מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
היי עד היום המחשב שלי סחב עם מעבד E8400 ולוח אם P35-DS3L. בניסיון לתת לו מעט יותר מרץ ניסיתי להוסיף על הזיכרון הקיים (2X2G) עוד 2 מודולים של 2 ג'יגה. בשעה טובה ולאחר המתנה ארוכה למשלוח המייגע מסין, קיבלתי את המודולים הנוספים, הוספתי אותם למחשב אך משום מה המחשב לא עולה. ניסיתי למקם את הזכרונות החדשים והישנים בכל צירוף אפשרי, אך המחשב עדיין לא עלה. ניסיתי למקם רק את הזכרונות החדשים לבדם והפלא ופלא המחשב עולה, כלומר הבעיה לא טמונה בזכרונות החדשים שנקנו. בסוף הקונפיגורציה המיטבית שעבדה לי היא 2 המודולים החדשים יחד עם אחד מהמודולים הישנים. כלומר סה"כ 6 ג'יג'ה. מדוע המחשב מסרב לפעול עם 8G? האם יש משהו שאני יכול לעשות בכדי לגרום לו עדיין לעבוד?
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי לוח של Foxconn דגם 661MX Pro: http://www.foxconnchannel.com/product/Motherboards/detail_overview.aspx?ID=en-us0000099 לוח מאוד ישן אבל בכל זאת, עושה את העבודה שאני צריך. לפני כמה ימים ניסיתי להתקין Vista, ההתקנה רצה סבבה לגמרי והמערכת עלתה כמו שצריך, הבעיה היא שמחשב כבר לא מזהה את הכרטיס רשת (On-Board), דבר שלא קרה לי אף פעם ב XP, אף פעם לא הייתי צריך להתקין דרייברים לכרטיס רשת, הוא תמיד עבד בלי בעיות. בגלל זה אני לא יכול להתחבר לאינטרנט בויסטה שזה דיי מעצבן. ניסיתי להתקין את הדרייברים שיש להם באתר אבל אי אפשר המחשב מעלה שגיאה שאפשר להשתמש בדרייברים רק ב Win 98/2000/Me/XP מה עושים? ניסיתי להתקין Windows 7 אבל גם אותה בעיה, איך יכול להיות ש XP מזהה את הכרטיס קול והרש…
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול אם יש בעיה להרכיב 2 כרטיסי זיכרון מחברות שונות והאם יש הבדל בין דגם אחד למשנהו (שני הכרטיסים הם DDR) יש לי מחשב ישן יחסים עם 512MB RAM ורציתי לעשות לו שדרוג קל, קניתי את כרטיס הזכרון הבא: Kingston KVR400X64C3A/512 DDR, 512MB, 400MHz PC 3200 64bit וכשאני מרכיב את השניים ביחד המחשב לא מזהה אותם כלל או שהוא מזהה רק אחד מהם.. יכול להיות שיש איזו אי תאימות בין השניים ? הכרטיס השני הוא: Memory DRAM Description: ADBGB1916, 512, 64MX64, 4B/SSTL2, 8K/64ms, 184, (32MX8)*16 Company: A-Data Technology אולי הוא לא PC3200 ? או שזה לא משנה ממש ? הלוח אם הוא: Gigabyte GA-K8NS Bus Type AMD Hammer Real Clock 200 MHz Effective Clock 200 MHz Memory Bus Propert…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש אפשרות לרכוש את המעבד הזה בכ400ש"ח כולל משלוח איך המעבד מבחינת אוברקלוקינג \ ביצועים במשחקים? איזה מעבד ניתן להשוות אליו באם זה בC@ ובאם בסטוק? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
המרפט שלי הוא : intel cire 2 dou E6750 2.66ghz , 2gb ram, 8800gts superclocked 320 mb , 160gb , gigabayte P35-DS3L/ אני רוצה להוסיף כרטיס מסך , האם כדי\שווה? ואם כן איזה כרטיס מסך כדי?
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
זה שני הלוחות שאני מתלבט בינהם, המחירים הם 850 ש"ח ל-Abit AB9 ו790 ל-Gigabyte 965P-S3 המפרט בשבילו הלוח מיועד: Intel E6300 2gb Twinmos 667 Leadtek PX7900GT Western Digital 250GB אני מבקש רק דעות של אנשים שיש להם את אחד הלוחות האלו או שמכירים מישהו שיש לו אחד מהם, גם באינטרנט תודה
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הזמנתי מהזיגזגים לוח אם של אסוס P6T DELUXE: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8955 אמרו לי שאין אותו ושהם משדרגים לי באותו מחיר את הדגם שנשמע כמחליף של מה שאני הזמנתי P6T DELUXE V2: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8955 באותה הזדמנות רציתי לשאול מה ההבדל בין 2 הלוחות ואם כבר אולי יותר כדאי להחליף ללוח Asus P6T Deluxe OC PALM במקום מה שהציעו לי: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9104
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
האם כרטיסים חדשים צריכים את זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו זוכר איך קוראים לסקוט הארוך שהיה בשמוש בזמנו של פנטיום 3?
