מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שמעו חברה, לא יודע כבר מה לעשות עם המחשב הזה כבר. כמו שכתבתי כאן לפני כמה פעמים קניתי לוח אם מעבד וזיכרון חדשים, 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original Gigabyte GA-8S655TX Ultra (SIS655TX) - ATX INTEL Pentium 4 - 2.6 - 512K Cache, 800Mhz FSB - RETAIL ומאז שהתקנתי אותם כל הזמן אני רואה את המסך הכחול המז**ן הזה שכותב לי כל הזמן או PAGE FAULT IN NON PGAED AREA או IRQ NOT LESS OR EQUAL ולאחרונה הוא כתב הודעת MEMORY MANAGMENT מה לא ניסיתי ?!?! להוציא את כרטיס הסאונד (LIVE! 5.1 ) לבדוק את שני הסטיקים של הזכרונות כל אחד לחוד. כל הדרייברים הכי חדשים יש לי. זה אגב לא קרה לי מעולם במפרט המחשב הקודם (היה לי RDRAM יקר). כשאני הולך לעזרה באתר של ווינדוס…
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום. גלשתי היום באתר של קורסייר וראיתי שזכרונות הTWINX וה-XMS הן בדיוק אותו דבר עם אותם תזמונים. ההבדל היחיד שמצאתי ביניהם היה שאתה יכול למצוא סטיק אחד של ג'יגה עם TwinX . מישהו יודע מה ההבדלים ביניהם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בחוות דעת על לוח אם ומעבד. כל שאר הדברים אני יודע מה אני רוצה מדובר במעבד Intel® Core2 Duo Desktop Processor E4600 ובלוח אם GA-945GCM-S2L המחשב הוא לצרכים בסיסיים השאלה שלי איך המעבד והלוח אם האם הם טובים. יצורף למחשב זכרון 2 ג'יגה. תודה
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין היום גיגה זכרון והשאלות הן כאלה : 1:כדאי לקנות דואל צ'אנל או סטיק אחד ? 2:מה הזכרונות הכי טובים בסכום הזה ? אני לא אוברקלוקר או משהו אבל אני אוהב לשחק משחקים ואניל א רוצה לקנות זבל ב 400 שקל
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
די נמאס אני רוצה לשפר תמחשב שלי . ברשותי AMD Barton 2600+ epox 8rda+ R9700 PRO maxtor 40gb 7200 rpm 512 ddr 2700 סאמסונג מארז ריידמקס 868 שחור מקורי. tsunami 350w . טוב בקיצור אני רוצה לשפר תמחשב אז תציעו לי הצעות. בעיקרון אני חייב דחוף לקנות זיכרונות חדשים. אני רוצה לשפר כמה שיותר בשביל משחקים, OC אפשרי. אז ככה יש לי תקציב של 2000 שקל לפחות,ואם אני מוכר את החלקים שאני מחליף כאן אז יהיה לי יותר כמובן..
-
- 5 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ג'יגהבייט, K8NS pro, ולפי האתר אמור להיות לו Game port (אם אני לא טועה בשם, אני מתכוון לחיבור של ג'ויסטיקים ישנים, לפני עידן ה usb, כזה שישב בד"כ בכרטיסי קול) אבל בלוח שלי לא מצאתי game port, 1) האם טעיתי? האם לא נתנו לי פאנל מסוים? מה עלי לעשות? 2) כמו כן, דרכים חלופיות לחיבור הג'ויסטיק תתקבלנה בברכה. תודה!
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
ההמלצה באתר ללוח אם למחשב מישרדי (אצלי הוא לשימוש ביתי ללא משחקים ) מתקדם היא: ga-eg41nf-us2h בחנות מחשבים שפניתי אמרו לי שבלוח ga-73pvm-s2h הכרטיס הגרפי עדיף והוא גם זול יותר ,אבל חסר לו לעומת הכרטיס המומלץ יציאת fire wire שהיא לא בשימוש כמעט למשתמש רגיל, וגם כמות זיכרון 8G שהיא לא נדרשת עבורי. האם לדעתכם המוכר צודק והאם הכרטיס בחנות עדיף מבחינות נוספות כמו אמינות ואיכות ?
