מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
זה אני או ש i7 870 ירד ב 1500 שקל?!?.... אני זוכר שהמחיר שלו עמד על 3K בערך...[br]פורסם בתאריך: 20.07.2010 בשעה 14:02:30 אני אוהב לענות לעצמי.... אולי אני יפתח פורום פרטי.... ;Dhttp://www.techpowerup.com/126876/Intel_Cuts_Prices_of_Various_Desktop_Processors.html
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במידה ותיהיה לי אפשרות, זה משתלם ושווה ? אני מקבל רק 5300 עם הזכרון הזה על באס 200 . זה ציון של ג'נרי
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש וחשבתי על משהו... אם אני קונה לוח אם שתומך ב2 כרטיסי מסך... ככה שאני אקנה עכשיו gtx260 ועוד כמה זמן כשהמחשב כבר יגמגם במשחקים אז אני אקנה כרטיס נוסף שיהיה אז זול יותר. אני מודע לכך שהלוחות כנראה עולים כפול... האם זה שווה או משתלם בכלל?
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום! השרשור העיקרי שלי נפתח בפורום מחשבים ניידים: קישור. אודה לחוות דעתכם ספיציפית לגבי המעבד. כאמור - הגבלתי את ייעוד המחשב לגלישה באינטרנט וסרטים. עומדות בפניי שתי אפשרויות: מעבד Pentium 957 או מעבד AMD Fusion E-450. ראשית, הייתי רוצה לוודא ששני המעבדים הללו מתאימים (ולא חלשים מדי) עבור הצרכים שהגדרתי. למיטב הבנתי ל-E-450 יש יתרון בביצועים הגרפיים, ול-957 בביצועים החישוביים. איזו פלטפורמה הייתם ממליצים עבור הצרכים שלי? בתודה, איליה
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני רואה שבפורום מפרטים ממליצים עליו ושמים אותו במפרטים.. רציתי לדעת אם הוא טוב.. ואם הוא עדיף על פני GA K8NF תודה.
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כנראה שהלך לי הלוח אם, ואם אני קונה כבר חדש, אז אני יתקדם ויקנה עם PCI-Express, כרטיס מסך אני לא מתכוון להחליף כרגע, 6800GT עם חיבור AGP. האם יש לוח שיש לו את שני החיבורים?
-
- 4 תגובות
- 487 צפיות
-
-
היי, הרכבתי מערכת חדשה עם מעבד AMD A-10 5800K. שאני בודק טמפ' עם התוכנה HWMonitor, ניראה לי שהטמפרטורה של המעבד יחסית גבוהה... במצב רגיל (ללא מאמץ) בסביבות 45-55 מעלות, ובזמן מאמץ מגיע ל 80-100 מעלות. שאר הרכיבים בטמפ' תקינה. כרטיסי מסך בסביבות ה 30 מעלות ללא מאמץ, ובמאמץ בסביבות ה 40-50 מעלות. הארד דיסק בסביבות ה 20-25 מעלות. הלוח אם בסבובות ה 20-30 מעלות. יש לי קירור למעבד Arctic freezer 13 pro, וכמובן שהשתמשתי במשחה טרמית (של Zalman). סידרתי חוטים, ויש מספיק מאווררים. http://uploads.upng.co.il/f8aef1504cd18641c94cdd.jpg http://uploads.upng.co.il/38d6677737cab9df0186d5.jpg יש מצב שזאת טמפרטורה תקינה למעבד הזה?
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שש ליבות וארבע ליבות במחירים זולים יותר, גם בניידים וגם בנייחים, קרובים יותר מאי פעם לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי מעבד דואל קור הרגיל שזה הפנטיום 4 הכפול... אני רוצה לקנות מעבד דואל קור 2, ולא יודעת איך לראות אם יש התאמה ללוח אם ולמחשב באופן כללי, ומה צריך לשנות בשביל זה? לצלם תמונת מסך באוורסט? זה בכלל אפשרי השדרוג הזה? צריך לשנות את הקרור בהתאם?
