עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by none,

בסיסופט סנדרב יש מעבד P 4 A [2SMT] 2 מה ה2SMT מציין?

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by borg,

ל-AMD Athlon 64 3800+ X2 לסוקט 939 יש מהירות שעון של 2.0GHz וזיכרון מטמון של 512MB, והמחיר שלו הוא כ-2,200 ש"ח. ל-AMD Opteron Dual Core Server Model 165 לסוקט 939 יש מהירות שעון של 1.8GHz וזיכרון מטמון של 2MB, והמחיר שלו הוא כ-2,100 ש"ח. האם ה-3800 יותר טוב מה-165 בשל מהירות השעון העדיפה שלו, הוא שזיכרון המטמון הגדול יותר של ה-165 מקנה לו עדיפות על פני ה-3800, למרות מהירות השעון הנמוכה יותר שלו? לאיזה מהירות אפשר להמהיר את ה-3800 ואת ה-165? באיזה ישומים הגודל המורחב של זיכרון המטמון נותן ל-165 יתרון בביצועים על פני ה-3800, ובאיזו מידה הדבר משמעותי? המעבד מיועד לשימוש בייתי במחשב שמיועד למשחקים, שיתוף קבצים, גלישה באינטרנט, קידודי אודיו ווידאו, צריבות, והכי חשוב - הפעלת יש…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by din707b,

אני מתלבט בין 2 הלוחות הנ"ל, ההפרש במחיר לא קריטי אבל אני מעדיף לוח עם יציאת FIREWERE. לא מתוכנן OC מדובר על שמוש לסרטים, מוסיקה, אינטרנט וגם משחקים אבל לא העיקר. מעבד - ככל הנראה E6300 זכרונות - 512*2 DDRII 667 ההתלבטות בין GB-965P-S3 750 ש"ח לבין http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1890 INTEL DP965LT 645 ש"ח האם GB שמאד מומלץ יתן לי משהו מעבר לאינטל שיותר זול וכלל יציאת FIREWERE ? תודה על העזרה ובכלל אם יש הצעה אחרת אשמח לשמוע בתקציב של עד 750 ש"ח

• 12 תגובות
    • 874 צפיות
  4. Started by Mustang,

במחשב הנוכחי שלי קיים זיכרון 512 MB ולפי דעתי זה לא כל כך איטי אלא מהיר מאוד. במחשב הבא שלי המליצו לי לקנות 1024 MB, זה לא קצת מופרז מדי? כי ראיתי המון מחשבים שרצים על 512MB יפה מאוד. תודה.

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  5. Started by omricho,

יש לי לוח אם Gigabyte GA-8I915P Duo רציתי לדעת עם הוא תומך בזיכרון DDR2 או sdram תודה מראש :kopfpatsch: :s05:

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  6. Started by NI4NI,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד בסכום של עד 6000 שקל. לאחר מחקר די מעמיק ברשת עלו לגמר שתי ההצעות הבאות שלדעתי נותנות את היחס הטוב ביותר של מחיר/ביצועים. http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1329 http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=1302&p=0 היתרונות של הגייטויי: 512MB זכרון, כרטיס רשת אלחוטי מובנה, (מעבד חזק ?), מחיר זול יותר. חסרונות: מוצר מחודש, משקל טיפה גבוה. היתרונות של ה clevo: מעבד דותן (זמן סוללה ארוך), משקל נמוך. חסרונות: 256MB זכרון בלבד, ללא רשת אלחוטית, מחיר גבוה יותר. בשיקול של כל זה הם יוצאים די שווים ואני לא מצליח לבחור... האם ללכת על הגייטווי, שנראה די מציאה, או ללכת על השני שהוא עם מעבד קצת יותר מתקדם אבל בגדול המחשב יותר חלש ? אולי בסוף …

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  7. Started by x-pac,

אני רוצה לקנות זכרונות של DDR1 ואני בהתלבטות קשה התקציב שלי הוא בין 300 ל400 ואני מתלבט אם לקנות 1G ולהסיף אותו למה שיש לי עכשיו או לקנות 2G ולהוציא את הזכרונות שיש לי עכשיו וגם איזה זכרונות בכלל לקנות תודה מראש לעזרה ;D ??? המפרט שלי מופיע בצד

