עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by איתמר,

יש לי שאלה הבנתי שב g33 יש כרטיס מסך מובנה אבל אם אני מחבר לזה כרטיס מסך הכרטיס מסך מובנה מתבטל האם זה נכון? שאלה שניה קצת תלויה בתשובה לשאלה הראשונה כי אם התשובה זה כן אז אני לא יודע אם להזמין G33 ואני יקבל את המחשב ביום שני או שאני יזמין לוח אם של P35 אבל אני יקבל את המחשב ביום ראשון שבוע הבא?

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  2. אני לא יודע איך זה קרה ולמה אבל הלוח שי מצפצף בלי הפסקה ובקצב לא קבוע פשוט מלא ציפצופים שונים זה התליל באמצע הלילחה והעיר אותי לפני זה הכול עבד בסדר מה אני עושה? המעלות בסדר בדקתיח המקלדת מחוברת זה לא קול של מיקלדת

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  3. זה כל כך מעצבן אני מת לקנות CORE 2 אבל שמעתי שאחריו יצא יותר טוב אז מה שווה לחכות ולקנות יותר חדש ולמרות זאת יצא אחרי מה שאני יקנה יותר חדש :kopfpatsch: :bash:

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  4. אז ככה, זה סיפור קצת ארוך: קניתי לפני שבוע ומשהו בזיגזאג את החלקים הבאים: amd 64 3000 939 gigabyte ga-k8ns-939 שני סטיקים של 512 adata הרכבתי לבד, עם ספק 420TT ודיסק WD80JB ATA שהיו לי... הכל עבד בסדר עד שהתקנתי את הדרייברים של NFORCE. מאותו רגע המחשב קרס בווינדוס אחרי פעולות מסוימות שהייתי עושה..זאת לא סתם קריסה, אלא הדיסק פשוט היה נכבה וכעבור כמה שניות היה נדלק שוב עם הBOOT. החלטתי לקחת את המחשב לחנות, לשלם להם על הרכבה ובדיקה כדי לחסוך מעצמי את החרא הזה. הם גילו שיש אי התאמה(האמנם?) בין הזכרונות של ADATA לבין הלוח שלי....החליפו לי לזכרונות twinmos והבעיה כביכול נפתרה..... באתי הבייתה שמח ומאושר, המחשב עבד מצוין כמה שעות והרצתי את הכבדים שבמשחקים, ואז זה שוב קר…

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  5. Started by mafisto mafisto,

קניתי מחשב חדש ואני הרכבתי אותו (חלקים שונים) וזה המיפרט : מעבד AMD 3500 לוח של GIGABAIT K8NSNXP 939 לןח קירור של TERMAL TECK וזיכרון עכשיו יש לי בעיה ברגע שאני מחבר את הזיכרון ב DUAL המחשב עובד לכמה זמן לא מוגדר וניתקע(הזיכרונות חדשים DDR 400) וברגע שאני מחבר את הזיכרון בחיבור רגיל (לא DUAL) המחשב עובד 10 ???????????????????????

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  6. Started by no43189,

אז ככה יש לי לוח אם של ASUS A8N SLI DELUXE . יש לו 4 סלוטים לזכרונות שאני שם 3 זכרונות של כל אחד 512 DS של KINGSTON מופיע לי 1024MB במקום 1536MB אם מישהו יודע למה שיגיד לי דחוף !? תודה :-*!!!!

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  7. יש לי זכרונות GeIL PC3200 400MHz DDR SDRAM הבעיה היא כשאני שם אותם על AUTO הם מזוהים כ266 וכשאני שם אותם על BYSPD הם מזוהים 400 אבל אז הווינדווס נותן לי ERROR שכתוב שיש לו בעיה עם איזהשהו קובץ בSYSTEM32 יש לי epox8rda+ מעבד axp2400

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by trovlet,

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. ה-CPU-Z מראה מתח של 2.5 כנ"ל לגבי אוורסט.. אפשר איכשהו לסדר את זה..? זה חיישן מזייף נכון? (כי הטמפ' במנוחה היא סביב ה-40) שמעתי שיש כמה חישנית.. או שאני טועה?