-
- 5 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מישהו יודע אם ללוח ג'יגהבייט GA-7DX_Plus יש הגנה מהתחממות יתר? הכוונה שלי היא לכיבוי אוטומטי של המערכת על מנת למנוע שריפת המעבד וכו' הסתכלתי באתר הבית שלו אבל אני לא יודע מה לחפש ... http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7DX+.htm תודה מראש על העזרה ולתוהים מדוע אני מתעסק עם לוח כל כך ישן, אז קיבלתי במתנה ;D
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לרכוש זכרון של 4GB במהירות של 800. בדקתי בכל מיני אתרים ובחנות אחת בקריות והומלץ לי מאוד על כרטיס זכרון של Patriot. הדגם המומלץ זה זה : PATRIOT PVS24G6400LLKN Extreme Performance DDR2 4GB Dual Channel 800MHZ CL4 + 3D Mark Vantage ומצאתי קישור לדגם הספציפי בחנות אחרת ממה שהייתי - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5929 מי זאת החברה הזאת ? אמינה ? טובה ? יש המלצה עליה ? איך הכרטיסי זכרון ? אני פשוט הכרתי עד היום את של OCZ, של Kingstone ושל CORSAIR. אשמח לקבל עצה האם הכרטיסים שווים ומעולים, אם לא אשמח גם לקבל המלצה לאחר עד 400 ש"ח (לא משנה לי אם זה 2X2 או סטיק אחד של 4 הייתי מעדיף אחד, אבל אמרו לי ש-DDR2 כמעט ולא נמכר בסטיק אחד בגודל כזה)…
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעייה - אני לא יודע מה לבחור אז ככה אם אני הולך על ה -754 אני לוקח את הלוח אם - MSI K8N Neo Platinum אם אני הולך על ה- 939 - אני צריך המלצה למה שהכי טוב כיום או שהולך לצאת בטווח של שבועיים עכשיו האם כדאי להמר על ה - 939 שיכול להיות שלא אהיה הצלחה כי לפי מה ששמעתי ההבדלים בינם לא שווים את המחיר (דואל זיכרון וזהו בעיקרון) על מה לדעתם כדי לי ללכת?
-
- 5 תגובות
- 529 צפיות
-
-
כרגע הוא אצלי על מעל 5000RPM, והמחשב נופל גם אחרי חצי שעה בערך של מאמץ, והכל תקין, נקי, ומחובר.. ככל הנראה זו הבעיה, ואני מעוניין להוריד את המהירות של המאוורר מעבד. איך אני עושה את זה? תודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8IPE1000%20Pro-G.htm
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני יודע שיש מדריך אבל לא הבנתי איזה קובץ להוריד בדיוק מהאתר הראשי ! אם אפשר בקשה הדרכה טיפה יותר ! זה הלוח שיש לי כיום Gigabyte GA-K8NF-9 תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, אני עם לו Z97 של ASUS. מעולםלא עדכנתיBIOS והייתי רוצ לעות זאת בפעם הראשונה שלי. אני יודע שצריך להיות מדוייק בביצוע. חפשתי ברשת מדרים והייתי רוצה גם עזרה בעברית. במריכיםראיתי דובר על קבץ ROM להתקנה, אבלהקובץ אני הורדתי הוא קובץ CAP. אשמח אם מישה יוכל לעזור לי. זה מה שהכנתי עד עכשיו: * הורדתי וחיצי את הקובץ (קוץ CAP) * פירמטתי DOK למערת FAT32 והעברתי אליו את הCAP עכשיוהיתי רוצה עזרהאיך להמשיך. תודה. נ.ב. ועוד שאלה אם מישהו מכיר ישלי SSD240 _ FORCE3 אם צריך לשנות בביס ל CHI תודה
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם. בהמלצתכם קניתי את ה- gigabyte 9550 עם 128bit. כרגע אני עומד בפני קניית השילוש (מעבד+זכרון+לוח). התקציב: עד 2000 ש"ח (עם חריגות קטנות). המטרה: מחשב יציב, מיועד לתכנות, סרטים ומוסיקה (לא מתכנן אוברקלוק או שידרוג). כרגע עומדות בפני שתי אפשרויות: 1.המפרט הזה כשהמחיר יהיה 2080. (אני סטודנט בטכניון והבנתי שהחנות נותנת 5% הנחה- תקנו אותי אם אני טועה). 2. מפרט מ-ksp: Athlon 64 3000+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512MB A-DATA כשהמחיר 1790 ש"ח מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
