מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש מעבד לעבודה משרדי ( celeron\sempron) רציתי לדעת האם יש להם תמיכה ב64 ביט. או לחלקם לפחות? ואם כן לאיזה? תודה
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הזכרונות: http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ2406K~15~0.htm (אני יכול לקנות אותם ב-100 שקל פחות מאשר בסקאי...) אפשר לעשות להם OC? הם יישארו "יציבים"? תודה עריכה: במערכת 32bit כמה מתוך הזכרון הזה ינוצל לשימוש במערכת?
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
המחשב הזה ינגן HD בלי תקיעות? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5733
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע על הלוח e6300 1.86. רציתי לדעת האם הלוח יתמוך במעבדים הבאים: q6600,e8400,e7200. על הקופסא של הלוח כתוב שהוא תומך ב-LGA775 for Intel Core 2 Due, Pentium D, Pentium 4 with 1066/800Mhz FSB. מכיוון שהQ6600 הוא Core 2 Quad, האם הלוח יתמוך בו או שלא? כי כל שאר התכונות מתאימות. בנוסף לכך, על איזה מעבד אתם ממליצים לי כדי להחליף שיתאים למערכת שלי (בצד...) ושלא יהיה צוואר בקבוק? תודה.
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
איפה זה system zone 2 בלוח אם של אינטל (850GB), ולמה בכל שרב כמעט זה עובר את ה-50 מעלות, האם זה נורמאלי? ואם זה שהעברתי את הטמפ' המקסימלית ל-52 מסוכן (פשוט נמאס לי מהציפצופים)? ועוד שאלה קטנה, האם שימוש בפורט הפראלאלי צריך לקחת כל-כך הרבה משאבים (ולחמם את הבורד עוד)? :-/
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בקרוב מחשב עם מעבד AMD 64bit 3000 ותיכננתי לקנות את הלוח 8KDA3J S-754 אבל כשהלכתי לKSP היום הם אמרו לי שאין להם את הלוח אם הזה במלאי והם גם לא יודעים מתי יהיה להם אותו. אתם מכירים מקום אחר (עדיף באיזור המרכז) שיש לו את הלוח הזה עכשיו במלאי כדי שאני אקנה את כל המחשב הזה עוד השבוע או שיש לכם המלצה על לוח אם טוב לפחות כמו הלוח שרציתי לקנות, אם לא יותר, במחיר של עד 700 שקל? או שפשוט עדיף להמשיך לחוכת עד שיהיה את הלוח הזה במלאי? בבקשה תעזרו לי כי אני רוצה כבר לקנות את המחשב בתחילת השבוע
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
עם כל הרעש שעושה ה-BD ברחבי הרשת בימים האחרונים, אני מתחיל להרהר מחדש בבחירה שלי ב-SB. אני יכול לקנות לוח אם AM3+ כלשהו עם מעבד זול ולהחליף ב-BD 8 ליבות לכשיצא. לחילופין, אני יכול להשאר עם ה-CORE I7 ולוח Z68 כמו בתכנון המקורי. *אין אופציות אחרות מבחינתי. אם אינטל אזי רק המעבד שציינתי למעלה, אותו אשיג במחיר מאוד זול. SB-E אוכל לקנות רק במחיר מלא ולכן הוא לא אופציה (בנוסף כנראה יצא אחרי ה-BD). נקודה נוספת היא מערכת קירור המים שכבר הוזמנה ובדרכה לארץ. הבלוק לדעתי לא מתאים ל-AM3+ (למרות שבטח אפשר לקנות מתאם) Swiftech Apogee XT (R2) revision 2
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם החדשה המרעישה על כך שהמשחק לא ירוץ כל כך טוב על מעבדי ה-64 ביט החדשים של AMD היא גם כוללת מעבדים כגון AMD Athlon xp 2000?? הרגילים?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מעבד שצורך 1.7V עוד לא חיברתי אותו כי 1.7 וולט(רשום על המעבד) זה יותר מדי גבוה וראיתי פה גם בקשר לOC שאם הוולט יותר מ1.6 אז זה מתחיל לקצר ת'חיים של המעבד... יש לזה קשר? או שהמעבד הזה יעבוד כמו שצריך במתח שהוא אמור לקבל תודה
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עבודה במחשבים לעשות אתר פשוט בHTML. ואני בחרתי לעשות על חומרה , עכשיו אני רוצה לשים שם מעין 'סקירת שוק' קטנטנה של שני הנושאים הבאים: מעבדים: AMD Vs. Intel כרטיסי מסך: ATI Vs. nVIDIA *דיון על הנושא הנ"ל יפתח בפורום כרטיסי מסך* וגם בנושא מעבדים: רווחים Intel וAMD לפני יציאת הAthlon 64(Intel שולטת בשוק) רווחים Intel וAMD אחרי יציאת הAthlon 64 ועד היום הזה. תודה ענקית לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מעבדי AMD לוחות ג'יגה ביט (לAMD) זכרונות DDR PC2700? ומתי ?
