מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
-
כמה זמן בערך מעבד 6300 יכול לחזיק ? עם OC ובלי OC יש הבדל OC מקצר את החיים שלו?
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
בקרוב בקרוב עוד 3 שבועות אבא כבר בחול . המפרט שאני לוקח הוא זה - A64 3200+ Albtron K8X800 Pro2 Mushkin 512 3200 R9800P כמה זמן הוא יחזיק ? עם שינויים קטנים,והאם נחוץ פה 1024 זיכרון ?
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כדאי לשמור אחת מלוח אם מקולקל ללוח אם שלי כאשר הסוללה שלו תגמר. נ.ב. המחשב שלי בן 4 ועובד לפחות 4 שעות ביום כל ארבע השנים האלו.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמה זמן לוקח מאז שיוצא לוח אם בחברה ועד שהיא מגיעה לארץ????????????
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
עוד כמה זמן נראה לכם ש AMD athlon 64 3000 יהיה טוב למשחקים כבדים? (יש לי לוח AGP ואני משדרג את הכ"מ, אז אני מתלבט אם להחליף את הלוח ולהשאיר אופציה לשדרוג המעבד, או להשקיע בX1950P 512 AGP שיוצא אותו מחיר כמו גרסת ה 256 PCI-E עם הלוח החדש)
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני משתחרר עוד חודש ב 20 ליוני ושלושה ימים אחרי זה יוצא ה conroe והיתי רוצה לקנות מחשב חדש אבל תוך כמה זמן בארך יהיה מספיק ביקורות של לוחות ומאבדים שמתאימים ושווה לקנות כי אני ממש לחוץ לקנות מחשב
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אחים שלי מדברים על קירור של המעבד, טוב אז כמה חןם (במעלות) זה חם? כי במעבד שלי Athalon XP2200 כשהמעבד מגיע ל 55 מעלות, המחשב קופא. זה נורמלי? המאורר עובד, יש משחה טרמית, אבל כל העמסה של ה CPU מעל 10 דקות תוקעת את המחשב. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תמעבד הזה או תמעבד 3400 של אינטל השאלה שלי מה כדי לי ללכת אמרו לי בחנות שאינטל הרבה יותר טוב לAND יש תקלות וכל זה שאוברקלוניג יהיה קטו לעומת אינטל בקיצור זבלו לי תמחו יש לטענות אלו בסיס ואם AMD יותר חזק
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
לפי האתר של החברה יש 4 חיבורים מאחור ובכלל בסה"כ. האם זה הגיוני ??? רק 4 חיבורים בימינו? זה מעט... ומה עם יציאות USB בקידמת המארז ? צריך לפחות 2.... אז אני מקווה שיש פה משהו עם הלוח אם הזה שיגיד לי שזה טעות באתר שלהם.
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_68&products_id=1166
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, רציתי כמה חיבורים של מאווררים יש בלוח אם Abit IB9... תודה.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
כשאתם בוחרים לוח אם - כמה חריתי הרחבה אתם לוקחים בד"כ (PCI)?
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
בAMD הבנתי זה לא ממש משנה. השאלה אם לקנות 512*2 או 1024?
-
- 13 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב יש לי כרגע 512 שהם שני כרטיסים של 256 פעול על dual מה עדיף לקנות עוד שניים כדי שישמור על הdual או עדיף אחד
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עוד זיכרון, כרגע יש לי זכרונות של KINGSTON ואני רוצה להוסיף עוד זיכרון. זה משנה של איזה חברה אני קונה? חשוב שזה יהיה גם של KINGSTON? כי 2G של KINGSTON יעלה 40-50 שקל יותר מ 2G של חברות אחרות כמו סמסונג
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 531 800 MHZ לוח P5LD2-VM כרטיס מסך 7800GT זיכרון 1G אצלי חלק מהמשחקים יחסית כבדים כמו לדוגמא NEED FOR SPEED CARBON (ראיתי את אותו המשחק אצל חבר שיש לו מעבד E6300 עם כרטיס מסך 800XL והמשחק רץ אצלו פשוט מדהים) מה שרציתי לדעת אם אני מחליף את המעבד ל- E6400 זה ישפר משמעותית את המשחקים אצלי???? תודה לעוזרים
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אני רוכש מחר מחשב שהלוח שלו תומך בDUAL CHANNEL. מפאת מחסור זמני בתקציב (ובדיקה שזה מה שאני בעצם צריך...) אני רוכש רק 512 MB זיכרון. השאלה היא האם כדאי לי לרכוש 2*256 כדי לנצל את הDC או לרכוש 1*512 ובעתיד לרכוש עוד אחד. יש לציין שהזכרונות יהיו DDR@ 667 והלוח של GYGABYTE אני לא זוכר עכשיו את הדגם אבל תומך בDC. ועוד משהו - איך המארזים של WINSYS? תודה חבר'ה
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש וחשבתי כמה חשוב שיהיה לי קירור לזכרונות? תודה!
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
ממ מעניין אותי לדעת כמה עולה לי להחזיק תמחשב דולק כל היום... בוא נגיד כל יום הוא דולק 12 שעות.. במשך 30 יום בחודש זה 360 שעות.. כמה כסף זה עולה בערך? והמסך כמה צורך? יותר ? פחות? והמדפסת והרמקולים והמודם וההאב? טוב אם אתם יודעים תענו תודה מראש! תומר
-
- 15 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב, וראיתי בksp את הזכרונות שלהם, והמחיר שלהם נמוך לגמרי, רציתי לדעת למה והאם כדאי לקנות אותם, אני מתכנן לעשות oc וזכרונות 500mhz היו עוזרים :\
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-