עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Rin,

shalom kolam , ma a evdel ben PCI-E x16 verison 1 le version 2? a im ze taot lakhat loah em im version 1 la karis Gainward Bliss GeForce GTX260 896MB 216SP Golden Sample im loah a ze http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2952 laahlif loah le girsa 2? toda me rosh

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  2. השימוש- מחשב בייתי , המעבד AMD 4200. לוח האם M2N-E של ASUS עולה כ-530 ש"ח. האם יש לוח איכותי יותר ממנו בטווח המחירים של עד 700 ש"ח.הכוונה לאמינות ואיכות הציפסט. בנודע לזכרונות ,בכוונתי לרכוש 2X 1 GB. האם למשתמש הביתי (לא גיימר , סרטים ותמונות כן) זה הכרחי? האם ידוע ללכם מה טיבה של החברה ושל הזכרונות KRETON 1GB 667MHZ DDR II CL5 ?

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  3. שלום לכולם, אני זקוק לשני לוחות אם, הראשון ל I5 3570 השני למעבד I5 3570K אחד יעבור בעתיד OC והשני לא P: דרוש ציפסט איכותי זיכרון DDR3 1600 ועדיף לוח ATX ולא מיני ATX שיהיה נוח לעבוד... אם אפשר יהיה לקבל הסבר קל על כל לוח אני אשמח... תודה.

4. זה עוד יותר מגניב כשרואים לבד [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  5. Started by kobi_af,

רציתי לדעת אם אפשר לחבר שתי מסכים לכותרת אחת צריך לוח שתומך vga dual ? באיזה לוחות הוא מצוי ? ואם הלוח לא תומך בזה אז לוח עם תמיכה של sli יספיק?

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  6. Started by Xane,

בכותרת

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  7. Started by kobibo,

נשבר לי התופסן הלבן שיש בד"כ בסלוט של כרטיס המסך מאחורה שמשמש לנעול את הכרטיס מאחורה. האם זה קריטי ?

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  8. Started by חן וייסמן,

תקציב כמו שאתם רואים מאוד מוגבל... ברור לי שיש לוחות גם ב1500 שקל השאלה היא מה אני מפסיד על חשבון התפשרות במחיר? מבחינת OC מתוכנן OC קל ביותר...

9. Started by ThePinkPanther,

מה אתם חושבים על Gigabyte GA-7VRXP? כדאי? איך אני יודע אם הוא טוב לאוברקלוק? http://www17.tomshardware.com/mainboard/02q2/020509/kt333-18.html

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  10. Started by ro,

מה ההבדל בין הלוחות? (מעבר לקירור הפסיבי שיש לGigaybyte. ודרך אגב עד כמה המאורר הזה רועש?) ואיזה מהם עדיף (בהנחה שה MSI זול ב50 שקל בערך מהGigaybyte?) והקישורים: http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-K8NF-9.htm http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K8N_Neo4-F&class=mb

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  11. Started by guylederer0,

אהלן חשבתי על זה הרבה זמן והמערכת שיש לי כרגע כבר ישנה ולא מספקת אותי והרעיון להחליף מעבד\לוח אמ\זיכרונות מאד מפתה אותי המחשב בעיקרון למשחקים ברזולוציה 1920X1200 ויש לי צוואר בקבוק מהמעבד התקציב שלי הוא באיזור 2000-2200 ... אני מתכוון לעשות OC למעבד המפרט שיש לי מעבד - Q6600 G0 קירור למעבד - 2 OCZ VENDETTA לוח אמ - GA-EP43-UD3L זיכרונות - OZC 2GB X2 כרטיס מסך - SAPPHIRE HD6780 ספק - CROSSAIR VX 550W מארז מודינג - NZXT + 4 מאווררים הרדיסק - WD 500G\WD 1T יש חשיבה לעתיד ל CF אם אמצא יד שניה במצב טוב השלב הבא יהיה SSD ואולי עוד HDD המחשב זקן יש לו 3-4 שנים והוא רץ ב OC גם עכשיו האם הספק יחזיק שילוש חדש + OC ואולי CF בעתיד או שכדאי לי לקנות ספק חדש על הדרך ( שזה מייקר בא…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ronenvvv,

