עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, אני שוקל לקנות את המערכת הבאה: ‏Athlon 64 4800+ (Socket AM2) X2 DualCore G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL5-5-5-15 WD1600AAJS 160GB SATA II LG ‏DVD±RW GH20NS x20 Black SATA Hec 6A19B Black + Hec 400TRT 400W כרטיס מסך: 8800GS 384M או 9600GT 512M. האם במידה ואני קונה אחד משני כרטיסי המסך מעלה, והמחשב מיודע בעיקר למשחקים, האם עדיין קיים יתרון בקנייה של לוח מבוסס על 780G. מובן לי הלוחות המבוססים עליו הם מצויינים, אבל קניית 9600GT תכניס אותי למצוקה תקציבית וחשבתי ללכת לכיוון לוח אם זול יותר. חשבתי לדוגמה על ה GA-MA96VM-S2 או כל דגם אחר שיהיה חסכוני יותר [ה 780G עולה 450 והדגם שהבאתי 300 שח]. אשמח להצעה האם להתפשר בנוגע לכרטיס מסך ולהישאר עם GA-MA78GM-S2H או לדוגמה…

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Started by sdyanir,

שלום לכולם, שלשום ניסיתי להדליק את המחשב, ולהפתעתי, הוא לא פעל... בדיקה קצרה העלתה שספק הכח התקלקל (הבדיקה כללה את שקשוק הספק, שהשמיע צלילים שהעידו על חלקים שהתפרקו בפנים. פתיחת הספק אישרה את החששות). כשהחלפתי ספק, המחשב אכן התחיל לפעול, אבל לא נראה שקורה משהו פרט לפעולת המאווררים. גם המסך לא נדלק. ככל הנראה, לוח האם שבק חיים גם הוא, כי ניסיתי לפרק את כל מה שלא נחוץ להפעלת המחשב, גם ניסיתי כרטיס מסך אחר, ועדיין - כלום. אתם חושבים שיש משהו שאפשר עוד לעשות? אם לא, אז אני צריך המלצה ללוח אם שתומך בזכרון RDRAM, פנטיום 4, וכרטיס מסך AGP. או שאולי כדאי לקנות לוח אם וזכרון DDR2. ואולי גם להחליף את המעבד בדרך. ואם כבר, אז למה לא לשדרג כרטיס מסך. בקיצור, אני מחפש את הדרך הזולה ביו…

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  3. הציעו לי באייבורי לבחור בין שני הזכרונות הנ"ל במוחיר זהה. אני מתלבט אם לבחור בקינגסטון שנחשבים לאמינים יותר או בceon שמציעים cl נמוך יותר. ופה רציתי לשאול: על מה ישפיעו ההבדלים בcl(הבנתי שלמי שמתכנן oc זה משמעותי יותר..ולמי שלא?)? זה משמעותי בשבילי או ששווה לבחור בחברה אמינה ומוכרת יותר? תודה רבה. נ.ב. אני מקווה לתשובה מהירה כי אני צריך לעשות את ההחלטה הזאת ממש בקרוב

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  4. Started by jambo7,

שלום וחג שמח חשוב לי לדעת את ההבדלים בינהם והאם הם מתאימים לאוברקלוק בינוני, ASUS P5QL PRO P43 Chipset ASUS P5QSE P45 GIGABYTE GA-P43 -DS3

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  5. Started by SOLIDUS SNAKE,

האם אפשר לדים זכרונוצ יותר מהירים ללוח שלא תומך בהם כדי להריץ אותם בOC יציב יותר

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  6. יש לי כרגע 256 DDR266 של סמסונג אני רוצה לקנות עוד סטיק של אותו זיכרון ואין לי בעיה להזמין אותו כבר מחר, אבל עלה לי רעיון לקנות סטיק אחד של 512 DDR3200 וככה אני יוכל לעשות OC טוב למעבד שלי (P41600 נורפווד) ששמעתי שהוא מעולה לOC אז יש לי כמה שאלות. 1.האם כדאי לי בכלל לקנות סטיק אחד של 512 DDR400 ולעשות OC או לקנות ב200 שקל עוד סטיק כמו שיש לי 2.הלוח שלי תומך בזיכרונות עד 266 אז אם אני יסים זכרונות 400 אז לא צריכה להיות בעיה פשוט ה400 יעבדו כ266 ושאני יעשהOC הם יעלו בלי בעיה עד 400 אני צודק או טועה. 3.כמה כסף אני יכול לקבל על הזכרונות שיש לי כרגע(סמסונג 256 DDR266) הם בני שנה, וחדשים עולים 208 שקל.