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש כרגע מבצע ב-IQPC שמי שקונה מחשב עם מעבד 3800+ כפול הליבה של AMD יקבל באותו מחיר את ה-4200+. לאחר בדיקה ב-TOM'S HARDWARE יוצא שה-4200+ עוקף: http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=479&model2=480&chart=181 אז מה אתם אומרים? המחשב יגיע עם לוח אם ASUS M2V אם זה משנה.
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום! למישהו יש F12 MODDED BIOS הקובץ אני חייב אותו :jump: ל לוח GA-7VRXP REV.2 תשלחו לי אותו בבקשה למישהוא שיש תודה!
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
מה דעתכם על זיכרון של חברת Kingbox (הציפים של הזיכרונות עצמן הוא של hynix )? ראו תמונות מצורפות למטה. הוצע לי להחליף 2 זיכרונות 512 MB מחברת digma בזיכרון של סטיק אחד של 1024mb מחברת kingbox בתוספת של 100 ¤ . האם זה משתלם ? אני בכל מקרה חייב להחליף זיכרונות ,מפני שלוח האם שלי : 7n400sl פשוט לא מצליח לעבוד עם הזיכרונות הללו ב-dual channel וכל הזמן אני סובל מהתרסקויות וממסכים כחולים. התופעה נעלמת לחלוטין כאשר אני שם סטיק אחד בלבד של זיכרון (ולא חשוב איזה מבין השניים) אני לא יודע אם הבעיה נעוצה בזיכרונות או בלוח האם או סתם חוסר תאימות , אבל בכל מקרה אני מעדיף לוותר על ה-5 אחוז שיפור של dual channel לטובת היציבות של המערכת , וזאת מפני שכבר אין לי אחריות על לוח האם. [att…
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי חבריםזה המפרט של המחשב שלי ישן אבל סוס עבודהinter i5-2500 3.30 ghz GIGABYTE H67MA-USBB3-B3 יש 4 סלוטים של זיכרון,שתיים תפוסים,שתי זכרונות ראם של 4 גיגה,ddr3 כל אחד של קינגסטון שרשום לי שהם עובדים על 660 mhzאני רוצה להוסיף עוד 4 גיגה בסלוט אחד או 8 בשתי סלוטים זה אפשרי כן?אשמח עם תתאימו לי משהו מחנות KSP תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Gigabyte GA-965P-DS3 Gigabyte GA-965P-S3 Gigabyte 81965P-DS3 מה ההבדל ביניהם? תודה!
-
- 5 תגובות
- 523 צפיות
-
-
כמה זמן בערך מעבד 6300 יכול לחזיק ? עם OC ובלי OC יש הבדל OC מקצר את החיים שלו?
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי 1500 שקל ואני מתלבט על איזה מעבד להשקיע אותו יש שני מעבדים טובם במחיר הזה שהם E6850 שהוא ב 1333 ו3 ג'גה הרץ ויש את ה Q6600 שהוא מרובע ליבות אבל הוא 1066 ו "רק" 2.4 ג'יגה הרץ איזה הכי כדאי לקחת ? ואל תגידו לי תלוי למה הוא מיועד אני מדבר בכללי הוא לא מיועד למשו ספציפי מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
האם מומלץ לרכוש שני סטיקים של 512MB או אחד של 1GB ? ישנו זיכרון של Gail של 1GB שעולה כמעט כמו שניים של 512MB ( מחברה אחרת ).
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, קניתי מ-RSM זיכרונות ELIXIR 1333MHz קיט של 4GB (שזה אומר 2X2GB). ועכשיו בדקתי את המהירות שלהם וזה מה שרשום: איפה שסימנתי (באדום) רשום PC3- 10700 (667MHz) האם זה בסדר ? כי אני יודע שהסימון של 1333 זה 10600 ..
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מחפש מעבד ולוח אם בעקבות סיום חייו של הלוח אם יש כרטיס מסך (nvidia 6600) התקציב בערך 500 ש"ח למעבד ולוח-אם השימושים הם רק לגלישה באינטרנט עבודה באופיס וכו' חשבתי על לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L שעולה בסביבות 260 ש"ח האם ישנם עוד המלצות ללוח אם? כמו כן איזה מעבד כדאי לקחת? תודה
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
נכנסתי השבוע לחנות מחשבים באיזור שלי כדי לקבל הצעת מחיר לגבי מחשב לאחותי הקטנה (בכיתה א') והתעניינתי לגבי המעבד Pentium D 820. נאמר לי ששווה לי לחכות עוד שבוע מאחר ובתאריך הזה תחל מכירת מעבדים מדגם E6100, כלומר מעבד מהסדרה החדשה של אינטל, במהירות 1.8 (800HZ), במחיר של Pentium D. האם זה נכון ? אם כן, באמת כדאי לי לחכות למעבד הזה ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין קירור למעבד שקניתי, וראיתי שעל גב המעבד מדבקה הנושאת מספר סידורי כלשהו. אני משער שעליי להסיר את המדבקה לפני שאכסה את המעבד במשחה תרמית ואניח עליה את גוף הקירור. אני צודק?
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני מתכוון אם יש מעבד במחיר שלו או קצת יותר שחזק מימנו. כי אני חושב לקנות אותו כי הוא קריר ולא צורך המון חשמל.
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-