מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות את הDS4 וביום חמישי שעבר אמרו לי ממור לוי שעוד אין בארץ אולי מישהו יודע צפי לגבי ההגעה שלו?
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
שלום לכולם מבקש המלצה ללוח אם יעיל לצרכי OC למעבד אינטל i5-760 עד סביבות 450 שקל. חשבתי על הלוח הזה GA-P55-US3L (שהוא קצת חורג), אשמח לעצות ותגובות. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע המכפלה במעבדי אינטל נעולה ולכן אינה ניתן לשנותה אבל ראיתי בכמה תמונות מהתוכנה cpu-z של כמה אנשים בעלי אינטל עם מכפלה פתוחה? האם המכפלה נפתחת אחרי מהירות מעבד מסויים נגיד אחרי ה 3.2 ghz המכפלה נפתחת? האם יש דרך לפתוח את המכפלה ? אני מתכוון לקנות intel 3.0 ghz האם המכפלה הגבוה -15 יפריע לי להגיע לבאס רצוי 265 ?
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
ההתלבטות בין: Gigabyte GA-7N400-L Epox 8RDA ABIT NF7 מה הכי עדיף ביניהם? די חשובה המהירות כי נשרף לי ה7VRXP הישן שלי ואני צריך להזמין אחד עד 8 בערך.. תודה ענקית מראש
-
- 5 תגובות
- 486 צפיות
-
-
יש לי את זה Field Value Memory Module Properties Serial Number None Module Size 1024 MB (1 rank, 4 banks) Module Type Unbuffered DIMM Memory Type DDR2 SDRAM Memory Speed DDR2-667 (333 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 1.8 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Memory Timings @ 333 MHz 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) @ 266 MHz 4-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) @ 200 MHz 3-3-3-9 (CL-RCD-RP-RAS) הציעו לי את החברה Aeneon? ב590 ש"ח או את Corsair ב660 ש"ח שניהם 5.5.5.12 יש לי עכשיו PQI TURBO והמחיר שלו עלה ל700 שקל אחרי שעלה לי לפני 4 חודש 500 כדאי לחכות שהמחיר שלו ירד ואז יהיה לי 2 זכורנות עם אותה חברה או שזה לא משנה אני יקנה את אחת החברות שצייני…
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב AMD Athlon64 בסוקט 754. לפי מה שאני זוכר סידרה זו אינה תומכת ב- Dual Channel (אם אני טועה אז תקנו אותי). יש לי כרגע סטיק אחד של 512MB זיכרון ואני רוצה להגדיל ל- 1024MB. האם עדיף למכור את הסטיק הקיים ולקנות סטיק של 1024? או לקנות סטיק זהה לגמריי נוסף של 512MB? אני שואל את השאלה הנ"ל בגלל שאמרו לי שביצועים של סטיק אחד גבוהים יותר מביצועים של שני סטיקים במערכת שלא תומכת ב- DC ורציתי לדעת האם זה נכון. תודה.
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני רוצה זיכרון שיהיה במיוחד טוב למשחקים אבל לא במחיר ממש גבוה...מקיסמום 600....עם יכולת אוברקלוק קטנה לעתיד...למרות שאני לא מתעסק בזה...פשוט שיהיה אני רואה שכולכם תמיד ממליצים על A-DATA רציתי לדעת אם חברות אחרות יותר ידועות לא יכולת להיות יותר טובות מבחינת משחקים...כי אני מעדיף חברה עם יותר מוניטין... תודה לעזורים
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
בזמנו שיחק ה DDR400 ו DDR2 היה יקר, לא ולא משתלם... מתי DDR3 יחליף את DDR2 800 שאנו נהנים כיום ממחירי "זנות" במלוא מובן של מילה... אם בעבר היית משלם 800 שקל ל DRR 400 ג'יגה היום אתה קונה 2 ג'יגה ב 350 שקל... מתי לדעתכם DDR3 יהיה המלך החדש, ומה בעצם הבדל הביצועים בין DDR3 ל 2 האם זה כזה מורגש ?
-
- 5 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם אולי מישהו יודע ויכול להסביר לי איך ניתן לפרק מעבד 2.4 מלוח אם הנל יש שני קליפסים שמשחררים אותם אך ההיט סינק עדין תקוע מישהו יודע על פין נוסף שתופס אותו?