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
W7 Utimate קולט רק 2560MB של ראם וקיים 3GB של ראם... מערכת הפעלה 32BIT לפי הידע שלי ווינדוס 7 אמור לקלוט ללא בעיה 3 ג'יגה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי, 1.האם מעבד זה,שמצוין בכותרת הוא מעבד מסוג:Sandy Bridge,והאם כל מעבד של אינטל,אשר מתחיל ב***2 הוא מעבד מהסוג החדיש Sandy Bridge? 2.הזמנתי מחברת אייבורי את המעבד המצוין בכותרת,עכשיו הם מצידם טענו,שאת המעבד המסוים מסוג זה,הם מוכרים אך ורק בצורת Tray,ואינם מוכרים אותו בצורת BOX,כך שהאם להאמין להם ב100%,שאקבל מעבד חדש לגמרי,ושאינטל תכיר בו כמעבד חדש ותספק אחריות מלאה בעבורו? 3.האם במעבד זהה רק בתוספת K ל2500 - ישנה סכנה לפגיעה טוטאלית ושריפתו בעת ביצוע .O.C,אפילו אם בוצע ע"י טכנאי מחשבים מוסמך,והאם ההבדל היחידי בין הדגמים,שמסתיימים ב2500,לבין 2500K - הוא,שבדגם 2500K ניתן לבצע .O.C,וחוץ מהבדל זה - הם בעצם זהים לגמרי באיכותם ופעולתם? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מפרט למחשב חדש. השימושים שלו יהיו בעיקר למולטימדיה באיכות גבוהה, ואינטרנט ומשחקים. אני לא גיימר כבד אך מדי פעם משחק במשחקים עם דרישות גבוהות כדוגמת קרייסיס 2 כך שאני לא זקוק לרכיבי אקסטרים. אני מעוניין במעבדי אינטל מהסדרה החדשה וחשבתי בכיוון של 2500K I5. כמו כן אני מעוניין לעשות למעבד OC בחנות. שמעתי למעבדים מהסדרה החדשה יש יכולות גרפיות ברמה גבוהה אך אינני יודע האם זה אומר שאין לי צורך בכרטיס מסך. אציין שיש לי כרטיס מסף GTX260 שאוכל להעביר למחשב החדש אם יש טעם בכך. בנוגע ללוח האם, אני לא יודע איזה צ'יפסט לבחור, מה מיוחד בכל אחד, מה חדש ביותר וכדו', אך אני מחפש לוח עם כמה שיותר תאימות לתקנים חדשים. אני לא מעוניין במערך כרטיסי מסך. אשמח לקבל המלצות על כיו…
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
Intel BLKDH67CL Cold Lake + 8GB DDR3 1333Mhz לוח אם חברת Intel למעבדי סוקט 1155 ערכת שבבים אינטל H67 תמיכה בזיכרונות DDR3 דגם מתוקן B3 תמיכה ב USB3 תמיכה ב SATA3 יציאות DVI-I ויציאת HDMI Intel BLKDH67CL Cold Lake + 8GB DDR3 1333Mhz שילוב מנצח של לוח אם ו8 GB זיכרון DDR3 זה הקישור לאתר של RSM http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3091 רציתי לדעת האם הוא ברמה גבוהה? ומה זה העניין הזה שרשום שזה דגם מתוקן B3? תודה מראש ושבוע טוב.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין פנטיום 4 Willmete לבין Northwood??? אני לא מדבר נגיד על 0.13 או Cache..... אני מדבר בארכיטקטורה שינו אותה לגמרי? או שהמעבד נשאר אותו דבר? מהביחנה הזו!
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
הרכבתי את המפרט הבא מ-IQPC: כרטיס מסך :GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB 256BIT¤ 1422 מעבד :INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX¤ 1004 לוח אם :GIGABYTE GA-P31-DS3L¤ 463 זיכרון :CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT¤ 311 דיסק קשיח :WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS¤ 624 מארז :COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN¤ 378 צורב DVD :LG DVDRW GSA-H66N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA¤ 181 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 4383 שוחחתי עם בעל החנות כדי לברר איתו דברים כמו אם יש הנחות/כמה עולה הרכבה וכו'. הוא הציע לי לעשות במפרט כמה שינויים: 1) הוא טוען שמעבד E6750 ביחד עם לוח אם עם …
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_902&products_id=4814 הוא יורכב על אחד המחשב שיש לי בבית , על לוח p4p800 ... הזיכרון טוב ? לא לאוברקלוק , אלא לביצועים .. ואני אקח 2 סטיקים.