קראתי קצת ביום האחרון וצמצמתי את השאלות שלי בנושא שדרוג לזה: אני מנסה לבחור לוח mATX זול יחסית למעבד 5050e, עד 120 דולר מNEWEGG, רצוי פחות. אני כנראה ארצה לשדרג לפנומים חדשים בעתיד אז צריך שתהיה תמיכה. צריך שיהיה IGP כמה שיותר טוב עליו וחוץ מזה כלום. קיבלתי כמה הצעות, 1 היא לוח עם צ'יפסט 790GX בגלל התמיכה במעבדים והRadeon 3300 HD שעליו. השנייה היא לוח עם צ'יפסט Geforce 8 אז נתחיל בבסיס, במשפט אחד, האם יש צ'יפסט מועדף ? או, איזה כרטיס מסך יותר טוב, 3300HD שעל הAMD או ה8300 שעל ה nVidia ? האם יש עוד כרטיסים טובים שאני לא יודע עליהם ? המלצות ספציפיות אולי ? תודה
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מישהוא מכיר לוח אם בשם אסוס p4sdx ? האם הוא דואל צאנל ו 800 fsb ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום איך השילוב של לוח אם GA-MA78G-UD2S ומעבד AMD Athlon II X3 425 BOX מחיר של 730 ש"ח לשניהם לשימוש למחשב משרדי בעיקר וקצת סרטים ? אולי בעתיד אוסיף למשחקים כרטיס מסך.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני אמור לקבל ממש בקרוב את הלוח GIGABYTE - k8vt800pro ולהרכיב סוף סוף את מחשבי החדש .. אך שמוע זדונית הגיעה לאוזני ואומרת שלא אוכל להרכיב את כרטיס המסך המצ'וקמק שלי Geforce2 MX400 על הלוח הנ"ל משום שאינו תומך ב- AGP X2. (וההנחה היא שהכרטיס מסך אכן X2....בקשה תקנו אותי אם אני טועה) :-[ עולמי חרב עלי.. אני לא גיימר אז אין לי ממש צורך בכרטיס מסך חדש. אך אני גם לא ממש רוצה להתקע בעת הרכבת המחשב אז בקשה תעזרו לי לגלות אם זה נכון. האם הלוח באמת יסרב לקבל לחיכו את הכרטיס המעפן ?? תודה לעונים 8)
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום אנשים אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל אני לא יודע אם לקנות לו אם של ASUS או GIGABYE אני מקווה שזה המקום הנכון אני ארשום את המפרט כדי שתוכלו להתאים לי את הלוח אם של ASUS אליו (בבקשה.. (= ) מעבד Intel Q6600 Quad-Core 2.40Ghz 8MB לוח אם ???????????????????????????????????????????????????? קירור למעבד Zalman 9700 כרטיס זיכרון 1Gb Kingston 800Mhz (שני כרטיסים של 1GB..) דיסק קשיח WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS כרטיס מסך Nvidia Geforce 8800GTS 320MB DDR3 ספק כוח Enermax Liberty 400W מארז Thermaltake Armor Junior Black + Window VC3000BWS צורב DVD Lite-On 20A1P DVD-RW Dual Layer X20 Black כרטיס רשת Edimax Lan Card 10/100 PCI EDLAN תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עם לוח אם Gigabyte P35-DS3L וכרטיס מסך ATI Radeon HD4850. איך השילוב?? הלוח אם יוציא מהכרטיס ביצועים טובים.. או שכדאי לשדרג ללוח אם תומך PCIe2.0 (ההפרש הוא 160 ש"ח)??
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי תומך ב DDR 1 כרגע יש לי DDR 400MH 512סלוט אחד ... יש לי מקום לעוד 3 סלוטים... השאלה שלי זה מה עדיף לקנות עוד 512 יחיד או שתיים של 512 או סטיק אחד של 1G... מבחינת כמות כמה עדיף? לא יודע אם השאלה שייכת לפה אבל יש לי תקציב של 400-500 שקל לזכרון האם עדיף להשקיע יותר? אני מחפש חנות מומלצת מאזור מרכז שאני יוכל לקנות ממנה את הזכרונות... עריכה: אם להיות יותר מפורט לגבי הזכרון שיש לי והלוח אם(אם זה משנה) אז: זיכרון A-DATA DDR 512Mb 400Mhz (32*8) CL 2.5-3-3-8 AD512M400 לוח אם Gigabyte GA-K8NMF-9 nForce4 4x, Socket 939, Dual DDR, PCIX, SATA
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! האם מישהו יכול לומר לי אם הזיכרון הבא 1GB Kingston DDR II 667? מתאים למעבד הבא Core"2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB - ?מעבדי אינטל? ולא יגרום לאיטיות המחשב או איזשהי בעיה אחרת???
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-