שלום לכולם יש לי מחשב 2.8 פנטיום 4 , עם לוח אפוקס שתומך עד 4 גיגה. כרגע הזיכרונות לי הם שניים של 256 שעובדים ב Dual - מיקון טק 256, 3200 , דידיאר. אני רוצה להוסיף עוד זיכרון למחשב... ואני לא רוצה לפגוע בדואל... מה האפשרויות שלי!? לשני סלוטים הנותרים אני יכול להכניס איזה זיכרון שאני רוצה (שניים שווים)? אני צריך לשמור על אותה חברה בשני הסלוטים הנוספים? או שאני יכול לקחת חברה אחרת עם נתונים זהים? אני יכול לקחת 2 של 512 , או רק 2 של 256 בשביל לא לפגוע בדואל הקיים!? אני אשמח לתשובה כמה שיותר מפורטת! תודה רבה , רונן...

• 4 תגובות
    • 473 צפיות
  13. Started by anri,

צריך זיכרון טוב מאוד , 1GB . עם תיזמונים מעולים , וכנראה אני לא יעשה OC .

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  14. דגם 2GB Cellshock (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 (D9GMH) 800MHz http://iopanel.net/forum/showthread.php?p=1808#post1808 בביקורת אומרים לא לתת יותר מ 2.20, אבל אני לא מצליח להגיע ליציבות ב 2.20 ב 800 מגהארצ 4-4-4-12, יש לי כל הזמן תקיעות קטנות בסרטים ורעש בזז מעצבן כאילו משהו לא בסדר(פעם אחרונה שניסיתי כל פעם שהיה תירגום היה בזז קטן)משהו ממש לא בסדר, וזה כנראה צריך יותר וולטז, וגם ויסטה מתחיל כל פעם במסך שחור במקום בפתיחה רגילה. אחרי הוספת מתח ל 2.35 הבעיות נפתרו, זה אפשרי לישתמש בוולטז הזה ? כלומר אין אפשרות אחרת להגיע ליציבות לפחות ב 800מגהארצ עם 2.20, פשוט לא אפשרי. יש בעייה לא ידועה בלוחות P5W DH Deluxe ? לא מספיק יש נפילות Vdrop מאוד גבוהות, גם בעיות עם הזיכרון. קנ…

15. הלוח אם שלי נשרף ואני לא יודע מה המהירות שלו. נמעבד שלי נשאר חי ואני רוצה להתאים לו לוח אם. איזה לוח אני צריך בשביל מעבד Intel Pentium3 733 MHZ תודה לעוזרים! [הכותרת נערכה בהתאם לחוקי הפורום, נא לקחת לתשומת ליבך]

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  16. לאחר שחשבתי שאני לוקת את הלוח של MSI, קראתי כאן וראיתי שרוב האנשים ממליצים דווקא על EPOX אבל רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הלוחות הנ"ל והאם הבדל זה מצדיק הבדל של כ- 300 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 457 צפיות
  17. שלום, ביקשו ממני המלצה ללוח אם ומעבד i7 בתקציב 2,200 ש"ח זה סופי והבנאדם נעול על i7... הלוח צריך לתמוך SATA3 ו USB3 ולתמוך בעוד כול מיני חידושים , רק לא לוח מחברה MSI. אין צורך ב OC - הבנאדם לא יעשה OC בחיים... חנות מעודפת http://www.rsm.co.il/ שאלה שלא קשורה לפורום הזה: מה עדיף כונן SSD או SAS : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1881 או http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1849 תודה רבה!!! :-*

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  18. Started by iliahrom123,

Gigabyte GA-Z87X-OC או MSI GD65 שניהם נעים בערך באותו מחיר ולפי כמה בנצ'ים שראיתי הם קרובים גם בביצועים השאלה מה עדיף[OC+משחקים] במידה ויש המלצות אחרות לא פחות שוות אז שוט[מומלץ בכיוון היותר זול עם ביצועים דומים]