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אהלן. בחמש השנים האחרונות אנחנו עדים לתופעה מעניינת. מי שידליק את המחשב שלו, ואיך שהוא עולה יכנס לטסק מנג'ר, יראה שהמעבד שלו נמצא על עומס נמוך (~40) למשך כמה דקות, למרות שהמחשב עדיין "עולה". הצצה על הנורה של הדיסק תגלה שהוא טוחן וטוחן.. עד שנמאס לו. בקיצור, מה שקורה זה שהמעבד מחכה כל הזמן לדיסק. בעוד שכל אחד מאיתנו שקונה מחשב ישקיע קודם כל במעבד וסביבו, ורק בסוף יחשוב על איזה דיסק הוא לוקח (וגם שם הדילמה תהיה על הנפחים, ולא על איזה ביצועים הדיסק נותן בבנצ'). זה די מתסכל אותי, ולצורך זה במחשב האחרון שקניתי עשיתי ניסוי, ובמקום לקנות דיסק של 160 ג'יג , קניתי 2 של 80, תוך שימוש ברייד סטרייפ. הביצועים טובים יותר, אבל לא טובים מספיק. נו, אז מה עושים? אין לי מושג מה הקשר בין זה…
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי לא מזמן 4 סטיקים של זיכרון מדגם KVR800D2N6/2G של Kingston הייתה בעיה עם אחד הסטיקים אז הלכו להחליף לי היום לסטיק אחר מהחנות ושמתי לב ל 2 דברים : 1. הגודל הפיזי - 4 הסטיקים הראשונים שקניתי הם בגודל קטן יותר מהסטיק שקיבלתי היום במקום הסטיק שהתקלקל 2. הדגם - למרות שהדגם של הסטיק החדש ושל הישנים זהים בסוף הדגם של הסטיק החדש מופיע KVR800D2N6/2G-SP רציתי לדעת אם יש הבדל בין הסטיק החדש ששונה בגודל מבחינת מהירות מהסטיקים הישנים או שה SP בעצם מציין את ההבדל בגודל הפיזי ?
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה המשמעות של כרטיס מסך מובנה בלוח אם כאשר המחשב מיועד למשחקים יש לו מעבד e6400 ולוח של אינטל DQ965GFEKR (נא לא לחוות דעה על הרכיבים) אני מתכנן לפחות גיגה זיכרון dual במהירות 667 או 800 השאלה היא אם הכרטיס המובנה מפריע למערכת או שהלוח מתעלם ממנו לחלוטין? אני מתכנן לקנות כנראה את ה 7800 עדיין לא יודע איזה גרסה
-
- 5 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי שני סטיקים של TWINMOS DDR400 512MB בתזמונים 2.5-3-3-8 רכשתי היום שניים נוספים של OCZ בתזמונים 2.5-4-4-8 לפי מה שהבנתי, מה שחשוב זה הCL שנשאר 2.5 וזה טוב. אבל כשנכנסתי לCPU-Z ראיתי שם משהו שלא מצא חן בעיניי. הCOMMAND RATE עלה מ1T ל2T, אפשר לשנות את זה? ועוד משהו, אני לא בטוח מה בדיוק זה אומר אני לא מבין בזה כל כך, לכן אני מצרף תמונה. אם הבנתי נכון, אז בעצם הזיכרון של OCZ עובד על 166 בCL2.5 ועל 200 בCL3.0? למה? הוא אמור לעבוד על 200 בCL2.5! יכול להיות שזה קשור לאוברקלוק שעשיתי למעבד? :\ בקיצור תעשו לי סדר בבלאגן בבקשה!!
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולכם יש לי AMD 1.1GHZ 512MB SDRAM PC100 ולוח אם זבל שבזבל LUCKY STAR שמבוסס על KT133 יש לי גם SUMA GEFORCE4 TI4200SE 64MB עכשיו יש לי בין 2200 ל 3000 שקל אני רוצה המלצות על מעבד לוח אם וזיכרון שתאומים למחיר שלי ומציעים ביצועים גבוהים כרגע יש לי AMD אבל הבנתי שהפנטיום 4 החדש טובים יותר אבל אני לא רוצה להשקיע ב RDRAM האם שילוב פנטיום 4 עם DDR333 זה שילוב טוב? יותר מ AMD ו DDR333 מקווה שתוכלו לענות על כל שאלותיי תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש לי מערכת : AMD 2000 XP G-FORCE 4 TI 4200 256 DDR 333 MHZ ואני רוצה עוד 128 להוסיף! האם יהיה שיפור במשחקים או סתם בזבוז כסף?
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכם יש לחבר שלי הלוח האם הזה eMachines LV7MM2 ,מובנה עליו כרטיס קול ומסך.. והוא איבד הדייסק.. תעזרו לי למצוא הדרייברים של כרטיס הקול והמסך המובנים עליו ותודה רבה לכל העוזרים . מידע נוסף : http://parts.emachines.com/emachines/Moreinfo.asp?Product_Id=68981
-
- 5 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מתלבט בין לוח אם של גיגהבייט לבין לוח אם של אסוס. לאסוס ביוס UEFI לגיגהביט רגיל. אשמח לשמוע חוות דעתכם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזכרונות שלהם טובים? למישהו יש ניסיון איתם? פשוט הזכרון שלי נידפק(corsair 256 2100 R.I.P) ואני שוקל להחליף ל 2562700X2 של GEIL. ם למישהו יש ניסיון איתם אני אשמח לשמוע תגובות...