• 8 תגובות
    • 606 צפיות
  10. אז ככ יש לי לוח אם מדגם MSI P4N Diamond NF4 SLI DDR2 Socket 775 NVIDIA® nForce4 SLI Intel Edition Chipset http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_287&products_id=10071 ואני רוצה לקנות לו את המעבד הזה: Intel P4 3.2ghz lga775 2mb cach 64bit 65NM http://www.ksp.co.il/hmain.php עכשיו דיברתי עם פנדה מחשבים ועם עוד הרבה אנשים והם אמרו לי פשוט ללכת לפורומים ולשאול לעזרה שלכם האם המעבד הזה בכלל יכול לעלות על הלוח הזה

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי בעיה אני חושב שהמעבד נידפק אחרי ניסיון הרצה של CPU-Z הוא פ]שוט עושה לי ריסט!! למה? ואחרי זה ניסיתי להריץ WCUPID 3 והוא גם עשה לי ריסט :'( מה קרה? מישהו יכול לעזור לי? :-\

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  12. ואני רוצה להוסיף עוד זכרון ראם אבל עוד 4 ג'יגה. אבל מצד שני אמרו לי שזה יעשה לי בעיות באוברקלוק, ששני הסטים אינם זהים. האם אפשר לפתור את זה - שגם אוכל להוסיף 4 ג'יגה וגם תהיה לי אפשרות לעשות אוברקלוק(למעבד)?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by SpEcToR,

קניתי דיסק קשיח 160 GB של SATA2 האם זה יציאות שונות? והמהירות שונה?

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  14. שלום רב! קניתי לפני שבוע את המחשב הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2400Mhz conroe כרטיס מסך Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe לוח אם v2MSI intel 945gcm5-f 7.1 ספק כוח LED 12CMF500W REAL EZCOOL דיסק קשיח 250GB 16MB SATA2 Westren Digital WD2500KS זיכרון 1.00GB RAM 667Mhz מערכת הפעלה Windows xp sp2 השקעתי ממיטב כספי בקניית מחשב זה ומסתבר שהוא לא פועל בצורה שציפיתי. הכל פועל כמו המהירות של המחשב הישן שלי ולדעתי אפילו איטי יותר. המשחקים הכבדים לא פועלים חלק, ולפעמים נתקעים לקטעים קצרים כשהמחשב חושב, דבר שלא ציפיתי שיהיה במחשב שכזה. השאלה שלי היא: האם ישנה במחשב חוליה חלשה (חומרה מסויימת) שגורמת לכולו לעבוד לאט מהרצוי? אם כן, איזה רכיב עליי להחליף ולמה? והאם ישנם ת…

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  15. יש לי לוח של Foxconn דגם 661MX Pro: http://www.foxconnchannel.com/product/Motherboards/detail_overview.aspx?ID=en-us0000099 לוח מאוד ישן אבל בכל זאת, עושה את העבודה שאני צריך. לפני כמה ימים ניסיתי להתקין Vista, ההתקנה רצה סבבה לגמרי והמערכת עלתה כמו שצריך, הבעיה היא שמחשב כבר לא מזהה את הכרטיס רשת (On-Board), דבר שלא קרה לי אף פעם ב XP, אף פעם לא הייתי צריך להתקין דרייברים לכרטיס רשת, הוא תמיד עבד בלי בעיות. בגלל זה אני לא יכול להתחבר לאינטרנט בויסטה שזה דיי מעצבן. ניסיתי להתקין את הדרייברים שיש להם באתר אבל אי אפשר המחשב מעלה שגיאה שאפשר להשתמש בדרייברים רק ב Win 98/2000/Me/XP מה עושים? ניסיתי להתקין Windows 7 אבל גם אותה בעיה, איך יכול להיות ש XP מזהה את הכרטיס קול והרש…

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  16. אולי יש חברה יותר טובה עים זיכרונות 128 SDR בפחות מ150 ש"ח??? תודה

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  17. המחשב שלי בזמן האחרון עושות ים בעיות, ואני מדגיש, שלא נפתרות גם אחרי פירמוט. הבעייה העיקרית היא ש- 3D mark 2001 se מעיף אותי במבחן הראשון (car chase) בחלק השני של ה-High details חוץ מזה Rage 3d סוגר את עצמו והינדואס נותן לי שגיאה אלו הבעיות העיקריות, אבל אם פירמוט לא פותר אותן אני לא יודע מה כן... חשוב לציין שהכרטיס מסך לא נמצא ב-O/C וגם המעבד. עכשיו, איך אני יודע שזה לא הכרטיס מסך ? (כי אחרי הכל זה בדיוק תופעות שמתאימות לכרטיס מסך, ועוד אחרי שהחלפתי לו את הקירור המקורי בכלל הגיוני שמשהו ידפק) אני יודע בגלל שלקחתי כרטיס אחר והבעיות נמשכות גם איתו... אז איך בודקים מה נדפק ? כי אם זה לא הכ.מסך נשאר רק הזכרונות הלוח או המעבד...

