מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
בהנחה ששניהם עולים לי אותו דבר, מה הייתם בוחרים? לוח של ג'גבייט: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3082 או לוח של אינטל: http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/D945GCLF2_atom_330/ הבנתי ששניהם בעלי אותו מעבד מובנה, Atom 330. מי מהם עדיף? המטרה היא לבנות מחשב קטן..
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה ללוח+מעבד בתקציב של עד 1000 ש"ח. ברשותי זכרון 2G DDR2 וכרטיס מסך 9800GT בתקציב הזה עדיף אינטל או AMD? המחשב מיועד למשחקים כבדים אם אפשר בפחות מ1000 יהיה עדיף.
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
סיימתי להתקין את המחשב, עם לוח אם MSI NEO 2 Platinum ועדכנתי את הדרייברים ל - nForce 3 דרך ה - Utility של MSI. הבעייה היא שכאשר אני הולך לאתר של NVIDIA - אני רואה שיש להם דרייברים אחרים + Utility יותר חדשים. מה עושים? האם לוח אם זה כמו כרטיס מסך שניתן להוריד דרייברים לצ'יפסט תמיד מאתר יצרן הצ'יפ או כדאי להתקין רק מה שמומלץ ע"י יצרן לוח האם? תודה
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
היה לי פעם כונן IDE אז הייתי מפרמט וישר מתקין וינדוס מהדיסק שאני במצב דוס(לא צריך להגדיר כלום לכונן) השאלה: עכשיו שיש לי כונן SATA האם תהליך הפירמוט נשאר אותו דבר (מפרמטים כרגיל לא צריך להגדיר שום דבר ויש מתקנים וינדוס) ?? או האם צריך להגדיר משהו בכונן ? איך עושים זאת? ומתי בדיוק?
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 500 שקל או NF7 (nForce2)lan,usb2 ABIT 550 שקל
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני יודע שההבדל יהיה מורגש, אבל במה? ??? (אני מתכנן להוסיף קצת חיים למחשב השני במפרט שלי) כדי לחסוך אי הבנות, איידע אתכם שהלוח תומך בשני סוגי הראם.
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
ישמש ל- OC ומשחקים. עבור החומרה הבאה: E6600 G.Skill 2GB 1000Mhz Nvidia 8800 GTS
-
- 5 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני לא מתכנן מערך כרטיסי מסך ... ואכן מתוכנן OC אך בעתיד ישנה אפשרות שאני אחבר למחשב שני מוניטורים ואני מעדיף ששניהם יהיו באותה איכות, טובה כמובן .. אז האם הכרחי בשבילי לקחת את ה - P5W-DH ?
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום , אז אחרי שהלך ה8RGA+ לעולמו , אני נאלץ לקנות לוח חדש... ההתלבטויות הן כאלה : 1 . http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rda3i.htm 2. http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rda3%2B.htm 3. http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rda%2B.htm כאשר משנה לי קצת ה-Soundstorm עם הצ'יפ הדרומי MCPT זה מה שהיה לי ב-8RGA+ , גם נותן סיכוי שלא אצטרך לפרמט... בכולם יש LAN בכולם יש USB . FIREWIRE לא הכי חשוב לי.. SATA לא משמש אותי.. אוברקלוקינג , ביצועים ואמינות - כן משנים לי. אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי כמה תשובות\הסברים בשעה וחצי הקרובה... תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן כמה שנים, וכרגע יש בו 768MB של זכרון (256+512). אני מצרף צילומי מסך מתוך CPU-Z, עם כל הפרטים הרלוונטים על המעבד, לוח האם והזכרונות הנוכחיים שמותקנים בו. הייתי רוצה לדעת מה האפשרויות העומדות בפני בשביל לשדרג את כמות הזכרון. (איזה סוגים ומהירויות אני יכול לקנות? מה המגבלות שלי? האם להחליף את הזכרונות הקיימים או להוסיף להם?) תודה, נמרוד [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ צריך ביקורות לוח איכותי טוב ? בלי בעיות ? ASUS P5N32-SLI Deluxe תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין מספר חברות של זיכרונות האופציות הן אלו: 1. CORSAIR DUAL 2x1024MB 675Mhz DDR2, XMS2-5400, 2x128Mx64, non-ECC, 2x240 DIMM, unbuffered, 4-4-4-12, Heat Spreader מחיר 2559 ש"ח 2. GEIL DDR2 2Gb (1024x2) mb 667 mhz DUAL CHANNEL KIT אחריות 3 שנים מחיר 1500 ש"ח 3. זיכרון DDRII מסידרת הטורבו במהירות 667MHZ סט DUAL CHANNEL תיזמונים של 4-4-4-12 אחריות לכל החיים מחיר 1280 ש"ח 4.CORSAIR DUAL 2048MB 675MHZ DDRII TWINX דגם: TWIN2X2048-5400C4 זוג זכרונות 1024 MB גופי קירור 4-4-4-12 אחריות לכל החיים מחיר1830 ש"ח המערכת היא : לוח: asusp5wd2e- primium מעבד: d920 כרטיס מסך x800 של ספיר גרסת פיירבלייד המטרה: אוברקלוקינג וכמה שיותר. אני בטוח שהבנתם את הכיוון אבל אני י…
-
- 5 תגובות
- 511 צפיות
-
-
