatron K8SLI-AM2 כרגע יש לי 2 סטיקים של 1gb. נתונים: 800mhz, ddr2, 1024mb, latency 5-5-5-18 שניהם עובדים בדואל צ'אנל. אני רוצה להוסיף עוד 2 סטיקים של 512mb ולעשות איתם גם דואל צ'אנל ולהגיע ביחד ל3 ג'יגה. הזכרונות שאני רוצה להוסיף הם: 800mhz, ddr2, 512mb, cl 6 השאלות שלי: א)האם השילוב הנ"ל בכלל מתאפשר? (בהנחה שיש לי 4 סלוטים בלוח) ב)האם ניתן לעבוד עם הזכרונות ביחד למרות שלזוג מהם יש תזמונים טיפה יותר גבוהים? ג)אם יש 4 סלוטים שהם 0, 1, 2, 3 זה משנה איזה זכרון אני שם איפה? (כלומר: 0-2, 1-3 / 0-1 ,2-3) ד)האם כל ה3 ג'יגה ייתמכו, יזוהו ויעבדו טוב עם Vista ultimate גרסא 32 ביט? תודה
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
1. יש לי לוח אם ASUS P4S533-VM עם 256 DDR אני חייב להוסיף זכרון בכפולות או שאני יכול עכשיו להוסיף שבב של 512 מ"ב ולשבת על768 מ"ב? 2. בלוח אם שלי הוא מכוון בג'אמפרים שלו על DDR 266 כשהשבב שלי הוא במהירות 333, לשנות בלוח אם ל-333?
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הלוח הוא ASUS A8V-VM http://usa.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=231&model=768&modelmenu=1 1.אני משיג אותו בכ 500 ש"ח האם שווה לקנות אותו או שעדיף משהו אחר ולמה ? 2. מה המעבד המקסימלי שהוא תומך והאם הוא תומך גם ב DUAL CORE 3.האם הכרטיס מסך שלו יותר חזק מ FX-5200?
-
- 4 תגובות
- 460 צפיות
-
-
היי. אני מעוניין לקנות את המעבד Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB קודם כל לגבי הזכרונות, אני מבין שהלוח תומך בזיכרונות של עד 800 DDR 2, השאלה עם אני אקנה זכרונות של 667, חוץ מהעבודה המעבד יעבוד יותר לאט מול הזכרונות האם שאר הדברים כמו מהירות המעבד עצמו ומהירות הלוח ישארו אותו דבר או שגם ה FSB ירד? המעבד לא יעבוד על מקסימום מהירות? חוץ מזה איזה לוח כדאי: P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E ASUS ?965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E GIGABYTE? GIGABYTE ?965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? אני בעיקרון מעדיף את ASUS בגלל האמינות. תודה, להתראות.
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום, קניתי לפני שבוע וחצי מחשב חדש, המחשב לפי מה שאמרו לי הוא מחשב טוב אבל יש לי כמה שאלות. קודם כל, המפרט: - מעבד: AMD 64bit 3200 939 - לוח אם: GIGABYTE GA-K8NF-9 - זיכרונות: (Kingston 512MB DDR400 CL2.5 X2(1G השאלות שלי: 1. ניכנסתי לתוכנה המוכרת "aida32" והיא לא ממש זיהיתה לי את החלקים, אפשר להגיד אפילו שכמעט בכלל לא. מה הבעיה? יש עוד תוכנות שאפשר דרכם לדעת את הפרטים של המעכרת? אם כן, איזה? 2. אני מחפש תוכנה שתיתן לי נתונים גלובלים על המחשב כמו: סיבובי מאווררים, חום של המעבד, חום של זיכרונות RAM, חום של דיסק קשיח, חום של כ.מסך כל דבר אפשרי, ואם יש מאווררים במארז איך אפשר לדעת נתונים ללא התקן (בקר) נוסף? האם זה אפשרי? 3. האם יש אפשרות לעשות מין "תוספת" כזאת ע…
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מעבדי Yonah הם מעבדים למחשב נייד או מחשב רגיל? אילו מעבדים של הדור הבא של אינטל הם למחשב רגיל? תודה לכל העוזרים
-
- 28 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצא לאחרונה המעבד הזה , לפי מבחני ביצועים הוא לא רע ואמור להספיק לי כי אני לא גיימר . הייתי רוצה להרכיב אותו עם זכרון DDR3 שיש לי . לפי האתר של אינטל המעבד הזה יתמוך בזכרון DDR3 אבל אמרו עם מתח 1.35 , יכול להיות שהוא יעבוד גם עם DDR3 עם מתח של 1.5 ? ואיזה לוח אם עם DDR3 יהיה מתאים לו ? הסתכלתי קצת על תמיכה במעבדים ולא ראיתי תמיכה בשבילו . תודה לעונים .