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  18. יש לי וויכוח עם איזה אחד שחושב שמעבד P4 של אינטל מגיע ל70 מעולת אמרתי לו שזה לא הגיוני והוא אומר לי שזה נכון אז מי צודק ? אני - אני אומר שאין מצב שהמעבד של אינטל מגיע ל70 מעלות במצב מנוחה הוא- הוא אומר שבמצב מנוחה המעבד של אינטל מגיע ל70 במצב מנוחה ואל תגידו שזה תלוי נניח שזה מחשב סטנדרטי עם מאוורר אחד נקי בלי אבק ובלי בטיח

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  19. אז ככה , אבא שלי פירק מהמחשב הנייד תוספת זיכרון שהייתה לו (256mb.), השאלה אם אני יכול להוסיף אותו למחשב שלי ...(יש לי כבר 512...), והאם בכלל כדאי להוסיף? אני מצרף תמונה של הכרטיס, (שמתי את האצבע ליד , כדי שוכלו לדעת מה הגודל של הכרטיס - העובי של האצבע הוא בערך 1.2 ס"מ...למרות שהיא נראית שם יותר גדולה...) http://danayr.googlepages.com/DSCF0065.JPG תודה רבה על העזרה...

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  20. אני לא מבין בזה זאת תמונה שלו בערך מצאתי באינטרנט. צריך איזה דריבר ?? לאן לחבר אותו?

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  21. יש לי זיככרון 2*256 של GEIL GOLDEN DRAGON CL2 6-3-3 400MHZ אז איזה זיכרון אני יכול לקחת? חשבתי על 2*256 של CORSAIR אבל זה CL2.5 אז אני לא יודע אם זה יעבוד ויהיה לי 1GB בדואל... תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  22. ישנן בו חריצי הרחבה עד 4 זכרונות ע"פ מה שהבנתי (גם כאן בפורום) אי אפשר להוסיף זיכרון DDR2 ללוח הנ"ל האם כדאי להשקיע בהוספת זכרונות DDR? ובייחוד ,אם הבנתי נכון, שהמהירות של החדשים תהיה כמו של הישן? המחשב שלי (2.6 G מעבד) זוחל נורא....

23. אינטל. הזיכרון שאני מחפש הוא 512MB. 1. באיזו מהירות תומך לוח האם? 2. האם ניתן להשתמש בזכרונות מסוג DDRII? 3. האם ניתן להשתשמש בזיכרון בעל מהירות שונה מהזיכרון שקיים (אני מתכוון להוסיף את הזיכרון החדש לקיים)?

• 5 תגובות
    • 474 צפיות
  24. הזכרון שלי עובד ב2.5 CL בDDR333 ובCL 2 בDDR266. האם יש דרך להעביד את הזכרון בCL 3? (בביוס יש רק 2.5 ו-2)

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  25. יש לי KINGSTON 256DDR 333MHZ 2.5CAS ואני צריך עוד זכרון, ראיתי שיש זכרונות זולים אך אני לא יודע איך זה ישפיע עלי בעתיד לאוברקלוקינג, כרגע אני לא עושה אבל אני לאט לאט מתאים את המערכת כך שאני רוצה זכרונות שיפעלו טוב ביחד . ראיתי שהזכרונות האלו זולים ורציתי לדעת מה עדיף בשלוב עם שלי, אולי גם סוגים אחרים: DDR-RAM 256MB 2700 Winbond Memory DDR-RAM 256MB 2700 Hynix Original Memory DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory דבר נוסף הוא האם אני יכול להריץ את הזכרונות שלי בCAS2 כי יש לי אפשרות ידנית בביוס לכך.

• 4 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.