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  8. שלום החלטתי לקנות השבוע כרטיס מסך חדש שיאפשר לי לשחק במשחקים החדשים למשך מספר חודשים והחלטתי שאני הולך על ה-HD 4670 המליצו לי גם להוסיף כרטיס זכרון של 1 גיגה כדי לשפר עוד קצת את הביצועים. חשבתי שאם יהיה לי כבר 2 גיגה במחשב אז אולי כדאי להתקין גם ויסטה? מה אתם אומרים? בהתחשב במחשב הלא כל כך חזק שיש לי (וכמובן בשדרוג) שווה להתקין ויסטה? זה לא סתם יכביד על המחשב בזמן הרצת משחקים?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  9. או שהוא תומך ב am2 החלשים יותר? הציפסט הוא nf4

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  10. אני משדרג פנטיום III 500 (שאר הפרטים במפרט). אני מעוניין להשקיע כ 1000 ש"ח (מקסימום!!) בעניין. השידרוג יכלול אך ורק לוח אם ומעבד...(ואולי גם ספק כח אבל רק בעוד כמה חודשים). אני לא אתעסק באוברקלוקינג בכלל (מיציתי את העניין עם ה 575@500 ב 2.05v האחרון ). העניין היחיד שמעניין אותי הוא יציבות\אמינות ורצוי גם ביצועים עדיפים. האם משהו יודע איזה לוח הוא המתאים ביותר למעבד הנ"ל...?? נ.ב : יש לי בקר Promise שמאפשר עבודה ב ATA 66. תודה מראש HF

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by מועדיםלשמחה,

1. מתי יצא לשוק ? 2. 2.0 AVX מצריך שהתוכנה תתמוך בו ספציפית או המעבד מחליט להשתמש בזה ? 3. DDR4 יגיע ל- 3 GH בימיו הראשונים ? 4. המעבד של 500$ לערך - יהיה 6 ליבות או 8 ? 5.האם הלוח החדש יתאים גם למעבדי הדגל ב-2015 ?

12. Started by ^HocK^,

אני לא יודע איזה לוח אם יש לי.. איך אני מברר? המחשב הוא משהו כמו לפני שנה...

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  13. שלום לכולם אני רוצה להקים מערך וירטואלי על המחשב עם 10 שרתים המערך שלי כרגע זה i7-930 והזכרון הוא F3-10666cl9t 12 ג'יגה 4 ג'יגה לזכרון אחד http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=771035 עכשיו אני כבר התקנתי 3 שרתים ועוד תחנה והזכרון כבר עומד על הקצה , אני רוצה מקסימום ניצולת , הלוח אם שלי הוא dk x58 של DFI . עכשיו לקנות עוד 3 זכרונות כאלה זה משהו שאני אעשה מאה אחוז , השאלה היא האם כדאי להחליף את הזכרונות במהירים יותר והאם זה יתרום בצורה משמעותית או שהדיסק קשיח (SATA רגיל) עדיין יהווה צוואר בקבוק למערכת כזאת אז שווה רק להוסיף את 3 הזכרונות האלה .

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  14. אני רוצה לקנות מחשב חדש עכשיו אני רואה שכולם אומרים פה קח 667 mhz ולא 800mhz אם לא מתוכנן אוברקלוק עכשיו אני שואל למה אם יהיה לי את ה800mhz לא יהיה לי יותר מהירות? ואני לא מתכנן oc

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  15. תהליך ייצור חדיש, קישוריות מודרנית, 16 ליבות עיבוד פיזיות עדכניות וכמות כפולה של זכרון מטמון מהיר הם המרכיבים שיבטיחו כי דור ה-Raphael של AMD יהיה להיט?לכתבה

16. ישבנו לאחד על אחד עם מנהל פיתוח מעבדי אינטל בישראל, איציק סילייס לכתבה ראיון זה הינו ראשון מתוך סדרה ראיונות עם המוחות שמאחורי פיתוח מעבדי אינטל בישראל

17. Started by NIRAN,

?Athlon 64 3000+ (S-939) או Athlon 64 3200+ (S-754)