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by avi.hagit,

קיבתי מחשב פנטיום d 3.33 ורציתי לדעת אם הd נחשב לדואל קור תודה לעוזרים אבי

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by KrustyTheKlown,

שלום ברצוני לרכשו תוסםת לזכרון שבמחשב. לוח האם שלי תומך בSDRAM 1. מה ההבדל בין CL2/2.5/3? 2. האם ההבדל בין חברות הייצור הוא משמעותי? (KINGSTONE',SAMSUNG) 3. מה אורך החיים של הזכרונות? אני מעוניין לרכוש יד שנייה תודה

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  9. SUPERTALENT 2048MB (1024X2) DDR2 667 CL4 + HEAT SINK TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL4 שניהם עולים אותו הדבר... וכמו שאתם רואים הם לא מיועדים לOC (אם כן יהיה זה לא להם, אלא להעלות את הבאס ל333 גג) לא שמעתי שום דבר על SUPERTALENT כבר הרבה הרבה זמן (איזה שנתיים), ולשניהם יש אחריות "לכל החיים" אז מה עדיף? (שניהם עולים טיפה פחות מ1000)

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  10. Started by ~J-O-K-E-R~,

בלוח אם הזה: http://skypc.co.il/pl_product~39200~10~0.htm כמה כרטיסי זיכרון אפשר להכניס בו? ויש לו חיבורי USB2 נכון?

• 5 תגובות
    • 474 צפיות
  11. מחפש לוח טוב למעבד amd athlon 64 בשביל משחקים ובעתיד גם לאוברקלוק תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 522 צפיות
  12. Started by SABONIS,

אז ככה: אני מתכוון לקנות את המארז הזה: http://www.antec.com/us/pro_details_enclosure.php?ProdID=90510# יש לי לוח אם של אינטל INTEL D845PESV. בדף של המארז http://www.antec.com/specs/plusview1000amg_spe.html רשום בלוחות אם STANDARD ATX, האם זה אומר שהלוח אם שלי לא יתאים? הלוח אם צריך להיות במידה של ATX? אני מפחד שהברגים לא יתאימו במארז ללוח אם שלי... איך אני יכול לדעת שהם מתאימים? ובכלל, האם כל לוח אם מתאים לכל מארז? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום אני צריך בבקשה לוח אם שיעבוד עם זיכרונות במהירות של מעל 1000 מגה הרץ תודה

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  14. יש לי לוח GigaByte K8N51GMF-9 עם 6100 מובנה ישנה האפשרות בביוס: robust graphics booster ערכיה: -auto(ברירת מחדל) -fast -turbo זה אמור להרחיב את רוחב הפס של העיבוד הגרפי בשביל לשפר את הביצועים השאלה שלי דבר ראשון האם זה משפיע בכלל על השבב הגרפי המובנה(6100) בלוח או שזה משפיע רק על כרטיס מסך שאני מחבר בנפרד? ובנוסף הייתי רוצה לדעת על איזה אופציה עדיף לשים עם כרטיס נפרד ואיזה אופציה עדיפה עם המובנה? כמו כן ישנה האפשרות PCIE CLOCK ואפשר לכוון אותה מ100-145 Mhz פה ברור לי שזה לא לכרטיס המובנה אבל על כמה לכוון? האם בטוח להעלות את זה למקסימום או להשאר על 100(ברירת המחדל)? תודה רבה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  15. היי, אני צריך המלצה לזיכרון 4GB עד 500 ש"ח. ואני צריך המלצה ללוח-אם עד 700 ש"ח. בעיקר לשימוש במשחקים (כמו קרייסיס) ושהלוח יתמוך ב CF ויהיה עמיד ב OCים. אה, וה XP שלי יגביל את הזיכרון שאקנה? תודה רבה. וזה המפרט שאני הולך לקנות: מעבד: E8400 3.0 GHz זיכרון: אתם ממליצים לי. לוח-אם: אתם ממליצים לי. כרטיס מסך: ATI 4850 512MB. כרטיס קול: מהמחשב הישן, 5.1. הארד דיסק: מהמחשב הישן, 160GB.

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  16. Started by zach1515,

יש לי E6400 CORE DUO C זכרון: 1gb ddr-2 667 mhz geforce 7600 gt והלוח אם הוא MSI RC410M2-L X300 השאלה אם הוא טוב ומתאים זה מה שהחברה התקינה לי כדי להחליף או להישאר עם זה?

• 5 תגובות
    • 535 צפיות
  17. Started by hamtsani,

שלום לכולם, שתי שאלות בענייני זיכרון - אני בונה מחשב חדש למשחקים (לא מתכנן OC): 1. האם עדיף 2 ג'יגה במהירות 667 או 1 ג'יגה במהירות 800? 2. האם TWINMOS חברה טובה? והאם חשוב לשדרג לחברה כמו KINGSTON או G.SKILL? תודה מראש,

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  18. Started by Black Knight,

שלום לכולם! יש לי שאלה, איזה לוח אם מומלץ לסוקט 939 למעבד AMD - 3000+? טווח מחירים לא מופרז, משהו בסביבות של ה-EPoX 8KDA3J. תודה.