היי אני רוצה מעוניין לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בקשר למעבד, רק לעבודה גרפית בפוטושופ, אילוסטרייטור אפטר אפקטס פריימיר ואולי מאייה בעתיד( לא למשחקים), חשבתי לקנות את Q6600 האם בכלל אני צריך כזה או שאני יכול להסתפק במשהו פשוט וזול. תודה נ.ב. אם תוכלו להמליץ לי גם כרטיס מסך זה יהיה מצויין
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי, מצאתי דיל טוב באמזון על זכרונות 8GB. שניים יחד יהיו 16 GB. כדי להמנע ממיסים אני אזמין את שני הזכורונת בנפרד ולא כקיט. אמזון מאפשרת להזמין רק זיכרון אחד מכל צבע לכל אחד. השאלה, האם 2 זכרונות זהים בצבע שונה שלא באים כקיט יעבדו יחד כ Dual Channel? אשמח לתגובה מהירה, הדיל עומד להסתיים. תודה! עריכה: מדובר על הזיכרון הזה: https://www.amazon.com/gp/product/B00J8E91UO/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 בצבעים שחור וכחול.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, אני מאוד מתלבט בין שני מעבדים שאני ארכוש בזמן הקרוב *core I5 650 *core I5 750 -לוח אם יהיה GB P55A-UD3 -זיכרונות יהיו ddr3 Adata 2000mhz אלא אם תמליצו זיכרונות אחרים השימושים הם: *אוברקלוק מקסימלי אפשרי. *משחקים *התעסקות בגרפיקה ממחושבת ועיבוד תמונה. בגדול רציתי לדעת איזה מעבד יותר טוב לשימושים הנ"ל והאם יהיה הבדל מוחדשי לאחר OC בינוני שיבוצע,בין היתר ארצה למכור את המאוורר הנוכחי (TR ULTRA 120) ולרכוש מאוורר מתאים לתושבת I5. תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם!! לחבר שלי יש פנטיום 4 3ghz ומכיוון ששלו נשרף מסיבה כלשהי הוא מעוניין בקניית לוח חדש עד 700-800 שקל על מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 476 צפיות
-
-
האם זכרונות 800 מגה הרץ בעלי תזמונים טובים יותר, עדיפים על זכרונות 667 מגה הרץ בעלי תזמונים פחות טובים, במידה ואני לא עושה OC ? בפרמטר כלשהו? או שאני סתם מבזבז כסף? אני על ווינדוס וויסטה אגב אז חשבתי שעדיף 800 מגהרץ עם תזמונים עדיפים ?
-
- 5 תגובות
- 473 צפיות
-
-
צריך לוח ל P 4 1.8 לביצוע OC תנו לי המלצות חברה .....וגם המלצה לזיכרון אם אפשר תודה .. המעבד הוא ב BUS 400 ..חחח קצת ישן .
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשים מחשב במגירה קטנה (במזנון בסלון). השאלה שלי האם מעבד זה מתחמם יותר מידי ומצריך מקום מאוורר יותר (בנוסף למאוורר שמגיע איתו)?
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
בבקשה רק מי שמבין אני מתלבט בין שני הלוחות האלה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
א)הלוח הטוב ביותר לשני ליבות (מפנדה) לא SLI לא ל OC אבל שיהיה לוח מעולה ב)האם שווה כפול ליבה ג)מה המצב שכפול ליבה עובד בו כרגע (ללא תמיכה ב 2 ליבות ) 3.8Ghz או איטי יותר ג) האם כפולי ליבה הם גם 64 ביט? ואם לא אז אולי ה 64 ביט עדיף תודה
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
בהמשך לת'רד שלי מאתמול, אני מעוניין לקנות AMD Athlon 64 X2 4200+ 939 TOLEDO Dual-Core 1MB L2 Cache 2.2Ghz X2 דרך אי ביי ב61.40 דולר הלוח שלי הוא 939 בגלל זה אני רוצה את המעבד הזה השאלה שלי אם זאת עסקה משתלמת והאם הלוח שלי (Gigabyte ga-k8nf-9 nForce 4 chipset motherboard) לא יהיה צוואר בקבוק או יפגע בביצועים *העיסקה לא כוללת מאוורר, אז איזה קירור צריך המעבד הזה?
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אהלן, שלחתי זיכרון ל OCZ לתיקון, דגם OCZ2G8002GK, כתוב לי בכרטיס שהם מחליפים לי ל OCZ2P800R22GK. האם הדגם החדש יותר טוב/פחות טוב? תודה
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני עומד לקנות לוח ASUS STRIKER EXTREME וקירור למעבד של SUNBEAM TUNIQ TOWER120 איך אני יכול לבדוק לפני הקניה אם הקירור יכנס שם? זה נראה כאילו די צפוף בלוח הזה סביב המעבד עם כל הצינורות והגופי קירור האלה... יש מישהו שיש לו את החלקים האלה ביחד??? תודה
-
- 5 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות לוח חדש ואני די מצומצם במזומנים ואני רוצה לדעת אם יש ביכלל טעם לעשות את השינוי הבא שאני מתכנן : יש לי : P3 800 MB SDR 256 G4 4200 128 MB DDR ASUS CUV4X אני חשבתי על ליקנות מעבד AMD 2000 + או AMD 2400+ כי ההבדל הוא ממש לא גדול (בערך 200) ביחד עם לוח שיתמוך בזיכרונות הSDR שיש לי על מנת לחסוך קצת וליקנות בעתיד הקרוב משהו רציני יותר אני חושב שיש איזה לוח של BIOSTAR שתומך אבל אני לא שמעתי על החברה אני לא מתכנן על OC לפחות לא בשנה הקרובה אז נא להיתיחסו ,אני צריך גם מארז חדש לא רציני רק אחד שיסחוב תחלקים וספק 400 נורמלי שיפעל בלי להיתרסק אני פתוח להצעות/רעיונות/תגובות הכל יתכבל בברכה וילקח לצומת ליבי בתודה THE GYVER
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-