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כמה שאלות לגבי זיכרונות שלום חברים כמה שאלות 1.מה ההבדל בין הזיכרון OCZ REAPER לבין סדרת גולד או זיכרונות רגילים שלהם 2.האם שווה להשקיע עבור ביצועים של משחקים בזכרונות DDR3 או DDR2 הכוונה האם נכון להיום ה DDR3 יותר מהירים ?????????? 3.תמליצו לי בבקשה על זיכרונות מהירים עבור משחקים כבדים 2X 2048 שני סטיקים!! 4.מה זה EPP ???? 5.איך האמינות והשירות של חנויות המחשבים SKYPC ו FOXPC בראשל"צ ??????? תודה לעונים יום טוב
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב לקנות זיכרונות חדשים למחשב שלי ואני רוצה לדעת כמה דברים לגביהם... 1. אני רוצה שבבקשה תסבירו לי מה זה אומר התיזמונים בזיכרון ? 2. אני רוצה גם לדעת מה זה אומר הCL5 או CL4 בזיכרון ? 3. האם אסור לחבר זיכרונות מחברות שונות ? 4. האם יש הבדל אמיתי בין 667 Mhz לבין 800 Mhz זה באמת ישפר את המחשב שלי אם אני יקנה של 800 Mhz מקום של 667 Mhz ?? 5. האם זה יותר טוב אם יש סטיק אחד של זיכרון של 2048 MB ? או שזה לא משנה אם יש אחד של 2048 MB או שתיים של 1024 MB ?? 6. האם הזיכרון הזה הוא נראה לכם טוב לפי התשובות הקודמות שלכם - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=423589 ואם אני קונה את זה אני רוצה לקנות את זה כפול 2 כדי שיהיה לי שתי מגה של זיכרון... והאם עדיף לי לקנות א…
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
אם יש לי לוח שתומך בDUAL DDR אז לא משנה איזה שני סטיקים של זכרונות אני שם או שצריך לקנות חבילה מיוחדת של שני זכרונות ? ומי מהבאים החברה הכי טובה (אם אפשר אז לדרג): GEIL ADATA TWINMOS
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
1. רציתי להרחיב את הזיכרון...האם אני יכול לשים 2 סטיקים של 2 ג'יגה כ"א (אני שואל כי קראתי שחלק מהלוחות לא תומכים בזה)? 2. אם אני קונה זכרונות 800מה"ץ אני מניח שיפעל? (במהירות המוגבלת של הלוח, כמובן)? והאם אצטרך לשנות משהו בביוס? ו-3. האם את המעבד שלי אני יכול/כדאי/מומלץ לי להחליף? אני מריץ על המחשב תוכנות גרפיות כבדות (משהו שלו עשיתי כשקניתי את המחשב) ולפעמים הוא איטי בצורה מחרידה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
1) מה ההבדל בין זכרון מחברת - G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPQ לזכרון מחברת - 4Gb KIT (2G X2) XMS2 6400 CL-5-5-5-15 DDR2 800 Corsair ( מדובר על אותו תדר מהירות 800 MHZ ) מבחינת ביצועים? אני לא יודע איזו חברה יותר טובה לי מבין השניים פער המחירים הוא מזערי ואם יש איזה הבדל מבין שניהם הייתי רוצה לדעת מהו... 2) איזה מעבד יותר משתלם לי מבחינת ביצועים למשחקים ועבודות גרפיות ה- Q9300 או Q6600 או E8400 אני יודע שQ9300 יש 45 ננומטר אבל יש לו 6M זכרון מטמון ועובד על- 775/1333 זהו לא חסרון כמות הזכרון לעומת שאר המעבדים ? הייתי רוצה לדעת מה כל כך מייחד את ה- E8400 ומה לגבי ה- Q6600 במצב המעבדים היום האם הוא עוד אופציה היום? ועוד משהו קטן משה…
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכם.. יש לי כמה שאלות שעומדות לי בראש ומציקות לי.. בתכלס.. חוץ מהרכיבים.. מה יצרנית אחת מיוחדת מיצרנית אחרת למשל .. מה גיגהביט מציאה שאין לאסוס או לאינטל? או למשל אלו דברים יחודיים יש לגיגביט שאין לאיטל? תודה לעוזרים.. עמית