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xMDM2
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן (AMD Athlon 2800) שעד היום שירת אותי נאמנה. הזכרון שיש לי במחשב לפי CPU-Z הוא 512MB DDR במהירות 166MHZ (סטיק אחד). השימושים העיקריים שלי איתו הם עבודה עם MATLAB ועם VISUAL STUDIO 2005. עכשיו, עד היום הוא איכשהו הריץ אותם להפתעתי בצורה סבירה, אבל הוא מראה סימני עייפות בעיקר עם תוכניות עמוסות ב-VS. מסיבות תקציביות נראה לי שאני אוכל לקנות מחשב חדש רק עוד כחצי שנה, ולכן אני רוצה לנסות לשדרג אותו בינתיים. בלוחות אם אני לא מבין, מה שיש לי, שוב לפי התוכנה, זה K7 Motherboard שך ECS דגם M825G צ'יפסט KM400. בהוראות שלו כתוב שיש לו שני סלוטים לזכרון, סה"כ מוגבל עד 2GB ול-DDR במהירויות 266/333 (שזה לא תואם את מהירות הזכרון שיש לי ???). חשבתי על שתי אפשרויות…
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
כיום יש לי G Skill F2-6400CL4-2GBPI 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-4-4-10 @ 266 MHz) אני רוצה להרחיב ל-4 נוספים , האם הזכרונות הבאים יתאימו לי? http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=8612&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום החלפתי את המעבד במערכת הנ"ל intel e8200 2.66 xfx 680i lt sli gigabyte hd 6950 6gb ram arctic freezer pro 7 rev b fsp everst 700w פשוט החלפתי מעבד במערכת הקיימת ללא שום שינויים במערכת ההפעלה וכו'/ ווינדוס קלט שהחלפתי מעבד, ציין את המעבד החדש אך המהירות של המעבד הינה 2.66 כמו המהירות של המעבד הקודם ולא 3.2 מה שאמור להיות מה אני אמור לעשות ? בנוסף הטמפ של המעבד ללא מאמץ הינה בסביבות ה 40 מעלות. האם זה נורמלי ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אמנם הDELUXE שלי מעולה ועמוס פיצ'רים ( את רובם אני לא צריך ולא משתמש ) אך סתם כי השידרוגיטיס שלי מתגבר לקראת סוף השנה והבניה הטריה . ננעלתי על 2 לוחות : ASUS X99 STRIX GIGABYTE X99 ULTRA GAMING הלוחות די דומים , הביוס של אסוס יותר בשל למרות שהכל עובד בסדר גמור בגיגהבייט . הSTRIX יתאים מבחינת צבעים להכל ( צבע שחור עם RGB ופאנלים מתחלפים ) אך עם PCI-E מחוזק אחד בלבד ( לא עד כדי כך קריטי ) הULTRA אמנם מגיע בלבן אבל משופע בלדים , כולל לדים בין חריצי הזכרון וכל חריצי הPCI-E מחוזקים . את הגיגהבייט אני יכול לקנות ב1300 ואת האסוס ב1450 . התלבטות , נראה לי בסוף הכל מסתכם במה נראה יותר טוב , מישהו מרים את הכפפה ועוזר בהחלטה ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד- I5 760 לוח- ASUS P7P55D-E זכרונות- Kingston Hyper X Blu 2GB DDR3 1600Mhz CL9 באוורסט אני רואה שהמחשב מזהה רק 1333 כשבפועל היה צריך לזהות 1600, המחשב עדיין לא עבר אוברקלוק. למה הזיהוי השגוי, והאם אני צריך לשנות משהו בביוס כדי שייזהה כנדרש? שמתי לב שבביוס המתח המוצג של הזכרונות הוא 1.65 כשזה המתח שאמור להיות בפועל.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הרבה סרטים של בלו-ריי ואני רוצה להמיר אותם לראות במחשב אני רוצה להמיר אותם לאיכות H264 האודיו על ערכי הנורמל והתמונה על הכי גבוה עם כך אז איזו מערכת תעשה את זה הכי מהר ואיזה רכיבים יהיו הכי אחראים למהירות סיום העבודה תודה מראש. אלכס