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, בעיקר עבור למידת מכונה, פרויקטים קטנים משלי, לא משהו כבד במיוחד אבל רצוי שירוץ מהר. אני מעוניין לקנות מעבד של אינטל 12900 הרגיל. לא k/kf/f. המעבד מתאים לי כי יש לו מעטפת חום נמוכה, כך שאין צורך בקירור מים למשל. אבל גם חזק ובעל הרבה ליבות מה שמתאים לחישובים כבדים. חשבתי לצרף לו את הלוח אם הזה עם ערכת שבבים H670. ASUS TUF GAMING H670-PRO WIFI D4 LGA1700 https://ksp.co.il/web/item/188340 וזה המעבד https://tms.co.il/new?product_id=106844 כרגע לא ראיתי בנצ'מרקים עבור המעבד והלוח אם. לכן אני תוהה האם יתאים. לא מתוכנן אוברקלוקינג והקירור יהיה noctua nh-d15. תודה

19. Started by iib,

20. Started by etz,

לא מזמן המחשב של אחותי התקלקל, יש איזה בעיה חשמלית בלוח שלו. בינתיים הבאתי לה לוח אחר ושמתי את הלוח שלה בצד ודי התעלמתי ממנו. לפני כמה ימים נזכרתי בו והחלטתי שהגיע הזמן למצוא לה לוח חדש... המעבד הוא את'לון והייתי בטוח שהוא יושב בסוקט 754 הישן כי זה מחשב בין שנתיים בערך, אבל כשפירקתי היום את גוף הקירור אני רואה שכתוב על הסוקט mPGA563 ומייד ניגשתי לאינטרנט לברר מה זה לעזאזל ואני רואה שזה סוקט לאת'לונים של ניידים, חיפשתי לוח שולחני שתומך בסוקט הזה אבל לא מצאתי כלום בחנויות בארץ שאני מכיר, ולא רק - גם בחיפוש כללי באינטרנט הלוח היחיד שהצלחתי להבין עליו שהוא למחשב שולחני ותומך בסוקט הזה זה בדיוק הלוח שיש לי. מישהו מכיר לוח עם הסוקט הזה שאפשר לקנות איפשהו? לא אכפת לי שיהיה גרוע …

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  21. Started by abarbotel,

איך אני אמור לבחור לוח יש מיליון סוגים אני רוצה מעבד i5 לצרכי עריכת וידאו פוטושופ קצת עריכת מוסיקה.. למה לא לקחת לוח אם הכי פשוט שיש? מה ההבדל אם אקח לוח פשוט או לוח יקר יותר? הרי שניהם בסוף יריצו את המעבד החזק באותה עוצמה לא? ונצא מנקודת הנחה שלא ממש חשובלי המשחקים

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by amilo,

http://www.tomshardware.com/2006/02/21/a_look_at_amds_socket_am2_platform/page9.html Toms Hardware קיבלו סיבוב על הסוקט החדש - ולפי התוצאות ישנה הרעה בביצועים בחלק מהישומים, ובשאר הבדל מינורי...מה שכן הסוקט יתמוך ב ddr2 עד 800 מגה הרץ...

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by טל קורקוס,

זה משנה אם משלבים בדואל צאנל זכרונות מסוג אחר ? ואם יש הבדל אם קונים כרטיס זיכרון פשוט סטיק בנפרד X 2 או לקנות KIT של אותה חברה X2 X3 יש הבדל בביצועים ? ואם יש משמעות בין ביצועים לזכרונות ואיך זה בא לידי ביטוי ? , ואם צריך לקנות זכרונות לפי היצרן של לוח האם וכו' , תודה 8)

24. Started by h_yoav,

יש לי מעבד lga775 3.0 ויש לי כרטיס מסך radeon 9800xt אני צריך לח שיתמוך בשניהם ואני לא רוצה לוח שיתמוך רק בagp כי אני ירצה לשדרג בעתיד

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  25. Started by _xyz,

האם מחשב כזה יכול לספק שימוש חלק באינטרנט ובתוכנות משרדיות? למחשב שמיועד לצרכים האלה בלבד, עדיף להוציא עוד כ-200 ש"ח על E5300 או ש atom יספיק?

• 4 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.