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
האם זה ייתן לי שינוי מורגש בעוצמת המחשב אם במקום לקחת AMD Athlon II X3 435 אני אקח AMD Athnlon II X4 620 והאם זה שווה את ה-1XX ש"ח הנוספים? הייעוד של המחשב הוא גיימינג battlefield 2 bc 2 וכו'
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי כולם החלטתי לגבי הכל חוץ ממעבד, וחשבתי על שני אלה שהוזכרו בכותרת.. ואין לי בעיה לבחור אחד מהם. אני לא מתכנן כלל OC לכן אני הולך על לוח בסיסי של ג'יגהבייט כמו האחד שמומלץ בפורום מפרטים. המחשבה שלי היא כך.. האם כדאי לקנות עכשיו E4700 לחסוך קצת כסף ולשדרג עוד שנה-שנתיים לפחות למעבד מרובע ליבה כמו Q9XXX ? והאם אתם חושבים שבכלל יהיה אפשר להשיג אותם? כי אני יודע שהצ'יפסט ישתנה לגמרי? או האם לקנות עכשיו E8400 ולסחוב איתו עד המחשב הבא? לפחות עוד 3 בערך.. או האם לחכות ל-Q9XXX עוד חודש ולקנות אותו ולגמור את הסיפור? מה אתם חושבים שיהיה הפרש המחירים בינו לבין ה-E8400? ** הבעיה היא שאני מחכה למחשב כבר יותר משבועיים.. ואני כבר מותח את הסבלנות אשמח אם תעזרו בהבהרת הנ…
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
התקנתי לא ממזמן את המשחק Enemy Territory ולפעמים כשאני משחק בו אני שומע ציפצוף (יחיד) כמו זה ששומעים כאשר מדליקים את המחשב. עד עכשיו לא שמתי לב שזה קרה לי בעוד משחק.. מה יכולה להיות הסיבה לכך ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
כמה מעבדי AMD יכולה לייצר מכל פרוסה של 200ממ? ומפרוסה של 300ממ?
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום. אני שם לב שהמעבד דנן מופיע באתר של Newegg כ Deactivated. הנה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819116394 מדוע? האם הוא הוחלף? במידה וכן, באיזה מעבד? הסיבה שאני שואל היא משום שזה נראה לי אחלה מעבד, בעל צריכת חשמל נמוכה, ומעט טוב יותר מסדרת הפנטיומים (אם כי זאת זולה יותר). תודה!
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אז ככה אני בשבוע הבא נוסע להחליף עם מישהו כמה חלקים בעד כמה חלקים , ואני צריך תעזרה שלכם עם זה באמת שווה לי. אני מחליף מעבד E8400 E0 בעד Q6600 G0,לוח אם GA-P45-DS3 בעד GA-P965-DQ6,כרטיס מסך TWINTECH GF9600GT 512MB בעד HIS HD4850 1GB ICEQ 4 ו300 שקל מה דעתכם על ההחלפה עצמה ? והאם זה יצא מישתלם לשדרג ? כעיקרון אני כבר פחות משחק ויותר רואה סרטים וגם אני צריך מערכת חזקה יותר , חשבתי בכיוון של ה4 ליבות שאולי זה ישנה לי משהו והאם ביכלל זה משנה משהו ? כמובן אני עדין משחק במשחקים , אבל ברוב המשחקים האלו יש תמיכה ב4 ליבות וחשבתי שמעבד כזה ישנה תחויית משחק משמעותי האם אני צודק ? OC יהיה בטוח , כדי להגיע למהירות של הE8400. שידרוג קצת טיפשי לא ? מה אתם אומרים ?
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
עד עכשיו הבנתי שאסוס עם ה-P5W DH DELUXE אבל עכשיו בנתי שיצא אחד של גיגה בייט האם הוא יותר טוב מישהו יכול להביא ל השוואה בינהם? ??? בבקשה אני מת כבר לקנוט וכל יום יוצא משהו חדש
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
ראיתי את הזיכרונות האלה : http://www.bit-tech.co.il/Product.aspx?productid=350 וקראתי ביקורות שהסידרה XTUNE, דיי טובה, אני רוצה לקנות אותם, משהו יכול לעזור?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-