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש כאן קניתי לאחרונה מחשב חדש והטמפרטורות לפי דעתי גבוהות. להלן המפרט: מעבד: 3GB אינטל (1 ק"ש) לוח: 875i בוננזה - אינטל זיכרון 512 MB h.d: 160 MB כרטיס מסך: 128 radon 9200 ati הטמפר' הם: המעבד: נע בין 49 co ל- 52 מעלות רציתי לשאול האם זה המעלות האופטימליות שלו הוא שהוא צריך קירור במיידי??? דרך אגב איך המפרט (מחשב בעיקר לגרפיקה) תודה
-
- 5 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני עומד לפני החלפה של כמה רכיבים אבל אני מתלבט בין החברות .. אני עומד לקנות מעבד 3800 כפול ליבה של AMD ונשארתי עם 2 לוחות שמצאים חן בעיני . ה DFI LP ULTRA-D וMSI NEO4 PLATINUM .. שניהם עולים אותו דבר .. (5 שקל הפרש) תכלס שניהם מאוד דומים אבל הMSI לוקח בסטוק. אני עדין לא סגור על OC אבל רוצה להשאיר אפשרותל לעתיד . מצד שני אין לי נסיון בכלל בOC ואני לא רוצה לקנות לוח שיקח לי שבוע לקנפג. שאלה שניה: איך המאווררים שבאים עם המעבדים של AMD ? רועשים ? מקררים היטב ? יש לי עכשיו THERMALRIGHT XP120 ואני מאוד מרוצה ממנו (אבל הוא נשאר על המחשב הישן) אם יש לכם הצעות לקירור שקט (חשוב שיהיה מאוד שקט אבל יעיל) עד 200 שקל (פחות או יותר ) אשמח לקבל אותן ... תודה לכל העונים ...
-
- 5 תגובות
- 519 צפיות
-
-
http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=845E_Max זה הלוח המדובר, עכשיו אין לי מושג מה יתאים.. לא כתובות שם מגבלות מהירות וכאלה. למישהו יש מושג אילו יתאימו ואיפה אפשר להשיג? וכמה עלול לעלות?
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח MSI ms-6712 וזכרון במהירות 266 MHZ. לכן אני רוצה לקנות מעבד שעובד על 266 MHZ (אחרת הזכרון יגביל)... אני רוצה לקנות את המעבד AMD Authlon XP 2600 MOBILE שידוע יכולות אוברקלוק ובלה בלה... בקיצור הוא המעבד [glow=green,2,300] הכי טוב[/glow] ב 266 mhz . עכשיו, אני לא בטוח אם הלוח שלי תומך בו, וגם לא רשום באתר על המעבד הזה, הוא עובד על מכפלה של 15, לכן יכול להיות שתהיה איתו בעיה... ה Chipset שלי הוא KT4V ואני יודע שאנשים שיש להם KT3VULTRA שזה פחות טוב משלי אבל ULTRA הצליחו להפעיל את המעבד הזה על המחשב שלהם, האם יש מישהו שיודע אם המעבד יעבוד על המחשב שלי (הלוח תומך במעבדים עד 2800 (333) אבל הזכרון שלי הוא 266 תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להביא מחו''ל מעבד OPTERON 939 הלוח שברשותי הוא DFI INFINITI עם הביוס החדש ביותר (עדכנתי ) האם המעבד יעבוד על הלוח ?
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
המעבד הזה (+Phenom Quad-Core 9950 (Socket AM2 -- לאיזה מעבד 4 ליבות של intal אני יכול להשוות אותו ?
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש אפשרות ששתי זכרונות חברה שונה שעובדים על אותו תדר (400) יכולו לעבוד יחד בשיתוף ללא בעיות? סתם לצורך השוואה נגיד האם זכרון של סמסונג יכול לעבוד עם זכרון של טיונמוס. תודה מראש ושבת שלום, דניאל
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אהלן! שידרגתי היום את הלוח והמעבד ל GIGABYTE 965P-DS3 ולE6420... משום מה בCPU-Z הוא מזהה את המעבד אבל הוא רושם במהירות עבודה שלו 1600MHZ... ממש מוזר... יש למשהו השגות...? משהו לא בסדר אצלי? צירפתי את התמונה... תודה לעוזרים... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-