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  19. Started by Yanivmiz,

שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי למעבד 4 ליבות במהירות 1333 וכמו כן,גם את הזיכרון יש לי כרגע C2D 2.6 ו2 גיגה זיכרון 800 MHZ שאלתי היא : האם לא כדאי פשוט להוסיף עוד 2 גיגה על 800 שיהיה לי 4 גיגה ואת המעבד ל 4 ליבות שיהיה על 1333 כמה התדר של הזיכרונות ישפר לי את הביצועים ? כמובן שהלוח תומך גם וגם תודה מראש

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  20. Started by Void,

אני כרגע משדרג את המחשב(לוח אם זיכרונות ומעבד) על מעבד וזיכרונות אני סגור +- E8400 +GSKILL 1066 4GB על איזה לוח אם אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  21. יש לי 2GB 800Mhz cl5 לקנות 4Gb חדשים בשביל שיהיה דול צ'אננל או שהדול צ'אננל לא משנה ולהוסף לקיימים? ומה לגביי הוספה של 4gb ל 2gb שקיימים?יותר כדאי?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  22. Started by rom10,

קניתי את הזכרון הנ"ל חדש ב 1250 ש"ח כשדרוג למחשב. היה לי קינגסטון 1GB 2.2.2.5 ועכשיו קניתי את זה. חדש דנדש בקופסא מקורית - אני יודע שהמחיר קצת הזוי אבל זה אמיתי. הזכרון לא מזויף או משהו למי שתהה, הוא נקנה בארץ פשוט בהנחה. מה אתם אומרים? שווה או לא?

23. Started by Blotus,

שלום, יש לי בעיית התחממות יתר במעבד, בדקתי ע"י תוכנת הEVEREST וגם ע"י בדיקה בלוח אם, בנוסף לכך שמתי את היד על גוף הקירור של המעבד ולמען האמת התחושה שלי שהגוף עצמו לא חם באופן מיוחד, אך למרות זאת הטמפרטורה של המעבד מגיעה בין 60 מעלות עד כ-75. כשבאופן נורמלי זה נמצא על 59,60 מעלות. בנוסף לכך בדקתי אצל חבר נוסף שיש ברשותו אותו מעבד, גם אצלו אותה בעיה קיימת.. שמתי משחה טרטמית של QUICK SILVER, הוצאתי את המעבד ממקומו והרכבתי אותו בשנית, בדקתי שכל המאווררים אכן פועלים ושממאוורר המעבד עושה את כמות הסיבובים שהוא צריך לבצע בדקה אחת. כך שאין לי ממש רעיון או סיבה ממה זה נגרם וכתוצאה ממה זה.. האם למשהו יש תשובה או הסבר הגיוני? שכחתי להזכיר שבעקבות זה יש לי לוח אם של ABIT AI7, ובביו…

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  24. היי לכולם כנראה ארכיב מחשב (HTPC+ משרדי מולטיטסקיינג) חדש המבוסס על לוח של GIGABYTE (ומעבד של AMD) לשם כך אני מנסה להבין בגדול כמה דברים 1. מה ההבדל בין ערכות השבבים השונות:, 790 (FX, GX, X) 785G וגם 770 780 ומה באשר ל- 880, 890 - והאם זה רק נדמה לי או שלוחות AMD מבוססי ערכות אלה פחות נמכרים כעת בארץ? קראתי בכמה מקומות שערכת השבבים 785G טובה ומומלצת. האם בגלל שה- 790 בעלת מספר גדול ממנה עלי להניח שהיא עדיפה עליה, או שלא בהכרח? האם אני טועה או שערכות השבבים בעלות המספרים הנמוכים, בגדול פחות מתקדמות ולכן פחות טובות? כמובן שהלוח עצמו יכול להיות יותר מפוצ'ר ולכן אולי יותר משתלם - ועדיין עולה השאלה האם בהנחה שאני רוצה לנצל את הגמישות של AMD בשידרוגים עדיף היה וניתן ללכת על …

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. משתמש בעיקר למחשקים ומוסיקה. http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=473&model2=471&chart=195 ע"פ הטבלה,למרות המחיר הנמוך של 3800 אקבל בערך אותם ביצועים? אם לא אז איזה מעבד הייתם ממליצים ? תקציב 600 ש"ח +- OC -אולי ,לא בטוח. תודה

• 4 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.