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מחשב ישן שמריץ Windows XP ...128 RAM . והנה הנתונים הנוכחיים של הביוס : --------[ BIOS ]-------------------------------------------------------------------------------------------------------- BIOS Properties: BIOS Type AMI System BIOS Date 04/02/01 Video BIOS Date 08/16/00 BIOS Manufacturer: Company Name American Megatrends Inc. Product Information http://www.ami.com/amibios BIOS Upgrades http://www.esupport.com/biosagent/index.cfm?refererid=40 Problems & Suggestions: Suggestion Are you looking for a BIOS Upgrade? Conta…
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
קונרו הושק בארץ אז למה יפיצו אותו כמה שבועות אחרי 27 ביולי?
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אם יש לי מעבד P4 3.2 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE זה לא קורנו אבל למה נגיד על הקורנו רשום dual core?
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום. אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב. המחשב מיועד לשמש כמחשב פרטי וגם כמחשב עבודה. אין לי ממש צורך במעבד מרובע ליבה מכיוון שבעבודה אני לא עובד עם תוכנות שיודעות לנצל ריבוי ליבות (לא עוסק בקידודי מדיה, עובד בעיקר עם תוכנות לעיבוד טקסט, כתיבת קוד וקצת גרפיקה Photoshop, IndDesign וכו'. בשימוש אישי אני משתמש לעיתים בוירטיאוליזציה, אני לא משחק על המחשב ולא מתכנן OC. במהלך שלושת השבועות האחרונים קראתי ביקורות, עברתי על בנצ'מארקס ובאופן כללי ניסיתי להשלים את פערי הידע שלי בנוגע למעבדים מהדור החדש, אך חייב להודות שלא הצלחתי לגמרי. באופן עקרוני מצאתי שהמעבד Dual Core E6300 הוא הטוב ביותר עבורי מבחינת עלות-תועלת. הבנתי שכיום הוא (ולמעשה גם ה-E5200) עדיפים על כל המעבדים כפולי הליבה…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב amd 2600+ throughbred. השאלה היא האם עשיתי טעות כשקניתי throughbred ולא barton וזה בגלל שבכל המפרטים אני רואה רק Barton כל הזמן.. מפרט: 2600+ radeon9600p micron 768 400ddr wd200 תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה מה יותר משתלם/עדיף ? AMD 6000 + לוח אם תואם טוב! או E6750 + לוח אם תואם טוב! תקציב לוח אם עד 500 שקל! אני מחפש את השילוב היותר משתלם אבל שאני לא יצטרך להשקיע יותר מדיי לא מתוכנן OC בשום שלב! גם לא בעתיד! וקירור אני לוקח FREEZER PRO
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום רב, לפני חודשים אחדים רכשתי מחשב בעל לוח Gigabyte EP43-DS3L. בזמנו לא הייתי צריך סלוטים של PCI, תמהתי קצת מדוע אין, אך עזבתי זאת. למרות זאת, דאגתי לצלם את רכיבי המחשב הפנימיים, ולכן אוכל להראות לכם את התמונות ביל לפרק את המחשב. כשחיפשתי את הערך "Mainboard : Gigabyte EP43-DS3L" בגוגל, הגעתי לדף הזה בו נראית התמונה הבאה: רואים בבירור בחלק התחתון של הלוח, 2 סלוטים פנויים מסוג PCI. בתמונה שאני צילמתי, בדיוק באותו מקום, רואים משהו אחר: כיצד יתכן הדבר? האם מדובר בכיסוי ולא שמתי לב? תודה רבה, אורן.
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
חבר שלי בעל מחשב intel celron 700 mhz עם לוח sis 900 או 920 ובהתחלה כשעולה המחשב רשום NVRAM מה אני צריך לקנות בשביל להרחיב את הזכרון? דחוף! תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום בן דוד שלי הולך לשדרג את המחשב שלו ורציתי לדעת איזה חלקים כדאי לקנות ל.ו יש לו תקציב של 2,500 ש"ח והוא רוצה מערכת מבוססת אינטל , לא מתכוון לעשות OC . לוח אם (חברה,צ'יפסט)? איזה מהירות של מעבד? זיכרון? מארז לא ממש משנה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-