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  19. Started by NIR-T,

GIGABYTE GA-8IEXP DDR 845E או Gigabyte GA-8PE667 PRO תודה לכל העוזרים.....

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  20. שמעו יש לי מאורר נוסף בבית שאני לא משתמש בו אני חושב שזה 80MM ואני לא מוצא בלוח שלי(אם בכלל יש) מקום לחיבור מאורר נוסף הלוח הוא GA-K8N51GMF-9 אני מפרסם את ההודעה כי אני לא כל כך מבין בלוחות ומאוררים וחיבורים וכל הדברים האלה אז מישהו פה יודע אם יש אפשרות לחבר מאורר נוסף? יש לי רק מאורר 120MM אני חושב מאחורה וזהו.

• 5 תגובות
    • 446 צפיות
  21. Started by yosh co.,

הייי, אנחנו רוצים לבנות שרת איכסון בנפח 24גיגה לטובת הספרייה שלנו בתאמי המטרה היא ליצור שרת נייד ובעתיד לשכפל אותו, אבל רגע אני מחפש 1. לוח אם mATX *לפחות שישה מחברי sata *אין צורך ברייד, הרייד בתוכנה אבל רייד5 יהיה נחמד לגמישות בתכנון. 600-800 שקל. משהו כזה ? 2 ספק כוח * "קטן" או low profile. *שיחזיק את הלוח-אם ושישה כוננים. 400-600שח למרות שגמיש הכוננים אני הולך על 4גיג כאלה ב900~שח כל אחד תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by yosizach,

אין איזה גירסא חדשה לה גגביט 8sq800?! אין איזה גירסא חדשה כי אני רואה כל הזמן באתרים שזה מתדעכן כרגע הגירסא ביוס שלי היא f9

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  23. שנה אחרי שהצליחה להדהים אותנו עם מחשב נייד גדול ששוקל פחות מקילוגרם אחד, החברה הקוריאנית מתכוננת להשקת דור שני שיהיה מרשים אפילו יותר ביכולותיו לכתבה

24. Started by crazyfunk,

שלום, אני מריץ האקינטוש ורוצה לקנות מחשב חדש לעריכה - תקרת תקציב 15 אלף. בפורומים של הOSX86 ממליצים על הBadAxe2 כי הוא עובד בתאימות יחסית והחומרה שלו מזוהה דיי בקלות ע"י מערכת ההפעלה... כמו גם העובדה שהוא נחשב לאמין ויציב. (זה מה שהם אומרים) אני כרגע מתכנן לרכוש עמו את הQ6600 המפורסם וברגע שיירדו מחירי הPenryn לעבור ל45nm בקלות. 1. שאלתי היא האם הBadAxe2 תומך בדור החדש של מעבדי אינטל? 2. כמה כוננים קשיחים אני יכול לחבר אליו ואיך הוא עם raid? ובכלל אשמח לשמוע ביקורות שלכם עליו... אני לא אובר-קלוקר עצבני.. אולי אשמור את האופציה הזו, וכן אעשה איזה אובר קלוק רגוע.. בגדול חשובה לי יציבות ותאימות לדור הבא של מעבדי אינטל 45nm. חשבתי בגדול על הP35 כי הבנתי שהוא מאוד טוב וכן תואם …

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  25. שלום לכולם, אני מנסה להרכיב מחשב (שקט) לצרך עיבוד תמונה -פוטושופ וקצת עריכת וידאו התיעצתי בפורום המפרטים ועוד פה ושם אבל ניסיתי להבין קצת יותר בעצמי ולא לקנות על עיוור קראתי חלק מהדיון הארוך על מרובעי ליבות נגד כפולי ליבה או להיפך ככל שהבנתי יותר נראה לי שאני מבין פחות. הייתי שמח אם תוכלו להמליץ ולנמק אני רוצה לבצע את הרכישה בקרוב. דרך אגב אני אשמח גם להמלצה איפה לקנות - אינטרנט או חנות - אני באזור רחובות (יש אייבורי ו KSP ) או אזור ת"א. המפרט שמבחינתי "סגור" עד כה - זה מארז,ספק,קרור מעבד,וכונן קשיח - סה"כ עד כה נוצל מהתקציב כ-1800 שח אני רוצה לסגור עניין בכ 4000- 4500 לא יותר ונשאר מעבד,לוח,זיכרון,כרטיס מסך... פתרונות קירור למעבד Scythe MUGAN 2 CPU Cooler ¤212 מארזי…

• 5 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.