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני על סף קניית מחשב חדש ואני סגור על המעבד: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB רציתי לשאול לגבי לוח אם: 1. לכל לוח אם איך אפשר לדעת אם הוא בא עם כרטיס מסך או FIREWIRE או איך ניתן לבדוק? 2.מה ההבדלים בין ללוח של 965G / 975G או שעדיף דגם עם P ולא G אני לא מבין בזה. 3. ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E זה טוב? עם firewire ? במילים אחרות אני צריך לוח אם למעבד הנ"ל עם FIREWIRE (או כרטיס בנפרד אם תמליצו), בסביבות 500 ש"ח. סומך עליכם , תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 579 צפיות
-
-
קניתי את הלוח הזה P4P800 E-DELUXE http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=12&l3=0&model=177&modelmenu=1 הרכבתי אותו והכול יחסית בסדר יש לי כמה בעיות : 1. שאני נכנס למנהל התקנים בלוח הבקרה הוא מראה לי סימן שאלה (מסמל שזה לא מותקן) על "בקר RAID" ? 2. שומעים שאני מכניס דיסק וגם בהארד דיסק יש תתופעה שהכונן מתחיל לקרוא אותו ואז מפסיק ואחר כמה שניות עוד פעם מתחיל וגם בהארד דיסק יש מין תקיעות קטנות כאלה (מורגש גם בווינדוס) למה? 3.שהמחשב עולה יש לי בדיקה כזאת מוזרה שסורקת את כונני הIDE לכמה שניות ואז הוא אומר לי שלא נמצאו והביוס לא הותקן ואחרה כמה שניות האלה הווינדוס עולה רגיל מה זה ?אפשר לבטל את זה?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
נניח יש לוח אם שתומך במעבדים כך וכך, תומך בDDR2 במהירות 533 MHZ ושאר הדברים הדברים כמו הPCIים ועוד (זתומרת, אנל מכיר ממש את שאר הדברים =[ ) ונניח יש לוח אם נוסף תשתומך בדיוק באותם מעבדים ואותה מהירות DDR2 אותה כמות נניח של שקעי PCI (כל הPCIים למיניהם, הרגיל, האקפספרס, וזה של הכ.מסך) בוקיצור מבחינת נתונים מהסוג הזה הם זהים.. האם יש מקרה כמו זה שבו תוכלו להגיד לי שיש אחד מהם שהוא יותר טוב? ו..צ'יפסט, זה פשוט כל ה..איך לקרוא לזה..ממ.. ארגון של הלוח אם? זתומרת, כל הדברים האלה שאח"כ כותבים על פיהם את הנתונים הנ"ל (איזה מעבדים תומך, מהירות DDR2 וכאלה?) זה המערך של הלוח כביכול? ופשוט יוצא שחברות כ.מסך גם עושות צ'יפסטים? אני רוצה להיות בטחש אני מבין תנושא כי זה לא כלכ ך ברור לי מ…
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
קניתי מעבד E6600 ואני רוצה לקנות לוח-אם עם צ'יפסט 965 וזכרון 800Mhz. לפי מה שהבנתי מאתרים שונים יש בעיות תאימות בין זכרונות של חברות שונות לבין לוחות אם (לדוגמא לוח-אם של אינטל לא תומך בזכרונות של OCZ). אני לא משחק בכלל אבל רוצה להשקיע בכרטיס מסך חיצוני לא יקר (300-500 ש"ח). אשמח לקבל הצעות לשילובים מוצלחים שיעבדו... (גם לכרטיס מסך שתומך בוויסטה)
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
האם יש עליו ביקרות ? למה אף אחד לא ממליץ עליו ? למה לא נותנים אותו במפרטים ? למה ממליצים יותר על Core i5 - 750 מה-Core i5-670 שמגיע עם מהירות שעון גבוהה של 3.46 גיגה-הרץ. בעקרון אני מעונין במפרט לגיימינג בינוני-כבד
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת האם מעבד 64 ביט יכול להריץ כל תוכנה\משחק שעובדים על מעבד 32 ביט? וגם שמעתי שיש הבדלים בין המעבדים 64 ביט של אינטל לבין המעבדים של AMD מה הם? ומה עדיף, את המעבדים החדשים עם הליבה הכפולה או מעבד 64? ומה ההבדלים ביניהם? תודה!
-
- 6 תגובות
- 545 צפיות
-
-
המעבדים האלה מוצלחים או כישלון כמו הפרסקוט? עדיף ללכת על מעבדי C ? יש כבר לוחות אם איכותיים עם הסוקט הזה?
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
א.Venice VS Winchester מה ההבדלים העיקריים בין שני הליבות , והאם שווה להוסיף עוד 300 שקל (VENICE) בשביל מחשב ביתי לא למטרות אוברקלוק? ב. עד כמה גרועה בעיית ההתחממות של הפרסקוט ? האם יהיה לי צורך לקנות קירור חדש לאחר קניית מחשב חדש שמגיע עם קירור סטוק ? ג. עד כמה ההבדל בביצועי מולטיטסקניג משמעותיים בין PRESCOT 3.0GHZ וAXP 64 3000- האם מדובר בהבדל רציני או באחוזים בודדים ?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום.. אני כנראה בחודשים הקרובים ייקנה מחשב ומעוניין להבין טיפה דברים לפני שאני קונה לגבי מעבדים.. אם אפשר אני רוצה הסבר על כל סוג מעבד.. Core 2 Duo Pentium E C2D Tech Dual Core מה ההבדל בין זה לבין הזה שלמעלה? Pentium D Dual Core במה שונה המעבד הזה מהמעבד שלמעלה.. הפנטיום אי? Core 2 Quad זה מעבד מרובע ליבה לפי מה שהבנתי.. ועוד שאלה האחרונה במידה ואני קונה מחשב איך המעבד הזה? Intel Pentium E (C2D Technology) E2140 1.6Ghz 1MB FSB800 OEM הוא יחזיק לי את ה-3 שנים למשחקים וכאלה או שצריך משהו יותר רציני.. אל תפחדו להגיד את האמת לא אכפת לי אני צריך לדעת. תודה מראש לכולם! ;D
-
- 10 תגובות
- 821 צפיות
-
-
1. האם יש מעבדי AXP 2000 עם ליבת TBRED B? 2. איזה מהמעבדים של AMD עם ליבת ה TBRED-B הכי מומלצים ל OC 3. האם זה כל כך קל לפתוח מכפלת TBRED-B (לקצר בין שלושה גשרים?) 4. איזה סטפינג מומלץ לי לבקש ומאיזה סטפינג להתרחק? 5. האם זה נכון שה AXP 1700 TBRED-B הוא הכי טוב ל OC מכל הסדרה? 6. איזה זכרונות מומלצים ל OC וזולים (לא קורסאיר)? תודה רבה רבה!
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כמה שאלות שאשמח אם תוכלולענות עליהן: 1) קראתי לגבי מגבלת זכרונות של מעבדי AMD שלא עובדים ב-DUAL CHANNEL. האם זה אומר שנדרש סטיק 4G בודד במקום 2x2G? 2) האם יש מגבלה לגבי זכרונות 1066 עם מעבדי/לוחות AMD? 3) כיון ששני המעבדים Q9550 וה-Phenom II 940 נמצאים באותו טווח מחירים, איזה מהם עדיף (במחשבה גם על לוח האם ובהנחה שהמחשב מיועד להכל. החל מעבודה משרדית פשוטה, דרך צפיה בתכני HD, משחקים ועד לסימולציות בתוכנות הנדסיות). 4) לגבי לוחות אינטל נראה לי שאני כבר די סגור. האם יש נמלצות מיוחדות ללוחות עבור ה-AMD? תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אז ככה, רציתי לדעת, אם המחירים של מעבדי הAM2 אמורים לרדת במחיר? ועל איזה מעבד במחיר סביר כמובן, הייתם ממליצים לי לקנות? (שדרוג) תודה,
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-